.
Отговор в тема
Страница 12 от 14 ПървиПърви ... 2891011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 346
    BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Прегледах я темата и имаше индивидуални характеристики, които съм чувал и преди, но за съвместно съществуване нямаше нищо. : )

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Прегледах я темата и имаше индивидуални характеристики, които съм чувал и преди, но за съвместно съществуване нямаше нищо. : )
    аз ще се изкажа, защото с Пльок сме е една зодия и, по последни данни, споделяме общи характеристики.

мъжете скорпиони имат адското чувство за хумор, страстни са, но за разлика от други знаци, когато са влюбени, са моногамни, отдадени, посветени. в много отношения козирогът е сухарест, та един скорпион добре го отваря за себе си и света. предполагам, че праволинейността, стабилната основа, сериозността присъстват във връзката чрез/през козирога, докато скорпионът носи фриволността, някаква игривост и много страст (житейска, не единствено сексуална). друго, което си мисля (но не съм убедена в това си наблюдение), е, че скорпионът не е най-динамичният знак. да, той свободно общува с всички, намира общ език, енергията му привлича останалите (което в случая не е игра (овен), нито небрежарство (близнаци)), но не се натоварва много-много, поддържа известна хигиена в отношенията си.(също като козирога, в по-мека/лека/възприета степен). също, скорпионът обича да си доставя удоволствие, занимавайки се/крадейки време за своите неща, но за разлика от овен/близнаци/взела съм ги на подбив днес:Д той ясно е определил интересите си, ограничил ги е до няколко, от които не желае да се лиши, които е превърнал в част от живота си. а козирогът уважава реда, рутината (в най-добрия смисъл на думата) - тя свидетелства за постоянство, за изградено съзнание и характер, ако щеш, за сигурност. а сигурността е може би единственото нещо, от което един козирог се нуждае в каквито и да е взаимоотношения, за да съществува нормално, свободно, за да си позволи да се разгръща. в блиц е това, след ответ - повече:Д

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Аз Лъв,той Скорпион...най-хубавата ми връзка <3

Аз съм дева <3 Нямам приятел и се разбирам с другите два земни и с водните знаци. Като бях малка бяхме приятели с едно момче зодия лъв и той страшно много ме нервеше и все искаше да ме командва. Сега най-добрата ми приятелка е рак и не знам защо, но също се мъчи да ме командва. Но пак си я обичам! А някои от водолеите, които познавам ме дразнят с леко надменно поведение. Относно връзките между два еднакви знака: всичко е наред, стига да не са овни или лъвове...

Водолей съм. С никой не се разбирам и никой не ме разбира (по скоро не опознава хилядите мои страни..), защото всички ми стават скучни след време започват да ме дразнят. Нямам приятел, но ако си намеря някой, който да отговаря на качествата от дългия ми списък със сигурност ще е някой странник, но и не съвсем, защото не ми трябва приятел за сега. Харесвами да съм свободна.
    Последно редактирано от extreme16 : 06-28-2012 на 18:56
    Die nameless, mothafucka`

Fuck it.
    "One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley

телец(ж) и козирог(м)^^
    драснете нещо (>^.^)>

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Цитирай Първоначално написано от extreme16 Виж мнението
    Водолей съм. С никой не се разбирам и никой не ме разбира (по скоро не опознава хилядите мои страни..), защото всички ми стават скучни след време започват да ме дразнят. Нямам приятел, но ако си намеря някой, който да отговаря на качествата от дългия ми списък със сигурност ще е някой странник, но и не съвсем, защото не ми трябва приятел за сега. Харесвами да съм свободна.
    Такива сме си водолеите ... Всеки с когото си говоря за астрология, обяснява , че сме страни. И аз се интересувам от много неща, но никой не разбира защо. Толкова са конкретни в желанията си, знаят едното нещо, което искат. Докато аз си променям мнението през 2 дена. Ако някой мрънка за нищо аз мога да го разбера, но той мен не може.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    аз ще се изкажа, защото с Пльок сме е една зодия и, по последни данни, споделяме общи характеристики.

мъжете скорпиони имат адското чувство за хумор, страстни са, но за разлика от други знаци, когато са влюбени, са моногамни, отдадени, посветени. в много отношения козирогът е сухарест, та един скорпион добре го отваря за себе си и света. предполагам, че праволинейността, стабилната основа, сериозността присъстват във връзката чрез/през козирога, докато скорпионът носи фриволността, някаква игривост и много страст (житейска, не единствено сексуална). друго, което си мисля (но не съм убедена в това си наблюдение), е, че скорпионът не е най-динамичният знак. да, той свободно общува с всички, намира общ език, енергията му привлича останалите (което в случая не е игра (овен), нито небрежарство (близнаци)), но не се натоварва много-много, поддържа известна хигиена в отношенията си.(също като козирога, в по-мека/лека/възприета степен). също, скорпионът обича да си доставя удоволствие, занимавайки се/крадейки време за своите неща, но за разлика от овен/близнаци/взела съм ги на подбив днес:Д той ясно е определил интересите си, ограничил ги е до няколко, от които не желае да се лиши, които е превърнал в част от живота си. а козирогът уважава реда, рутината (в най-добрия смисъл на думата) - тя свидетелства за постоянство, за изградено съзнание и характер, ако щеш, за сигурност. а сигурността е може би единственото нещо, от което един козирог се нуждае в каквито и да е взаимоотношения, за да съществува нормално, свободно, за да си позволи да се разгръща. в блиц е това, след ответ - повече:Д
    Майка ми е козирог, баща ми е скорпион Не вникнах много в написаното, но е вярно, че скорпионът е посветен.

Мега фен Аватара на babity
    Я някой да сподели откъде се информирате вие на тези теми!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Интернет и наблюдения над приятели/роднини/себе си

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Благодаря за отделеното внимание. Като цяло съм съгласен, с известни изключения.

Любопитно ми е обаче...от къде знаеш за нас ? :Д

стрелец/везни

мъж риби съм и не се разбирам с никой,даже и със себе си не се разбирам :Д:Д .В момента съм сингъл,ама съм забелязал че сигурно 50 % от приятелките ми са били водолей и идея си нямам защо.някакви идей?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Gravis Виж мнението
    мъж риби съм и не се разбирам с никой,даже и със себе си не се разбирам :Д:Д .В момента съм сингъл,ама съм забелязал че сигурно 50 % от приятелките ми са били водолей и идея си нямам защо.някакви идей?
    I understand u : D

За нас водолейте са интересни. Но до там.
    Познавам водолей, с който сме в добри отношения, но страшно много ме дразни, както и аз него. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен
    понеже се радвам на любовта на всички във форума , аз съм телец , а тя близнаци

споделете , астрални братя и сестри

Супер фен Аватара на paradosou
    теЗ' близнаци обаче навсякъде сa намесени

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Аз-лъв, той-козирог... много тежък марш.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Леля ми е рибок и перфектно се разбира с калеко ми ,който е дева. А щерка им е Лъвче и им се качва на главите от малка.
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Мда. Майка ми е риби и баща ми е дева.

Мега фен
    Град
    <3
    Не мога да дишам деви :3
    Т.е. мога, но до едно време
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Моят асцедент е дева, ма...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Моят асцедент е дева, ма...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    И моя...
    maDamn

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    моя май беше стрелец
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Аз - лъв ,той - овен .. и двамата искаме всичко да е под контрол и почти винаги той е на едната страна,аз на другата.. но като цяло се допълваме .. а за секса там всичко е 6 ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си