- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителски бисери
В една книжарница сме с приятеля ми и по-малкия му брат (12-годишен) и аз взех една книга и се зачетох 1-2 страници и малкия стои, чуди ми се, и накрая вика :
-Абе, що не си отбележиш с едно листче докъде си стигнала и другия път като дойдеме не си я дочетеш?
3-ти март е и нещо стана дума за връх "Шипка" и малкия вика :
- А аз като малък знаеш ли как си представях връх "Шипка" - едни стълбички така нагоре, и на върха едно тронче и около него шипки...
Бащата: Марияяяяяяя!!
Аз: Оууу
Бащата: Мама ти да е.а лапешка!
Аз: Ми въри бе тя е в кухнята! Искам братче!! :ДДДДДДД
--------------------------------------------------------
Лекция на тема цигари и алкохол
Той: Ти пушиш ли?
Аз: Не!
Той: Пиеш ли?
Аз: Не!
Той: А така! Не трябва да се пуши и пие ...в същия момент пали цигара... Ай донеси ми сега чашата за ракията!
24.12.2010
Вчера майка ми казва на брат ми:
Ти тези дрехи като ги съблечеш и ги събличаш чак другата седмица... :Д а трябваше да каже Облечеш, обаче изобщо не се усети...
По телефона с майка ми:
аз: Офффф, къде ми е телефонааа!?!?! - докато трескаво претърсвам хола
мама: ама... ти от домашния ли ми звънишш ;дд
--
леля: едно морати (цигари) със сирене ... :хх
Последния път майка ми се караше за нещо (непомня вече не ми прави впечатление) и нещо много яко солеше и в бързината каза :
"Броя до ТРИ имаш три минути да ми отговориш"
И аз да разкажа ..
1.Онзи ден имахме гости у нас и мама тръгва да вади чиний от шкафа..навежда се,взима чиниите и тръгва да става обаче пада назад държейки здраво чиниите..
тати:ейй..добре че чиниите са здрави!
мама:да обаче задника ми не е![]()
охх..спуках се от смях
2.Седя си аз на компа в мойта стая и мама влиза да вземе едни къпри , който са на леглото,обаче върху тях съм сложила чиния със салата .. и нали мама посяга да ги вземе обаче не вижда чинията и дърпа кърпите и чинията пада на пода и само ми вика:пуу..твойта стая на ресторан мяза..навсякъде чаши и чинии има..гледай сега салатата ти ми нацапа килима ! при койте си излезе от стаята и забрави за килима
3.заминавахме на море и предишния ден сестра ми ми вика:како,ще ми наудеш ли обръча?.. искаше да каже дюшека но няма значение
Ако се сетя за още ще пиша![]()
Нашите редовно правят някакви изцепки, направо се пукам от смях.
На една вечеря в нас баща ми беше приготвил филе от сьомга на скара, а братовчед ми отказа да я опита, при което му казах "Знаеш, че от рибата се поумнява, а при теб няма да е никак излишно, така че..." Оттам баща ми се разсмя и се изцепи "Че то на света няма достатъчно риба за да му се получи поумняването на него"![]()
Друга случка, точно след началото на зимните Олимпийски игри. Аз, баща ми и останалата част от ски клуба пием чай в хижата преди тренировка, а баща ми решава да се изгаври с мен и още едно момче от клуба.
Бащата: Марто, знаеш ли че и ти и Цветина спокойно можехте да отидете на зимните Олимпийски?
Марто: Как така бе, тренер?
Бащата: Е нали гледа откриването, там при индианците и двамата щяхте да се впишете идеално.
Също така много съм се смяла като исках да му покажа каква кола искам и отворих гугъл изображения, а той както си е свикнал на iPhone-a половин минута се чуди защо не може да увеличи снимката... с пръсти по монитора.
Мама също не си поплюва с бисерите... Има навика уж на шега да ме подпитва дали все още съм девствена като се прибера късно вечерта (90% от приятелите ми са момчета), и онзи ден ми каза "Реших да спра да те питам толкова често, защото осъзнах че не съм подготвена за момента в който ще ми отговориш с не"
Ако се сетя за още, ще ги пусна и тях![]()
Седя на компютъра и баща ми влиза в стаята.
Той: От половин час те гледам как два часа нищо не правиш.![]()
Един път бях на почивка с едни приятелки(които са доста по-големи от мен).Бяха си купили десет бири и на вечеря ги изпиха,натрупаха ги точно пред мен и ме снимаха с тях.После ги качихме във Фейсбук,за да се избазикам с нашите.Прибирам се аз у нас и баща ми ме посреща: "Какво направи?! Пратих те трезва,а се върна пияница!"Доста време му отне да схване,че се шегувам.
![]()
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Седим на една ски писта.Брат ми(на пет години е) много горд идва при мен и ме казва:"Како,како,с татко ще направим исморнация." Трябваше ми доста време да схвана,че това означава трансформация т.е. ще се спуснат заедно.![]()
Един ден брат ми идва при мен и ми вика:
-Како,како,искам лопот.
Оказа се,че иска морков.
Пак изцепка на брат ми.Пътуваме в колата и на него му е скучно.Мама го пита:
-Аз коя съм?
-Мама.
-А как се казва майка ти?
-Аз нямам майка.
-Как така?
-Ами тя и баща ми са умрели като съм бил бебе.И сега са в гроба.
-Тогава ние кои сме?-сочи себе си и татко.
-Майка ми и баща ми!
Малко по късно го питам:
-Калояне,аз как се казвам?
-Кака.
-Не бе,питам те как ми е името!
-Како.
Аз вече видимо изнервена:
-а на майка ти как й е името?
-Мама.
Понякога му се чудя как ги измисля тези...
(rofl)(giggle)
Този ми е пресен![]()
Седя си зад майка в хола и си рисувам за един проект. Тя си цъка нещо на таблета, а аз само се разхождам - за гума,някои моливи. По едно време тя се изнерви и ми вика "Кво само щъкаш? Хич не си ползваш мозъка, в гъза си го завряла!"И аз и викам "Ааа,как да не го ползвам. Ползвам си гъза, как иначе"
И тя "Не гъза, мозъка ма"
![]()
![]()
![]()
Една случка от много отдавна(бях на шест).Бях направила нещо много глупаво и мама ми крещи:
-...И сега какво да те правя-да те набия или да те накажа.
Аз невинно я гледам и изтърсвам:
-Набий ме и да приключваме.
Тя ми се ококори и каза:
-Добре,права си,ще те накажа.![]()
Пишейки си с баща ми по скайп:
Тате: Какво слушаш?
Аз: http://www.youtube.com/watch?v=_YEscK-H1t8 няма да ти хареса май
Тате: *2 минути по-късно* Страшна работа
Аз: е страшни са си Memphis May Fire
Тате: Извънземно си тъп Сашееe
Седим си на масата, и майка ще слага да ядем и аз викам: айде бе, кога ще ручаме
Пак така си седим, и питам брат ми как е лакът на шведски, после на английски и накрая той се изцепва: А на китайски знаете ли как е: чинг чонг ли![]()
Майка ми вика: "Потник без ръкави."
Мама идва от градината забързана с кални ръце и вика: Ох, елате да го видите сладура, как е набъбнал.
Ние всички се спукахме от смях, някой и със сълзи. Тя говори за райграса...
Сега не мога да се сетя много.Но помня вчера.Отивах в една приятелка и баща ми мина с колата покрай мен и ми метна.Аз реших да му звънна,да му кажа да дойде вечерта да ме вземе от фр ми и той вика добре.Мълча малко и след това ми вика.А ти къде си.Направо се спуках от смях.Преди 5 мин мина покрай мен,а сега пита къде съм.
Един път вечерта ставам и отивам до тоалетна.Баща ми ме чул и станал и той да види,къде отивам.Защото го е страх,че ще офейкам от нас през нощта.
Става той и ме гледа как се влача и по едно време аз се спънах нещо и паднах.
И той ми вика:Бре кога успя да се напиеш.
Още една.От преди малко.Майка ми,баща ми и съседите са се събрали отвън,рожден ден празнуват.Майка ми се прибира и аз почнах да я имитирам.Развиках се и и викам 11.05 да си в къщи.Тя вика добре.Затвори вратата,след малко я отвори и каза 12 без 5 ще съм си в къщи.Не е точно бисер ама не се сещам сега за други.