И сегаа.. искам да отговоря в един коментар на всички ваши коментари досега!

Това за свестните момчета и дали съществуват и защо се убеждавам все повече и повече че няма такива

Първо: мисля си така защото говоря от личен опит за момчетата, които съм срещала досега без значение приятели или гаджета.. Ще ви дам малко примери

Приятелите момчета които са ми били, не се оказаха свестни защото бяха приятели с мен за да ме свалят и да ми се предлагат, което го разбрах впоследствие някои техни тъпи действия и постъпки.. Можеха да ми кажат какви са намеренията им в началото, а не да ме залъгват !имаше преди време едно момче с което бяхме страхотни приятели.. познавах и гаджето му ..момичето нямаше нищо против да сме приятели..даже и с нея бяхме.. докато един ден разбрах каква глупачка съм за да му вярвам..бяхме се впуснали в един разговор..той пускаше едни шеги и ми говореше едни.. и аз първоначално се направих на ударена, но после открито си започна да ме сваля.. след което аз се възмутих.. а и той си имаше гадже..но не му пукаше явно много.. казах му, че го мислех само и единствено за приятел и никога за нещо повече и той също ми показваше че уж е така но до този момент, в който се държа като пълен задник!

Друго! Момчетата които съм харесвала и уж бяха свестни, накрая пак с някои техни постъпки ми доказаха ,че НЕ СА били такива всъщност.. когато разбрах накрая че са били с мен единствено с целта да ме вкарат в леглото си под фалшивата маска на това, че са уж свестни.. само за да могат да ме заблудят и да си изпълнят целта..та затова казвам че повечето носят маски и тези които уж казват че са свестни всъщност излизат че не са! и тогава на кого да вярваш? излиза че не можеш да ги различаваш! това за чалгата незнам защо го включихте тук но.. то може би има общо за свестните ХОРА като цяло.. в някои ваши коментари имаше много спор по този въпрос за музиката но.. човек може да слуша каквато си иска музика и това не влияе на определянето му като човек! аз поне съм на това мнение..

Просто..доста пъти съм се опарила и разочаровала от момчетата.. и вече се отчайвам..това е.. навежда ме всичко това на мисълта че в това днешно извратено общество вече.. (да извратено..защото се е превърнало в такова .. ) вече няма свестни момчета!