.
Отговор в тема
Страница 7 от 14 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 346
    сингъл завинаги ;dd
    иначе съм рак най-скапаната зодия не се разбираме с никой

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    малко на парче е темата, но нормално.

избирам да говоря за близнаците

срещу близнаците няма какво лошо да имаш. те чисто и просто витаят наоколо. набедени са за интелектуалци, което според мен се дължи на склонността им към разговори и философстване, изобщо - интензивно проветряване на устата, често с поучителен привкус.
    за мен близнаците са най-изгубените хора. ненаясно със себе си, с желанията си, с другите, със света. подобно овена, не са постоянни, не че се разсейват, като него, по-скоро са ненаситни в търсенето си на Нещо, поради което се губят в нищота. цялата им динамичност е някакво устремено, отстрани нерядко будещо съжаление, бягство към хоризонта. безсмисленост. парадоксът е, че близнаците са рационален знак, който действа на емоционално ниво, т.е. против себе си. телесното властва над съзнанието му, потребностите му са над съзнанието, моралът е на хартия/приказки, поведението издава пълнокръвен хедонизъм.
    за да не бъда разбрана криво, ще кажа, че лично аз харесвам близнаци. т.е. - привлечена съм от тях, но това се дължи на изродения ми перфекционизъм и устрема към осъществяване на невъзможното. близнаците са страхотна компания, но със сигурност не са ценни като постоянни партньори (интимни, приятелски, пр.), поне не за мен. те могт да си те обичат отдалеч, да осъзнават, че си им важен, но им е чуждо обгрижването, интимността, споделеността. това не ги прави лоши или студени, но ги определя.
    близнаците са алтруисти, когато се отнася за непознати/не-особено-близки до тях хора. склонни са да забравят и пренебрегват себе си до безкрай, в името на някоя добра кауза, колкото и безмислена и безпредметна да е тя. (чавка: близнаците се увличат лесно по различни занимания, влияят се от средата и чуждите мнения, което леко не съвпада идеята ми за интелектуален индивид, но какво ли разбирам аз) това отдаване е изведено до крайност, вероятно поради непрестанното им търсене на Нещото/Истината/Красивото, което да ги изведе в онази (не)действителност, която толкова силно копнеят. най-добрата им черта (ентусиазмът, решителността, и др, които се подразбират от написаното досега:Д) се превръща в най-големият им (може би единствен) недостатък. те толкова силно вярват (в себе си, в Силата, в съществуването на красивото, в хората, в света), че биват вечно разочаровани, предвид нереалистичността на очакванията им (осъзнати или недефинирани). разочарованията водят до една омърлушеност, до едно отчаяние, до демотивираност. според мен тогава близнакът умира. когато му бива отнета вярата, въздушното, детското, когато илюзията бива разрушена, а захарта - размита или отнесена от мравките. в този смисъл, близнаците се нуждаят от свои хора, хора, които да поддържат илюзията жива, както и хора, които да ги заземяват, като много се разлетят и се зареят в разни глупости. във връзка (стабилна, смислена, перспективна) виждам близнака със земен знак, за всичко останало - въздушни и огнени. близнакът може да обича свободата си, но ако някой не го връща в правилния коридор, той би участвал във всички дисциплини, без да завърши нито една от тях. изобщо, за да се занимаваш с близнаци(когато въздухът не е твоята стихия), трябва да си много постоянен и нездравословно надъхан. те притежават цялата потенция на света, но се нуждаят от добър мениджър - нежен, незабележим, често в сянка... някой, който предоставя нужното им пространство, но и някой, когото уважават достатъчно, за да се вслушват в мнението му. трябва да извлечеш най-доборот от двойка родители - той да те приема за ценен, да ти е благодарен, да си там високо в йерархията му, а ти да му даваш джобните и да го пускаш по купони. в замяна той ще се прибира... понякога, да се изкъпе, нахрани и презареди.
    Леле, впечатляващо.
    Попрочетох малко темата, да се образовам, че не знам кой знае колко за зодиите, ама това... евала. Само с няколко неща не съм съгласна, но за емоционалното ниво, хедонизма, хаотичността, крайния алтруизъм, развалянето на детското и "умирането на близнака"... особено пък за човека в сянка, който напътства, е-в-а-л-а! Много точно. Поне за мен.

Не съм съгласна с неспособността на интимност, нежност и споделеност. Отново - поне за мен.
    И за връзка със земен знак - тцъ. Ще ме убият тия хора със "земността" и обикновеността си. Липса на спонтанност и детско. Не мога така...

П.П.
    а ти да му даваш джобните и да го пускаш по купони. в замяна той ще се прибира... понякога, да се изкъпе, нахрани и презареди.
    Хахахаха, мда, мда :д

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Всъщност, земните знаци можем да бъдем спонтанни и детски. Просто избираме да не бъдем такива с всеки срещнат. За да покажем тази си своя страна, въпросния човечец трябва да ни е впечатлил някак си, да ни си е доказал и да му вярваме, което се случва ужасно рядко. Земни хора сме, не плямпа ме врели некипели, сериозни сме, и смея да твърдя че сме далеч от обикновени.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Споделете за жените скорпион ;д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Всъщност, земните знаци можем да бъдем спонтанни и детски. Просто избираме да не бъдем такива с всеки срещнат. За да покажем тази си своя страна, въпросния човечец трябва да ни е впечатлил някак си, да ни си е доказал и да му вярваме, което се случва ужасно рядко. Земни хора сме, не плямпа ме врели некипели, сериозни сме, и смея да твърдя че сме далеч от обикновени.
    Точно така е!

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Споделете за жените скорпион ;д
    Нямам свои лични наблюдения, но ето нещичко от нета:

Скорпионът – знакът на любовта и на смъртта. Постоянен, мълчалив, гъвкав и плодовит. Скорпионът се управлява от Марс и Плутон и мнението за него не е много добро. Скорпионът възкръсва от нищото, защото е еротичен и агресивен. Той е поредица от успехи и неуспехи, от инат и избухливост, от драматизъм и страст, индивидуализъм, тайна и бунт.

Скорпионът е самоуверен, самостоятелен и властен. Не се променя и не обръща внимание на промените. Знае какво иска, решителен е и се съпротивлява почти на всичко. Мрази да му противоречат. Скорпионите не са бъбриви, трудолюбиви са и до голяма степен са садо-мазохисти.

Адски категоричен. Притежава остър ум и хаплив език. Обожава опасностите и не го е страх от предизвикателствата на съдбата и смъртта. Опасностите го привличат като магнит. Сам търси поле за изява, където да се изправи и премери сили с опасни хора или стихии. Често се занимава с професии като, пожарникар, лекар, полицай, военен и други подобни само и само за да задоволи огромния си потенциал от сила за борба със злото и смъртната опасност. Превъзходен е и като престъпник. Умее да скрива следите си. Ако се наложи ще се бие до смърт. В живота на тези хора най-често им се случват такива преживелици, които повечето не биха издържали без трайни психически увреждания.

Добри черти:

Умее да пази тайни и ако му се довериш, дори инквизицията ще се окаже безсилна да се справи. Истинско щастие е да имаш приятел Скорпион. Под приятел не разбирай познат или - виждаме се от дъжд на вятър. Веднъж спечелвайки доверието му, което е доста трудна и непосилна задача за много хора може да разчиташ на него за всичко. Да се опиташ да излъжеш или измамиш Скорпион си е чиста лудост и наивитет.

Лоши черти:
    Ревниви. Предизвикателни. Търсят повод за спор и ако даде господ много як въргал. Скорпионите са известни със своята категоричност и сила и когато я смесят със изключителната си агресивност и жестокост се получава истински ад. Няма по добри от тях, когато дойде време за мъст. Тук са ненадминати. Лошото е, че не се задоволяват с едно отмъщенийце, а те помнят и периодично ти се случват разни нещица, а ти дори си забравил за повода и за това кой евентуално може да ти мисли злото, десетина години след като си се променил и вече си добър човек и не правиш такива лоши неща.

Жена скорпион:

Поклон пред тези. Страхотни са. Много издържливи, очарователни до безобразие и прекрасни. Нежни, мили, добри, раними, всеотдайни и в същото време агресивни и силни до степен многократно надминаваща, мъжкото усещане за жена. Имат най-различни и разнообразни тела, но общото между тях е, че са неустоими или направо побъркващи с огромното излъчване на сексапил и еротичен заряд.

От нея се излъчва магнетизъм, гордост и самоувереност. Тя е очарователна и съблазнителна. Жените Скорпиони се отнасят с презрение към всеки провал. Момичето Скорпион майсторски прикрива желанието си да властва и великолепно представя образа на жената. Тези жени са еднакво съблазнителни с джинси, с маратонки или с брич за конна езда.

Жената Скорпион е фатално опасна и не се подвеждайте от плахата й усмивка, от нежното й кокетство и от ангелския й глас - обикновено зад тях тя крие голяма отмъстителна енергия. Едно трябва да запомните - тя никога не може да бъде вяла. Ако веднъж сте срещнали погледа й, шансът ви да се измъкнете е нищожен. Жената Скорпион презира мъжката слабост. Тя предпочита дързостта и смелостта. Известно е, че страстта на плутоновите жени е предмет на много невероятни слухове, разпространявани сред мъжете. Тези слухове са верни.

В душата на тази жена кипят горещи страсти, макар че тя успешно ги крие с хладното си държане зад спокойния кадифен израз на лицето си. Тя е неспособна да бъде безразлична или безучастна. Тя не може просто да одобри или да не одобри. Тя или гневно отхвърля, или възторжено превъзнася. Тя е опознала милион човешки слабости, впускала се е в безброй всевъзможни преживявания, за да разбере вкуса на познанието. Но по един удивителен начин след всичките си авантюри остава извън подозрение и продължава да превъзхожда другите жени. Тя умее да пази тайни.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 06-18-2012 на 09:10

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Блаб, доста добре си описала зодията ми, и се съгласявам почти напълно. Малките неща, които твърдя че не са верни конкретно за мен:

те могт да си те обичат отдалеч, да осъзнават, че си им важен, но им е чуждо обгрижването, интимността, споделеността.

Не мога да обичам отдалеч, и няма опция да обичам и да не обгрижвам, споделям и да поддържам близост, понякога до крайност.

че биват вечно разочаровани, предвид нереалистичността на очакванията им (осъзнати или недефинирани). разочарованията водят до една омърлушеност, до едно отчаяние, до демотивираност

Инак за другото си много много права и е написано супер вярно.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Точно така е!
    Определено и аз съм съгласна! Особено за детското, не мога да се отпусна да се лигавя пред когото и да е. Някой хора разбират що за идиот съм чак след месеци.

Едит: За земните знаци ставаше въпрос.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    София, България
    Ние най-добре си се разбираме
    Коя зодия си, маринчиту?

Мега фен Аватара на Blab
    по земята ходим, но отвъд небето стигаме.:Д
    //радвам се, че сте се познали в протяжните ми постове)

>няма да откажа личните ви мнения и коментари за овните. благодаря:Д

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    по земята ходим, но отвъд небето стигаме.:Д
    //радвам се, че сте се познали в протяжните ми постове)

>няма да откажа личните ви мнения и коментари за овните. благодаря:Д
    Овните са прекалено големи инати... За тях не съществува друго мнение освен тяхното.Поне аз само на такива попадам.Иначе са много добродушни, добри приятели, винаги са готови да помогнат и като цяло може да се разчита на тях.Някои са ревниви, други не.Невинаги си показват чувствата, но когато го правят са искрени и повечето ми се виждат емоционални.Амбициозни и работливи същества са.

Абе не ме дразнят, даже ги харесвам... само пустия им инат трудно го понасям
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Град
    София, България
    Най-добрата ми приятелка е зодия овен, и като цяло се разбирам страхотно със зодията (може би защото и те са рогати същества като нас, телците).

Забелязала съм, че овните не харесват изобщо скуката. Обичат новостите, обичат да сътворяват нови неща, нови идеи. Любопитни и нетърпеливи са, не са завистливи хора, и като цяло са много спокойни. Приятелката ми специално е доста безотговорна и мързелива, но не мога да кажа дали всички овни са такива като нея.

Обичат свободата, хумура и забавленията. Хора на изкуствата (приятелката ми се занимава с фотография и рисуване). Много често обаче променят целите си в живота. Не са отмъстителни като скорпионите, но когато ги нараниш/обидиш много трудно забравят твоята постъпка. Обичат промяната, новото, романтици са, импулсивни са, авантюристи. Мразят да не вършат нищо, и предпочитат да са постоянно заети. Обичат новите запознанства, не се страхуват или срамуват от нищо.

Добри черти: лоялни приятели са, обича да прави подаръци, запазва самообладание, не се паникира в тежки ситуации

Лоши черти: притежават съзтезателен дух, нетърпеливи са, проявява се като лидер (макар приятелката ми да е далеч от това), врат се където не им е работа, импулсивни и емоционални са, заразлика от телците му дипломатичност.

Най добре се разбират с другите два огнени знака Лъв и Стрелец Особено със Стрелец - защото и двамата са откачена работа, авантюристи, искрени, прями и копнеят за приключения и лудории.

Овенките чат пат забравят за позата на възпитаната дама и току виж те яхнали и влезли в ролята на мъжа. Те са много жизнени, чаровни, весели и обаятелни. Те се мятат от едната крайност в другата, но по често именно в по яката. Падат си по брадати и космати мъже. Впечатляват се от мускулести, с убийствено чувство за хумор, смели, артистични, авторитетни, решителни и откровени мъже.

Последното взето от един сайт

По-назад видях нещо за жените риби, та.. може ли и аз да похейтя? (но обещавам, ще е мъничко!) - всичките, които знам, са най-големите устатки - от всичко разбират, да им се не види. Често си налагат мнението по един или друг начин. Ясно е, че много знаят заради интуиция, карма, че са 12 знак от зодиака и т.н., но често са като някакви коне с капаци - само своето си знаят, и са твърде самодоволни в знанието си, което явно не поставят под съмнение/критика.

Иначе, вода ли е - ммммммм, дай насам : )

Щрудел веднъж беше казала - вода трябва да се смесва само с вода. Твърдо вярвам в това. Според мен сблъскването на 2 начала е прекалено изнасилено, с компромиси, напасване, и даже ако щете - сълзи за единия. Е, казвам го от позицията на человек, който наистина е твърде емоционален, и да, наистина мисли своите чувства и емоции за нещо повече от тези на другите. Просто наистина мисля, че са по-дълбоки и това всъщност ме наранява - да мисля, че другите са повърхностни и незадълбочени :Р Един вид, в мой ущърб си е.

Я раздуйте защо хейтвате по мъжете деви, че ми стана интересно? Освен, че са пълни дървета и критикари, не се сещам за нещо по-лошо : ?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    София, България
    Баща ми е дева, а аз съм телец. Точно заради критиките не се разбираме, но вече 16 години съм на тоз свят и съм му свикнала, не му обръщам вече внимание иначе са си големи душици, интелигентни, умни, сериозни, единственото което ме дразни е критикита и постоянния обсебващ стремеж към усъвършенстване и перфекционизъм. Пише че въпреки това обаче, телците се разбират най-добре с девите и най-вече с козирозите и други телци.

Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ние най-добре си се разбираме
    Коя зодия си, маринчиту?
    Септемврийска дева съм. С други жени деви се разбирам много добре. Работила съм с такива като мене. Еми едни и същи сме. Мрънкаме си постоянно, критикуваме си, но не се дразним една на друга, защото сме си свикнали. Иначе не ни понасят критичността, особено моят мъж, който е лъв. Всъщност нашата критика е почти винаги добронамерена.
    Ако желаете мога още доста да попиша за жените деви. С мъже деви пък много не съм контактувала, но това, което съм забелязала, е че и те са много стриктни във външния си вид до най-дребен детайл и си падат малко шефчета. Те да стоят и нищо да не правят, само акъл да дават. Аз като жена от този зодиакален знак не съм така. Аз съм по-добра в подчинена позиция. Ако ми кажат направи това и онова, се хващам и гледам да го изпипам много добре.

Повече от фен Аватара на daniellaaabg
    Цитирай Първоначално написано от daniellaaabg Виж мнението
    аз съм везни , а приятеля ми е водолей .. доста се караме .. blab???
    моля кажете нещо за везни и водолей ..

Мега фен
    Град
    <3
    Не мисля, че си подхождат. Водолея е прекалено егоцентричен за везните...
    На мен ми е интересен, но и ме дразни с това неговото 'аз мога всичко'.
    Не е гадна зодия, но не е и за всеки. :> Момичетата ми харесват повече.

Ето нещо от нета:

Мъжете са сложни характери – ако сте твърде романтична девойка трябва да приемете факта, че мъжете трудно показват чувствата си и без да са зодия Водолей, а той е. Едно от любимите му занимания е именно да надзърта с рентгеновия си поглед в душите на околните, но трудно ще погледнете през неговата.

За да го спечелите завинаги трябва да сте му интересна. Водолей обича разнообразието, многопластовите хора, тези които не се откриват изцяло. Мъжът Водолей може и да бъде нежен, покорен и да ви гледа влюбено, но само не си мислете, че можете да го манипулирате или използвате ако не искате всичката магия да се изпари на секундата.

Те търсят приятелство в интимната си връзка – споделяне на общи хобита и интереси, политически схващания. Водолей винаги гради приятелство – при това прекрасно и истинско (естествено, че за да се измъкне по-лесно и да ви запази наблизо в последствие)… Ако бракът е толкова важен за вас – сбъркали сте – потърсете си някой Рак или Козирог.

Не се правете и на незаменима – това не работи – ефектът ако си тръгнете с трясък на вратата ще е, че ще подсмърча объркано около 2 минути и 17 секунди и ще започне следващото си романтично проучване. Затова приемете приятелството му – това е вярната първа крачка – след това всичко зависи от вас…
    Последно редактирано от ShtrudeL : 06-18-2012 на 12:29
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на daniellaaabg
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Водолея е прекалено егоцентричен за везните....
    егото , егото , това е така !

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    Септемврийска дева съм.
    Казах ли ти че най-добре си се разбираме

Град
    Варна/Русе
    Хахаха да. От класа ми едната от двете момичета, с които се движех, е телец. Телците много си събирате всичко вътрешно и изведнъж ви избива, но това сече се коментира.
    Другата ми много близка приятелка от класа е водолей. Всъщност с нея повече се разбирам, познаваме се от 7 години вече. Тя е много откачена, много точен човек. Винаги готова да помогне, да те разбере, да те изслуша, да ти даде съвет. Водолейте мразят да им висиш на главата, обичат да имат лично пространство.

Град
    София, България
    Мда - такива сме. Таим си всичко вътрешно, не мрънкаме, не се оплакваме, но в един момент всичко ни идва в повече и си го изкарваме. В такива моменти е препоръчително да не сте около нас. И аз се движа с една септемврийска дева в класа - много готин човек е момчето.

Иначе, водолей, везни, рак и лъв са ми тъмна Индия на мен. Трябва повечко да проуча. Мхм.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Я раздуйте защо хейтвате по мъжете деви, че ми стана интересно? Освен, че са пълни дървета и критикари, не се сещам за нещо по-лошо : ?
    Путенца. Много се пренадъхват като се обвържат и в света малко престават да съществуват и други работи освен половинката им, която винаги ще е презадушена с внимание и лигавщини. Виж, с женичките дева повече се спогаждам, въпреки непреодолимите различия в характерите.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    кажете нещо за моята зодия - козирог - с какво си пасвам, дайте някаква характеристика на зодията също

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    кажете и овен с кого си пасва ;д
    то густо, то пусто

Град
    Варна/Русе
    DisappointedDreamer, за мъжете лъвове много мога да ти говоря. От две години съм с едно такова говедо
    На външен вид са много привлекателни (във всеки зодиак го пипе това). Уникални приятели са, винаги готови да помогнат. Бързо се влюбват и обичат до край. Всеотдайни са, но малко егоисти. Обичат да става на тяхното, огромни инати, винаги си мислят, че са прави. Много обичат да правят на пук, ама то заради детския инат, който всъщност доста често не е в тяхна ползва, а в техен ущърб. Много трудни характери са, трябва да им хванеш цаката в общуването. Не обичат да ги критикуваш, все пак са лъвове и са идеални, но често се замислят и съгласяват с теб, без да си го признаят. Мразят скандали и ревливи истории. Не са особено приказливи и не обичат да споделят наляво и надясно, но винаги биха помогнали със съвет, ако някой нещо реши да сподели на тях. Много трудно казват думичката "Извинявай", но когато я кажат, значи наистина им е много виновно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си