.
Затворена тема
Страница 102 от 120 ПървиПърви ... 252929899100101102103104105106112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 526 до 2 550 от общо 2977
    Супер фен Аватара на LeprikonA
    Аз съм в настроение, нямам търпение да започна да си стягам багажа, много обичам да го правя. ^^ Искам да се видя с всичките хора, които съм запланувала, ще ги врънкам до последно :Д.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

пак ми е гадно, кога ще се сложи край на това лошо настроение незнам

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Днеска си я видях най-накрая и беше чудесно! Освен нея идях и една камара форумци, и беше супер забавно и приятно. Чак ми е странно да ми е толкова хубаво!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Жестоко ме цепи тъпата глава.

Иначе денят беше 6+

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Обичам я Обичам я Обичам я Обичам я Обичам я Обичам я Обичам я

.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    обичам да ям
    и после да съжалявам за това
    ама вкусно ми е бее
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Днеска си я видях най-накрая и беше чудесно! Освен нея идях и една камара форумци, и беше супер забавно и приятно. Чак ми е странно да ми е толкова хубаво!
    и я

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Обичам я Обичам я Обичам я Обичам я Обичам я Обичам я Обичам я

.
    абе, пич. Стегни се малко, по дяволите.
    Татуирай си го т'ва на гъза ако щеш, и ние всичките имаме гаджета и роднини и приятели и съседи които обичаме, ама не го пишем постоянно в шибания форум. Какво по дяволите искаш още да докажеш и кажеш на 10-12-14-16-25 годишни хора тук? Разлепи листовки с вашия лик в София, изкрещи го от НДК ама престани така жестоко да се излагаш.

Бясна съм. Всичко ме дразни. Нуждая се от едно здраво чукане.
    Не ми обръщайте внимание.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ Наистина няма да ти обърна внимание. Тамън ми станеш супер симпатична за няколко дена и изцепиш нещо 'ич не мило. Що пък трябва да иска да каже/докаже/покаже нещо на кой да е? За мен тая проклета тема е за изливане на емоции. Като ти дойде на душа, да го фраснеш в клавиатурата. След последните няколко дълги, изпълнени с простотии месеци, едно такова постче ме кара да се усмихвам. Имайки в предвид колко малко неща са в състояние да го направят, ни най-малко не ми дреме дали от постовете ни на някого му се свиват не само аналните, ми и всички останали мускули.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    София, България
    Хората могат да бъдат немили. Каква изненада само!
    'Щото реално няма друга причина поради която толкова много да парадира колко много те обича. Радвам ви се, особено на теб, готино е че така прекрасно се разбирате и обичате, ама т'ва за мен не е мъж. Не е мъжко поведение. Лигаво е. Не ми харесва - ама какво да очакваш от зодия риби? Пък нали ти самата каза че т'ва е тема за изливане на емоции - ето изливам си тука тъпите негативизми.
    Тъпо е.
    На мен ник'ви мускули не ми се свиват. Сорка.
    Омитам се.

Град
    В мислите на хората
    Радославе, писах един път в тая тема, ще пиша пак. Стига си се лигавил по толкова отвратително кифленски начин. Да си на 15 разбирам. Толкова ли нямаш друг живот че пишеш само за Сиси в тая тема под ягодите? И все много я обичаш и все ти липсва и все искаш да я гушнеш и да сте си заедно и да я видиш и блаблабла. На всички това ни е ясно щото всеки пост го съдържа. Кажи нещо, което не знаем.

Дразни отвратително много да четем едно и също всеки път. Ако си толкова експресивен под ягодите измисли някакъв оригинален начин да и го показваш на нея, а не на нас. Сериозно, дреме ми дали ще ме заплашваш, дали ще ме банваш и пр. Писна ми всеки твой пост тук да е свързан с едно и също нещо. Дриймъра ти даде идеи, аз те хейтя.

Знам че те болу шнура, знам че имаш права и можеш да си вееш байрака както ти скимне. Ако си толкова начетен за колкото се имаш, вземи си поне малко поука от квото ти приказват 1000 човека. Колко искам да имаше опция да игнорирам потребители, само и само да не ти чета мненията тук.

Да, знам на никой не му дреме. Кучетата лаят, кервана си върви. И да знам, лошия герой съм аз.

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    ^^ами днес бях в много готино настроение!!!~ ^^

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    що да не пише,че я обича бе?
    лигаво,курвенско и не знам си още кво било????
    що мамка му некоя пикла като почне да мрънюца коооолко много обичала ебaлника до себе си,това се приема,а другото не?
    преди известно време имах приятелка,заради която са ми минавали мисли от рода да се изкача на високо и да изкрещя колко я обожавам за да могат всички да ме чуят и да знаят.това прави ли ме лигльо?
    бaхти плоското мислене

Град
    Heaven
    абе пишете квото искате бе
    я чил аут малко
    кво ви пука кой кого обича и как го показва?!
    аз обичам себе си и ако искам 200 пъти ще го напиша и кво от тва
    както и той обича нея и ще го напише 1000 пъти навсякъде
    голяма работа
    тука и без туй се пишат неща от пикае ми се до вчера имах изпит през утре ще правя секс
    така че чудо голямо, ей.. :/

преяло и заспало ми е!

Град
    София
    Да бе, засилил се е да ви банва.

Значи като вие двамата си пишете във всеки пост "Ще си го видя.", "Няма да си го видя.", "Беше прекрасно.", "Нямам търпение" и тн. мрън мрън, няма проблем, щото сте вие. Като иде реч за нас, ауууу, край. Всички го правите, "под ягодите".

Всеки в тая тема си излива сравнително еднакви неща. Аз не ви се отяждам на вас. Нищо, че ти Дриймър, си спамиш с Ирти по 3 страници. Нищо, че дрънкате същите неща. Вас не знам какво тооолкова ви бърка в здравето, че само се заяждате кой какво си писал в неговото лично каренце.

Някво дразнещо е, че си мислите, че форума е ваш и му налагате контрол, видиш ли, кой какво да си пише в тема като Дневника.

Харесвам зрялото ви мислене в някои теми, не ви понасям злобата относно някакви съвсем прости неща.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    Heaven
    взимам си чипс и кола, продължавайте, моля ви

Мега фен Аватара на Зайче..
    да бе, много ви дразни, че хората се обичат... офофоф
    не ви дразни, като пишем (всички) кви сме депресирани, а ви дразни, че еди си кой обича еди си кой... лелее

пт: гадно ми беше събуждането, с гадна новина, че много важен човек за мама е починал. на това отгоре съм зарязана при леля ми, защото майка ми замина за нейния град (за ден-2?) и.. абе тъпо е.
    http://ask.fm/iwwkaa

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Аз лично приключих. Каквото имах да казвам, съм го казвала и сега, и преди. Няма голям смисъл пак.

Мерси на всички, които казахте по нещо по-човешко и в нормален, а не истерясал тон.

Зайче, а нямаше ли как да идеш с нея за подкрепа?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    В мислите на хората
    Бобсън, въпроса е че само с това са пълни постовете му. Сиси си пише и други неща, проблеми няма там.

Сиси - ако се поровя в тая тема, няма да намеря пост на Радо, който да не е свързан поне на 90 % с теб. Мойте постове имат по едно изречение за приятелката ми от .. 5 или 6. Ако изобщо имат. Дриймъра и тя така. Дразнещото е двойните стандарти, които се налагат в тоя форум. Щрудела може да се лигави навсякъде, Шадоу ще се увива като гол охлюв по глухарче, Сиско ще си пуска кифленските снимки навсякъде, и няма кой да ги санкционира. Ама ако същото нещо се направи от обикновен потребител веднага следва предупреждение. Преди го писах, пиша го отново. Ако се намери някой да скастри модераторите за своеволията, които вършат, нищо такова няма да се случва. Щото не може една калпазанка да изнася форума и да върши черната работа, докато всички други тийнове с права си веят байраците и си играят на шефчета.

А и тва че ти е гадже, не означава че трябва да скачаш всеки път, когато някой каже лоша дума за него. Има си уста, има си клавиатура.. дай му малко свободата и думата сам да се защити.

П.П. Някво дразнещо е, че си мислите че вие сте единствените които толкова много се обичате, че просто равни нямате.
    ДД

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Зайче, а нямаше ли как да идеш с нея за подкрепа?
    не, защото тя не иска да ме взима на "такива" места..
    поне взе доведения и брат отиде с нея. )
    http://ask.fm/iwwkaa

Град
    не ми викай бобсън,нито си ми приятел,нито ме познаваш,нито си ми лицеприятен
    както вече казаха тва е скапана тема и всеки може да пише квото си поиска в нея
    и ако си мислиш,че като почнеш да пишеш постовете си по няколко километра в които ше ми обясняваш глупости със сложни думи ше ме откажеш да те хейтвам ,нема да стане

по темата:гладен съм

Град
    София
    Бе ти чуваш ли си тъпотиите?

Какво ще рече "Някво дразнещо е, че си мислите че вие сте единствените които толкова много се обичате, че просто равни нямате." ? Кой ви го е казал това? Моля, да не ми се завират думи в устата, които не съм казвала. Споделяме си, каквото мислим на момента. Това кой как си го интерпретира си е ваша работа. Щом ми иде да кажа, че ми липсва и го обичам, значи просто го казвам. Не съм казала: "Аууу, ние сме най-яките." Обичайте си се, бе. Кой ви спира? Аз отяждам ли ви се на вас за това какво си пишете/спамите?

Ако имаше "дискриминация", Влади, и вие щяхте да сте санкционирани!! Особено гаджето ти, щото Дневника не е чат стая. Пък по едно време си пишеше по цели страници чат. Да е банната? Да и е казал някой нещо? М? Радослав влиза по един път на ден в тоя форум, щото е на работа и пише по 1-2 мнения макс и вие мрънкате, че видите ли си развявал камшика? О, боже, я излезте от филма малко.

Ще си скачам, щом засягаш моя мъж. Да, има си уста, факт. Това, че го няма в момента не значи, че ще си вея полата, докато някви хора дрънкат простотии за него и му лепят разни етикети, щото така им изнася.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Дай малко насам!

Иначе, сега сериозно: извинявам се за незрялото си, спонтанно outrageous and unaccaptable behaviour. НО! Вярвам че всяка една страна е права малко или много за едно или друго.

П.П. Мисля че с Валдес трябва да отидем на почивка, някъде далеч от света, където можем спокойно да се отдадем на плътски удоволствие, сексуални страсти и клякания, в опит да избегнем шамарите които взаимно ще си нанасяме.
    А когато се върнем, ще напишем едни красноречиви, цветущи и хубави постове, в които аз ще обяснявам колко дълъг и дебел му е, а той ще обяснява каква истинска секс богиня е приятелката му в леглото.

П.П.2 отивам да спинкам, че осрахме темата, пък и не съм спала от 24 часа.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 08-10-2012 на 20:41

Град
    В мислите на хората
    Хейти ме бе, имам два крачола и една паламарка. Ако имаш какво да казваш - казвай го. Ако нямаш - GTFO, наклон на шнура не можеш да ми даваш обаче, Бобсъне.

Щом всеки може да си пише квото иска - значи аз не правя нищо извън правилата. Споделям, колко безинтересни и образуващи нервички са ми постовете на конкретен потребител.

П.П. ДД, приема се.

Dr. Gregory House

Град
    дразни ме идиотизма ти,а не мненията ако визираш мен
    като имаш паламарка яж си я,и аз имам,ма не ти я предлагам
    поне имаш напредък
    съкратил си постовете

Етикети за тази тема

Правила за публикуване