Причината да се регистрираш във форума.-не знам ,сигурно ми е било любопитно и просто съм се регистрирала, имах и друг рег, ама не го помня :/
Кой е любимият ти раздел ?-секс,въпреки че е тъпо
Имаш ли си хоби,ако да,какво ?-събирам магнитчета,картички, сувенирчета от разни места
Най-много време прекарваш в...?-хола?! там ми е компютъра

С какъв успех завърши годината ?-5,70+
Най-ценното нещо в живота е...?-времето?
Ягоди с шоколад или със сметана.-с шоколад
Нещо,което винаги те разплаква.-клипа на I don't wanna miss a thing на Aerosmith или като видя братовчедите ми на снимка..

От какво се страхуваш ?-зъболекари, буболечки, животни, клоуни, тъмното, самотата
Без какво/кого не би могла да живееш ?-всичко е заменимо : )
Опиши се с три думи.-усмихната, романтична, срамежлива
Изброй няколко твои качества и недостатъци.-качества:амбициозна съм, постигам си целите рано или късно; мързелива съм за много неща и ми е кофти от това, успявам да си губя времето, влюбчива съм
Спортуваш ли ?-фитнесче малко и вкъщи домашни тренировки от време на време
Би ли се подложила на диета или вече си ?-на диета не съм, ограничавам се от разни неща по принцип, но в момента съм си дала пауза, щото забих на емоционално ниво и имах нужда от храната; абе теленце-дай му храна и му гледай сеира

Нещо,което не харесваш у себе си.Защо ?-тялото, щото има нужда от подобрения , ама работим по въпроса
малко характера, непостоянна съм и сприхава на моменти и готова да споря за всичко
обяснявам го със зодията си