.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 102
    Голям фен
    Хубаво, няма да те тролвам повече, ще ти кажа бруталната и сурова истина - ТЪП СИ !

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от WeNeedMoreDrugs Виж мнението
    Винаги е било присъщо за юношите да са срещу системата. Някои успяват да обявят истински бунт, други успяват поне да философстват, а трети са просто позьори заради необходимостта да се впишат в средата, но едно е присъщо за всички - всеки търси себе си. Системата някак си все успява да доминира накрая и след 30-те всеки в крайна сметка разбира що е ред и дисциплина и си знае мястото. Някои "партизани" може и да изберат път извън системата, но в повечето случаи не ги извежда на никъде и по-късно "помъдряват" и те и почват да са скучни като всички останали зомбита... Така че реда и дисциплината в крайна сметка ще продължават да си съществуват. А пък най-малкото, без тях двете и най-умните губят потенциала си...
    Да, аз не се изказвам против нито едно от двете, само изказвам наблюдения.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Самият факт, че отново ми се връзваш на думите, значи че наистина си тролнат.
    абе докторе ти като си такъв любител на хаоса, защо не пишеш хаотично, ами в постовете си прецизно спазваш всякакви правописни и граматически правила, дори и запитайте слагаш.
    Ах ти, хаотичко малък.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    абе докторе ти като си такъв любител на хаоса, защо не пишеш хаотично, ами в постовете си прецизно спазваш всякакви правописни и граматически правила, дори и запитайте слагаш.
    Ах ти, хаотичко малък.
    Ъъъм това е добър въпрос всъщност. Може би е просто навик. Не че има някакво значение, как ще го напиша, но все пак текста е предназначен да се прочете от някого. Ако го бях написал на шльокавица и неграмотно, по-малко хора ще го вземат на сериозно и никой нямаше да го прочете... За пример давам теб. Пишеш безсмислени и неправилни простотии, а малкото смисъл, който влагаш, в това което пишеш, се губи. Затова и почти никой не те взима на сериозно. Ти пак си за предпочитане пред npp. Той пише така че ти трябва екип от специалисти на ЦРУ да работят денонощно върху пасквилите му, само за да открият някакъв смисъл и логическа подредба. Затова и никой не се занимава да му чете дългите простотии.

ПС: И отново не четете между редовете и си мислите, че се изказвам в подкрепа на хаоса. Хаоса и Редът, както и други абстрактни понятия като добро и зло, са заложени както в нашата природа, така и навсякъде около нас. Казвам че да се опитваме да ги категоризираме и да спазваме само една част от тези вселенски принципи, е тъпо .

ПС2: Деееба, и тази тема оспамихме....
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 06-26-2012 на 15:58

Мега фен
    Пишеш безсмислени и неправилни простотии, а малкото смисъл, който влагаш, в това което пишеш, се губи. Затова и почти никой не те взима на сериозно. Ти пак си за предпочитане пред npp. Той пише така че ти трябва екип от специалисти на ЦРУ да работят денонощно върху пасквилите му, само за да открият някакъв смисъл и логическа подредба. Затова и никой не се занимава да му чете дългите простотии.
    "Докторе на помощ
    хайде, помогни ми.
    Влюбена съм лудо, лек
    ти намери ми."

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    "Докторе на помощ
    хайде, помогни ми.
    Влюбена съм лудо, лек
    ти намери ми."
    Да не си направил, УППСС извинявай НАПРАВИЛА, операция за смяна на пола, че пишеш в женски род?
    Или това е цитат от нещо, с което не съм запознат?

Мега фен
    ^Сетих се за тази песен докато ти четях поста : http://www.youtube.com/watch?v=Xgrl9...Mu9G-MruvolzQg

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Света свършва вече 10 години сигурно. Хайде стига с тия глупости за страшен съд, не пропускате да обърнете всяка една тема в религиозен спор.
    факт е че първите 5 хилядолетия вече преминаха и сега вече сме в шестото, от това е сигурно че свършекът ще настъпи съвсем скоро, в идните не повече от броени месеци или няколко години

да, много сме, няма спор, но ако нямаше презервативи щяхме да се размножаваме като зайци и да сме като страните от 'третия свят'. Пак е по-добре, че има някакъв контрол над населението...
    за това си права, ако сексът беше само за зачеване на деца, тогава истинският Бог нямаше да сътвори човеците от два пола, но щеше да направи всеки човек да бъде хермафродитен, така че има различно приложение, докато за някои е (и) средство за зачеване, за други е просто любов/консумация, третият свят е идиотски именно заради фанатичните им религи, светът на фанатичната религия е най-сатанинското място на света, затова и са най-упадналите човеци на света в всяко отношение

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    5 хилядолетия вика ;д. Земята е на 4 милярда години, ахахаха.

Мега фен
    5 хилядолетия вика ;д. Земята е на 4 милярда години, ахахаха.
    не са милиарди, но само около 5-6 хилядолетия, в Евангелието от Лука са изброени едва 75 поколения от адам до Исус, ето:

"И сам Исус беше на около тридесет години, когато почна да поучава, и, както мислеха, беше син на Иосифа; който бе син Илиев. А Илий, Мататов; Матат, Левиев; Левий, Мелхиев; Мелхий, Яанайев; Яанай, Иосифов; Иосиф, Мататиев; Мататия, Амосов; Амос, Наумов; Наум, Еслиев; Еслий, Нагеев; Нагей, Маатов; Маат, Мататиев; Мататия, Семеинов; Семеин, Иосехов; Иосех, Иодов; Иода, Иоананов; Иоанан, Рисов; Риса, Зоровавелов; Зоровавел, Салатиилев; Салатиил, Нириев; Нирий, Мелхиев; Мелхий, Адиев; Адий, Косамов; Косам, Елмадамов; Елмадам, Иров; Ир, Исусов; Исус, Елиезеров; Елиезер, Иоримов; Иорим, Мататов; Матат, Левиев; Левий, Симеонов; Симеон, Юдов; Юда, Иосифов; Иосиф, Иоанамов; Иоанам, Елиакимов; Елиаким, Мелеев; Мелеа, Менов; Мена, Мататов; Матата, Натанов; Натан, Давидов; Давид, Есеев; Есей, Овидов; Овид, Воозов; Вооз, Салмонов; Салмон, Наасонов; Наасон, Аминадавов; Аминадав, Арниев; Арний, Есронов; Есрон, Фаресов; Фарес, Юдов; Юда, Яковов; Яков, Исааков; Исаак, Авраамов; Авраам, Таров; Тара, Нахоров; Нахор, Сеарухов; Серух, Рагавов; Рагав, Фалеков; Фалек, Еверов; Евер, Салов; Сала, Каинанов; Каинан, Арфаксадов; Арфаксад, Симов; Сим, Ноев; Ное, Ламехов; Ламех, Матусалов; Матусал, Енохов; Енох, Яредов; Яред, Малелеилов; Малелеил, Каинанов; Каинан, Еносов; Енос, Ситов; Сит, Адамов; а Адам, Божий." Лука 3: 23-38

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    не са милиарди, но само около 5-6 хилядолетия, в Евангелието от Лука са изброени едва 75 поколения от адам до Исус, ето:

"И сам Исус беше на около тридесет години, когато почна да поучава, и, както мислеха, беше син на Иосифа; който бе син Илиев. А Илий, Мататов; Матат, Левиев; Левий, Мелхиев; Мелхий, Яанайев; Яанай, Иосифов; Иосиф, Мататиев; Мататия, Амосов; Амос, Наумов; Наум, Еслиев; Еслий, Нагеев; Нагей, Маатов; Маат, Мататиев; Мататия, Семеинов; Семеин, Иосехов; Иосех, Иодов; Иода, Иоананов; Иоанан, Рисов; Риса, Зоровавелов; Зоровавел, Салатиилев; Салатиил, Нириев; Нирий, Мелхиев; Мелхий, Адиев; Адий, Косамов; Косам, Елмадамов; Елмадам, Иров; Ир, Исусов; Исус, Елиезеров; Елиезер, Иоримов; Иорим, Мататов; Матат, Левиев; Левий, Симеонов; Симеон, Юдов; Юда, Иосифов; Иосиф, Иоанамов; Иоанам, Елиакимов; Елиаким, Мелеев; Мелеа, Менов; Мена, Мататов; Матата, Натанов; Натан, Давидов; Давид, Есеев; Есей, Овидов; Овид, Воозов; Вооз, Салмонов; Салмон, Наасонов; Наасон, Аминадавов; Аминадав, Арниев; Арний, Есронов; Есрон, Фаресов; Фарес, Юдов; Юда, Яковов; Яков, Исааков; Исаак, Авраамов; Авраам, Таров; Тара, Нахоров; Нахор, Сеарухов; Серух, Рагавов; Рагав, Фалеков; Фалек, Еверов; Евер, Салов; Сала, Каинанов; Каинан, Арфаксадов; Арфаксад, Симов; Сим, Ноев; Ное, Ламехов; Ламех, Матусалов; Матусал, Енохов; Енох, Яредов; Яред, Малелеилов; Малелеил, Каинанов; Каинан, Еносов; Енос, Ситов; Сит, Адамов; а Адам, Божий." Лука 3: 23-38
    Това мисля че е подходящо като отговор http://www.vbox7.com/play:c9db7595

Мега фен
    Това мисля че е подходящо като отговор http://www.vbox7.com/play:c9db7595
    а ако ти беше на мястото на истинският Бог в началото на вечността, как щеше да постъпиш, при положение че там долу е пълно с безброй много души потънали в скръбта на абсолютната "тъмнина", на които трябва да (им) осигуриш пълната форма на вечният живот?!, нима ще им бавиш пълната/вечната реализация на живота десетки хиляди години или дори милиони, знаейки че ти си единственият Администратор на вселената, и че отговорността за тях е изцяло твоя, след като всички те са просто едни 100%-ови марионетки?!, за всяко просрочаване на осигуряването на пълен/вечен живот за душите, немалко същества от вселената ще могат да докажат че Бог е неправеден, а Той да се изложи пред всички или дори да изгуби Престола Си, понеже всичко трайно в вселената е основано на съвършената правда, а ако Той е неправеден, тогава много лесно може да отпадне от Постът Си на Бог и някой друг да го наследи, обаче няма как истинският Господ Бог да е дори и малко неправеден, понеже след като вече е получил ролята (Си) на Господ Бог, Му е дошъл редът, а този Пост трае до краят на вечността, ето че Той все още е на Престола Си, и не е отпаднал

"правдата, която е чрез вяра, говори така: "Да не речеш в сърцето си: Кой ще се възкачи на небето, сиреч, да свали Христа? или: Кой ще слезе в бездната сиреч да възведе Христа от мъртвите?" Но що казва тя? Казва, че "думата е близо при тебе, в устата ти и в сърцето ти", сиреч думата на вярата която проповядваме. Защото, ако изповядаш с устата си, че Исус е Господ, и повярваш със сърцето си, че Бог Го е възкресил от мъртвите ще се спасиш. Защото със сърце вярва човек и се оправдава, и с уста прави изповед и се спасява. Защото писанието казва: "Никой, който вярва в Него, не ще се посрами"." Римляни 10: 6-11,

"Твоят престол, о Боже, е до вечни векове; И скиптърът на Твоето царство е скиптър на правота." Евреи 1: 8

@npp, какво всъщност каза? Че Бог е позиция, която всеки път се изпълнява от същество, което се назначава на тази позиция на "администратор на вселената" както викаш, някъде в началото на всяка вечност стига да е достатъчно праведно. За позицията има кандидати, така ли? И има вечност 1 (с начало и край), вечност 2 (с начало и край), вечност 3 (с начало и край) и така до неопределен брой вечности, като всяка съответно си има Бог 1(администратор #1), Бог 2 (администратор #2), Бог 3 (администратор #3) и т.н...?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ?!?!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от WeNeedMoreDrugs Виж мнението
    @npp, какво всъщност каза? Че Бог е позиция, която всеки път се изпълнява от същество, което се назначава на тази позиция на "администратор на вселената" както викаш, някъде в началото на всяка вечност стига да е достатъчно праведно. За позицията има кандидати, така ли? И има вечност 1 (с начало и край), вечност 2 (с начало и край), вечност 3 (с начало и край) и така до неопределен брой вечности, като всяка съответно си има Бог 1(администратор #1), Бог 2 (администратор #2), Бог 3 (администратор #3) и т.н...?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! ?!?!
    истинският Бог Отец просто Се ражда в началото на всяка вечност - няма конкурс, просто Се ражда и Си остава Бог до краят на вечността, това е като един човек, който създава множество роботи, те не са човеци, нито могат да станат човеци, но техният създател е човек още от самото си раждане, така и истинският Бог е абсолютно праведен още от самото Си раждане - Той се ражда такъв, такова е Естеството Му(т.е. Неговата Природа), а за вечността си познал че е период с начало и край и че има безброй много цикли(т.е. завъртания/повторения) - тя е кръговрат
    Последно редактирано от npp : 06-28-2012 на 11:33

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    не са милиарди, но само около 5-6 хилядолетия, в Евангелието от Лука са изброени едва 75 поколения от адам до Исус
    Ти не помагаш на човешкото общество. Моля, отиди в изгнание и не се връщай.

По принцип не-теистите трябва да са толерантни към теистите и да уважават техните вярвания. Обаче има една граница, която някой теисти прескачат.

Аз искам по-добро бъдеще за човечеството, за моето поколение и за мен (в този ред). Въпросът е дали теистите ще ми попречат по някакъв начин да осъществя тези стремежи.
    Ако само ходите на църква и правите това, което правите - няма проблем - количеството енергия, което изхабявате е минимално а и не ме влия директно.
    Също нямам проблем когато някой биологично безполезен индивид като теб предпочита да вярва на книга от преди 2500 години пред нещо толкова просто и разбираемо за всеки, който има IQ над 90 като атомния разпад.
    Проблемът се появява когато тези идиоти почнат да се множат било то биологично или чрез реклама - тогава вече става страшно. Прогресът и по-добрият стандарт на живот се постига чрез правилно експлоатирана наука. За съжаление обаче твоите вярвания отхвърлят науката и от тук пречат на моят стремеж за по-добър живот.

Тук е моментът, в който тези, които пречат на прогреса трябва да бъдат отстранени, защото те съзнателно или не пречат на благоденствието на други.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kadishona Виж мнението
    Ти не помагаш на човешкото общество. Моля, отиди в изгнание и не се връщай.

По принцип не-теистите трябва да са толерантни към теистите и да уважават техните вярвания. Обаче има една граница, която някой теисти прескачат.

Аз искам по-добро бъдеще за човечеството, за моето поколение и за мен (в този ред). Въпросът е дали теистите ще ми попречат по някакъв начин да осъществя тези стремежи.
    Ако само ходите на църква и правите това, което правите - няма проблем - количеството енергия, което изхабявате е минимално а и не ме влия директно.
    Също нямам проблем когато някой биологично безполезен индивид като теб предпочита да вярва на книга от преди 2500 години пред нещо толкова просто и разбираемо за всеки, който има IQ над 90 като атомния разпад.
    Проблемът се появява когато тези идиоти почнат да се множат било то биологично или чрез реклама - тогава вече става страшно. Прогресът и по-добрият стандарт на живот се постига чрез правилно експлоатирана наука. За съжаление обаче твоите вярвания отхвърлят науката и от тук пречат на моят стремеж за по-добър живот.

Тук е моментът, в който тези, които пречат на прогреса трябва да бъдат отстранени, защото те съзнателно или не пречат на благоденствието на други.
    и с какво ние ти пречим?!, да не би да сме те оковали с нещо?!, както всяка една душа така и ти също си напълно свободен от нас, ние никога не поробваме никого на каквото и да е, но целта ни е да работим за осигуряване на пълно и вечно спасение за всички човеци/одушевени в истинският Господ Бог, ние сме умирали множество пъти в името на Неговата Правда, дори и досега умирахме, а Той е верен да съживява/възкресява всеки, който е верен на Неговата Любов, понеже ние не търсим своята си полза, но ползата на всички други човеци така щото всички те да имат живот и да го имат изобилно без недостатък до краят на вечността, лично аз намирам себе си че съм нищо и никой, но никак не мога да кажа същото за истинските Светии, Те, които никога не са причинявали каквото и да е зло на когото и да е от хората/одушевените, и никога не са държали когото и да е от тях в: глад, жажда, задух, жега/зной, студ, недоимък, мъки, и пр., те са светлината на света, ако не бяха те, дори и сега в 21-ви век човечеството нямаше да има мирът и изобилието, които имаше, но благодарение на истинският Бог Отец и истинският Господ Исус Христос се намериха и много истински Светии, а по-този начин благодатта се преумножи за всички човеци, а що се отнася до неправедните духовни служители/работници, досега те наистина не бяха никак безобидни, но това не означава че не може да се противодействува на тяхното беззоконие, ето как ние противодействуваме чрез свидетелството от истинският Господ Бог, понеже когато грехът (сиреч духовното/религиозното беззаконие) се изповядва, тогава никой, който е узнал това свидетелство няма да може да (продължи да) върши грях (т.е. духовно/релииозно беззаконие) отколкото в противен случай, или както и самият Господ казва:

"Ако не бях дошъл и не бях им говорил, грях не биха имали; сега, обаче, нямат извинение за греха си." Йоан 15: 22

неправедните духовни служители/работници губят възможността да причиня(ва)т зло по духовен път когато Словото на истинският Господ Бог се свидетелствува

"И това благовестие на царството ще бъде проповядвано по цялата вселена за свидетелство на всичките народи; и тогава ще дойде свършекът." Матей 24: 14

ето защо Исус е казал:

"Това, което ви говоря в тъмно, кажете го на видело; и което чуете на ухо, прогласете го от покрива." Матей 10: 27

"Няма нищо покрито, което не ще се открие, и тайно, което не ще се узнае. Затова, каквото сте говорили в тъмно ще се чуе на видело; и каквото сте казали на ухо във вътрешните стаи ще се разгласи от покрива." Лука 12: 2-3

Пречиш ми като отричаш научни доказателства и ги заместваш с фанатизъм и също така разпространяваш това си гледище.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kadishona Виж мнението
    Пречиш ми като отричаш научни доказателства и ги заместваш с фанатизъм и също така разпространяваш това си гледище.
    никак не искаме да ти пречим, но и никак не бихме пропуснали да предопредим че има дявол и немалко негови духовни служители, които не-дай-Си-Боже биха могли да материализират всякакви заблуди, като досега вече имаше немалко такива, ето чети тук на какво са способни:

"Накрая той отново се обърна към мен:
    — Трябва да станеш пазителка на един сребърен амулет. Днес няма да ти го дам. За да докажа истинността на думите си, талисманът ще се материализира утре в ръцете ти, докато медитираш.",

"На следната вечер, докато седях със събрани ръце в медитация, между дланите ми се материализира един сребърен амулет, точно както беше обещал садху.",

"Вие можете ли да материализирате цветя?
    — Аз материализирам аромати, малки ми приятелю.",

"Тъй като се смяташе, че този йогин има силата да извлича предмети от финия въздух, аз на шега му предложих да материализира няколко мандарини, чиито сезон още не беше дошъл. В същия миг всички лючи, намиращи се върху банановите листа, започнаха да се издуват. Оказа се, че във всеки хляб имаше по една изчистена мандарина. Аз пристъпих към моята с известен трепет, но установих, че има възхитителен вкус.",

"Неговите аромати, плодове и други чудеса бяха действителна материализация на земните вибрации, а не хипнотично предизвикани вътрешни усещания.",

"Лахири Махасая можеше да материализира и дематериализира и да прави каквито иска промени в космическото видение(т.е. в космическото творение).",

"На седмия ден в ръцете ми се материализираха някакви билки! Направих отвара от тях и я дадох на чичо ти. Болестта му веднага изчезна и повече не се появи.",

"Факирът не беше високо развит духовно - обясни Шри Юктешвар. - Владеенето на определена йогическа техника му даваше достъп до астрален план, където всяко желание незабавно се материализира. Чрез посредничеството на едно астрално същество - Хазрат, и използвайки силна воля, мохамеданинът можеше да получи атомите на всеки предмет от енергията на акаша.",

"Преди да съм се опомнил от изненада, отново бях поразен да видя един въртящ се сноп тайнствена светлина, който се носеше по небето. Спускайки се бързо, огненият водовъртеж се приближи до нашата група и се материализира в тялото на един красив младеж, който - веднага разбрах - беше Бабаджи. Той приличаше на Лахири Махасая, като единствената разлика беше, че Бабаджи изглеждаше много по-млад и имаше дълга блестяща коса.",

"Ела, братко - каза спътникът ми. - Учителят те очаква. Той ме поведе по пътя през гората. Тъмната нощ внезапно се освети от равномерно сияние в далечината.
    — Дали не изгрява слънцето? - попитах аз. - Нима е изминала цялата нощ?
    — Още е полунощ. - Моят водач тихо се засмя. - Онази светлина е отблясък от златния дворец, материализиран тук тази нощ от несравнимия Бабаджи. В далечното минало ти веднъж изрази желание да се насладиш на красотата на дворец.",

"Пред нас се издигаше огромен дворец от блестящо злато. Обсипан с безброй скъпоценни камъни, разположен сред прекрасни градини, той представляваше неописуемо великолепно зрелище. Светци с ангелски изражения се бяха разположили край блестящите порти, почти червени от блясъка на рубините. В декоративните арки бяха инкрустирани диаманти, перли, сапфири и смарагди с необикновена големина и яркост.
    Последвах спътника си в просторната приемна зала. Аромат на тамян и рози се носеше из въздуха, матовите лампи излъчваха разноцветно сияние. Малки групи посветени, някои със светла, а други с тъмна кожа, пееха мелодично или седяха в медитативни пози, потънали във вътрешен покой. Трепетна радост изпълваше атмосферата.
    — Любувай се, наслаждавай се на изящното великолепие на този дворец, защото той е създаден единствено в твоя чест. - Водачът ми разбиращо ми се усмихна, когато нададох няколко възторжени възгласа.
    — Братко - казах аз, - красотата на това творение надхвърля границите на човешкото въображение. Моля те, обясни ми тайната на неговия произход.
    — С удоволствие ще ти изясня. - В тъмните очи на моя спътник просветна мъдрост. - В действителност в тази материализация няма нищо необяснимо. Целият космос е материализирана мисъл на Създателя.",

"Припомних си, че моят водач бе отбелязал, че дворецът ще се дематериализира, пленените атоми ще се освободят и ще се върнат отново в мисълта-субстанция, от която са възникнали.",

"Учителят ще се материализира от етера - казах аз. - Стойте тихо зад вратата, аз скоро ще ви повикам.
    Потънах в медитативно състояние, призовавайки смирено моя гуру. Скоро затъмнената стая се изпълни с неясна еманация на лунна светлина и се появи блестящата фигура на Бабаджи.",

"Чрез бърза дематериализация аз сега мигновено пътувам с експреса на светлината от планета на планета или в действителност от астралния към причинния или към физическия космос. - Моят божествен гуру се усмихна. - Въпреки че тези дни ти се местиш толкова бързо, за мен не представляваше трудност да те намеря в Бомбай!"

а ето какво пише в Библията относно тези неща:

"Тогава ако някой ви каже: Ето тук е Христос, или: Тука, не вярвайте; защото ще се появят лъжехристи, и лъжепророци, които ще покажат големи знамения и чудеса, така щото да заблудят, ако е възможно, и избраните(т.е. истинските светии). Ето предсказах ви. Прочее, ако ви кажат: Ето, Той е в пустинята(т.е. в физическите/телесните отречения); не излизайте; или: Ето Той е във вътрешните стаи(т.е. в процесите на съзерцание/медитация); не вярвайте. Защото както светкавицата(т.е. както слънцето) излиза от изток и се вижда дори до запад, така ще бъде пришествието на Човешкия Син(т.е. в посока от праведните вярващи/духовни служители към невярващите/нерелигиозните/неокултистите). Дето бъде мършата, там ще се съберат и орлите." Матей 24: 23-28,

"Защото оная тайна, сиреч, беззаконието(т.е. верческото/духовното беззаконие), вече действува, но само догдето се отмахне отсред оня, който сега я възпира; и тогава ще се яви беззаконният, когото Господ Исус ще убие с дъха на устата Си и ще изтреби с явлението на пришествието Си, тогава, чието идване се дължи на действието на сатана, съпроводено от всякаква сила, знамения, лъжливи чудеса и с всичката измама на неправдата, между ония(т.е. между онези верчески/духовни дейци), които погиват, защото не приеха да обичат истината, за да се спасят. И затова Бог праща заблуда да действува между тях, за да повярват лъжа, та да бъдат осъдени всички, които не са повярвали истината, а са имали благоволение към неправдата." 2 Солунци 2: 7-12
    Последно редактирано от npp : 07-13-2012 на 17:31

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Ще започна отзад напред Следейки форумите, се забелязва пълна липсва на знания, относно правилата на българския език. Само по себе си, това говори за неграмотност. Няма държава, в която да не се преподават правила за писане на майчния език. Така че, последния въпрос от поста на авторката, показва, че индивида не желае да му се създават правила, защото си мисли, че са абсолютно ненужни, тоест, той е пълен невежа.
    Когато аз учех етика и право, психология и философия, имахме дебати за адски много неща. Като се започне от това как индивида трябва да се държи в обществото, мине се през "какво е да си част от масата и защо не е/ е полезно", до "аз съм христинянин защото...." и прочие такива теми, които раздвижват мозъчните клетки достатъчно. Та, това много зависи от учителя. Има такива, които си движат като коне с капаци, за тях е важно само като влязат в час, да си изпеят урока, заложен им като план за деня, и да си тръгнат, без да натоварват собствените си мозъци. Има и такива, които искат да дадат възможност на учениците си, да мислят самостоятелно, да имат мнение, базирано на факти, на доводи и на размисли. Няма еднакви учители, както няма и еднакви ученици. Има такива, които жадуват да се учат, и такива, за които знанието е загуба на време. За политическите въпроси, мнението ми е спорно. Не съм сигурна, че деца на 15-16 години, могат да имат напълно обективно мнение, по отношение на политиката. Който иска информацията му да се базира на босфор тв, ако ще и хиляда довода да му изложиш, че тази информация не е меродавна, няма да го разубедиш. Има и такива, които предпочитат сами да си изградят мнение по въпроса, без да им е наложено от медиите. Но, докато един човек не стане самостоятелен и не се сблъска лице в лице с проблемите в държавата.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Цитирай Първоначално написано от MojoJojo88 Виж мнението
    Ще започна отзад напред ...
    Аз казвам, че трябва да има промени в образователната система и питам хората какви би трябвало да са те.
    Ти казваш, че аз не желая да се създават правила и че при теб са се водили дебати.

Аз казвам, че има прекалено много ненужна информация, която се учи за сметка на нужна, която не се.
    Ти казваш, че във всяка страна се учи родният език.

Отговорите са ти доста нелогични и неопровергани, а смееш да обвиняваш мен в невежество и неграмотност? Това, че ти си имала добри учители не означава, че всички са имали.

БТВ момче съм.

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Извинявай, че обърках пола ти.
    Второ, кое точно е нелогично ?
    И теб в невежество и неграмотност изобщо не съм обвинявала, говорех по принцип. Мисля, че ако се зачетеш дори в този форум, ще го видиш сам.
    Хайде сега, ако обичаш, обоснови се ти, защо моите отговори ти изглеждат "нелогични и неопровергани"....

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Angry

Npp религиозен тъпак такъв ,има елементи с период на полуразпад над 6000 години .Един изотоп на калия се разпада за милярд и 240 милиона години .Това доказва че Земята е бая по стара от шибаните лъжи които са написани в шибаната Библия написана от шибаните евреи.Друг изотоп на рубидия се разпада за 4,7 милиарда години - възрастта на Земята .Уча Геология така че по-добре не спори с мен .Индийските веди са датирали по точно възрастта на Земята на около 4 милиарда години не помня точно но къде са 6000 към 4 млрд години .Торий 232 се разпада за 14 млрд години - почти възрастта на Вселената ако вярваме на данните .Това също не е случайно.Не знам друг елемент с по голям период на полуразпад от торий 232 .Мразя религиозни фанатици и кретени като теб ,защото вие сте отровата за света и причината за нещастията - вашето невежество и фанатизъм .Вие сте толкова болни като шизофрениците ако не и повече.Калий аргоновия и рубидий -цезиевия метод се използват за по големи периоди на датировка .С въглерод 14 можеш да върнеш времето назад не повече от 6000 години .

Мега фен
    какво е т'ва отношение бе

имаше случай, в който бяха дали на едни учени да изследват проби от вкаменена лава изригнала от вулкан и материалът беше на не повече от 20 години, а учените със своите методи изкараха възрастта на тази вкаменена лава на 2 милиона години.

вярвай си на човешките научни методи, вярващите ще вярват на Господ, къв е проблема

ПП: ето също да се запознаеш и с "Теорема на Гьодел за непълнота" според която логиката и
    математиката са семантично непълноценни и не позволяват строго доказателство.
    Последно редактирано от defender : 08-03-2012 на 08:38

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от perfect_stranger Виж мнението
    Npp религиозен тъпак такъв ,има елементи с период на полуразпад над 6000 години .Един изотоп на калия се разпада за милярд и 240 милиона години .Това доказва че Земята е бая по стара от шибаните лъжи които са написани в шибаната Библия написана от шибаните евреи.Друг изотоп на рубидия се разпада за 4,7 милиарда години - възрастта на Земята .Уча Геология така че по-добре не спори с мен .Индийските веди са датирали по точно възрастта на Земята на около 4 милиарда години не помня точно но къде са 6000 към 4 млрд години .Торий 232 се разпада за 14 млрд години - почти възрастта на Вселената ако вярваме на данните .Това също не е случайно.Не знам друг елемент с по голям период на полуразпад от торий 232 .Мразя религиозни фанатици и кретени като теб ,защото вие сте отровата за света и причината за нещастията - вашето невежество и фанатизъм .Вие сте толкова болни като шизофрениците ако не и повече.Калий аргоновия и рубидий -цезиевия метод се използват за по големи периоди на датировка .С въглерод 14 можеш да върнеш времето назад не повече от 6000 години .
    Браво.

Но както виждаш, тъпото си е тъпо. Дори да си вещ в областта, те си знаят своето. Няма смисъл да спориш с хора чието ниво е ПОД гимназиалното.

Мега фен
    вярвай си на човешките научни методи, вярващите ще вярват на Господ, къв е проблема

ПП: ето също да се запознаеш и с "Теорема на Гьодел за непълнота" според която логиката и
    математиката са семантично непълноценни и не позволяват строго доказателство.
    Ама ти продължаваш да не разбираш.
    И не знам защо вкарваш теоремите на Гьодел в спора ?
    Невероятно лесно е да се докаже, че няма 'господ'. Прочети си Библията и сам ще се убедиш.
    Никой не се опитва да убеди някого в липсата или наличието на "сили", които не познаваме. Никой не е толкова ограничен. Всеки допуска възможността да съществува нещо извън нашите възприятия - било то бог или теория на струните.
    Въпросът е, че Земята не се върти около Слънцето, човекът не е създаден от кал и 'теорията' за еволюцията е достатъчно обоснована. Пък ти си разтягай локуми - лошо няма.

имаше случай, в който бяха дали на едни учени да изследват проби от вкаменена лава изригнала от вулкан и материалът беше на не повече от 20 години, а учените със своите методи изкараха възрастта на тази вкаменена лава на 2 милиона години.
    Това дори аз мога да ти обясня защо се е получило, ама ти нали си умник - сам ще се сетиш. Поне ме разсмя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си