- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
1500-2000 калории на велоергометъра викаш... По-добре го дай на ремонт да го погледне специалист :Д Ти нали се сещаш, че ако гориш толкова, за 2 седмици и няма да те има, защото храненето ти е сигурно не повече от 1500 калории на ден, само за да дишаш и да съществуваш са ти нужни толкова, което автоматично изразходва погълнатите от храната. Не съм чула досега диета с отрицателен калориен баланс 2000 калории. Просто е невъзможно. По-добре го карай интервално 30 минути и не се занимавай с тия измислени броячи, защото една машина няма как да ти каже с точност, тъй като това е строго индивидуално - зависи от възраст, тегло, физ. активност и многоо много други работи.![]()
Последно редактирано от FuckingFreak : 07-20-2012 на 12:11
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Искам бедрата ми да отслабнат. Ако това, което правя не е подходящо, дали ще може да ми препоръчате някакви други упражнения?![]()
I understand. I just don`t care !:P
Вкарай малко разнообразие. По-добре направи 200 повторения общо, но различни упражнения за долна част - напади, отпади, плиета, тяги, мяги и други работи с тежести.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Втори ден
закуска: моцарела с половин домат = около 100 ккал
обяд: салата домат,краставица,зехтин,ма даноз + парче баница = около 250 ккал
следобедна закуска: 7 малки кайсии около 100 ккал
+ много вода и физ. упражнения
Къде ти е яденето? Защо не се храниш? Ок, твоя воля. После само да няма "уф, защо ми пада косата, уф, защо ми спря цикъла". И ти го казвам най-добронамерено, приеми съвета ми, защото съм точно в това положение в момента.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Трети ден
закуска: филия пълнозърнест хляб с кашкавалче за сандвич и половин домат със зехтин = около 150 ккал
обяд: половин свинска пържола ,салатка от домати,краставици и зехтин = около300 ккал
+ много вода
Нова тема ЦЪК
Последно редактирано от 3oPuTy : 07-21-2012 на 12:37
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Да,аз нямам абсолютно никакъв опит и чакам да порасна да разбера... То за тва на нищо не мязате после,защото чакате на добавките да ви свършат работата мързели..
Пак добре,че питат за добавки,не за нещо по-хард.
Като се сетя,че аз като по-малка гъках кленбутерол,докато не се стопих до под 40 кила...
*бтв,вече е с рецепта-някой да не си запланува нещо. xDD
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Остави ги бе. Акъл - море, глава - шамандура. То не става с фуния да наливаш.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"