.
Отговор в тема
Страница 2 от 35 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 857
    Мега фен
    Град
    <3
    Казваш, че от скоро не показваш обичта си. А как си я показвала преди? Как се показва обичта?
    И защо в една връзка винаги единия обича повече? Винаги ли е така?
    Кога му каза, че го обичаш?
    Каза, че си телец ^^ Лесно ли се впечатляваш, или обратното?
    Кога човека се превръща в 'досаден' в любовта и лошо ли е това?
    Колко често се виждате?
    А колко често правите секс? ^^
    Какво не би простила и какво би?
    Смяташ ли се за добър човек?

/ебати стана ми интересно ^_/
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Казваш, че от скоро не показваш обичта си. А как си я показвала преди? Как се показва обичта? Ами много просто - на думи,на действия.По всякакъв възможен начин.Обичта се показва така,за да може този,който стои срещу теб да я разбере и да види,че тя е истинска.
    И защо в една връзка винаги единия обича повече? Винаги ли е така? Може да се каже,просто няма как да се обичате по равно,винаги единия ще обича повече,дори и малко да е.Приятелките ми,които са обвързани са на това мнение,аз също,защото виждам,че е така.Винаги единия ще прави повече компромиси,ще дава повече от себе си и т.н .
    Кога му каза, че го обичаш? Честно ли.. не си спомням.
    Каза, че си телец ^^ Лесно ли се впечатляваш, или обратното? Ами зависи от ситуацията,зависи кой се опитва да ме впечатли и по какъв начин.
    Кога човека се превръща в 'досаден' в любовта и лошо ли е това? Когато нарушава личното ти пространство,опитва се да те лишава от свобода (като да излизаш с приятели,да ходиш по дискотеки и т.н),когато прекалено те ревнува,дори без причина,звъни ти на всеки 30 минути,за да те проверява къде си и с кой си,дори да си казал,че се прибираш у вас.. и ако тези неща ти се случват във връзката и то нон-стоп,да лошо е
    Колко често се виждате? Всеки ден.
    А колко често правите секс? ^^ Ако зависи от нас,всеки ден,но не винаги имаме възможност да останем напълно сами.
    Какво не би простила и какво би? Всичко съм прощавала,много бързо ми минава.Нараняват ме и знам,че е грешно,но пак прощавам и прощавам..
    Смяташ ли се за добър човек? Общо взето,да

/ебати стана ми интересно ^_/
    ^^

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от MASON1 Виж мнението
    С друг ще го направиш ли?
    Айде запри се а?

По темата, дефинирай наивност. Ти наивна ли си? Най-голямата грешка в живота ти? БДСМ? За какво най-много сте се карали с приятеля ти? Какви са пределите ти в секса? Би ли правила 3-ка? Ако би, това не е ли изневяра? Защо? Какво ти е мнението за изневярата? Кое за теб е изневяра? Защо? Какво искаш да работиш?

С друг ще го направиш ли?
    На глупави въпроси не ми се отговаря.

Мега фен
    Като правиш свирки смучеш ли го или само го лапаш с уста и иии мандрахерцаш ли си главата нагоре надолу или повече работиш с ръка , м ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Айде запри се а?

По темата, дефинирай наивност. Ти наивна ли си? Най-голямата грешка в живота ти? БДСМ? За какво най-много сте се карали с приятеля ти? Какви са пределите ти в секса? Би ли правила 3-ка? Ако би, това не е ли изневяра? Защо? Какво ти е мнението за изневярата? Кое за теб е изневяра? Защо? Какво искаш да работиш?
    Наивността,бих казала,е равна на добродушието.Да бъдещ добър с някого,който те е предал,да прощаваш,да вярваш в някаква промяна.. Не е хубаво,да бъдеш наивен,защото наивните хора по-често биват използвани.

За жалост,да.Не винаги,но в повечето случаи.

Правила съм грешки,както всеки,но чак най-голяма,не мисля че имам за сега.

Някъде го бях чувала,нещо свързано със садо-мазо беше или просто другото му име,не помня точно.Поправи ме

За лично пространство.Както споменах,понякога е прекалено обсебващ.

В момента,със сегашният ми приятел,мисля че нямам никакви предели.

Някой ден,със съгласието на двама ни,може би,но за момента мисля,че това е абсурдно.

Според мен не е.

Щом човекът до теб знае и го приема,не е изневяра.Поне за мен.Не знам,аз не бих включила в това този,който обичам,защото ако съм на негово място,много ще ме заболи.Предпочитам да е с някой,с който нещата не са чак толкова сериозни,за да не ни е гадно после и на двамата.

Изневярата е един от най-долните начини,човекът който обичаш да те предаде,да ти забие нож в гърба,от който много да заболи.В днешно време изневярата сякаш е "мода",което е жалко.

Не съм мислила.Първо искам да уча,а след това ще видим.Наскоро говорихме с една приятелка,след като завърша да отида при нея в Чехия,защото тя заминава още другата година и там да си намеря жилище,работа и т.н.Просто тук в България,няма бъдеще.

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Като правиш свирки смучеш ли го или само го лапаш с уста и иии мандрахерцаш ли си главата нагоре надолу или повече работиш с ръка , м ?
    Защо не спреш навсякъде да пускаш глупави мнения? Ела да ми светиш,да ти покажа как правя.

Що да са глупави? Знаеш ли колко като теб познавам, които отговарят по същия въпрос и правят обратното )
    Да,но мен не ме познаваш.Следователно си извади заключението,какъв е отговора ми.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    алергична ли си към нещо?
    пиеш ли достатъчно вода?
    колко често правиш секс и къде най-често?
    колко си висока?
    какво мислиш за хомосексуалистите?
    изневерявала ли си?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    алергична ли си към нещо? Доколкото знам,не ;д.
    пиеш ли достатъчно вода? Сега лятото,да,но зимата като че ли,не.
    колко често правиш секс и къде най-често? 3-4 пъти в седмицата,преди всеки ден,но сега нямаме възможност,защото не сме сами.Къде.. в приятеля ми ;д Понякога и някъде навън
    колко си висока? Не много 1.50 и нещо ;д
    какво мислиш за хомосексуалистите? Нищо.Всеки има право да живее както иска и да бъде с който иска.
    изневерявала ли си? Да,напук.Беше преди и няма да коментирам.
    ^^

Мега фен
    Град
    <3
    Каза, че изневярата е нещо долно. После каза, че си изневерила напук. Не смяташ ли, че изневярата на пук е по-лоша, от същинската?
    Кога любовта си отива? Отива ли си изобщо?
    Мислиш ли, че я има при двойките, които са от 10-15+ години заедно, или мислиш, че е просто уважение?
    А ако смяташ, че си отива, какви смяташ, че са причините?
    Защо хората се приемат за даденост?
    Трябва ли да сме напълно отдадени на някого и постоянно да го държим близо до нас?

Какво мислиш за следното:

Не ме допускай толкоз близо ти
    До себе си, щом искаш да съм влюбен
    Ех, вярно е, даленото гнети
    но за това пък близкото погубва!
    Щом искаш да съм твой, далеч ме дръж -
    Далечното е всъщност ореолът.
    Една мечта се срива отведнъж
    Разбулиш ли я, видиш ли я гола.
    Дори една "Мадона" от Рембранд
    Погледната от близичко е грозна
    И целия и гений и талант
    Е в нейната далечна грациозност.
    Дори земята, таз, околовръст,
    Която отдалеч е рай вълшебен
    Отблизо ти се вужда буца пръст -
    Пръст, във която ний сте легнем с тебе…

(финала е депресарски, него може да не го коментираш ^^)

Имаш ли извратена сексуална фантазия?
    Честия секс писва ли?
    Кой от двама ви има по-голям сексуален апетит или е г/д по равно?
    Секса сближава ли?
    А карали ли сте се заради него?
    На тъмно или на светло?
    Нежно или грубо?
    Последно редактирано от ShtrudeL : 08-11-2012 на 11:20
    4XCOKИ

Bondage
    Domination
    Sadism
    Masochism
    Бах Блъди и Щтрудел ме изпревариха с половината въпроси :Д
    Нямаш предели викаш.....скат? (това с лайната ако не знаеш)
    Ако си донякъде склонна към БДСМ, къде ти е предела там?
    Щом човекът до теб го приема и знае не е изневяра? Защо гледаш на изневярата само от емоционална гледна точка....физическата изневяра пак е изневяра.....какво значение има дали знаеш и си съгласна....пак е изневяра по дефиниция.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Каква е мечтата ти? Какво би ти се искало да промениш или запазиш в себе си? Липсва ли ти нещо - Ако да , Какво? Какво не би простила на момчето до теб? На колко години е той и на колко ти? ( извинявам се ако се повтарям). Смяташ ли се за пренебрегната от живота? Според теб Земята във коя посока се върти? А колко е 25x25:8-200 ? използва ли калкулатор за да го сметнеш - Не? Значи си гений =)
    Последно редактирано от Al3ksandra : 08-11-2012 на 12:03
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    Защо не спреш навсякъде да пускаш глупави мнения? Ела да ми светиш,да ти покажа как правя.
    Хама ей миндил, найш кви глупави мнения ще ти дам ! За къв член си пуснала тая тема след като ще отговаряш на въпросите избирателно според това кои ти харесват ? Пускаш тема в раздел секс "разпитвайте ме" а.к.а. look at me i'm attwhore, какво очакваш да те питаме, какво ще правиш през лятната ваканция или с колко завърши 8 клас... ай ше ви и мастиите смотани...
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 08-11-2012 на 12:09
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Каза, че изневярата е нещо долно. После каза, че си изневерила напук. Не смяташ ли, че изневярата на пук е по-лоша, от същинската?
    Кога любовта си отива? Отива ли си изобщо?
    Мислиш ли, че я има при двойките, които са от 10-15+ години заедно, или мислиш, че е просто уважение?
    А ако смяташ, че си отива, какви смяташ, че са причините?
    Защо хората се приемат за даденост?
    Трябва ли да сме напълно отдадени на някого и постоянно да го държим близо до нас?

И целия и гений и талант

(финала е депресарски, него може да не го коментираш ^^)

Имаш ли извратена сексуална фантазия?
    Честия секс писва ли?
    Кой от двама ви има по-голям сексуален апетит или е г/д по равно?
    Секса сближава ли?
    А карали ли сте се заради него?
    На тъмно или на светло?
    Нежно или грубо?
    1.Всъщност не.Смятам,че същинската изневяра е по-лоша.
    2.Ще ми се да кажа,че никога не си отива,но не е така.С времето тръпката изчезва,любовта избледнява.Много хора с дълги връзки са ми казвали,че след 3-тата година любовта изчезва.Все пак не мисля,че има точно определено време кога това се случва.Просто мисля,че няма такова нещо като "вечна обич".
    3.Не мисля,мисля че е останало само уважението.Но откъде да знаеш,зависи и от хората.
    4.Причините може да са много.Като за начало хората казват,че ако се карате,значи се обичате.Може би е така,но скандалите просто убиват връзката.Недоверието и ревността също карат чувствата да избледняват.Е,вече ако двойката е заедно от много години,тогава вече самият навик е причина любовта да си отиде.Просто след време остават други фактори,които държат хората заедно.Всички сме свидетели,може да го видим при нашите родители.Остава просто уважението и дългът към семейството
    5.Хората се приемат за даденост,когато мислят,че са си сигурни.Когато вече са доказали каквото могат един към друг и мислят,че каквото и да стане винаги ще са заедно.Никога не трябва да оставяш един човек да мисли,че си му сигурен,защото точно тогава той започва да си играе с тебе.Просто трябва да си човек с характер,за да не позволиш да те приемат за даденост.
    6.Хубаво е да сме напълно отдадени на някого и да виждаме същото от негова страна,но не е хубаво да го държим винаги близо до нас.Не можеш да задържиш един човек на сила,а и всеки има право на свобода.

И целия и гений и талант

Първо искам да отбележа,че е много хубаво Поетът е много прав.Казва,че когато допуснеш един човек прекалено близо до себе си,когато сте заедно,любовта си отива.Обаче,когато един човек е далеч от теб боли,но тази болка придържа и прави любовта ти още по силна,особено ако знаеш,че и ти си в сърцето му,но не можете да бъдете заедно.

1.Имала съм и съм ги осъществявала
    2.Ако е с човека,който обичам,не.
    3.По равно е.
    4.Секса е важен фактор в една връзка и сближава,но има и други,много по-важни неща от него.
    5.Ами да,случвало се е,когато на 1 от двамата не му се прави,когато единия иска нещо,другия не,абе страшна работа
    6.Не ми пречи.
    7.Последователно.

Bondage
    Domination
    Sadism
    Masochism

Уточни в какъв аспект и какво по точно искаш да ти кажа за тях?
    Нямаш предели викаш.....скат? (това с лайната ако не знаеш) Не съм го и чувала,но не благодаря,ще го откажа.
    Ако си донякъде склонна към БДСМ, къде ти е предела там? Донякъде да,но не съм склонна на прекалените грубости.
    Щом човекът до теб го приема и знае не е изневяра? Защо гледаш на изневярата само от емоционална гледна точка....физическата изневяра пак е изневяра.....какво значение има дали знаеш и си съгласна....пак е изневяра по дефиниция. Е да,но просто това е моето мнение.
    ^^

Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra Виж мнението
    Каква е мечтата ти? Да посетя Венеция,да си намеря добра работа и да изградя семейство Какво би ти се искало да промениш или запазиш в себе си? Искам да спра да прощавам,когато някой не заслужава,да престана да бъда толкова наивна и да вярвам,че всичко все някога ще се промени.Всичко останало искам да запазя. Липсва ли ти нещо - Ако да , Какво? Всъщност да.От скоро време много ми липсва някой просто да може да ме разбере.. Какво не би простила на момчето до теб? Изневяра на този етап. На колко години е той и на колко ти? Аз съм на 17,а той на 21 ( извинявам се ако се повтарям). Смяташ ли се за пренебрегната от живота? Понякога всички се смятаме.Иначе попринцип-не. Според теб Земята във коя посока се върти? Мисля,че беше в посока от запад на изток. А колко е 25x25:8-200 ? 77,925 и със сигурност има някаква уловка,а аз съм сгрешила,защото математиката никога не ми върви използва ли калкулатор за да го сметнеш - Не? Значи си гений =) Е не,ама да
    ^^

Град
    Heaven
    няняняняняня

:P

шоколад или ванилия? (за сладолед става въпрос 8–) )
    обичаш ли да се мажете с разни храни в леглото?
    а да се връзвате?
    а да те пердашат?
    обичаш ли малките деца?
    кога искаш да имаш деца?
    на колко каза че си?
    ще учиш ли виШе?
    добър човек ли си ?

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Хама ей миндил, найш кви глупави мнения ще ти дам ! За къв член си пуснала тая тема след като ще отговаряш на въпросите избирателно според това кои ти харесват ? Пускаш тема в раздел секс "разпитвайте ме" а.к.а. look at me i'm attwhore, какво очакваш да те питаме, какво ще правиш през лятната ваканция или с колко завърши 8 клас... ай ше ви и мастиите смотани...
    С твоя фалшив профил и селски манталитет изобщо не ме впечатляваш.Не отговарям на въпросите,които ми харесват,отговарям на всички,но просто твоите мнения са ебавка,както и самия ти профил,така че не виждам смисъл,да ти казвам дали го смуча и как го хващам и т.н? И въпреки всичко ти отговорих на въпроса,за да не се издавам тука,ела при мен да ми светиш и ще видиш каквото те интересува А и не се сещам с колко завърших 8 клас да ти кажа,беше отдавна.

Град
    Heaven
    25x25:8-200 ? 77,925

това 100 процента е отрицателно без да съм ползвала калкулатор....
    625/8 - 200 = (625-200*8 ) /8=(625-1600 )/8=.......

съжалявам за дабъл поста

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    няняняняняня

:P

шоколад или ванилия? (за сладолед става въпрос 8–) )
    обичаш ли да се мажете с разни храни в леглото?
    а да се връзвате?
    а да те пердашат?
    обичаш ли малките деца?
    кога искаш да имаш деца?
    на колко каза че си?
    ще учиш ли виШе?
    добър човек ли си ?
    1.Шоооооколадд Ох,дояде ми се
    2.Правили сме го,но много рядко,иначе да,харесва ми ;д
    3.И двамата обичаме
    4.В какъв смисъл? Ако се отнася за секса,защо не, но не прекалено грубо.
    5.Много.
    6.Може би след 3-4 години,ако реша да не уча.
    7.17
    8.Колебая се.
    9.Мисля,че да

Защо изобщо мислиш дали да учиш визше? Не смяташ ли, че без него си за никъде? В България няма поле за реализация? Защо мислиш така като не си опитала? Вярваш ли в господ? Вярваш ли в нещо? Какво ти е мнението за вярата като цяло? Изневерила си напук? Това за грешка ли го считаш? Често ли правиш напук? Защо? Смяташ ли се за умна? Най-кофти проблема с приятеля ти?

Супер фен Аватара на nymphadora
    защо се колебаеш за висшето?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    5.Хората се приемат за даденост,когато мислят,че са си сигурни.Когато вече са доказали каквото могат един към друг и мислят,че каквото и да стане винаги ще са заедно.Никога не трябва да оставяш един човек да мисли,че си му сигурен,защото точно тогава той започва да си играе с тебе.
    Добрее, съгласявам се.
    Мислиш ли тогава, че ако не гледаш на човека до теб като на нещо, което със сигурност едва ли не ще имаш винаги, ще увеличиш шанстовете си любовта да е по-трайна, а защо не и вечна?
    Ест той също трябва да мисли така. Как би 'убедила' някой, че ти не си негова собственост и всеки момент може да те изгуби и въпреки това да си го обичаш и да не звучи/изглежда като заплаха..?
    4XCOKИ

Защо изобщо мислиш дали да учиш визше? Не смяташ ли, че без него си за никъде? В България няма поле за реализация? Защо мислиш така като не си опитала? Вярваш ли в господ? Вярваш ли в нещо? Какво ти е мнението за вярата като цяло? Изневерила си напук? Това за грешка ли го считаш? Често ли правиш напук? Защо? Смяташ ли се за умна? Най-кофти проблема с приятеля ти?
    В днешно време със или без висше е все тая.Познавам един човек с 3 висшета,който е прост стъклар и казва "Аз затова ли се бъхтих толкова готини за това образование,за да стана накрая стъклар".Иначе моето колебание идва от друго място.Както казах мисля да се реализирам след като завърша извън България,но това не е сигурно дали ще стане.Ако не се получи да замина,ще уча.

Не че няма поле за реализация,просто е оскъдно.Много хора не са доволни и бягат в Чужбина.

Вярвам,че има нещо там горе,но не знам какво е.Не съм чак толкова набожна.Вярата не е лошо нещо,хубаво е да има в какво да вярваш,не съм против вярващите.

Изневерих напук,защото ми изневериха и разбрах след много време.Не го считам за грешка и не съжалявам.Правя напук на хората,които се опитват на мен да ми направят.Просто понякога трябва да спреш да бъдеш добър с всички.

Не знам,хората около мен ми казват постоянно,че разсъждавам много над годините си и съм много по различна от други хора на моята възраст.Може би просто съм наясно колко е труден живота и как трябва много да се помъчиш,за да преуспееш,да изградиш,да отгледаш и т.н.

Може би в момента го казвам,защото съм му прекалено ядосана,но всичките проблеми с този човек са кофти,толкова е безотговорен и не знае за какво живее,че .. нямам думи :@ Леко съм се агресирала,съжалявам за което

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си