.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 99
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Общо взето всичко зависи от това как ти поднасят нещо и колко ясно виждаш отвъд украсата му. Една книга се продава 80 пъти по-бързо, ако е с твърди корици и ефектна обложка + някое провокативно заглавие, отколкото, ако е просто с черно-бяла корица и някакво си там име.

Книгата на Хилъри нямаше да стигне до никъде, ако представляваше скромно томче със заглавие: "Самостоятелната жена днес", примерно. Но не, тя носи гръмкото заглавие "Защо мъжете обичат кучки" и оттам нататък може да внуши всичко. Аз обаче, мисля, че никой не е питал мъжете какво мислят по въпроса.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Светът не е само бял или само черен.Той е сив и всичко зависи от гледната точка,която може да е доста изкушаващо обяснена и преживяванията на даден човек.В общи линии границите се размиват и всеки сам може да вярва в каквото му изглежда най примамливо.
    !!!

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Аз обаче, мисля, че никой не е питал мъжете какво мислят по въпроса.
    Сиси, книгата е базирана на страшно голям брой интервюирани мъже на възраст от 18 до 60 (до колкото помня) .. и половината от книгата е заета от извадени цитати на мъжете и разсъждения върху тях.
    Последно редактирано от Hilary_ : 08-06-2012 на 09:25

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Изненадан съм.Изобщо не очаквах това мнение от теб.Все ми се струваше че разсъждаваш доста по зряло
    Нейните разсъждения никога не са били зрели, това само го потвърди.

Както и да е, не смятах да чета темата, камо ли да пиша в нея, но така и така вече съм тук. Никое момче не би харесало "кучка" в пълния смисъл на думата. И авторе, една жена може да има много различни "слоеве", както се изрази Сиси, без да е кучка. Истинската, зряла жена може да бъде спретната, красива и елегантна за обществото, гонейки своите цели, добра домакиня вкъщи, грижовна майка след време и мръсница в леглото. И всичко това наведнъж. Кучката не е това, тя просто е гадна, невъзпитана селянка, или по - скоро възпитана само и единствено да ламти за пари, без чувства.

Имаш много още да учиш за жените и тяхното поведение.

Радославе, точно ТИ не би трябвало да претендираш за "учене за жените и тяхното поведение" предвид опитът ти с тях, за който на мен ми е известно! Айде само да не започваме с лични нападки за това каква съм .. ок?
    Последно редактирано от Hilary_ : 08-06-2012 на 09:32

Град
    Някъде из София...
    То се вижда, не е нужно да се нападаме. Relax. Take it easy.

В такъв случай го остави да се вижда и сдържай личните си коментари за себе си.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Радославе, точно ТИ не би трябвало да претендираш за "учене за жените и тяхното поведение" предвид опитът ти с тях, за който на мен ми е известно! Айде само да не започваме с лични нападки за това каква съм .. ок?
    Нямам търпение да чуя за опитът му с жените. От теб точно.

За година и 2 месеца доста стабилна връзка, мисля, има доста ясна представа от този прост факт, че едно момиче, стига да има желание, спокойно може да се държи нормално с хората, да си върши работата и да е мръсница в леглото. Всеки, който си мисли, че да си свестен значи да си задръстен и свит без ясни цели, говори глупости.

ПП. Мда. Утре мога да публикувам книга с цитати на Дядо Коледа. Не е проблем.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Никога не ме е влечало да съм гадна/зла/шавлива и тн. Добричко същество съм и толкоз. Това не ми пречи да си искам всичко и да му давам да си прави, каквото и както иска с мен.
    Хората имат повече слоеве, отколкото си личи на пръв поглед.
    +1 Няма как да съм по-съгласна с теб, правя много неща, но ги правя само и единствено с моето момче.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Обичам тази книга. <3
    Очевидно всеки разбира етикетът "кучка" по различен начин.
    За мен това е жена с достойнство, която на първо място поставя себе си, а след нея е мъжът.
    Тя знае какво иска и как да го получи, тя е директна в исканията си и в същото време е мила.
    Кучката не позволява на никой мъж да я тъпче и третира като нейна собственост. Тя е финансово независима.
    Тя не се старае да се впише в неговите представи, не му угажда, не го следи, не му държи сметка, не му се връзва, не го чака да звънне, не прави компромис със себе си, заради него, не го дондурка, не го обгрижва и задушава, защото е прекалено заета с личния си живот и интереси!
    А към въпроса на авторката .. защото стойностните мъже харесват гореспоменатото описание за една жена.
    Ти кучка ли си?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Обичам тази книга. <3
    Очевидно всеки разбира етикетът "кучка" по различен начин.
    За мен това е жена с достойнство, която на първо място поставя себе си, а след нея е мъжът.
    Тя знае какво иска и как да го получи, тя е директна в исканията си и в същото време е мила.
    Кучката не позволява на никой мъж да я тъпче и третира като нейна собственост. Тя е финансово независима.
    Тя не се старае да се впише в неговите представи, не му угажда, не го следи, не му държи сметка, не му се връзва, не го чака да звънне, не прави компромис със себе си, заради него, не го дондурка, не го обгрижва и задушава, защото е прекалено заета с личния си живот и интереси!
    А към въпроса на авторката .. защото стойностните мъже харесват гореспоменатото описание за една жена.
    Не че нещо, ама от 100 км се усеща как си вярваш, че си точно това. Далеч се съмнявам хората, нарекли те кучка, да са имали предвид колко си уникална, независима, как не правиш компромиси, колко си заета със собствените си интереси и прочее. Впрочем, липсата на желание да правиш компромиси лично аз далеч не я характеризирам като положително нещо.
    Карай де. Ласкай се там.

Истинската, зряла жена може да бъде спретната, красива и елегантна за обществото, гонейки своите цели, добра домакиня вкъщи, грижовна майка след време и мръсница в леглото. И всичко това наведнъж. Кучката не е това, тя просто е гадна, невъзпитана селянка, или по - скоро възпитана само и единствено да ламти за пари, без чувства.
    Не видях особена връзка с темата, но това не го прави по-малко вярно.

Едит: Сега видях последните два реда от коментара на Хилъри. Ако си вярваш, че стойностните мъже харесват някви женски, които си мислят, че управляват света с вагината си и на всяка крачка показват колко са независими, много се лъжеш. На стойностния мъж му харесва загрижеността от страна на жената, а не посредственост, маскирана като фаталност.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-06-2012 на 09:48

Голям фен Аватара на magita
    Само аз ли разбирам думата кучка не като курва, ами няква мацка с излъчване на един вид надмощие. Смис мъжете които сами не могат да се справят с проблемите си търсят по-силна жена и се подлъгват като видят мацката с вирнатия нос и недостъпното поведение.
    Да, наистина са лесни, но както вече казах излъчването им показва на мъжете, че бъде интересен "лов" така да се каже. Тук видях, че с такова момиче не може да има пълноценна връзка. - Така е. Всичко опира до първоначалните искания на мъжа и след като вече види еднотипното в тая жена търси друга
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    щоту кучките са лесни >> няма загубено време,всичко е лесно и бързо (еми кво да се прави,някои момчета са мързели)
    имам много приятели,които по цел ден ми мрънкат, че искат свестни (и че нямало-да,ама не!) момичета,па тръгнат след някоя кучка,стане боза и етц(после на мое рамо плачат) - еми да си носят последствията
    that's right

Но и някоИ момчета, които само такива търсят не са кой знае каква стока, така че са си направени един за друг. Лично познавам поне 2-3 и ми е противно как говорят за момичетата, с които уж 'ходят' в тяхно отсъствие.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Впрочем, липсата на желание да правиш компромиси лично аз далеч не я характеризирам като положително нещо ..
    Компромис със себе си не правя - не е нужно, а и никой не го оценява. Компромис за други неща - подлежи на обсъждане.
    Ако си вярваш, че стойностните мъже харесват някви женски, които си мислят, че управляват света с вагината си и на всяка крачка показват колко са независими, много се лъжеш.
    Много криво разбра написаното от мен. Ще предположа, че е от разликата в годините ни.
    На стойностния мъж му харесва загрижеността от страна на жената,
    Ако искат грижовност могат да я получат от майка си!
    .. а не посредственост, маскирана като фаталност.
    Не смятам, че "посредственост" означава да следваш приоритетите си и да цениш себе си.
    п.с. Не разбрах само защо след като един човек има различно мнение от вашето, трябва да бъде обсъждан в следващите 6 страници от темата?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
    Кучка си е = на курва.

И как стигна до тоя извод?!
    МОЛЯ ТЕ,обясни ми!!!

Една жена може да е кучка и без да спи с мъже,но явно някои от вас не правят разлика
    А някои момчета си падат по кучки,поради същата причина,поради която някои момичета си падат по лоши момчета.

ЕДИТ:Сега се сетих,че във форума на мамите има една тема "Как се става кучка?",която бях прочела преди време Още се чудя на авторката как може да иска да стане кучка като си е чисто к*рве с подронено самочувствие
    Последно редактирано от 3oPuTy : 08-06-2012 на 10:38
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Някъде из София...
    В такъв случай го остави да се вижда и сдържай личните си коментари за себе си.
    Просто ми стана смешно, до къде води деградацията и чалгализацията. Щом за едно момиче вече е комплимент да я наричат кучка. Epic fail.

Град
    София
    Ако искат грижовност могат да я получат от майка си!
    И по какво ще разбере един мъж, че го обичаш? Сега разбирам защо все твърдиш, че свястни нямало. Всеки човек отвръща с това, с което го посрещнат. Като се отнасяш с разбиране и загриженост, ще получиш същото. Всеки мъж, ако ще да е най-коравия, има същата нужда от подкрепа, от която и ти. Ако, обаче, очакваш някой да седи да те гледа как си играеш на непукистка и се правиш на много интересна "кучка" и после да се държи добре с теб, трябва да си си намерила голям льо-льо с мазохистични наклонности. Интересно семейство ще изградиш, ако когато мъжът ти има нужда от ласка, го пращаш при майка му.

ПП. Хич не се нахвърлям. Просто рядко срещам човек с толкова странни, егоистични представи за връзка. И толкова студени представи за хората.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Хилари, що не ми отговори на мен?

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Всеки човек отвръща с това, с което го посрещнат. Като се отнасяш с разбиране и загриженост, ще получиш същото.
    Внимание - да. Разбиране - да. Подкрепа - да.
    .. но да търчиш след него казвайки му: "Загащи се! Облечи се, навън е студено. Закуси ли? Изми ли си зъбите?" - е прекалено. (за мен) Да се чисти, готви, пере - също. Жената не е създадена да бъде прислужница на никой! Говорим си разбира се за постоянното слугинстване, което в повечето случаи не се оценява. Не познавам мъж, който да е изпрал гащите на приятелката си. Също така, когато един мъж е изнервен/студен също не смятам за нужно да му се навирам в прегръдките, да го галвам, да му съчувствам питайки: "Какво ти има, миличко?"
    Тази загриженост (която описах по - горе) я е получавал от майка си и ако в мое лице вижда нея, рано или късно ще я приеме за даденост и няма да полага същите усилия, които аз - за него. Целта в една връзка е не да бъда негова втора майка, а жената до него, която оценява и полага усилия, за да бъде с нея.

Violenza, .. защото въпросът ти е безмислен.
    Не се слагам в някакви рамки, не обичам да се определям - за това "се грижат" хората, които не ме познават.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Имаш адски изкривените представи за "загриженост". Това, което ти си описала е досада и дундуркане, нищо повече. Да не ти е бебе, че да му казваш да се загащи и да го питаш дали си е измил зъбите...

Аз бас хващам, че си нямаш "мъж". И да си намериш, то със сигурност няма да е мъж, а някой путьо. Да полагал усилия да бъде с нея... Кого заблуждаваш?

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Добре казано. Какво лошо има в това да попиташ приятеля/приятелката си „Какво ти има, миличко?“, както тя каза…

Град
    София
    О, боже. Предполага се, че гаджето ти не е още в детската градина, че да го загащваш и да му връзваш обувките.

Когато е изнервен, говориш с него. Успокояваш го. Когато работи по 8 часа на ден, с кеф ще му сготвя и още как. Не, защото му "слугинствам" лол, а защото го обичам и знам, че ще се зарадва на топло ядене като се прибере изтощен. Когато има нужда от мен, ще съм там, ще му стискам ръката и ще показвам ясно, че ме е грижа. Той съответно прави абсолютно същите неща за мен. От какъв зор неговата работа е да седи и да те боготвори? И негова грижа е да се доказва? Той не трябва да очаква и ти да му се доказваш ли? Връзките са двупосочно нещо. Щом той е готов да прави всичко за теб, и ти си готова. Освен, ако не иде реч за някакви несериозни отношения с ясен край.

Ще ти дам пример с нас. Когато бях тежко болна с повръщане и с целия покъртителен вид на летен вирус, седеше до мен, грижеше се да съм една идея по-добре, заведе ме на лекар. Не, че не мога и сама. Но това, че има някой до тебе, когото му пука, значи повече от всичко. Не много отдавна имаше смърт в семейството му. Отидох с него на погребението да му стискам ръката и да го прегръщам, да знае, че не е сам. Не, че сам нямаше да се справи или че майка му нямаше да му обърне внимание. Друго е, обаче, да имаш жена с главно Ж до себе си, на която знаеш, че можеш да разчиташ И в трудни моменти. Не да се фръцка, че не е нейна работа да ти оказва подкрепа.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Жената не е създадена да бъде прислужница на никой!
    дам,тука те подкрепям
    Познавам приятелки на майка ми,които с удоволствие обаче слугуват на мъжете си(дори им носят закуска в леглото). Мъжете им го оценяват,разбира се.Въпрос на нагласа

edit: мисля че Хилъри имаше предвид сляпото слугинстване на жената,неоценена в усилията си в грижите за семейството
    Това за което вие говорите,е нещо съвсем различно.
    Последно редактирано от пAteNцЕ : 08-06-2012 на 11:03

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Хилари, оака се брутално в тази тема.

Град
    Някъде из София...
    Става интересно. Въпросната потребителка хилъри_, вече показва типичните кифленски черти. че и си вярва... виждам още дълго време занапред, че ще си кара сингъл.

Ако изведнъж един ден не се осъзнае и слезе на земята. Като за начало, може да порвери в нета, значението на думата "загриженост".

Град
    София
    Не мисля, че някой тук е визирал загащване, слагане на лигавник и пране на чорапи. Идеята за загрижеността беше на Пантерата и не мисля, че някой въобще разбира това под загриженост.

ПП. То всичко е двустранно. С кеф бих му готвила. Той пък сутрин ми прави кафе и ми го носи в леглото. Такива неща като да вършиш всичко вкъщи се случват само, ако хич не попаднеш на мъж.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си