.
Резултати от 1 до 25 от общо 146

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от In_Nomine_Sathanas Виж мнението
    Ами Божият план, забрави ли го? Преди доста време, Господ е измислил план, и в продължение за хиляди години планът си вървял прекрасно. Сега изведнъж вие почвате да се молите, и какво искате от Господ, да си промени плана ли? Само заради вас? Това е Божи план мамка му. Как може някакъв прошляк с Библия за 5 кинта да нарушава Божия план? Изобщо това да има план измислен от самият Господ, и всеки ден Господ трябва да го променя според милионите казани молитви, ми се струва доста нереално? Да не говорим че молитвите са доказано безполезни. Всичко е 50 на 50, дали ще е с Господ, четирилистни детелинки, подкови, заешки крачета и т.н., няма значение. Само че когато получите каквото искате след молитва казвате" Господ ме обича", а когато не получите каквото искате : "Такава му е волята". Доста удобно обяснение. npp ти след като си праведен и Бог те обича и слуша, защо не се помолиш за световен мир? Все пак от световният мир по богоугодно има ли?
    ако добрата молитва проваляше Планът на Бог, тогава Исус едва ли щеше да каже че каквото и добро нещо човек да поиска, Бог не е против, но дори има дълг да изпълни, понеже Неговият План е да осигури Живот на всички души, така щото всички те да го имат изобилно

"А на сутринта, когато се връщаше в града, огладня. И като видя една смоковница край пътя(т.е. дървото за познаване на доброто и злото), дойде при нея, но не намери нищо на нея, само едни листа(т.е. освен единствено духовни/религиозни/окултни познания); и рече й: Отсега нататък да няма плод от тебе до века. И смоковницата изсъхна на часа. И учениците, които видяха това, почудиха се и рекоха: Как на часа изсъхна смоковницата(т.е. древното дърво за познаване на доброто и злото)? А Исус в отговор им рече: Истина ви казвам: Ако имате вяра, и не се усъмните, не само ще извършите стореното на смоковницата, но даже, ако речете на тоя хълм(т.е. на цялото това царство на "тъмнината"): Дигни се и хвърли се в морето, ще стане. И всичко, каквото и да поискате в молитва, като вярвате(т.е. бидейки верни на доброто/правдата), ще получите." Матей 21: 18-22,

"Истина, истина ви казвам, който вярва в Мене, делата, които върша Аз, и той ще ги върши; защото Аз отивам при Отца. И каквото и да поискате в Мое име, ще го сторя, за да се прослави Отец в Сина. Ако поискате нещо в Мое име, това ще сторя. Ако Ме любите, ще пазите Моите заповеди." Йоан 14: 12-15

ако доброто, което човек е поискал с една молитва, не бъде осигурено, тогава в случай че все още иска да го получи е добре да продължи да се моли за него, така ще бъде много по-сигурно че Бог ще изпълни молитвата му
    Последно редактирано от npp : 08-13-2012 на 07:11

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си