.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 99

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Обичам тази книга. <3
    Очевидно всеки разбира етикетът "кучка" по различен начин.
    За мен това е жена с достойнство, която на първо място поставя себе си, а след нея е мъжът.
    Тя знае какво иска и как да го получи, тя е директна в исканията си и в същото време е мила.
    Кучката не позволява на никой мъж да я тъпче и третира като нейна собственост. Тя е финансово независима.
    Тя не се старае да се впише в неговите представи, не му угажда, не го следи, не му държи сметка, не му се връзва, не го чака да звънне, не прави компромис със себе си, заради него, не го дондурка, не го обгрижва и задушава, защото е прекалено заета с личния си живот и интереси!
    А към въпроса на авторката .. защото стойностните мъже харесват гореспоменатото описание за една жена.
    Не че нещо, ама от 100 км се усеща как си вярваш, че си точно това. Далеч се съмнявам хората, нарекли те кучка, да са имали предвид колко си уникална, независима, как не правиш компромиси, колко си заета със собствените си интереси и прочее. Впрочем, липсата на желание да правиш компромиси лично аз далеч не я характеризирам като положително нещо.
    Карай де. Ласкай се там.

Истинската, зряла жена може да бъде спретната, красива и елегантна за обществото, гонейки своите цели, добра домакиня вкъщи, грижовна майка след време и мръсница в леглото. И всичко това наведнъж. Кучката не е това, тя просто е гадна, невъзпитана селянка, или по - скоро възпитана само и единствено да ламти за пари, без чувства.
    Не видях особена връзка с темата, но това не го прави по-малко вярно.

Едит: Сега видях последните два реда от коментара на Хилъри. Ако си вярваш, че стойностните мъже харесват някви женски, които си мислят, че управляват света с вагината си и на всяка крачка показват колко са независими, много се лъжеш. На стойностния мъж му харесва загрижеността от страна на жената, а не посредственост, маскирана като фаталност.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-06-2012 на 10:48

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Впрочем, липсата на желание да правиш компромиси лично аз далеч не я характеризирам като положително нещо ..
    Компромис със себе си не правя - не е нужно, а и никой не го оценява. Компромис за други неща - подлежи на обсъждане.
    Ако си вярваш, че стойностните мъже харесват някви женски, които си мислят, че управляват света с вагината си и на всяка крачка показват колко са независими, много се лъжеш.
    Много криво разбра написаното от мен. Ще предположа, че е от разликата в годините ни.
    На стойностния мъж му харесва загрижеността от страна на жената,
    Ако искат грижовност могат да я получат от майка си!
    .. а не посредственост, маскирана като фаталност.
    Не смятам, че "посредственост" означава да следваш приоритетите си и да цениш себе си.
    п.с. Не разбрах само защо след като един човек има различно мнение от вашето, трябва да бъде обсъждан в следващите 6 страници от темата?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    И по какво ще разбере един мъж, че го обичаш? Сега разбирам защо все твърдиш, че свястни нямало. Всеки човек отвръща с това, с което го посрещнат. Като се отнасяш с разбиране и загриженост, ще получиш същото. Всеки мъж, ако ще да е най-коравия, има същата нужда от подкрепа, от която и ти. Ако, обаче, очакваш някой да седи да те гледа как си играеш на непукистка и се правиш на много интересна "кучка" и после да се държи добре с теб, трябва да си си намерила голям льо-льо с мазохистични наклонности. Интересно семейство ще изградиш, ако когато мъжът ти има нужда от ласка, го пращаш при майка му.

ПП. Хич не се нахвърлям. Просто рядко срещам човек с толкова странни, егоистични представи за връзка. И толкова студени представи за хората.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Всеки човек отвръща с това, с което го посрещнат. Като се отнасяш с разбиране и загриженост, ще получиш същото.
    Внимание - да. Разбиране - да. Подкрепа - да.
    .. но да търчиш след него казвайки му: "Загащи се! Облечи се, навън е студено. Закуси ли? Изми ли си зъбите?" - е прекалено. (за мен) Да се чисти, готви, пере - също. Жената не е създадена да бъде прислужница на никой! Говорим си разбира се за постоянното слугинстване, което в повечето случаи не се оценява. Не познавам мъж, който да е изпрал гащите на приятелката си. Също така, когато един мъж е изнервен/студен също не смятам за нужно да му се навирам в прегръдките, да го галвам, да му съчувствам питайки: "Какво ти има, миличко?"
    Тази загриженост (която описах по - горе) я е получавал от майка си и ако в мое лице вижда нея, рано или късно ще я приеме за даденост и няма да полага същите усилия, които аз - за него. Целта в една връзка е не да бъда негова втора майка, а жената до него, която оценява и полага усилия, за да бъде с нея.

Violenza, .. защото въпросът ти е безмислен.
    Не се слагам в някакви рамки, не обичам да се определям - за това "се грижат" хората, които не ме познават.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Имаш адски изкривените представи за "загриженост". Това, което ти си описала е досада и дундуркане, нищо повече. Да не ти е бебе, че да му казваш да се загащи и да го питаш дали си е измил зъбите...

Аз бас хващам, че си нямаш "мъж". И да си намериш, то със сигурност няма да е мъж, а някой путьо. Да полагал усилия да бъде с нея... Кого заблуждаваш?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Жената не е създадена да бъде прислужница на никой!
    дам,тука те подкрепям
    Познавам приятелки на майка ми,които с удоволствие обаче слугуват на мъжете си(дори им носят закуска в леглото). Мъжете им го оценяват,разбира се.Въпрос на нагласа

edit: мисля че Хилъри имаше предвид сляпото слугинстване на жената,неоценена в усилията си в грижите за семейството
    Това за което вие говорите,е нещо съвсем различно.
    Последно редактирано от пAteNцЕ : 08-06-2012 на 12:03

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    дам,тука те подкрепям
    Познавам приятелки на майка ми,които с удоволствие обаче слугуват на мъжете си(дори им носят закуска в леглото). Мъжете им го оценяват,разбира се.Въпрос на нагласа
    Това не е слугуване щом го правят с кеф,а не по задължение и половинките им го оценяват,а не го приемат за нещо нормално,което жените им са длъжни да правят за тях.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Това не е слугуване щом го правят с кеф,а не по задължение и половинките им го оценяват,а не го приемат за нещо нормално,което жените им са длъжни да правят за тях.
    ми просто не можах да се сетя за близка дума,иначе -да

Мега фен
    Град
    <3
    meeeh
    ти какво разбираш под 'грижовност'?
    аре да те сложим на един горещ стол, мооооооля те <3 ще ти пусна тема в кофата, Ила след 2 минутки. ^_
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...9#post10318139 ^__^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на chushkopek
    п.с. Не разбрах само защо след като един човек има различно мнение от вашето, трябва да бъде обсъждан в следващите 6 страници от темата?
    Защото мнението ти е грешно.
    По темата не, мъжете не си падат по кучки.

@Сиси Как очакваш той да ти отговори на вапроса? Нито едно от 2-те не би взел всеки нормален мъж за жена.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Защо ли имам странното усещане че Hilary_ и Furious? в момента си ближат раните от поредното нараняване поради разочарование и затова се правят на големи доминанти.Но нищо де...и това след време преминава.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си