- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Коя книга четете в момента/Коя четохте последно? vol.2
Аз съм виновна, да.Не е най-хубавата му, но ми се струва свястна за начинаещ. Изкарах му 6-7 книжки и си я избра. :P
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Нещата от живота, Барбара Делински
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
"Игра на тронове" Джордж Р. Р. Мартин
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
приключих с Марма, Мариам и нещо ми говори да прочета Майстора и Маргарита
освен това чета Полет над кукувиче гнездо
Сидхарта подхванах, че ми беше време, говорят ми, а и е нещо като моя.
отделно прехвърлям едни стари нещица, абсолютно неоправдано, уж се връщам или търся причина някъде там, не зная, не го мисля много.
//и аз ще пробвам Майстора до края на това лято... за 593459034058398 път. да видим дали ще се получи този път:Д
Джеймс Хадли Чейс - Всичко си има цена <3 невероятна
Сега не чета нищо.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Аз прочетох цели три книги
1. "Жълтите очи на крокидила" на Катрин Панкол - I част - Супер история, преплитане на толкова различни характери и всеки различен и специфичен, сам по себе си и най-вече - главната героиня Жозефин, която уж е толкова невзрачна домакиня, университетски преподавател, с никому ненужни знания за история на Франция през 12 в., а се оказва толкова силна вътрешно жена и с толкова нужни знания...
2. "Бавният валс на костенурките" на Катрил Панкол - II част - Също толкова добра, колкото и първата, но малко в повече ми дойде криминалната нотка.
3. "Катеричките в Сентрал Парк са тъжни в понеделник" на Катрин Панкол - III част -Финалът на трилогията е супер! Дочетох я толкова бързо, че въобще не усетих колко е дебела тази книга, толкова беше интересна и вълнуваща!
Аз наскоро се опитаха да прочета "Дивергенти" на Вероника Рот. Обаче ми липсваха страници (352-369) и ми се губи връзката, ако някой я има, може ли да каже какво става през тези 17 страници.
"Малки богове" - Т. Пратчет
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
В момента чета ""Конспирация срещу светия Граал", успоредно с нея си опреснявам "Под игото", а наскоро прочетох "Щамът на Юда"-Джеймс Ролинс. Страхотна книга.
"Мъртви души"- Гогол![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Под игото - Иван Вазов![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
"Последният довод на кралете"-Джо Абъркомби
Come on skinny love just last the year...
Die Rose von Kimberley
"Захапи за врата" - Тери Пратчет.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
"Престъпление и наказание" от Достоевски
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
В момента чета ''Тайния живот на Жозефина'' на Кароли Ериксън