- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Каква зодия сте с половинката?
Прегледах я темата и имаше индивидуални характеристики, които съм чувал и преди, но за съвместно съществуване нямаше нищо. : )
аз ще се изкажа, защото с Пльок сме е една зодия и, по последни данни, споделяме общи характеристики.
мъжете скорпиони имат адското чувство за хумор, страстни са, но за разлика от други знаци, когато са влюбени, са моногамни, отдадени, посветени. в много отношения козирогът е сухарест, та един скорпион добре го отваря за себе си и света. предполагам, че праволинейността, стабилната основа, сериозността присъстват във връзката чрез/през козирога, докато скорпионът носи фриволността, някаква игривост и много страст (житейска, не единствено сексуална). друго, което си мисля (но не съм убедена в това си наблюдение), е, че скорпионът не е най-динамичният знак. да, той свободно общува с всички, намира общ език, енергията му привлича останалите (което в случая не е игра (овен), нито небрежарство (близнаци)), но не се натоварва много-много, поддържа известна хигиена в отношенията си.(също като козирога, в по-мека/лека/възприета степен). също, скорпионът обича да си доставя удоволствие, занимавайки се/крадейки време за своите неща, но за разлика от овен/близнаци/взела съм ги на подбив днес:Д той ясно е определил интересите си, ограничил ги е до няколко, от които не желае да се лиши, които е превърнал в част от живота си. а козирогът уважава реда, рутината (в най-добрия смисъл на думата) - тя свидетелства за постоянство, за изградено съзнание и характер, ако щеш, за сигурност. а сигурността е може би единственото нещо, от което един козирог се нуждае в каквито и да е взаимоотношения, за да съществува нормално, свободно, за да си позволи да се разгръща. в блиц е това, след ответ - повече:Д
Аз съм дева <3 Нямам приятел и се разбирам с другите два земни и с водните знаци. Като бях малка бяхме приятели с едно момче зодия лъв и той страшно много ме нервеше и все искаше да ме командва. Сега най-добрата ми приятелка е рак и не знам защо, но също се мъчи да ме командва. Но пак си я обичам! А някои от водолеите, които познавам ме дразнят с леко надменно поведение. Относно връзките между два еднакви знака: всичко е наред, стига да не са овни или лъвове...
Водолей съм. С никой не се разбирам и никой не ме разбира (по скоро не опознава хилядите мои страни..), защото всички ми стават скучни след време започват да ме дразнят. Нямам приятел, но ако си намеря някой, който да отговаря на качествата от дългия ми списък със сигурност ще е някой странник, но и не съвсем, защото не ми трябва приятел за сега. Харесвами да съм свободна.
Последно редактирано от extreme16 : 06-28-2012 на 18:56
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
телец(ж) и козирог(м)^^
драснете нещо (>^.^)>
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Такива сме си водолеите ... Всеки с когото си говоря за астрология, обяснява , че сме страни. И аз се интересувам от много неща, но никой не разбира защо. Толкова са конкретни в желанията си, знаят едното нещо, което искат. Докато аз си променям мнението през 2 дена. Ако някой мрънка за нищо аз мога да го разбера, но той мен не може.
Я някой да сподели откъде се информирате вие на тези теми!
Интернет и наблюдения над приятели/роднини/себе си![]()
Благодаря за отделеното внимание. Като цяло съм съгласен, с известни изключения.
Любопитно ми е обаче...от къде знаеш за нас ? :Д
стрелец/везни
мъж риби съм и не се разбирам с никой,даже и със себе си не се разбирам :Д:Д .В момента съм сингъл,ама съм забелязал че сигурно 50 % от приятелките ми са били водолей и идея си нямам защо.някакви идей?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
понеже се радвам на любовта на всички във форума , аз съм телец , а тя близнаци
споделете , астрални братя и сестри
Леля ми е рибок и перфектно се разбира с калеко ми ,който е дева. А щерка им е Лъвче и им се качва на главите от малка.
maDamn
Мда. Майка ми е риби и баща ми е дева.
Не мога да дишам деви :3
Т.е. мога, но до едно време
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз - лъв ,той - овен .. и двамата искаме всичко да е под контрол и почти винаги той е на едната страна,аз на другата.. но като цяло се допълваме .. а за секса там всичко е 6 ^^