.
Затворена тема
Страница 9 от 121 ПървиПърви ... 56789101112131959109 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 3024
    Banned Мега фен
    ревали и денис като че ли най ми допадат от масовите..

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз пък не мога да ги нанасям тия ампули.Не знам как ги нанасяте,но на мен ми е много трудно!Как така то е течно,като вода и си го супвам на пръстите или на главата и се разтича и се ядосвам и не мога с ампули повече от веднъж-два пъти!

Banned Мега фен
    малко шишенце от парфюм,наливаш,пръскаш - разтриваш,пръскаш - разтриваш и така !

Голям фен Аватара на cheburashka
    има ли проблем, ако се изсипят няколко направо и после си ги пръскам или може да им стане нещо и трябва преди всяко нанясане да си наливам? не знам колко точно дебилен e въпросът ми

Banned Мега фен
    ами по-добре една по една,защото съхранението им също е важно .. смисъл да не им стане нещо,но ако все пак ги изсипеш всичките после слагай шишенцето в хладилник

точно това имах предвид, благодаря, ще си помисля още дали шампоана Фитовал или ампулки

Мхм,мерси.
    Искам ей това ама ще трябва и нещо друго да си поръчам.
    http://zlatnaribka.com/aplikator-za-...-214-3828.html

Banned Мега фен
    защо ти е точно това ? толкова ли няма някаква парфюмерия до вас,че да си купиш едно малко шишенце за наливен парфюм ?

абе не знам дали тук е мястото да попитам, обаче не знам къде... тези дни сравнявах цените на някои продукти, в enzo.bg са доста по-евтини от колкото в други сайтове като zlatnaribka, някои парфюми също ме удивиха с цените си, дали всичко е оригинално?

Banned Мега фен
    мисля,че са оригинални,а и не виждам кой знае каква разлика.. гледай да не е парфюмна вода примерно и мл.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    абе не знам дали тук е мястото да попитам, обаче не знам къде... тези дни сравнявах цените на някои продукти, в enzo.bg са доста по-евтини от колкото в други сайтове като zlatnaribka, някои парфюми също ме удивиха с цените си, дали всичко е оригинално?
    И аз съм под този въпрос.Трябва да са оригинални,защото имат доста клиенти,но цените на проф.козметика за коса,както и някоя бяла козметика за лице са просто страшно ниски..
    В Ягодката гледах,там пък са толкова високи цените в сравнение с магазините,че няма място за сравнение с ензо.бг ..

точно и мл и дали е тоалетна/парфюмна вода, дали е тестер
    и примерно козметика за лице съм си купувала от аптеките даже на по-високи цени

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Не и се търси темата за прическите из раздела... така че ще питам тук ... Някой може ли да ми даде предложения за хубави подстрижки.. в смисъл, косата ми е дълга и искам много да я скъса... ще ми бъде малко жал, обаче не мога да я трая лятото .. .и се чудя каква прическа да си направя Идеи

снимка http://i.imgur.com/Ddz4U.jpg

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    точно и мл и дали е тоалетна/парфюмна вода, дали е тестер
    и примерно козметика за лице съм си купувала от аптеките даже на по-високи цени
    Мхм,това с тестерите и аз го забелязах като гледах парфюмите,чиито цени отново са много ниски..

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Не и се търси темата за прическите из раздела... така че ще питам тук ... Някой може ли да ми даде предложения за хубави подстрижки.. в смисъл, косата ми е дълга и искам много да я скъса... ще ми бъде малко жал, обаче не мога да я трая лятото .. .и се чудя каква прическа да си направя Идеи

снимка http://i.imgur.com/Ddz4U.jpg
    Не я режииииии Ако ти пречи толкова не я режи.защото есента вече ще съжаляваш..карай някой да ти я сплита или я вдигай нагоре,дали с опашка или кок-поне да не ти пречи.Аз така преди година и нещо исках много да я направя къса и после съжалявах :Д

Какво толкова.Като иска,да се подстриже.Коса е все пак.
    Какво точно искаш?На пластове,на черта?

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Момичета, исках да ви попитам дали някоя от вас е ползвала кокосово масло за косата си?

Иначе за dream1707, кажи малко повече какво искаш. Мисля, че на каре ще ти отива, стига косата ти да е права, за да не се налага да я изправяш всеки ден.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението
    Момичета, исках да ви попитам дали някоя от вас е ползвала кокосово масло за косата си?
    Да...ами доволна съм.Косата става мека и хубава...абе както е с другите масла.

Banned Мега фен
    намазах се със стимулант и стоях 3 часа

Супер фен Аватара на lqlq89
    И аз също съм с маска, за сега съм стояла 1 час, но ще постоя още поне 1-2. Намазана съм с тривитаминол, стимулант, бадемово масло, ракия, оцет, капки газ и жълтък.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението

Иначе за dream1707, кажи малко повече какво искаш. Мисля, че на каре ще ти отива, стига косата ти да е права, за да не се налага да я изправяш всеки ден.
    аз и бях доволна.. btw. dream1707 и аз мислех това да ти предложа..

Супер фен Аватара на Cloud9
    Колко пъти в седмицата правите маските с тривитаминол?

Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Преди,като го ползвах,си правех 2 пъти седмично.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    скоро не съм,но като си правих по принцип по 2,но се е случвало и по един път в седмицата

^Мхм.
    Ама повече от два пъти не е хубаво!

чудя се дали Фитовала, ампули или тривитаминол не искам две или и трите, мисля, че ще ми дойдат в повече...
    честно казано малко ме мързи да си правя маски с този тривитаминол, но май точно него ще взема
    влияе ли лошо на косата, имам предвид да я сплесква, да стои сплъстена или нещо подобно, защото и това съм чувала?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си