- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Продуктите на Macadamia заслужават ли си според вас? Ако може мнения на такива, които са ги използвали![]()
Благодаря
Ще видим коя ще е,като се прибера-което има в наличност.
Иначе за въпроса ензо или рибката-въпрос на личен избор е,зависи коя марка търсиш.Аз от ензо ще поръчвам,понеже искам и шампоана на матрикс без парабени и сулфати.
А за предното мнение-погледни в ютуб,няма такова хвалене.Почти всяко гуру ги има и ги харесва много.
На мен ми пристигна крема на Macadamia ама ще го пробвам,като си мия косата следващия път,защото снощи се бях намазала с арганово масло и нямаше как да ида да го взема така.Дано е хубав.
^Ампули?
Между другото преди време имах косопад и единственото нещо,което наистина ми помогна е този шампоан!Злато е! ;д
Използвала съм 2 опаковки(едната по-миналата година,а другата миналото лято пак имах косопад и пак си го купих и пак бих си го купила...ама дано не ми се налага повече де),но той се ползва само ако наистина имаш косопад...не,като нормален шампоан.От фризьор го купих.Струва 18 лв. за половин литър.
![]()
Здравейте и от мен!
Тази тема ми стана любимаПърво - по въпроса ENZO или Zlatnaribka? Цените може наистина да са сходни, но аз поръчвам от ENZO по 2 причини: защото, според мен, в ENZO-то има по-богат избор на стоки. . .каквото ми трябва - парфюм, маска, крем за лице - всичко си намирам
А и промоцийките им са много хубави
И второ - от ENZO-то вече много приятелки са поръчвали и са много доволни от продуктите, нямат оплаквания. Т.е. залагам на провереното
))
И второ - маската KALLOS PLACENTA някой използвал ли я е? http://www.enzo.bg/kozmetika/kallos/...r-mask-275-ml/
Намалена е на 4,80 и мисля, че няма как да не се възползвам)))))))))))))))
Предложете ми хубава маска и шампоан за МНОГО суха коса, от които сте доволни. Направо не знам какво става с косата ми.Ужасна е... като слама![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
За въпроса ензо или рибката не мога да дам точен отговор. Когато ми трябва определено нещо го търся и в двата сайта и поръчвам от този, в който се предлага. Напримерно в ензо не съм срещала продукти на Chi, Aphogee и оксиданти.
За продуктите на Макадамия: чета че има доста доволни. Днес получих мостра на крема им без отмиване, ще го пробвам и ще кажа какво мисля![]()
Мерси. : )) Успех и на тебе. :>
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Аз в неделя си правих маска. Обичайната ми. С тривитаминол, рициново масло, ракия, оцет и масло от пшеничен зародиш в краищата. Стоях 5-6 часа, главата ми беше завряла буквално. И си я изплаквах с оцет и вода.
Днес ми пристигна маслото на Ейвън, утре като си правя пак маска, след това ще го пробвам и ще пиша.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
И на мен днес в кутията с крема без отмиване имаше подарък 10ml от същия крем.![]()
Щеше да е по-добре да е някакъв друг продукт от серията,а не същия,но...![]()
Да.Аз помислих,че е маската и така се зарадвах. |(
Ако остана доволна от крема може някой път да си поръчам и маската и шампоана.
Не съм още.Не искам да го хабя само за да го мириша.![]()
Ще го мириша,като си мия косата.
А да попитам.много ли ще е ако слагам и крема и арганово масло в краищата след измиване?
Или е по-добре да ползвам аргановото отделно,като маска примерно и да слагам единствено крема след миене.
Може ли да ми кажете този цвят как се води ? http://prikachi.com/images/63/5092063s.jpg
Лесно е да умреш за човек, когото си обичал, но е трудно да намериш човек, за когото да си заслужава да умреш.
http://hameleon.bg/product/280/l-or-...oan-250ml.html мисля да си взема такъв шампоан, защото косата ми вече започва да прилича на слама в краищата, но не искам да купувам напразно шампоан. Ако може да ми кажете заслужава ли си?
http://monami.bg/photos/3627-loreal-...ashta-mask.jpg а има ли доволни от маската?
^^^
Бургас <3
Здравейтее! Аз съм новичка, днес си направих регистрацията(blush) Та исках да попитам- Много много искам да съм с руса коса-да се изруся, естественият ми цвят е много тъмно кафяво а в момента съм боядисана- наситено червено, може ли да ми кажете мнения и дали ще ми отива, защото това е най-важното все пак.. Просто съм се влюбила в русите коси и така..
Иначе горе-долу ме устройва и рижаво, кажете какво мислите? Благодаря предварително! :*