.
Отговор в тема
Страница 6 от 10 ПървиПърви ... 2345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 245

Тема: Помиярите

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от winowna69 Виж мнението
    Втори.....
    И трети.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Казах ли, че няма да разберете за какво става дума?
    Когато кажеш конкретно в което има смисъл и то не биде разбрано - за тогава го пази този коментар,драги.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Окей,ще изтребете уличните кучета ама домашните,които също нападат ще останат ... И?!
    Или за вас само бездомните кучета нападат хора?!
    Брей,как пък мен и 3-те пъти,в които куче ме е нападало и хапало все беше домашно да го е*а ... Как пък един път улично куче не тръгна да ме лае или да налита да ме хапе?!Явно съм си изградила имунитет срещу уличните животни
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard Виж мнението
    Когато кажеш конкретно в което има смисъл и то не биде разбрано - за тогава го пази този коментар,драги.
    Мизерният ти живот те е направил такъв мизерник.
    Така по-ясно ли е?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

+23o4013132912o31k2eiomwe1o2m3213
    Не веднъж съм казвал - нека сложат един от тия, дето много ги защитават, в една стая с 5 озверели, гладни, мръсни и бесни кучета, и да ги оставят за 15-20 минутки да ги "погалят"... И после да приберат кървавите им останки. Смешници...
    Ами онова куче, за което даваха 10 хиляди евро, да му сложат протези на краката, защото някой изрод му ги отрязал ?! И го караха до Германия със самолет специално за него...
    За 10 хиляди евро могат да се свършат толкова много неща... Тия са за убийство. УБИЙСТВО.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Така по-ясно ли е?
    Бълвай си мозъчната диария,бълвай.Още малко и ще събереш достатъчно да се удавиш и ще ни избавиш от още един сляп глупак.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ама разбира се.

Мега фен Аватара на babity
    Офффф, аз когат' рИвах за уличните кучета, вий мили съфорумници, още не знаехте, че го има тоя сайт. Леко диагонално прегледах темата, предупреждавам. Отпускат се разни ресурси за разни съмнителни дейности с тея улични кучета, ама к'во точно става с тея ресурси пак е една мътна... Капацитет да се поддържат всички улични кучета няма. Една кастрация наистина не ги лишава от паразити. Пък по крайните квартали където са много, си правят глутнички и стават бели.

Преди няколко седмици бях в стария ми квартал, точно такъв отдалечен квартал и зад пазарчето имаха няк'во ново попълнение - оргомен пес. Е, как не ме залая, 'ми лаеше само дъртаците, 'дето налитаха с бастуните? И пак не захапа песа, просто си лаеше. А за псевдостудентския град на Стара Загора... да не говорим. Цялата околия си изхвърля кучетата в района на универститета и общежитията. И са големи, и са гладни, и глутници си правят, и през ден някое обикаля полуразпорено по улиците. Досега един единствен път има захапан човек и то е нещо смешно, одрано беше. На всичките съм им бъркала по устите и нито един път не съм хапана.

Така де, не могат да се отгледат всичките безпризорни кучета. Все някои ще трябва да си заминават, но след като у нас не са възприети тестовете за оценка на темперамента на какъв принцип да се умъртвяват? Лотариен? Според мен трябва да си има в тея еко-нам-си-кви-организации място да правят безплатни или символични кастрации за обикновените любители, да се води няк'ва отчетност на т'ва кой с к'во разполага и да се следи по - строго кой к'ви данъци е платил. Иначе... не виждам как да стане нещо различно.

Докато носят пари на държавата уличните кучета ще си стоят на улицата .. при мен проблема е че като се връщам към нас с колелото от циганската къща на ъгъла да кажем 7 от 10 пъти се спуска едно или две кучета , а циганите даже им е смешно като това се случи .. до сега не съм ухапван но ако това стане с мен или било то с някой близък или ще претрепя кучетата обикалящи района с подръчни средства или ще ги натровя..(за натравянето не пречи да му дам една пържола пълна дори и с разхлабително в големи дози, пък после да докажат че ти си бил .. )

Супер фен Аватара на scrooper
    Така по-ясно ли е?
    Мизерен, като ти налитат някви зверове под път и през път, какъв да е? А ти какво, като те ухапе някъв изрод и сигурно ще си кажеш, че ти си си виновна. И да те зарази с нещо- ами сигурно си го предизвикала. Или може би си мислиш, че кучетата не хапят онези, които им мислят доброто. Има такива. Но има достатъчно, които не са.
    А, там че с насилие мир не се постига... Ок, някой оракул ще каже същото. Но тогава какво предлагаш, преди да пострадат още хорица?
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на scrooper
    Бтв, кучетата се плашат като ги пръскаш с вода от спринцовка За жалост не е удобно, а и ще трябва да се мъкне цял бидон... Друго, като тръгне да те напада: 1) заставаш мирно 2) надаваш адския крясък 3)взимаш камък, прът, нещо от земята и замахваш заплашително 4) яко ритници по тиквата- не позволявай да те събори в никакъв случай. Тия варианти вървят и поотделно, и заедно
    always late but worth the wait!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus Виж мнението
    Не веднъж съм казвал - нека сложат един от тия, дето много ги защитават, в една стая с 5 озверели, гладни, мръсни и бесни кучета, и да ги оставят за 15-20 минутки да ги "погалят"... И после да приберат кървавите им останки. Смешници...
    именно!

зорке, а вчера като бях сама,прибираща се от работа в късен час, без жив човек по улиците, който да ги е подразнил и тръгнаха да ми скачат? пак ли съм ги агресирала с бастун? или чанта?
    и възрастните хора не ги дразнят, а се пазят сами
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ааа,я ме светни защо това с бастуна и възрастните хора е насочено към мен?!

Едит:Още чакам някой да ми отговори на въпроса по-горе ... Много умело го избягвате нещо?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    Мизерен, като ти налитат някви зверове под път и през път, какъв да е? А ти какво, като те ухапе някъв изрод и сигурно ще си кажеш, че ти си си виновна. И да те зарази с нещо- ами сигурно си го предизвикала. Или може би си мислиш, че кучетата не хапят онези, които им мислят доброто. Има такива. Но има достатъчно, които не са.
    А, там че с насилие мир не се постига... Ок, някой оракул ще каже същото. Но тогава какво предлагаш, преди да пострадат още хорица?
    Много елементарно разсъждаваш, също като bloodyF.
    Никой не казва, че един човек конкретно е виновен, че куче го е захапало. Никой и това е абсолютно абсурдно твърдение. Кучетата се раждат на улицата и израстват в една изключително трудна обстановка. Няма такова, което се е родило научено да напада и хапе. Животът на улицата ги учи. А заради кого са на улицата? Сами ли са си го избрали?
    И не ми развивайте тези, че подкрепям това да има бездомни кучета. Искам да няма бездомни кучета много повече отколкото вие го искате. Но евтаназията не е решение. Приютите са. Не се оправдавайте с парите, парите ги има, драги ми смехурковци, има ги и още как. Ама не отиват където трябва.

Да де ама те в тия приюти не могат да остават вечно и като няма кой да иска некви улични превъзходни къде отиват-ми пак на улицата и цикълът се затваря и почва наново...

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    6 млн лв за приют за 500 помияра.
    Кучетата само в София са към 50 000.
    Значи 600 000 000 лв !
    600 милиона лв само за приютите !
    По 40 лв на ден на куче се пада в тез приюти.Повече дори и от надницата на доста хора.
    Значи 2 млн лв на ден и близо 750 млн лв на година.
    750 000 000 лв на година !
    И още 600 000 000 за приюти ето ти 1 милиард и 300 милиона лв.
    1 300 000 000 лв за кученца.
    Като всяка година добавяйте по още 750 милиона за отглеждане на кученцата.

НАИСТИНА ЛИ СТЕ ТОЛКО ТЪПИ И СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ ТЕЗ ПАРИ ШЕ ОТИВАТ ЗА КУЧЕНЦАТА ?

ЕВТАНАЗИЯ !
    ЕТО ЗАЩО В ЧУЖБИНА НЯМА ШИБАНИ ПСЕТА ИЗ УЛИЦИТЕ !
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Вие , тез големите помиярозащитници едно от улицата осиновили ли сте поне!? Еххххх, тея дето ми развиват теориите си без покрите са толко смешни и жалки, че не знам бате

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Хаххахах е не :Д Откъде я извади тая статистика и тия цифри? Благодаря, че искрено ме разсмя с глас.

ALetterFromTheSky, те не живеят вечно, че да остават вечно в приютите. И далеч не е невъзможно, още повече ако наистина ги кастрират, защото в момента повечето са с маркери по ушите ама не са кастрирани. Много хора си гледат улични превъзхони, недей така.

Даааа, те и тука под балконите ги "гледат" и е пълно с бълхи и мирише на мизерия целия вход-и 99%, които уж гледат, правят точно така... а за приютите-те не живеят вечно ама е невъзможно да се намери място за всичките-никой няма да тръгне да се занимава дотолкова и всичкото ще бъде дет се вика всяко чудо за 3 дни и после айде наново ще се занемари обстановката и кел файда от цялото раздухване и обещание, че няма да има повече помияри , които да са заплаха за хората- България-тва е достатъчно

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Хаххахах е не :Д Откъде я извади тая статистика и тия цифри? Благодаря, че искрено ме разсмя с глас.

ALetterFromTheSky, те не живеят вечно, че да остават вечно в приютите. И далеч не е невъзможно, още повече ако наистина ги кастрират, защото в момента повечето са с маркери по ушите ама не са кастрирани. Много хора си гледат улични превъзхони, недей така.
    Преди да ми пишеш откровени тъпотии,вземи и провери !
    По принцип знам,че кучелюбците хич не сте у ред с мозъка,ама
    40 лв на ден се пада на куче в приют.Не само за храна,ами и за глезотиики.
    Аз знам,че нито ще построят приюти,макар да има да гушкат от там и то яко,нито ще ги евтаназират,щото те още малко псетата и хора ше ги изкарат,така че решението е ловни дружинки !
    Казах ви-1 куршум е 10 ст.За куршуми за 5000 лв и аре 10 000 лв ги сложи проблема е решен.
    Тези твари са хвърлени от кучелюбци и защитници като теб на улицата.
    ТОВА Е ЛЮБОВТА ВИ КЪМ КУЧЕТАТА !
    Последно редактирано от JungleJaguar : 06-21-2012 на 18:13
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Много елементарно разсъждаваш, също като bloodyF.
    Никой не казва, че един човек конкретно е виновен, че куче го е захапало. Никой и това е абсолютно абсурдно твърдение. Кучетата се раждат на улицата и израстват в една изключително трудна обстановка. Няма такова, което се е родило научено да напада и хапе. Животът на улицата ги учи. А заради кого са на улицата? Сами ли са си го избрали?
    И не ми развивайте тези, че подкрепям това да има бездомни кучета. Искам да няма бездомни кучета много повече отколкото вие го искате. Но евтаназията не е решение. Приютите са. Не се оправдавайте с парите, парите ги има, драги ми смехурковци, има ги и още как. Ама не отиват където трябва.
    Приюти... Приюти за ей такива като теб има, и се казват "лудници", и в тях за хората се отделят по-малко пари, отколкото за кучетата... Заради кого са на улицата ? Заради хора, които като нямат какво да ги правят и ги изхвърлят там... 'щото много обичат кучетата, представи си, и си имат кученце, ама не видиш ли, то взема, че забременява, ражда 6-7 кученца, и след като няма какво да ги правят...
    "Няма такова, което се е родило научено да напада и хапе." Ти малоумна ли си ? Кучетата са ХИЩНИЦИ. Специално за теб, защото явно такива факти не са ти известни :

царство: Animalia Животни
    тип: Chordata Хордови
    клас: Mammalia Бозайници
    подклас: Eutheria Плацентни
    разред: Carnivora Хищници
    семейство: Canidae Кучеви
    род: Canis Кучета
    вид: C. lupus Вълк
    подвид: C. l. familiaris Куче

Някои домашни кучета не хапят защото така са научени, а не обратното... Уж си им защитник, а нищо не знаеш за тях. Бива ли такова нещо ?

Голям фен Аватара на dami666
    Значи,аз мога да споделя личния си опит с уличните и домашните кучета.Имах куче преди няколко години.В последните години от живота си,ме ухапа няколко пъти.Не съм го удряла или тормозила по никакъв начин(не само него,а нито едно животно-никога!,но беше развило някакви териториални инстинкти вкъщи явно,и единия път ме ухапа просто когато отидох в кухнята да си взема ядене,защото явно го е сметнало за ''свое''.Не го изхвърлихме в крайна сметка,заведохме го на село и там прабаба ми го хранеше докато почина.А доколкото уличните- и те са ме нападали много пъти,но за щастие не са успявали да ме нахапят (чист късмет,че имаше хора около мен,които да ми помогнат).В квартала ми има глутници от по 20 кучета,които бабичките ги хранят пред блока ми и са развили и те инстинкти за територия и са много опасни,но никой не прави нищо по въпроса.Ако ги обичаха толкова тия бабки-да си ги вземат у тях.Отделен въпрос е,че чак им готвят тенджери с манджи,и дават сумати пари за това,с които може да помогнат на доста по важните ,според мен,и също гладни и бездомни хора в милата ни родина.

Аз съм за евтаназията на тези животни,не искам да ме е страх за живота ми,когато излизам от вкъщи,не искам и други хора да са осакатявани и убивани от глутници.Не смятам,че кучешкия живот е по-ценен от моя или от всеки друг човешки и всеки,който мисли обратното-ако някое куче беше нахапало вас или ваш близък (и не дай боже човекът почине от това,примерно) нямаше да мислите така.И не мислите ли,че парите,които се дават за тези приюти могат да отидат в помощ на хората?Има толкова бедни..
    Последно редактирано от dami666 : 06-21-2012 на 18:34
    Believe in yourself.

Цитирай Първоначално написано от dami666 Виж мнението
    .Не смятам,че кучешкия живот е по-ценен от моя или от всеки друг човешки и всеки,който мисли обратното-ако някое куче беше нахапало вас или ваш близък (и не дай боже човекът почине от това,примерно) нямаше да мислите така.
    !!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на Colouring
    Ох, вместо да се нападате един друг с арументите "Те не са избрали да живеят на улицата" по-добре погледнете фактите. Да, проблемът е тръгнал от хората, но вредата вече е нанесена и нищо не може да се направи. Кучета има навсякъде. Приюти никакви. За сметка на това всеки ден нови и нови вести за нанесени щети върху хора. Май-май ни остава единствения рационален и правилен изход. Мисля, че всички се досещате за какво става дума.

Проблемът го има. Откъде е тръднал няма значение. Трябва да се мисли за премахването му. Решението е едно. Гадно е, даже прекалено, но в България сме опрели до това да избираме между нашия живот и животът на бездомните кучета. Те нямат разум и всеки, който избере кучето, за мен е толкова безразсъден колкото него. Животните не са виновни, но за съжаление трябва все някой да пострада, за да се реши проблемът веднъж завинаги.

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Един познат казва,че както се отнасяш с животните,така се отнасяш и с хората.Каква е разликата между животните и хората?Признавам разлики много,но и те са живи същества като нас на планетата Земя.Кое ни прави по-висши?Че разсъждаваме ли?Не си личи особено,ако бяхме толкова по-интелигентни,защо все още не сме намерили решение на проблема.
    Евтаназия.Това е лесният начин,с убийство няма да си решим проблема.Добре,ще избием всички улични кучета,ами после?Утре съседът пак ще си изхвърли кученцата в някой парк.Замислете се по-задълбочено.Всичко тръгва от възпитанието,манталитета и финансовите ни възможности.Начетох се на абсурдни неща.
    "...Ако ги обичаха толкова тия бабки-да си ги вземат у тях.Отделен въпрос е,че чак им готвят тенджери с манджи,и дават сумати пари за това,с които може да помогнат на доста по важните ,според мен,и също гладни и бездомни хора в милата ни родина."Тези "бабки" да не са милионери?Защото пенсионерите в България са доста бедни хора.Някои едвам се издържат и само куче им е притрябвало.Но още не съм видяла един богаташ да си вземе "улична превъзходна".Ръсят се със сумати пари за породисти кучета,а хората,които нямат пари за хляб,са принудени да изхвърлят кученца на улицата.
    Кастрацията,отчасти това е ключа.Но колко хора могат да си го позволят.Друг е въпроса,че са твърде мекушави и върлува митът,че животните стават агресивни или се травмират след подобна процедура.Звучи наивно,но повечето хора са убедени в това.
    Приютите.Защо не?Грижат се за тях,човек може да си осинови домашен любимец.Разбира се,хора,които са надеждни и ще се грижат за тях подобаващо.
    И не споменавайте сираците в коментарите си,защото не ви пука за тях.Не проявявайте излишно милосърдие,защото ако наистина ви бе грижа за горките деца,щеше да има тема за тях,а не за безмисления ви гняв срещу животните,чиято единствена вина е,че се опитват да оцеляват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си