- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо мъжете си падат по кучки?
Общо взето всичко зависи от това как ти поднасят нещо и колко ясно виждаш отвъд украсата му. Една книга се продава 80 пъти по-бързо, ако е с твърди корици и ефектна обложка + някое провокативно заглавие, отколкото, ако е просто с черно-бяла корица и някакво си там име.
Книгата на Хилъри нямаше да стигне до никъде, ако представляваше скромно томче със заглавие: "Самостоятелната жена днес", примерно. Но не, тя носи гръмкото заглавие "Защо мъжете обичат кучки" и оттам нататък може да внуши всичко. Аз обаче, мисля, че никой не е питал мъжете какво мислят по въпроса.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Последно редактирано от Hilary_ : 08-06-2012 на 09:25
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нейните разсъждения никога не са били зрели, това само го потвърди.
Както и да е, не смятах да чета темата, камо ли да пиша в нея, но така и така вече съм тук. Никое момче не би харесало "кучка" в пълния смисъл на думата. И авторе, една жена може да има много различни "слоеве", както се изрази Сиси, без да е кучка. Истинската, зряла жена може да бъде спретната, красива и елегантна за обществото, гонейки своите цели, добра домакиня вкъщи, грижовна майка след време и мръсница в леглото. И всичко това наведнъж. Кучката не е това, тя просто е гадна, невъзпитана селянка, или по - скоро възпитана само и единствено да ламти за пари, без чувства.
Имаш много още да учиш за жените и тяхното поведение.
Радославе, точно ТИ не би трябвало да претендираш за "учене за жените и тяхното поведение" предвид опитът ти с тях, за който на мен ми е известно!Айде само да не започваме с лични нападки за това каква съм .. ок?
Последно редактирано от Hilary_ : 08-06-2012 на 09:32
Priceless .. <3
То се вижда, не е нужно да се нападаме. Relax. Take it easy.
В такъв случай го остави да се вижда и сдържай личните си коментари за себе си.![]()
Priceless .. <3
Нямам търпение да чуя за опитът му с жените.От теб точно.
За година и 2 месеца доста стабилна връзка, мисля, има доста ясна представа от този прост факт, че едно момиче, стига да има желание, спокойно може да се държи нормално с хората, да си върши работата и да е мръсница в леглото. Всеки, който си мисли, че да си свестен значи да си задръстен и свит без ясни цели, говори глупости.
ПП. Мда. Утре мога да публикувам книга с цитати на Дядо Коледа. Не е проблем.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
+1 Няма как да съм по-съгласна с теб, правя много неща, но ги правя само и единствено с моето момче.Никога не ме е влечало да съм гадна/зла/шавлива и тн. Добричко същество съм и толкоз. Това не ми пречи да си искам всичко и да му давам да си прави, каквото и както иска с мен.![]()
Хората имат повече слоеве, отколкото си личи на пръв поглед.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Не че нещо, ама от 100 км се усеща как си вярваш, че си точно това. Далеч се съмнявам хората, нарекли те кучка, да са имали предвид колко си уникална, независима, как не правиш компромиси, колко си заета със собствените си интереси и прочее. Впрочем, липсата на желание да правиш компромиси лично аз далеч не я характеризирам като положително нещо.
Карай де. Ласкай се там.
Не видях особена връзка с темата, но това не го прави по-малко вярно.Истинската, зряла жена може да бъде спретната, красива и елегантна за обществото, гонейки своите цели, добра домакиня вкъщи, грижовна майка след време и мръсница в леглото. И всичко това наведнъж. Кучката не е това, тя просто е гадна, невъзпитана селянка, или по - скоро възпитана само и единствено да ламти за пари, без чувства.
Едит: Сега видях последните два реда от коментара на Хилъри. Ако си вярваш, че стойностните мъже харесват някви женски, които си мислят, че управляват света с вагината си и на всяка крачка показват колко са независими, много се лъжеш. На стойностния мъж му харесва загрижеността от страна на жената, а не посредственост, маскирана като фаталност.
Последно редактирано от PinkPan7her : 08-06-2012 на 09:48
Само аз ли разбирам думата кучка не като курва, ами няква мацка с излъчване на един вид надмощие. Смис мъжете които сами не могат да се справят с проблемите си търсят по-силна жена и се подлъгват като видят мацката с вирнатия нос и недостъпното поведение.
Да, наистина са лесни, но както вече казах излъчването им показва на мъжете, че бъде интересен "лов" така да се каже. Тук видях, че с такова момиче не може да има пълноценна връзка. - Така е. Всичко опира до първоначалните искания на мъжа и след като вече види еднотипното в тая жена търси друга
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Priceless .. <3
![]()
![]()
![]()
![]()
И как стигна до тоя извод?!
МОЛЯ ТЕ,обясни ми!!!
Една жена може да е кучка и без да спи с мъже,но явно някои от вас не правят разлика
А някои момчета си падат по кучки,поради същата причина,поради която някои момичета си падат по лоши момчета.
ЕДИТ:Сега се сетих,че във форума на мамите има една тема "Как се става кучка?",която бях прочела преди времеОще се чудя на авторката как може да иска да стане кучка като си е чисто к*рве с подронено самочувствие
![]()
Последно редактирано от 3oPuTy : 08-06-2012 на 10:38
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
И по какво ще разбере един мъж, че го обичаш? Сега разбирам защо все твърдиш, че свястни нямало. Всеки човек отвръща с това, с което го посрещнат. Като се отнасяш с разбиране и загриженост, ще получиш същото. Всеки мъж, ако ще да е най-коравия, има същата нужда от подкрепа, от която и ти. Ако, обаче, очакваш някой да седи да те гледа как си играеш на непукистка и се правиш на много интересна "кучка" и после да се държи добре с теб, трябва да си си намерила голям льо-льо с мазохистични наклонности. Интересно семейство ще изградиш, ако когато мъжът ти има нужда от ласка, го пращаш при майка му.
ПП. Хич не се нахвърлям. Просто рядко срещам човек с толкова странни, егоистични представи за връзка. И толкова студени представи за хората.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Хилари, що не ми отговори на мен?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Внимание - да. Разбиране - да. Подкрепа - да.
.. но да търчиш след него казвайки му: "Загащи се! Облечи се, навън е студено. Закуси ли? Изми ли си зъбите?" - е прекалено. (за мен) Да се чисти, готви, пере - също. Жената не е създадена да бъде прислужница на никой! Говорим си разбира се за постоянното слугинстване, което в повечето случаи не се оценява. Не познавам мъж, който да е изпрал гащите на приятелката си. Също така, когато един мъж е изнервен/студен също не смятам за нужно да му се навирам в прегръдките, да го галвам, да му съчувствам питайки: "Какво ти има, миличко?"
Тази загриженост (която описах по - горе) я е получавал от майка си и ако в мое лице вижда нея, рано или късно ще я приеме за даденост и няма да полага същите усилия, които аз - за него. Целта в една връзка е не да бъда негова втора майка, а жената до него, която оценява и полага усилия, за да бъде с нея.
Violenza, .. защото въпросът ти е безмислен.
Не се слагам в някакви рамки, не обичам да се определям - за това "се грижат" хората, които не ме познават.
Priceless .. <3
Имаш адски изкривените представи за "загриженост". Това, което ти си описала е досада и дундуркане, нищо повече. Да не ти е бебе, че да му казваш да се загащи и да го питаш дали си е измил зъбите...
Аз бас хващам, че си нямаш "мъж". И да си намериш, то със сигурност няма да е мъж, а някой путьо. Да полагал усилия да бъде с нея... Кого заблуждаваш?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Добре казано. Какво лошо има в това да попиташ приятеля/приятелката си „Какво ти има, миличко?“, както тя каза…
О, боже. Предполага се, че гаджето ти не е още в детската градина, че да го загащваш и да му връзваш обувките.![]()
Когато е изнервен, говориш с него. Успокояваш го. Когато работи по 8 часа на ден, с кеф ще му сготвя и още как. Не, защото му "слугинствам" лол, а защото го обичам и знам, че ще се зарадва на топло ядене като се прибере изтощен. Когато има нужда от мен, ще съм там, ще му стискам ръката и ще показвам ясно, че ме е грижа. Той съответно прави абсолютно същите неща за мен. От какъв зор неговата работа е да седи и да те боготвори? И негова грижа е да се доказва? Той не трябва да очаква и ти да му се доказваш ли? Връзките са двупосочно нещо. Щом той е готов да прави всичко за теб, и ти си готова. Освен, ако не иде реч за някакви несериозни отношения с ясен край.
Ще ти дам пример с нас. Когато бях тежко болна с повръщане и с целия покъртителен вид на летен вирус, седеше до мен, грижеше се да съм една идея по-добре, заведе ме на лекар. Не, че не мога и сама. Но това, че има някой до тебе, когото му пука, значи повече от всичко. Не много отдавна имаше смърт в семейството му. Отидох с него на погребението да му стискам ръката и да го прегръщам, да знае, че не е сам. Не, че сам нямаше да се справи или че майка му нямаше да му обърне внимание. Друго е, обаче, да имаш жена с главно Ж до себе си, на която знаеш, че можеш да разчиташ И в трудни моменти. Не да се фръцка, че не е нейна работа да ти оказва подкрепа.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
дам,тука те подкрепям
Познавам приятелки на майка ми,които с удоволствие обаче слугуват на мъжете си(дори им носят закуска в леглото). Мъжете им го оценяват,разбира се.Въпрос на нагласа
edit: мисля че Хилъри имаше предвид сляпото слугинстване на жената,неоценена в усилията си в грижите за семейството
Това за което вие говорите,е нещо съвсем различно.
Последно редактирано от пAteNцЕ : 08-06-2012 на 11:03
Хилари, оака се брутално в тази тема.
Става интересно. Въпросната потребителка хилъри_, вече показва типичните кифленски черти. че и си вярва... виждам още дълго време занапред, че ще си кара сингъл.
Ако изведнъж един ден не се осъзнае и слезе на земята. Като за начало, може да порвери в нета, значението на думата "загриженост".
Не мисля, че някой тук е визирал загащване, слагане на лигавник и пране на чорапи. Идеята за загрижеността беше на Пантерата и не мисля, че някой въобще разбира това под загриженост.
ПП. То всичко е двустранно. С кеф бих му готвила. Той пък сутрин ми прави кафе и ми го носи в леглото. Такива неща като да вършиш всичко вкъщи се случват само, ако хич не попаднеш на мъж.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()