- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
Здравей, DisappointedDreamer!
1. Какво те прави щастлива?
2. Обичаш ли природата?
3. Мнението ти за България?
4. Този въпрос труден ли е?
5. Играеш ли шах?
![]()
Здрастиии
Много неща ме правят щастлива. И по-точно малките детайли. Усмивките на хората, греещото слънце, поезията която чета. Малките жестове ми харесват най-много.
Обожавам природата. Бях го споменала по-горе. Зодия телец съм, а телците са земни знаци. Мразя водата или въздуха, обичам да съм здраво стъпила на земята. Обожавам тревата, дърветата и всякаква растителност. Обожавам планините. Там се чувствам най-добре. Благодаря на майка ми, че е бистричанка![]()
Ох, България има страхотна история, традиции, обичаи и хора. Просто държавата ни не е уредена, нито управлявана от правилните хора. Въпросът не е труден за отговаряне. Труден е от емоционална гледна точка - никой не обича да говори колко западнала е родината му.
Играя, разбира се! Обожавам да играя шах. И съм добра.![]()
Евалаотдавна не бях чувала толкова смислена формулировка.
Смяташ ли, че майчинският инстинкт е вроден или иначе казано - има ли жени, които просто не са създадени за майки?
Ако в една хипотетична ситуация имаш избор между това да абортираш плода или да го родиш, но оставиш в сиропиталище - какво правиш и защо? (не говорим за мизерните условия тука, но не говорим и за звезден лукс.)
Какво ти е мнението за връзките без секс, било то поради религиозни или други причини? Мислиш ли, че могат да просъществуват дълго?
Къде ме изпрати чаааак във вздуха. Везни-май се разбирам с тях.Водолей-баща ми и брат ми са такива.Възникват спорове отвреме навреме особено с баща ми,но са далеч от моето мислене за живота.Близнаци-установено е.Перфектно се разбирам с тази зодия докато съм и интересен.
Но не, не съм въздушен знак.Не съм и земен,не съм и огнен.Аз съм дълбооооко,дълбоко под водата.Зодия Рак мисля че беше Асцедент Дева и Луна Везни или пък бяха обратно.
А относно промяната на света-имам доста големи основания да вярвам в нея и даже ми се иска да я има.Но ще поживеем и ще видим.
Впрочем защо реши че съм въздушна зодия?
Вярваш ли в истинската и вечна любов?
Какъв жанр ще е животът ти ако е филм? Харесва ли ти и искаш ли да промениш нещо в него?
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Кой е любимият ти мит (от древногръцката митология) ?Защо ?
Любимият ти скъпоценен камък.
Харесваш ли бижута ?А носиш ли често ?
Инат ли си ?
Как би реагирала,ако някой ти зашлеви шамар без очевидна причина ?
Детската ти мечта.
Какви книги харесваш ?
Кои герои са ти по-интересни(положителните или злодеите) ?
Любим автор.
Творба,която никога няма да ти омръзне да препрочиташ.
А такава,която дори не си дочела.
Любимата ти приказка като дете.
Кое е оставило у теб впечатлението,че българите са страхотни хора ?
Следеше ли Олимпийските игри ?
Защо сте скъсали с 1-вия? С 2-рия? С колко си правила секс? Като си неангажирана какво мислиш за 3-ките? Ако можеш да спасиш 10 човека от този форум от сигурна смърт, кои биха били? Защо? Що не искаш да ви сватосам с Чачо? :Д Доминирана или доминираща? Защо? Ако беше мъж за 1 ден опиши какво би правила.
Любимия ми мит е този за Hades and Persephone. Защото злия цар на подземното царство се влюбва в едно крехко, невинно и красиво създание. Има нещо роматично в тяхната любов/връзка. Има нещо красиво между сблъсъка на злото и доброто.
Ох, нямам любим скъпоценен камък. Не съм се интересувала от тях, не ги знам и няма как да посоча един.
Мразя да нося бижута. Нося само една сребърна верижка с едно тъмно синьо око. Не съм я сваляла от 4-5 години. Нося и някакви обеци, колкото да не е без хич и да не ми зараснат дупките на ушите. Не нося пръстени.
Голям инат съм. Все пак съм телец - с това се славим най-много. И положителните и злодеите са ми интересни като герои. Всеки е различен и уникален по своему. Всеки има с какво да привлече твоето внимание.
Любимият ми автор е Стивън Кинг. По-горе бях описала защо. Всичките негови творби никога не биха ми омръзнали. Също така Крадци на лебеди от Елизабет Костова. Невероятна книга. Недочетох последната книга от поредицата Здрач. Просто ми беше писнало от тинтири минтири и свръхестествени глупости. Накарах една приятелка да ми доразкаже какво се случва. Любимата ми приказка като дете може би беше тази за Хензел и Гретел. Като цяло четях много приказки - тези на братя Грим, Ханс Кристиан Андерсен и други.
Българите притежаваме едно вродено чувство за купонясване. Умеем да се забавляваме и веселим, нещо което не съм забелязала у шведите, примерно.
Следях части от Олимпийските игри и се ядосвах, когато Станка Златева изпусна златния медал.
С първия скъсахме, защото той прибързваше със секса. Бях на 13, а той на 15. Нормално беше да иска секс, и все пак аз тогава не го желаех и не смятах да го правя само за да го задържа при себе си. С втория скъсахме, защото се превърна в едно обсебващо малко човече, което непрекъснато ме следеше и не ме оставяше на спокойствие. Правила съм секс само с 2-ма. Не си падам по тройките като цяло. Обичам да насочвам вниманието си само към него, обичам да гледам само как той се гърчи от удоволствие. :Д
Ох, мразя такива въпроси и затова няма да отговарям. Не може ли да измислите нещо по-различно от споменаване на имена и спасяване от смърт? Вярвам че не ви липсва въображение.
Не искам да ме сватосваш с Чачо, 'щото той почти не излиза от квартирата си в студентски град хаха.
По-скоро предпочитам да бъда доминирана, защото обожавам чувството от това той да прави каквото си поиска с мен. И все пак, понякога ми прещраква, полудявам и се нахвърлям върху моя човек, почти изнасилвайки го. :Д В такива случаи обичам аз да доминирам. Ако бях мъж за 1 ден, сигурно щях да прекарам тези 24 часа в гледане на инструмента между краката си и използването му :Д
Да, мисля че майчиния инстинкт е наистина вроден. И все пак, ако някоя жена реши да роди дете, което не е искала, тя малко или много би се научила как добре да се грижи за него, защото и се налага ( не защото е искала). И все пак, не смятам че една такава майка би се справила някога ОТЛИЧНО с възложените и отговорности и грижи.
Сигурно бих абортирала, защото не бих могла да се разделя с това, което е било в мен цели 9 месеца.
Не, не мисля че връзките без секс могат да бъдат дълготрайни. Секса е една важна част от една връзка. Връзка без секс няма.
Апф, рак. ^^ Интересно. Предположих че си въздушна зодия, защото те се славят с това че са такива въздухари. Не се обиждай.
Не знам дали има истинска и вечна любов. Смятам обаче че някога човек би могъл да се доближи до нея, като си намери човече с което наистина се разбира, уважава и обича.
Смятам че животът на всеки е смесица от жанри - комедия, романтика, но и драма. Моя, както всички останали, е точно такъв - има елементи на всички останали жанрове. Това е което го прави и интересен. Харесва ми такъв, и не бих променила нищо в него.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 08-14-2012 на 20:27
Виждала ли си падаща звезда и ако да сбъдна ли ти се желанието?
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 08-14-2012 на 19:35
На печелившите честито, на всички останали - очаквайте втори тото шанс!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ASL ?![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
каква музика предпочиташ?
кой набор си?
на колко години ти беше първото гаджи?
с колко момчета си ходила общо?
обичаш ли да се снимаш?
от какво се интересуваш общо взето?
http://ask.fm/iwwkaa
Блъди що заеба стола в секса? За какво би ми ударила шамар? Искаш ли да ми удариш шамар? Каквото питах и мечтаещата, каква е цената ти? Гледам си падаш по дантелки, това за теб женственост ли излъчва? Какво е женственост според теб? Какво ти е мнението за хората като вид? Ти обичаше да те доминират много нали? Какво ти харесва в това? Ако те изнасили приятно изглеждащ мъж и последици за теб няма какво ще направиш? Какви са ти границите в секса? Защо са такива? Това предразсъдъци ли са? Какво търсиш в един мъж? Би ли го направила с жена? Пак въпрос като на дриймърката, какво за теб е изневяра? Имаш ли приятел? Как върви? Ако нямаш защо приключи последната ти сериозна връзка? Колко продължи? Защо връзките приключват? Наука която ти се отдава? Защо точно право? Какво ти харесва в това? Къде учиш? С какъв успех си? Това има ли значение? Какво мислиш за мен? Можеш ли да разбереш какво аз мисля за теб само от въпросите ми? Прочети това http://lesswrong.com/lw/kn/torture_vs_dust_specks/ , кое е по-лошо? Защо като обиеш куче е насилие над животните, а като обиеш петел е просто вечеря?
За к'во нея като беше на стола в "Секс" и се отказа.
Некой друг, плз.
^Да,това е интересното...
Какво би искала да промениш в себе си ,има ли такова?
Отказваш ли се лесно?
Поемаш ли рискове и човек на адреналина ли си?
Къде би отишла и какво би направила,ако примерно имаш един ден живот?
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ами нея я няма сега. Не може ли да сложите някой друг за известно време и като тя се върне, да седне пак?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Psyko Nuts - беше кандидат по едно време, сега не знам дали иска![]()
Чакай малко, аз нямам никакви очаквания към теб, ама начинът ти на отговор е показателен.
Никой не те напада, това беше въпрос. Все пак си българка в шведска среда и ми беше интересно дали това е пречка за създаването на контакти. Въпросът въобще нямаше връзка с мнението ми за теб, така че нито аз имам очаквания, нито има нужда да се защитаваш. Още повече че не си наясно аз каква представа за теб имам. Едва ли те и интересува, но не е крайно лоша или демонична. Не e аppropriate да я изказвам тук, още повече че и не бих влязла надменно в ролята на анализатор, без да съм помолена да го направя.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ПОМОЛИХ да седна, защото в секса не ми се постват отговорите
не че съм станала, ами просто не работят нещата там ,кво да направя
LadyDi,17 ,Благоевград
Зайчи,каква музика предпочиташ?-всякаква,поп,рок и хаус предимно
кой набор си?-95
на колко години ти беше първото гаджи?-12
с колко момчета си ходила общо?-много,не ги броя (и не се ебавам)
обичаш ли да се снимаш?-да,когато се чувствам хубава
от какво се интересуваш общо взето?-глупости общо взето
chushkopek
Блъди що заеба стола в секса? -обясних, не ми се постват отговорите
За какво би ми ударила шамар? -надали бих,не съм смела толкова
Искаш ли да ми удариш шамар? -тц
Каквото питах и мечтаещата, каква е цената ти?-нямам цена хахах
Гледам си падаш по дантелки, това за теб женственост ли излъчва?-да,определено е много женствено и секси
Какво е женственост според теб? -да излъчваш чар, нежност и да си груба при определени поводи (груба като в леглото хахах)
Какво ти е мнението за хората като вид?-като хомо сапиенс?!какво да ми е мнението,всякакви хора има :Д
Ти обичаше да те доминират много нали? Какво ти харесва в това? -просто ми харесва да се чувствам по-слаба по такъв повод
Ако те изнасили приятно изглеждащ мъж и последици за теб няма какво ще направиш? -какво значи последици за теб няма!? ако искам да ме 'изнасили',както и да е , ама ако ме насилва когато не искам това си е психически тормоз (и не само) и остава за цял живот
Какви са ти границите в секса? Защо са такива? -имам граници, щото съм притеснителна относно себе си,може би ако се отпусна повече няма да ми пука и съответно няма да имам граници
Това предразсъдъци ли са? -да
Какво търсиш в един мъж?-Мъжът.
Би ли го направила с жена? -да
Пак въпрос като на дриймърката, какво за теб е изневяра? -предаване на доверието ми , лъгане и т.н.,не прощавам изневяра
Имаш ли приятел? Как върви? Ако нямаш защо приключи последната ти сериозна връзка? Колко продължи?-3 месеца продължи, сега нямам,от разстояние беше и не ми беше готено мнол, не си паснахме
Защо връзките приключват? -и добрите , и лошите неща свършват някога..та и връзките така
Наука която ти се отдава?-литература
Защо точно право?-имам адвокат в семейството, та оттам се запалих основно
Какво ти харесва в това? -хареса ми правото в 10ти клас и мисля, че ще ми е яко да го уча
Къде учиш?-ПМГ"акад.С.П.Корольов"-Благоевград
С какъв успех си? Това има ли значение? -над 5.50, не помня точно, разбира се че има
Какво мислиш за мен? Можеш ли да разбереш какво аз мисля за теб само от въпросите ми?-много си разточителен и сигурно не ме харесваш, не ми и пука
Прочети това http://lesswrong.com/lw/kn/torture_vs_dust_specks/ , кое е по-лошо? Защо като обиеш куче е насилие над животните, а като обиеш петел е просто вечеря?
Убиеш
и човек, повръща ми се, не мога да го чета това , съжалявам
не ми пука за животните честно казано, щото не ги харесвам
и не е просто вечеря, пак си е убийство на животно,..ама кучето е кофти да го ядеш, а петелът е вкусен, затова
psyko nuts, след 1-2-3 страници
Какво би искала да промениш в себе си ,има ли такова?-тялото ,характера,всичко ?
Отказваш ли се лесно?-зависи от нещото, но обикновено да, особено ако са задачи, които не мога да реша хахаха
Поемаш ли рискове и човек на адреналина ли си?-средно, по-скоро разумен човек съм, преценявам си възможностите добре
Къде би отишла и какво би направила,ако примерно имаш един ден живот ?-в бургас със самолетчето и парти на какао
нда е, 95, не ми личат много![]()
Какво мислиш за жертвоготовността като качество?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.