- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета какво ви харесва в момчето?
Мисля,че той го каза с ирония.Първоначално написано от ATAKABG
тряа да е необикновенмного различен и да не е гъзе
зяпам очите
![]()
после останалото и накрая характера
![]()
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
напоследък гледам момичетата като са захаресвали някви олигофрени– нещастници които даже и чуства нямат към тях.
zastrelqi sy plsПървоначално написано от VHack
![]()
rucete,kosata i vratut aaa i noktite mnogo mi e nepriqtno momche s ogromni nokti![]()
Първоначално написано от Aleandra
Попринцип нямам 0пределен тип м0мчета! п0 ск0р0 винаги се влюбвам в п0следн0т0 м0мче , к0ет0 м0га да п0д0зирам , че ще харесам! ЕсТ първ0 се вижда външния вид , а ак0 е същ0 т0лк0ва хубав 0твЪтре ........ т0й е ч0века
! н0 все пак , к0лк0т0 и да е идеален , ак0 0нава чувств0 к0ет0 се п0явява к0гат0 г0 видиш , г0 няма значи не е т0лк0ва прекрасен ! Предп0лагам , че всички знаете за к0е чувств0 г0в0ря : имаш желание п0ст0янн0 да си усмихнат сърцет0 ти бие кат0 п0лудял0 и нем0жеш да свалиш п0глед 0т нег0 ....
![]()
ЖиВоТа сИ тФоЙ , н0 мЪжЪ тИ кУчКо МоЙ !!! :dDdD
портфеила ве копеуе![]()
Първоначално написано от Riot
Ххехехехее, един път да прочета и аз честно мнение...Първоначално написано от Анонимко
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
очите ръцете и след тва характера![]()
На моя най му харесвам очитеневероятен поглед има
. Иначе момчето трябва да има чар и после се гледа и вътрешното...
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
ами тряя да е нешто специялно и неопределено и точно какво е може би чар, излзчване отношение кам хората и ваншност може би но не си падам по точно определен тип тряя да ми харесва и тва е най-важното според мен.както харесвам приятеля ми просто заради сичко в него и заради излачването му
Аз лично гледам очите..с красив поглед..характера и всичко останало..НО на последно място цялостно вънщността..тя не ме интересува до такава степен![]()
![]()
![]()
Красиво е да се усмихваш,но въпрос на сила е да останеш усмихнат и в най-трудните моменти.
много неща от усмивката до учите след това тялото и после но не на последно място дали се държи мило и това дали има против приятелите ми нещо и вече за стила се ми е тая![]()
![]()
![]()
Ми най-напред всеки обръща внимание на външността! Не може още от първия път щом го видиш и да разбереш що за характер е!!! Аз лично харесвам леко набити момчета - не много мусколите! Прекалено мусколестите момчета ме...да не кажа отвращават, просто не ме кефят! Всеки с вкуса си! Другото нещо, което ме привлича е погледа! И парфюма същоАко едно момче не слага парфюм ... много тъпо
![]()
![]()
След това разбира се гледам характера! Ако е някой идиот дето се интересува само от това как му седи новата блузка го зарязвам и забравям че съществува!![]()
Аз лично харесвам момчета не толкова по външният вид...Но ако някое момиче каже че гледа само характера 100% лъже. Може да прави компромиси за някои неща но все пак. Харесвам момчета които не са някъкви лиглйовци които се мислят за нещо повече от другите...
Хаха еми нормално всяка жена или мъж гледат първо външния вид - но не си признават.
Азис - Хоп [music]
Ами, естествено - както всички момичета забелязвам първо външния вид. Не гледам да е някакъв топ модел едва ли, или пък супер красавец...Важното за мен е да си има свое собствено излъчване и чар. След това преценявам колко акъл има в главата - не ми трябва някакъв учен, дето от всичко разбира, но не бих излизала с някой тъп като галош.После се спирам на характера. Харесва ми, когато момчето е уверено в себе си...да не е някакъв срамежлив (въпреки, че понякога е сладко), но да не прекалява с това - не ми допадат досадниците. Следващото нещо, на което обръщам внимание е умението да общува, тоест - да може да се говори с него, не някакъв да мълчи, аз да говоря и той само "ъха, мда", или пък другата крайност - като започне да плямпа и да не млъкне. Та, общо взето, ако едно момче е чаровно, има акъл в главата, уверено е в себе си и можем да си говорим свободно, то определено ще ми допадне.
лично мен- ОЧИТЕ..... Усмивката... и след като се запознаем вече-характера си играе роля... иначе ме привличат типа Лоши момчета..
Външният вид играе роля само при самото запознаване. От тук нататък нещата опират до характера. Лично за мен най - прекрасния във всяко едно отношение е приятеля ми: супер красив и умен, в същото време. Със страхотен характер. Твърд и лош, когато и с когото трябва, иначе в останало време си е ангелче, буквално.