- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
ами да ти кажа не съм фенка на фитнеса ,а пък и понякога нямам време да ходя тренирам във вкъщи имам си тежести 10,20 30 кг. на 22 години съм тренирам от 16 годишна,радват ме тренировките на бодирок,преди време съм се занимавала със кросфит само че много малко време,минавала съм през много периоди и обичам да помагам на заблудени тинейджъри защото колкото и чудни да звучи все още има момичета които си мислят че ще отслабнат с гладуване а най-правилния начин е спорта
така че съм доста начетена по темата здравословен начин на живот и със удоволствие ще помогна
Ако имаш време и желание, би било от полза да опишеш някоя твоя тренировка.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
ами тренировката ми представлява нещо такова
1- загрявка
2-бодирок тренировка примерно линкче - http://www.youtube.com/watch?v=dCgaI93PdFs ,
като включвам тежести за така тренировка клякам с по малко 20 кила в сака
3-20 мин.стреч
и ако вечерта ми остане време ходя да бягам 20-30 мин.не повече
а силовите сама си ги измислям ,правя кръгови тренировки ,с лицеви набирания по-големи тежести и така![]()
^ Супер.
http://www.bodyrock.tv/2012/07/17/i-...patio-workout/ поствам линк към най-новата тренировка, харесва ми. По-точно тази на Шон де, другата въобще не съм си правила и труда да я гледам. Мисля да я пробвам в събота, даже може да се понапъна за 5 рунда, а не 3.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
не знам ама тренировките на Зузана са по яки,на Лиса са по еднотипни ,и на Шон са готини особено тези които включва набирания,лицеви т.е. по-мощните
Лиса никога не съм я харесвала. Краката и са тънки като клечки, задник няма, има грозен фейс и с този силикон, дето го вкарват в кадър през цялото време, е не ме кефи. Сега май е на почивка в Испания (бая време вече...), та я замества тая Лиш.
Последно редактирано от FuckingFreak : 07-19-2012 на 13:35
...но във тебе като рана
"Защо?"
Проблем ли е, ако взимам Л-карнитина сутрин на гладно преди тренировка ?
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Защо да е проблем? Не е, ама зависи каква е тренировката, защото е твърде възможно да няма полза от него, ако тя не е правилна.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
и от годините зависи,ти на колко си че да вземаш добавки?
ами на мен повече ми харесваше без силикон,беше по съразмерна,а сега прилича на крава,и да много гола тренира ,по-бельо,то първо упражнението ли да гледаш или какво,ама Сузана е мацка от всякъде,само ако имаше една идея по слаби крака ,аз съм фен на слабите крака като на Лиса,моите се малко по мускулести от нейните,но препочитам да развивам горната част на тялото,ако можех да имам рамената и гърба на Сузана![]()
На 18 съм. Взимам го 30мин. преди тичане (около час и половина), след тичането малко коремни и гири.. това е(:
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
тогава няма проблем ,а и Chacho не е много разумно на 15 или 16 години да взимаш добавки казвам го от личен опит![]()
Добавките не са полезни с нищо за здравето - факт, но не са и толкова вредни, колкото всички си го представят. Това е само един Карнитин, няма да тръгне да гълта Менделеевата таблица.
...но във тебе като рана
"Защо?"
да ,аз също вземам добавки,само че когато си тинейджър, всичко се оправя с хубава храна
Да, права си. Именно затова и казах, че е много възможно да няма никаква полза от него.
...но във тебе като рана
"Защо?"
На колкото и да си работата става и само с храна.
става и само с храна ,ама като си зает и имаш работа,друго си е
Здравейте,момичета. Не съм нова във форума ,но съм нова в раздела. От месец и нещо реших,че вече няма как да се търпя и трябва да отслабвам,което е свързано и със здравословни проблеми-но това е друга тема. В момента съм на разделно хранене и ежедневни тренировки час и половина-тичане,велоергуметър,корем ни преси. През първия месец свалих 6 кг,но от седмица не съм мръднала грам .Намалих яденето още(ако има по-накъде), и вече тренирам по 2 часа ,но кантара не показва промяна.Видимо съм отслабнала -огледалото не лъже,но някак си самия факт че не свалям,а съм в застой ме демотивира .Обръщам се с въпроса-нормално ли е това и какво още трябва да направя ,така че да виждам резултата не само в огледалото,а и като цифриП.П: Забравих да спомена,че преди 6-7 години по същият начин свалих 15 кг за 3 месеца, но тогава не задържах теглото както сега.
Почни да се храниш повече и да тренираш по-малко. Какво ядеш и какво по-точно намаляваш от яденето? Защо тренираш 2 часа? Пълна загуба на време. Явно не го правиш достатъчно интензивно и смяташ, че колкото по-дълго, значи толкова по-добре. Тялото ти не е машина, 6 кг за месец, ако сваляш повече, значи не са мазнини, ами мускули и вода. Бързите резултати не са ти вариант, съмнявам се да се занимаваш с борба и да искаш да влизаш в категория![]()
Последно редактирано от FuckingFreak : 07-20-2012 на 11:13
...но във тебе като рана
"Защо?"
Не е като да гладувам..Ям си,но съм спряла ориза,картофите,бялото брашно,сладкото,газираното ..тези неща....Обикновено за закуска ям мюсли с прясно мляко или трици-пшеничени или овесени.Обядвам месо-пилешко или риба със салата,следобяд хапвам плод и вечерям постно ядене. За тренирането мога да те уверя,че е активно-горя само на велоергуметъра 1500 -2000 калории на ден ,като изключим тичането...Не се стремя към светкавични резултати,просто се ядосвам като седмица не виждам грам резултат и започвам да си мисля,дали ще продължа да си свалям или вечно ще си остана колкото сега(което хич не ми е вариант !).
Понякога се получава така. Но не спирай да спазваш режима си. Приемай повече мазнини - маслини, зехтин, риба, ядки. Не тренирай толкова дълго 1 час е достатъчен.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Мерси за отговорите,момичета...Няма да спирам-така и така съм си поставила крайна цел и смятам да я постигнаХубав ден
![]()
Здравейте.Вече почти месец съм на 90 дневната диета. Има ефект, но не и в краката. Ходя 2-3 пъти седмично на плуване, плувам по километър всеки път, вкъщи правя по 200 клакания на ден и скачам на въже. Искам да попитам трябва ли да правя някакви по-специални упражнения или ефектът в краката ще се появи по-късно в диетата? Благодаря предварително.
![]()
I understand. I just don`t care !:P