.
Затворена тема
Страница 19 от 121 ПървиПърви ... 91516171819202122232969119 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 3024
    Продуктите на Macadamia заслужават ли си според вас? Ако може мнения на такива, които са ги използвали

Супер фен Аватара на fizzyg
    Благодаря
    Ще видим коя ще е,като се прибера-което има в наличност.

Иначе за въпроса ензо или рибката-въпрос на личен избор е,зависи коя марка търсиш.Аз от ензо ще поръчвам,понеже искам и шампоана на матрикс без парабени и сулфати.

А за предното мнение-погледни в ютуб,няма такова хвалене.Почти всяко гуру ги има и ги харесва много.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    А за предното мнение-погледни в ютуб,няма такова хвалене.Почти всяко гуру ги има и ги харесва много.
    Мда, и на мен това ми направи впечатление и най-накрая реших да поръчам боята и олиото.

Мега фен Аватара на strawberry88
    На мен ми пристигна крема на Macadamia ама ще го пробвам,като си мия косата следващия път,защото снощи се бях намазала с арганово масло и нямаше как да ида да го взема така. Дано е хубав.

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Цитирай Първоначално написано от lovelywords Виж мнението
    Момичета, отскоро косата ми много започна да пада, но не знам дали е просто сезонно или има някакъв проблем. Може ли да ми предложите някаква маска или нещо, което ще ми помогне, че вече почвам да се притеснявам ;\ ?
    ??

^Ампули?
    Между другото преди време имах косопад и единственото нещо,което наистина ми помогна е този шампоан!Злато е! ;д
    Използвала съм 2 опаковки(едната по-миналата година,а другата миналото лято пак имах косопад и пак си го купих и пак бих си го купила...ама дано не ми се налага повече де ),но той се ползва само ако наистина имаш косопад...не,като нормален шампоан.От фризьор го купих.Струва 18 лв. за половин литър.

Повече от фен
    Здравейте и от мен!

Тази тема ми стана любима Първо - по въпроса ENZO или Zlatnaribka? Цените може наистина да са сходни, но аз поръчвам от ENZO по 2 причини: защото, според мен, в ENZO-то има по-богат избор на стоки. . .каквото ми трябва - парфюм, маска, крем за лице - всичко си намирам А и промоцийките им са много хубави И второ - от ENZO-то вече много приятелки са поръчвали и са много доволни от продуктите, нямат оплаквания. Т.е. залагам на провереното ))

И второ - маската KALLOS PLACENTA някой използвал ли я е? http://www.enzo.bg/kozmetika/kallos/...r-mask-275-ml/
    Намалена е на 4,80 и мисля, че няма как да не се възползвам )))))))))))))))

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Предложете ми хубава маска и шампоан за МНОГО суха коса, от които сте доволни. Направо не знам какво става с косата ми.Ужасна е... като слама
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    За въпроса ензо или рибката не мога да дам точен отговор. Когато ми трябва определено нещо го търся и в двата сайта и поръчвам от този, в който се предлага. Напримерно в ензо не съм срещала продукти на Chi, Aphogee и оксиданти.
    За продуктите на Макадамия: чета че има доста доволни. Днес получих мостра на крема им без отмиване, ще го пробвам и ще кажа какво мисля

Цитирай Първоначално написано от billytalent Виж мнението
    Предложете ми хубава маска и шампоан за МНОГО суха коса, от които сте доволни. Направо не знам какво става с косата ми.Ужасна е... като слама
    Нагоре споменах за същия проблем и маските,между които се колебаех са оброени.Погледни :Д

Град
    Карлово
    Нагоре споменах за същия проблем и маските,между които се колебаех са оброени.Погледни :Д

Да, забелязах след като реших да прегледам цялата тема В крайна сметка ще си поръчам на Лореал и дано подейства, защото положението е много лошо. Сега съм се омазала цялата със зехтин и мисля така да постоя още 2-3 часа.

Цитирай Първоначално написано от billytalent Виж мнението
    Да, забелязах след като реших да прегледам цялата тема В крайна сметка ще си поръчам на Лореал и дано подейства, защото положението е много лошо. Сега съм се омазала цялата със зехтин и мисля така да постоя още 2-3 часа.
    Ох,и аз съм така,направо мъка.
    Успех!

Град
    Карлово
    Мерси. : )) Успех и на тебе. :>

Супер фен Аватара на lqlq89
    Аз в неделя си правих маска. Обичайната ми. С тривитаминол, рициново масло, ракия, оцет и масло от пшеничен зародиш в краищата. Стоях 5-6 часа, главата ми беше завряла буквално. И си я изплаквах с оцет и вода.
    Днес ми пристигна маслото на Ейвън, утре като си правя пак маска, след това ще го пробвам и ще пиша.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

И на мен днес в кутията с крема без отмиване имаше подарък 10ml от същия крем.
    Щеше да е по-добре да е някакъв друг продукт от серията,а не същия,но...

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    И на мен днес в кутията с крема без отмиване имаше подарък 10ml от същия крем.
    Щеше да е по-добре да е някакъв друг продукт от серията,а не същия,но...
    Ооо,не Да бяха сложили 10мл от маската или шампоана..

Да.Аз помислих,че е маската и така се зарадвах. |(
    Ако остана доволна от крема може някой път да си поръчам и маската и шампоана.

Да.Аз помислих,че е маската и така се зарадвах. |(
    Ако остана доволна от крема може някой път да си поръчам и маската и шампоана.
    А да питам един леко тъп въпрос- помириса ли го?????????????????????????????????
    Много ли е хубав ароматааааааааааааа ;( :Д

Не съм още.Не искам да го хабя само за да го мириша.
    Ще го мириша,като си мия косата.
    А да попитам.много ли ще е ако слагам и крема и арганово масло в краищата след измиване?
    Или е по-добре да ползвам аргановото отделно,като маска примерно и да слагам единствено крема след миене.

Не съм още.Не искам да го хабя само за да го мириша.
    Ще го мириша,като си мия косата.
    А да попитам.много ли ще е ако слагам и крема и арганово масло в краищата след измиване?
    Или е по-добре да ползвам аргановото отделно,като маска примерно и да слагам единствено крема след миене.
    Мм,май много ще стане,защото и серията си е с арганово масло.Достатъчно хидратазия ще получиш от крема,може и да не ти трябва допълнително масло.

Може ли да ми кажете този цвят как се води ? http://prikachi.com/images/63/5092063s.jpg
    Лесно е да умреш за човек, когото си обичал, но е трудно да намериш човек, за когото да си заслужава да умреш.

Мм,май много ще стане,защото и серията си е с арганово масло.Достатъчно хидратазия ще получиш от крема,може и да не ти трябва допълнително масло.
    Да.
    Ще ползвам арганово понякога преди миене на косата.
    barbie7,шоколад,кестен?...нз ;д

Цитирай Първоначално написано от barbie7 Виж мнението
    Може ли да ми кажете този цвят как се води ? http://prikachi.com/images/63/5092063s.jpg

На мен ми прилича точно на тъмен шоколад,като в корените е със светло кестеняв подтон.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    http://hameleon.bg/product/280/l-or-...oan-250ml.html мисля да си взема такъв шампоан, защото косата ми вече започва да прилича на слама в краищата, но не искам да купувам напразно шампоан. Ако може да ми кажете заслужава ли си?
    http://monami.bg/photos/3627-loreal-...ashta-mask.jpg а има ли доволни от маската?
    ^^^
    Бургас <3

Здравейтее! Аз съм новичка, днес си направих регистрацията (blush) Та исках да попитам- Много много искам да съм с руса коса-да се изруся, естественият ми цвят е много тъмно кафяво а в момента съм боядисана- наситено червено, може ли да ми кажете мнения и дали ще ми отива, защото това е най-важното все пак.. Просто съм се влюбила в русите коси и така.. Иначе горе-долу ме устройва и рижаво, кажете какво мислите? Благодаря предварително! :*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си