.
Отговор в тема
Страница 64 от 72 ПървиПърви ... 1454606162636465666768 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 576 до 1 600 от общо 1781
    Мега фен Аватара на koshtramba
    В една книжарница сме с приятеля ми и по-малкия му брат (12-годишен) и аз взех една книга и се зачетох 1-2 страници и малкия стои, чуди ми се, и накрая вика :

-Абе, що не си отбележиш с едно листче докъде си стигнала и другия път като дойдеме не си я дочетеш?

3-ти март е и нещо стана дума за връх "Шипка" и малкия вика :

- А аз като малък знаеш ли как си представях връх "Шипка" - едни стълбички така нагоре, и на върха едно тронче и около него шипки...
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на Colouring
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението

3-ти март е и нещо стана дума за връх "Шипка" и малкия вика :

- А аз като малък знаеш ли как си представях връх "Шипка" - едни стълбички така нагоре, и на върха едно тронче и около него шипки...
    Сладур.

Бащата: Марияяяяяяя!!
    Аз: Оууу
    Бащата: Мама ти да е.а лапешка!
    Аз: Ми въри бе тя е в кухнята! Искам братче!! :ДДДДДДД

--------------------------------------------------------
    Лекция на тема цигари и алкохол
    Той: Ти пушиш ли?
    Аз: Не!
    Той: Пиеш ли?
    Аз: Не!
    Той: А така! Не трябва да се пуши и пие ...в същия момент пали цигара... Ай донеси ми сега чашата за ракията!
    24.12.2010

На ДРУГАТА СТРАНА на ДИСКА май имаше по-хубави песни

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от dreamer_love Виж мнението
    На ДРУГАТА СТРАНА на ДИСКА май имаше по-хубави песни
    Хахахахх

Вчера майка ми казва на брат ми:
    Ти тези дрехи като ги съблечеш и ги събличаш чак другата седмица... :Д а трябваше да каже Облечеш, обаче изобщо не се усети...

По телефона с майка ми:
    аз: Офффф, къде ми е телефонааа!?!?! - докато трескаво претърсвам хола
    мама: ама... ти от домашния ли ми звънишш ;дд
    --

леля: едно морати (цигари) със сирене ... :хх

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от pandiflysche Виж мнението
    Бащата: Марияяяяяяя!!
    Аз: Оууу
    Бащата: Мама ти да е.а лапешка!
    Аз: Ми въри бе тя е в кухнята! Искам братче!! :ДДДДДДД
    Божеее, така ли си говорите вкъщи?!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Последния път майка ми се караше за нещо (непомня вече не ми прави впечатление ) и нещо много яко солеше и в бързината каза :

"Броя до ТРИ имаш три минути да ми отговориш"

И аз да разкажа ..

1.Онзи ден имахме гости у нас и мама тръгва да вади чиний от шкафа..навежда се,взима чиниите и тръгва да става обаче пада назад държейки здраво чиниите..
    тати:ейй..добре че чиниите са здрави!
    мама:да обаче задника ми не е
    охх..спуках се от смях

2.Седя си аз на компа в мойта стая и мама влиза да вземе едни къпри , който са на леглото,обаче върху тях съм сложила чиния със салата .. и нали мама посяга да ги вземе обаче не вижда чинията и дърпа кърпите и чинията пада на пода и само ми вика:пуу..твойта стая на ресторан мяза..навсякъде чаши и чинии има..гледай сега салатата ти ми нацапа килима ! при койте си излезе от стаята и забрави за килима

3.заминавахме на море и предишния ден сестра ми ми вика:како,ще ми наудеш ли обръча? .. искаше да каже дюшека но няма значение

Ако се сетя за още ще пиша

Нашите редовно правят някакви изцепки, направо се пукам от смях.

На една вечеря в нас баща ми беше приготвил филе от сьомга на скара, а братовчед ми отказа да я опита, при което му казах "Знаеш, че от рибата се поумнява, а при теб няма да е никак излишно, така че..." Оттам баща ми се разсмя и се изцепи "Че то на света няма достатъчно риба за да му се получи поумняването на него"

Друга случка, точно след началото на зимните Олимпийски игри. Аз, баща ми и останалата част от ски клуба пием чай в хижата преди тренировка, а баща ми решава да се изгаври с мен и още едно момче от клуба.
    Бащата: Марто, знаеш ли че и ти и Цветина спокойно можехте да отидете на зимните Олимпийски?
    Марто: Как така бе, тренер?
    Бащата: Е нали гледа откриването, там при индианците и двамата щяхте да се впишете идеално.

Също така много съм се смяла като исках да му покажа каква кола искам и отворих гугъл изображения, а той както си е свикнал на iPhone-a половин минута се чуди защо не може да увеличи снимката... с пръсти по монитора.

Мама също не си поплюва с бисерите... Има навика уж на шега да ме подпитва дали все още съм девствена като се прибера късно вечерта (90% от приятелите ми са момчета), и онзи ден ми каза "Реших да спра да те питам толкова често, защото осъзнах че не съм подготвена за момента в който ще ми отговориш с не"

Ако се сетя за още, ще ги пусна и тях

Цитирай Първоначално написано от ruthless. Виж мнението
    Нашите редовно правят някакви изцепки, направо се пукам от смях.

На една вечеря в нас баща ми беше приготвил филе от сьомга на скара, а братовчед ми отказа да я опита, при което му казах "Знаеш, че от рибата се поумнява, а при теб няма да е никак излишно, така че..." Оттам баща ми се разсмя и се изцепи "Че то на света няма достатъчно риба за да му се получи поумняването на него"

Друга случка, точно след началото на зимните Олимпийски игри. Аз, баща ми и останалата част от ски клуба пием чай в хижата преди тренировка, а баща ми решава да се изгаври с мен и още едно момче от клуба.
    Бащата: Марто, знаеш ли че и ти и Цветина спокойно можехте да отидете на зимните Олимпийски?
    Марто: Как така бе, тренер?
    Бащата: Е нали гледа откриването, там при индианците и двамата щяхте да се впишете идеално.

Също така много съм се смяла като исках да му покажа каква кола искам и отворих гугъл изображения, а той както си е свикнал на iPhone-a половин минута се чуди защо не може да увеличи снимката... с пръсти по монитора.

Мама също не си поплюва с бисерите... Има навика уж на шега да ме подпитва дали все още съм девствена като се прибера късно вечерта (90% от приятелите ми са момчета), и онзи ден ми каза "Реших да спра да те питам толкова често, защото осъзнах че не съм подготвена за момента в който ще ми отговориш с не"

Ако се сетя за още, ще ги пусна и тях

Повече от фен Аватара на kalito126
    Град
    София
    Седя на компютъра и баща ми влиза в стаята.
    Той: От половин час те гледам как два часа нищо не правиш.

Един път бях на почивка с едни приятелки(които са доста по-големи от мен).Бяха си купили десет бири и на вечеря ги изпиха,натрупаха ги точно пред мен и ме снимаха с тях.После ги качихме във Фейсбук,за да се избазикам с нашите.Прибирам се аз у нас и баща ми ме посреща: "Какво направи?! Пратих те трезва,а се върна пияница!" Доста време му отне да схване,че се шегувам.
    Просто се усмихни...останалото няма значение!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от alexself Виж мнението
    Мама: Събота е...Лежа в хола прегърнала вентилатора, слушам Азис.. пия джин с тоник и си бера фермата в ФЕЙСБУК (със спр спокоен глас.. ) изведнъж изкрещава.. КОЕ Е ТОЛКОВА ВАЖНОТО, ЗА ДА МИ ПРЕКЪСНЕШ РЕЛАКСА?
    Пхахахахаха :д :д

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ex7azy Виж мнението
    - Мамо, много си тъпа!!
    - Майка ти е тъпа!

Седим на една ски писта.Брат ми(на пет години е) много горд идва при мен и ме казва:"Како,како,с татко ще направим исморнация." Трябваше ми доста време да схвана,че това означава трансформация т.е. ще се спуснат заедно.

Един ден брат ми идва при мен и ми вика:
    -Како,како,искам лопот.
    Оказа се,че иска морков.

Пак изцепка на брат ми.Пътуваме в колата и на него му е скучно.Мама го пита:
    -Аз коя съм?
    -Мама.
    -А как се казва майка ти?
    -Аз нямам майка.
    -Как така?
    -Ами тя и баща ми са умрели като съм бил бебе.И сега са в гроба.
    -Тогава ние кои сме?-сочи себе си и татко.
    -Майка ми и баща ми!
    Малко по късно го питам:
    -Калояне,аз как се казвам?
    -Кака.
    -Не бе,питам те как ми е името!
    -Како.
    Аз вече видимо изнервена:
    -а на майка ти как й е името?
    -Мама.
    Понякога му се чудя как ги измисля тези...

Супер фен
    (rofl)(giggle)

Този ми е пресен
    Седя си зад майка в хола и си рисувам за един проект. Тя си цъка нещо на таблета, а аз само се разхождам - за гума,някои моливи. По едно време тя се изнерви и ми вика "Кво само щъкаш? Хич не си ползваш мозъка, в гъза си го завряла!" И аз и викам "Ааа,как да не го ползвам. Ползвам си гъза, как иначе" И тя "Не гъза, мозъка ма"

Град
    София
    Една случка от много отдавна(бях на шест).Бях направила нещо много глупаво и мама ми крещи:
    -...И сега какво да те правя-да те набия или да те накажа.
    Аз невинно я гледам и изтърсвам:
    -Набий ме и да приключваме.
    Тя ми се ококори и каза:
    -Добре,права си,ще те накажа.

Пишейки си с баща ми по скайп:

Тате: Какво слушаш?
    Аз: http://www.youtube.com/watch?v=_YEscK-H1t8 няма да ти хареса май
    Тате: *2 минути по-късно* Страшна работа
    Аз: е страшни са си Memphis May Fire
    Тате: Извънземно си тъп Сашееe

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Седим си на масата, и майка ще слага да ядем и аз викам: айде бе, кога ще ручаме

Пак така си седим, и питам брат ми как е лакът на шведски, после на английски и накрая той се изцепва: А на китайски знаете ли как е: чинг чонг ли

Майка ми вика: "Потник без ръкави."

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Мама идва от градината забързана с кални ръце и вика: Ох, елате да го видите сладура, как е набъбнал.
    Ние всички се спукахме от смях, някой и със сълзи. Тя говори за райграса...

Сега не мога да се сетя много.Но помня вчера.Отивах в една приятелка и баща ми мина с колата покрай мен и ми метна.Аз реших да му звънна,да му кажа да дойде вечерта да ме вземе от фр ми и той вика добре.Мълча малко и след това ми вика.А ти къде си.Направо се спуках от смях.Преди 5 мин мина покрай мен,а сега пита къде съм.

Един път вечерта ставам и отивам до тоалетна.Баща ми ме чул и станал и той да види,къде отивам.Защото го е страх,че ще офейкам от нас през нощта.
    Става той и ме гледа как се влача и по едно време аз се спънах нещо и паднах.
    И той ми вика:Бре кога успя да се напиеш.

Още една.От преди малко.Майка ми,баща ми и съседите са се събрали отвън,рожден ден празнуват.Майка ми се прибира и аз почнах да я имитирам.Развиках се и и викам 11.05 да си в къщи.Тя вика добре.Затвори вратата,след малко я отвори и каза 12 без 5 ще съм си в къщи.Не е точно бисер ама не се сещам сега за други.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си