.
Отговор в тема
Страница 40 от 141 ПървиПърви ... 303637383940414243445090140 ... ПоследнаПърви
Резултати от 976 до 1 000 от общо 3520
    Мега фен Аватара на PullMeCloser
    ^ За сефте я чувам тази марка.

На Артдеко са им много хубави продуктите, крем-коректорът, който е и доста покривен и много икономичен, е 10лв, а течният с четчица е 20.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен
    Град
    Germany
    ^А за околоочнта зона подходящ ли е?

Супер фен Аватара на kindergarden
    Може ли да ми препоръчате матираща пудра. Също искам да ви попитам как най-точно сама мога да определя кой нюанс е най-подходящият за моята кожа

Цитирай Първоначално написано от ch0c0late44 Виж мнението
    ^А за околоочнта зона подходящ ли е?
    Абсолютно.

kindergarden, Римел Stay Matte, 10лв, вероятността да не ти пасне нюанса точно при тази пудра е много малка. Пробва се на челюстта точно, ако се слива-това е твоят цвят.

Супер фен Аватара на kindergarden
    мерси още утре ще проверя къде я има )

Супер фен
    Град
    Germany
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Абсолютно.
    Окей,мерси много.
    http://3.bp.blogspot.com/-Ur1TDf3RVx...0/IMAG0185.JPG Това представлява,нали?

Едит: Сега прочетох,че след като се сложи коректора трябва отгоре да се нанесе прозрачна пудра..(transparent powder) На коя марка е хубава,и колко им е цената г/д?
    Последно редактирано от ch0c0late44 : 06-13-2012 на 17:12

Този, мдам.

Не е нужно да е прозрачна, аз си слагам от тази, която си ползвам- Римел Stay Matte, цветът ми е 001 Transparent(10 лв е), но май не е много прозрачна, а е много светла просто. Ако ползваш пудра- давай с нея. Ако не ползваш- и без пудра става.

леко съм пред дилема Revlon Colorstay, Bourjois Flower Extension Youth Perfection или Catrice Photoready

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Еми зависи какво търсиш.Тоя на Буржоа е по-лек,а другите два са по-тежки и покривни.

в крайна сметка си взех Catrice Photoready ^_^ Толкова е лекичък, цвета ми пасва идеално и да на снимки излизам много добре първо се бях засилила за Ревлона, но видях един уникален руж пак на Catrice- Apricot Smoothie и бюджета намаля :д и съм много доволна и от дветее (happy)

За пръв път чувам за "Catrice Photoready" и ми стана интересно някой друг да го е ползвал? или изобщо какъвто и да е фдт на тази марка?

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    Мисля да си взема ББ крем на гарниер.. Искам да ви попитам някоя от вас пробвала ли го е и с какви впечатления е останала. Или ако знаете някой хубав ББ крем на друга фирма споделете =]

Супер фен Аватара на fizzyg
    Наскоро ми казаха,че Maybelline BB dream fresh бил хубав

Цитирай Първоначално написано от weenonas Виж мнението
    Мисля да си взема ББ крем на гарниер.. Искам да ви попитам някоя от вас пробвала ли го е и с какви впечатления е останала. Или ако знаете някой хубав ББ крем на друга фирма споделете =]
    В България има само на Гарниер и Мейбълийн.

Голям фен Аватара на cheburashka
    този на Гарниер съм го пробвала, не е зле, очаквах да е по-зле, като чух Garnier
    ЕДИТ: даже сега като се замисля, сигурно ще си го купя, вместо фдт, пудри и т.н. за лятото е оферта

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    ^ За сефте я чувам тази марка.

На Артдеко са им много хубави продуктите, крем-коректорът, който е и доста покривен и много икономичен, е 10лв, а течният с четчица е 20.
    +1

Трябва ми коректор за тъмни кръгове и тук-там петънца. Разбрах, че на Артдеко е добър, но понеже съм от малък град, не го намирам по магазините.
    Реших да си го поръчам от един сайт, но се колебая за цвета (дали да взема 01 или 03). Фон дьо тена ми е Maybelline Affinitone Mineral, цвят 21, така че ако можете да ме ориентирате кой цвят на Артдеко е по-подходящ за мен ще съм ви много благодарна.
    Последно редактирано от Because^You^Live : 06-26-2012 на 13:50

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от freak0o Виж мнението
    Някой използвал ли е http://aptekadara.com/product/6188/m...initon-03.html
    Здравейте и от мен!
    Аз наскоро се регистрирах и се "намърдах" в тази тема, понеже ми е много интересна.
    Що се отнася до коректора на Мейбълин - аз съм го ползвала и съм доволна. Хареса ми, защото успя да прикрие някои неприятни тъмни петънца, които са ми останали по лицето.
    И в тая връзка да попитам - някой използвал ли е коректора на Bourjois - Healthy Mix? http://www.enzo.bg/kozmetika/bourjoi...ncealer-15-ml/ Ако да, как ви се струва, че мисля да си го поръчам?

Цитирай Първоначално написано от ManuelaK Виж мнението
    Здравейте и от мен!
    Аз наскоро се регистрирах и се "намърдах" в тази тема, понеже ми е много интересна.
    Що се отнася до коректора на Мейбълин - аз съм го ползвала и съм доволна. Хареса ми, защото успя да прикрие някои неприятни тъмни петънца, които са ми останали по лицето.
    И в тая връзка да попитам - някой използвал ли е коректора на Bourjois - Healthy Mix? http://www.enzo.bg/kozmetika/bourjoi...ncealer-15-ml/ Ако да, как ви се струва, че мисля да си го поръчам?
    Аз съм пробвала този в тубичката.Не е от най-покривните...
    По-добре отиди в някой магазин и го пробвай,защото може цвета дане съвпадне с твоя.

Някой може ли да ми препоръча хубава минерална пудра за коло 20лв

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    В България има само на Гарниер и Мейбълийн.
    Аз си поръчах от ибей на Skinfood Good Afternoon BB Cream и съм много доволна !

Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението

Охх,много сладък изглежда! Аз сякаш с тоя сайт няма да мога да се оправя..доставката колко струва?

Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението

Има ли различни нюанси и как е като покривност?

Мега фен Аватара на koshtramba
    Има, има и с различни съставки :

Покривността му е лека, устройва ме. Хубавото е, че е със SPF.
    Иначе, за доставката не знам, защото ми го донесе една приятелка от щатите, беше 8 $.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си