- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Много ми се прави секс, а времето от месеца не е подходящо. Спряха ми телефона и социалните ми контакти драстично намаляха, но нещо слабо ме бърка т'ва. Абе... най - накрая си станах пича, който винаги съм мечтала да бъда. Не мисля, че е възможно да се чувствам повече (добре със) себе си. А спомехнах ли, че ми се трещи...![]()
Уфф добро утро.. нямам търпение да видя нежните му очи, силните му ръце да ме стиснат в голяма прегръдкаа.. охх... мина седмицата почти.. Иначе сънувах някфи кошмари, но съм добре ... бръъмм бръъмм да изтече и този ден.. за да пристъпя към веселбатааа =))
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Релакс след вчерашния тежък ден.Почистих си колата,сега свети вътре![]()
>>DjBelev<<
Загубиха ми целият петъчен ден. "Чакай, ще ти звънна днес, трябва спешно да се видим". Да, fuck off.
Супер надразнена съм. Имах планове и много мразя, като трябва да ги съобразя с някого, а после ми вържат тенекия.
Полудявам. Не ми се излиза, не ми се стои вкъщи, не ми се гледат филми, не ми се прави нищо. Не мога да стоя 3 минути без да правя нищо, което да отвлече вниманието ми, защото започвам да го мисля. А не мога да мисля за това, защото просто е глупаво, невъзможно и ме води към задънена улица. Не ми се яде, не ми се спи, не ми се комуникира с хора. Не мога да намеря едно единствено нещо, което ми се прави, различно от онова, което при никакви положения не трябва да правя.А ако не правя нищо, не мога да се успокоя. Чувствам се тъпо, глупаво и със скръстени ръце. Просто полудявам.
I heard that your dreams came true.
Guess she gave you things I didn't give to you...
I hate to turn up out of the blue uninvited,
but I couldn't stay away, I couldn't fight it...
I had hoped you'd see my face
and that you'd be reminded that for me it isn't over.
Never mind, I'll find someone like you.
I wish nothing but the best for you too...
Don't forget me, I beg.
"I'll remember", you said...
Sometimes it lasts in love.
But sometimes it hurts instead...
Yeah.
Ядосвам се. Толкова ли не може да се оправи тоя бъг с емейла ми? Офф... няма значение..дори не мога да се изтрия от тук... Иначе днеска цял ден ми е някфо смотано .. Умряла работа.. няма никой =((
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Съсипана ... не мога да спра да рева вече 2ри час, дори и да спра е за малко, не мога да се разсея с нищо, нито с филм, нито игри, нито телевизия, и писането в форума не помага, дори и ръчкане по новият ми смартфон не помага, а вера не можех да го отделя от ръцете си ... Само ми се реве и това е. Страх ме е да не го изгубя, и то не в смисъл на раздяла, а чисто физическото му оцеляване. Не мога дори да ида да го видя, не мога дори по телефона да го чуя, поне баща му ми се обади и ми даде малко информация къде е и какво става със съкровището ми. Само той ми е едничката връзка с човека, който обичам. Искам да направя нещо да му помогна, а дори не знам какво, не знам дали мога. Не мога и да споделя с някой да ми олекне малко, не искам и да натоварвам никой с моята болка. Искам само да го прегърна и целуна в момента, а дори и това не мога да направя. Ще се побъркам ;(
Лошо ми е, болна съм. Искам само гърлото да не ме тормозиМисля, че ще се получи добра филмова вечер.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Пфф, и аз откачам.. Цял ден обикалям като луда, отменям и уговарям срещи цял ден от 30 сигурно най - много 5 успяха да се състоят както трябва, на вече 3 - то хапче за глава съм, залях си телефона с вода и го чакам да разбера дали ще оцелее, адски ми е тъпо ии накрая ще отида да чета.. Смятайте до къде съм го докарала по това време да чета.. o.O .. Ии ми се дорева.. тцтцтц..![]()
btw DragonLady , не знам за какво става въпрос, но бъди сигурна че всичко ще е наред, не мисли за лоши неща.)
За всички, които могат да имат всеки.. но обичат само един - този, който вгорчава живота им.. !!
Не ми се прибираше, ама изобщо, най-малкото дадох излишни пари за такси, ама а де, проклет контрол, за хубаво е сигурно, ама не съм на 10 бе да му се невиди. Беше ми хубаво, отпускащо такова, не се бях чувствала нормална от дооооста време и те ще се намерят да го прецакат.
А утре на моето същество как ще му се радваааам, не съм го виждала от 3 седмици, ще наваксам и даже ще си взема и малко от напред :Д.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Отвратително сдухано, криво и ядосано, направо ми се реве. Тъпотията на някои хора е тотално безгранична и все повече ме изненадва. :Х
Everything changes, but beauty remains ...
психически се чувствам объркана.
физически - боли ме цялото тяло :Д качихме се на банана, ама такива вълни имаше... + тва едно детенце не спря да пищи, защото я беше страх.. не, не ми беше яко, изобщо даже![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Цяла нощ работа и цял ден. Едвам кретам вече.
Не мога. За тези толкова много часове време.. работа.. хм равносметка.
Две кутии lucky strike
Една кутия Victory
Половин кутия Camel
3 ред була
5 пици
3 хот дога
Две пържоли с два комата хляб
Пилешки хапки десетина бройки
Още две пици
Един малък козунак
Картофи
Пилешка супа ( в чаша )
Шкембче чорба ( в чаша )
Половин хляб
5-6 кафета ( даже не знам колко точно )
И това изконсумирано в движение с колата.
Време е за сън и то след едно шише джин. Това е финала. И крем карамел.
Стига толкова. Искам малко почивка. Тези 3-4 дни изнемогнах.
Като ме офертират някви дебили и някви кранти за петък , много ясно , че ще пропусна Тони и отварянето.Малко релакс тази вечер.И дано оня идиот влезе в скайп
Малко по-добре, но пак ми се реве. Поне успех да го чуя макар и за малко. Пишат ни се 4 дни кошмар, най-вече за него. Утре ще мога да си го видя, но за съвсем малкоИскам да се напия до безпаметност и да забравя всичко ....
Не съм го чувала от тази сутрин и нямам търпение да му се похваля.
Направих котката си щастлива. Почти.
Чувствам се заспала. Преживях кошмар с няколко хлебарки в коридора. Въпреки това ще си легна спокойна и щастлива.
Наистина съм щастлива. Напълно.
И спря да се върти за миг земята..
Липсва ми вече. С нетърпение чакам да ме гушне и пак да си говорим 6546789876545678 часа,толкова рядко се случва.Трябва да говоря с Й. ,че вече почва да прекалява. Как е възможно да нараняваш човека,когото обичаш и дава всичко за теб всеки ден,отново и отново,просто не ми е ясно.И то по най-бруталния начин. Някои хора просто нямат съвест,или трябва да е напълно безволева, не знам.Дано в понеделник излезем малко с момичетата по женски,че вече мина много време. С Р. също трябва да говоря.. Абе,само да се прибера у нас най-сетне.
Миличка,каквото и да е станало,бъди сигурна,че твоят човек ще се оправи,ще се изправи на крака и пак ще бъде до теб като преди.Силната връзка между двама души,нарешена любов,винаги е над всичко и всички,и поддържа духа,волята и желанието за живот на човек в моменти на трудности и тежки изпитания.Щом се имате един друг,това ще надмогне всички пречки помежду ви.Горе главата,бъди силна и мисли положително.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Ох пак набарах малко интернет. Останах приятно изненадан, че доста хора се сетиха да ми звъннат вчера, но пък и разочарован от други, но в крайна сметка не може всичко да е на 100%. Работата върви добре. Дразнителят продължава да ме изнервя, но ще изтърпя още един месец, няма как. Откровено искам вече да си ходя вкъщи, щото тук полудявам, но пък парите са си пари. Вече си имам и радиопак ще е по-добре от до сега. И така, сега ще хапна, ще си направя ядене за работа и заминавам да се трудя. Приятно изненадан останах от "едни определени събития" но тях ще се ги развивам като се прибера в Бургас.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Кво се случва?
Тия дни съм мега обърканата.
И след тоя филм тая вечер направо съм като.. O_ o
Wut?
Още 2 седмици от Август и.. O_O
Vas happenin?
<3 d(ˆˆ)b
Супер! Вчера най - сетне си взех e-booka и си накачих 83892 книгиИма да си чета..
След малко мисля да ходя да видя как са гумите на колелото и да покарам малко. И тя милипсва. Хубавото е че утре ще се видим, но днес няма как покрай тая математикаСептември наближава.
Чувам непознати звуци излизащи от компютъра и се притеснявам.
Обичам в нас да е пълно с хора, които ме вдъхновяват.
Преливам.
И спря да се върти за миг земята..