- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обвързани/Необвързани ?
Необвързана..![]()
Второто...
Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!
Необвързана ..
Последно редактирано от Anichkaxxwee : 08-05-2012 на 06:18
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
и двете крайности си имат и +совете и -усите..сега съм от обвързаните и така си ми харесва много![]()
Във всяка жена се крие звяр. Лошо за този, който го събуди и прекрасно за този, който го обуздае.. <3
необвързана
You believe, but what you see?
You receive, but what you give?
Необвързана и благодарна на съдбата (но най-вече на себе си) за това.![]()
Необвързана, но се надявам скоро да срещна правилния човек, който да промени това.![]()
Обвързана съм и това да съм "необвързана" не ми липсва. Сега пак си имам свобода, виждам се с приятелите си когато мога, на него също не бих му направила проблем да си излиза с неговите хора. И исвен това прекарваме достатъчно време заедно. Имаме си доверие и не мога да кажа, че той ме задушава по никакъв начин.
petetyyy Не съм казвала, че искам да имам постоянно някого до себе си ... няма да падне света ако не е така ... казвам само че предпочитам друго яче. Не съдя никого. Просто изразих мнението си. 'хора като теб, които не могат да си представят живота си ако са без "милото".' Първо не е като да не си представям живота си без човека до мен. Както вече казах света не пада ... всичко се преодолява и всякак може да се живее. Не съм казала, че не мога без него, а че определено предпочитам с него. А за ''миутуу'' да не говоря. Без такова бих си живяла цял живот и то с огромно удоволствие. Изкара ме някаква малоумна кифла влюбена до уши в гаджинцету което познава от вече 2 седмиции !! ... 'не всичко в тоя живот опира до това дали имаш човек до себе си или не' И такова нещо не съм казвала. Разбира се, че това не е най-важното нещо, но това не го прави маловажно. Не можеш да кажеш кое е най-важното, всеки е с различни ценности. Много хубаво ми преиначи думите. Надявам се сега да сме се разбрали.[/QUOTE]
Да, нямах намерение да те засегна, просто ставаше дума за по-голямата част от момичетата в днешно време![]()
към обвързаните сме в момента
^ Сериозно? Аз бях останала с точно обратното впечатление. о.О
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Обвързана![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
всичко без луната се променя , майна . да видим докога ще се търпим
Необвързан и определено ми липсва чувството когато не бях сам..ноо определено то ще се повтори ((:
Необвързана съм.![]()