- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
^Виж по предните страници,едно момиче ги ползва и каза мнението си.![]()
Не е хубаво да се използва всеки ден , слагай си след къпане и може и когато си правиш маска за коса също да сложиш малко![]()
Аз я ползвам през ден
Преди време и аз използвах хининова вода - мога да кажа, че съм доволна и имаше горе-долу ефект, но една фризьорка преди 3 месеца някъде ми каза, че вече я правили с прекалено химии и е по-скоро вредна, отколкото полезна за косата.Оттогава спрях да я ползвам.
Сега си купих от ДМ това - http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...9,r:3,s:0,i:78 ... Спрея е за коса склонна към накъсване без блясък.Погледнах и другите, но те бяха за дълга коса и цъфтящи краища/моята вече не е такава/ или за суха и изтощена коса, а моята сега вече не е такава на пипане и не съм я горила достатъчно време, за да смятам, че е здрава. Но няма достатъчно блясък и затова се спрях на този спрей.Някой ползвал ли го е, мнения?
Въпрос: кокосово, арганово или масло от авокадо?
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Момичета,като си правите маски примерно и слагате яйце ..как се справяте с миризмата ...при мен не изчезва до следващото къпане и неприятно.. а ми се иска да слагам и яйце![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Аз слагам само жълтъка.
Ако го смеся с други работи след това никаква миризма няма,но ако сложа само него много гадно ми мирише косата.![]()
И аз съм слагала в маски само жълтъка и не мирише, но и аз като strawberry88 съм го слагала в маски, не само него.Пробвай да добавиш какао или кафе, може да не мирише толкова неприятно. Аз засега смятам така да се грижа
за косата - шампоан, може да пробвам да добавя няколко капки някакво масло.След което балсам. Като изляза пшенично масло в краищата, спрей по дължината и така...Евентуално ако използвам някакви преси или тем подобни в бъдеще може да си направя маска, но напоследък само се мажа с масло. Да ви питам/до момичетата със нормални до сухи коси/ маслото в шампоана не ви ли омазнява прекалено косата??
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
И на мен не ми я омазнява,спокойно това са 2-3 капки.
А само да кажа за маслото след къпане в краищата-слагайте малко!Аз бях сложила 3 капки май и такива мазни ми станаха връхчетата.Нямах време да я мия пак и излязох така и направих я на кок и не си личеше,но...внимавайте!
Зависи и от гъстотата на косата де ама аз за по-сигурно...![]()
Хахахах,и аз така първия път не само на връхчетата,а и по дължината бях намацала.Едвам си гледах косата на другия ден,добре,че не излизах хахах
Междудругото и аз първия път като си слагах масло по краищата все ми пречеше някой кичур и аз без да искам го наклепамНо след първия неуспешен опит се научих, но слагах по доста масло по пръстите...Но като казвам доста нямам предвид половината шишенце, ами по 3-4 капки само от едната страна/аз разделям косата на две/ и добре ми се отразяваше. Слагайте в зависимост от това колко сухи краища имате!
Бтв Сега излизам от банята, не знам дали защото се подстригах, но не ми падна нито косъм! А по принцип ме хваща сезонния косопад и миналата седмица доста косми паднаха, а сега нито един![]()
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
А и пробвах това с няколко капки масло в шампоана, сега косата ми е още мокра, утре ще кажа мнението си...използвах арганово масло!Доволна съм, благодаря, че го препоръчахте...само него не го бях ползвала от тези на Икаров
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Косъм може да не ти е паднал от маслото в шампоана ...![]()
Аргановото масло на каква цена е ? Само от него ли си слагате или го смесвате с други продукти като маска ?
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Аз го купих от аптеката за 6 лв и го използвах в шампоана, естествено може да го смесиш и с други продукти
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
А другите на коя фирма ви е Аргановото масло? Не знаех, че има на Икаров. Виждала съм други и всички около 50-60лв.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Аз си взех аргановото от фризьорката за 31 лева.100ml e.Ами какво да кажа за него...уникален продукт.Откакто го ползвам не ми се налага да купувам маски,балсами и т.н.Пише,че има и отлична защита от преси и т.н. и защита от слънцето.Даже мирише много яко и са ме питали с какъв парфюм съм.<3
![]()
Да!Значително по-малко продукти за коса купувам откакто съм с него.
От много време даже не съм ползвала нищо,само с шампоан я мия и след баня и слагам аргановото и ми е прекрасна.
Не е суха!Даже е много мекичка и гладка.
Забрави да кажа,че е и подходящ за бухващи коси!
Даже трябва и като термозащитен продукт да го ползвам ама аз си пръскам и от спрея за по-сигурно.
Сега и на морето ще си слагам от него,като защитава от слънчевите лъчи.
Абе много съм доволна!
Ох,много ме убеди,трябва ми това нещо! :Д
От фризиор никога не съм поръчвала и се чудя дали ще ми го предложат във всеки фризиорски салон,или работят с една единствена марка?
Хм...не знам.
От къде си.Трябва да го има в някой фриз. салон.Потърси...или и виж в интирнет за адрес.