.
Отговор в тема
Страница 14 от 34 ПървиПърви ... 410111213141516171824 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 827
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Не съм нито евтина,нито надменна.Точно ако бях такава,щях да ти се обяснявам надълго и нашироко колко съм трогната от комплиментите на този или онзи,в частност и от твоя.А обикновено,когато човек направи комплимент очаква след общоприетото "благодаря" и нещо повече насреща.Това,че не го получаваш в случая,не ме прави високомерна,тъпа или превзета.Защото аман от такива "възпитани" и "земни" ОБВЪРЗАНИ представителки на нежния пол,дето само чакат капчица чуждо мъжко внимание и айдееее,юруш на безплатните банани! И ако не беше регистриран в сайта от няма и месец и беше чел и други мои постове,нямаше да мислиш така...
    Както и да е.Извинявай,ако съм те засегнала или обидила с нещо.Мерси за пожеланието,бъди жив и здрав,щастлив и най-вече се радвай на живота. Have a nice day
    ...хм, абе виждам, че имаш "дар слово" , но лъха много злоба от теб - от КЪДЕ можеш да знаеш ТИ, аз какво съм очаквал от това, че направих комплимент на аватара ти, без да съм сигурен, съществуваш и друго искам да ти кажа - НЕ си нито първата, нито ще си последната /има мнооо риба в морето/ която е получила комплимент, НО такова държание като твоето, за пръв път получавам /написано като,че ли от малка селска фукла/. ОЩЕ веднъж - нищо лично! А, това, че си регистрирана преди мене - ПО-велика ли те прави и ти дава право да се подиграваш с всеки??? АДИ слез на земята, молим те!!!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    блондЕ
    съвет от дама:
    като ти кажат колко си хубава/очарователна/мила и добра, дори и да знаеш че НЕ е така, просто кажи благодаря и толкова

и преди всичко една жена трябва да бъде дама
    това е.

спирам да спамя и почвам да чакам отговорите на драгънката лол
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен
    Мачока да ме прощава, че поразвалихме добрия тон в темата, ама аз толко просташко, арогантно и нагло държание от момиче до ся не съм видял и не издържах просто.

Няма да наливам повече масло в огъня и затова спирам до тук
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    НО1

DragonLady да приемем, че не знам почти нищо за теб.. какъв живот водиш? Спокоен бих казала, минаха ми лудите години, надивях се, сега гледам да съм повече улегнала женаЩастлива ли си? ДаТежи ли ти нещо? В момента точно даКои са хората, с които споделяш проблемите и неволите си? Главно мъжът ми, с приятели също, но не винаги и не всичко, само на него имам безгранично доверие да му кажа всичко.Кое е водещото нещо в живота ти в момента - един вид за какво живееш? Преоритет в момента ми е човекът до мен, и връзката ми с негоЧувстваш ли се полезна на обществото? Да, може да се кажеИмаш ли угризения за нещо? НеЖивееш ли в света, в който би искала и с хората, с които би се чувствала най-добре? В света, в който бих искала не, и в частност изостаналата ни държавцица, с хората които искам - да, подбирам си доста внимателно хората от обкръжението ми и трудно допускам някой близо до мен

Какво мислиш за родителите си?Нормални хора, всеки с особенностите си, твърде много се притесняват за мен в повечето случай Ясно е, че всеки ще си ги похвали, НО: В какво ги обвиняваш, какво не успяха да ти дадат, къде направиха пропуски, кое е нещото, което би променила свързано с тях? Всичко от което съм имала нужда, са ми го давали, било то материално или духовно, затова не мога да ги обвиня в каквото и да било. Пропуски всеки прави, няма безгрешни хора, специално за мойте родители пропуска беше там, че за любов, секс и тн. с тях и дума не можеше да се повдигне до 19тата ми година, след това с майка ми спокойно си разговаряме на тази тема, но не и с баща ми, просто той е по консервативен. Ако можех бил променила това, че се притесняват твърде много за мен, и то излишно, само си дигат нервите за глупости.

От колко време си с приятеля си? 8 месеца и половинаВ началото сексът беше друг, нали, признай си?! Друг не мисля, че е бил, но в самото начало не познавахме толкова добре тялото на партньора, но с времето и това "опознаване" се случиПо какво се различаваше - беше ли ти интересно, може би го правихте по-често или на разнообразни менста? По-интересно не, в смисъл тръпката от сека не се е изменила от началото до сега, преди го правехме всеки ден, сега порай работа и тн. понякога има по някой друг ден, в който пропускаме секса, но няма как. Колкото до разнообразните места не си падаме по експериментите с това, най си ни е кеф на леглото и почти винаги го правим там, имало е някои единични случай в който сме го правили навън.Преди колко години беше това? [b]какви години бре, та ние сме заедно няма и година [b/] Липсват ли ти тогавашните ти отношения с него, сравнени със сегашните (може би по-уравновесени, малко по-скучни и ежедневни)? Спряно началото на връзката ни отношенията ни се измениха главно с наличието на повече разбирателство и че най-сетне спряхме да си мерим инатлъка.Кой кого свали - той теб или ти него? То при нас е малко сложно да се определи, но да кажем, че той мен. Въпреки, че аз първа потърсих контакт с него, но после той пое инициативатаНякога фантазирала ли си си, че си мръсница и те чукат едновременно той и още някой мъжкар? НеОбичаш ли да се чукаш? Предпочитам израза 'да правиш секс" и да обичам да правя секс.А косата не ти ли пречи в сеска, не се ли скубеш често без да искаш? Преди когато ми покриваше дупето ми пречеше, като в секса съм отгоре, но сега я скъсих до дупето и вече не ми пречи.Повече обичаш да ти го набиват рязко или по-скоро ти да си водещата и да контролираш парада? не си падам по грубият секс, но обичам той да е водещиятПадаш ли по сладка болка в секса - да те държат скубейки за косата, да ти отварят краката и да ги държат силно разтворени или нещо друго, което ти причинява сладникава болка, която не искаш да спира?Не. Против съм садомазото, дори и в по леките му форми, някой от които описа и ти.
    Какво я нападнахте русокоска? Това, че не се държи като леко момиче, което се радва на комплименти, като циганче на салам, не значи, че е надута и тн. глупости. А това, което тръгнахте да хулите против приятелят и е изключително грозна постъпка, която говори лошо за вас, не за него.
    Отговорите на въпросите са в цитата

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Какво я нападнахте русокоска? Това, че не се държи като леко момиче, което се радва на комплименти, като циганче на салам, не значи, че е надута и тн. глупости. А това, което тръгнахте да хулите против приятелят и е изключително грозна постъпка, която говори лошо за вас, не за него.
    тука ме отказа тотално...
    Това ,че получаваш комплименти и ги приемаш като дама, казвайки "благодаря,мерси и тн" не те прави лека.
    Прави те човек с глава на раменете, не просто за украса. Възпитаните хора ,като им кажат,че са хубави отвръщат с благодарност, не с подигравка.
    За тва къв е приятеля и съм съгласна,на никого не му влиза в работата.
    maDamn

Мега фен
    DragonLady предлагам да се придържаш към въпросите от Мачока
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    тука ме отказа тотално...
    Това ,че получаваш комплименти и ги приемаш като дама, казвайки "благодаря,мерси и тн" не те прави лека.
    Прави те човек с глава на раменете, не просто за украса. Възпитаните хора ,като им кажат,че са хубави отвръщат с благодарност, не с подигравка.
    За тва къв е приятеля и съм съгласна,на никого не му влиза в работата.
    Имах в предвид, онези индивиди от женски пол, който се превъзнасят по комплиментите и им отговарят с целувки и тн. Иначе съм съгласна, че най подходящо е на един комплимент да се каже мерси и до там.

Мега фен
    Град
    <3
    eww не искам и аз да спамя допълнително, но така или иначе можем да направим предполагам някой друг коментар върху написаното от този, които го разпитват, иначе неЙ интересно ^
    DragonLady, мислех, че си от повече време с другарчето си, щом го наричаш и 'мъжа ми' (не че има нещо кой знае колко странно, но май някъде беше споменала, че си сгодена), странно хах. Както и си мислех, че си някаква огромна сексуалница в предвид писаниците ти по другите теми. :3
    Лек ден. ^_
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    eww не искам и аз да спамя допълнително, но така или иначе можем да направим предполагам някой друг коментар върху написаното от този, които го разпитват, иначе неЙ интересно ^
    DragonLady, мислех, че си от повече време с другарчето си, щом го наричаш и 'мъжа ми' (не че има нещо кой знае колко странно, но май някъде беше споменала, че си сгодена), странно хах. Както и си мислех, че си някаква огромна сексуалница в предвид писаниците ти по другите теми. :3
    Лек ден. ^_
    Ами, може да се каже, че съм "огроимна сексуалница", но го правя само с един.
    Иначе между мен и моя просто много бързо се развиха нещата, даже годежа беше едва 3месеца след запознанството ни. Дори и техните вече ме приемат като част от семейството. Като цяло дива любов и най-сетне намерен подходящ спътник в живота.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Ами, може да се каже, че съм "огроимна сексуалница", но го правя само с един.
    Да де... не съм казала, че го правиш с много хаха
    Имам предвид... звучиш леко консервативно, а бях останала с друго впечатление. Пак казвам - нищо лошо.
    Иначе бъдете щастливи, щом мислите, че сте си подходящи спътници в живота. =-)
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Като цяло дива любов и най-сетне намерен подходящ спътник в живота.
    на 20 години, най-сетне
    кво, ''единствения'', гледаш да го омотаеш и вържеш здраво, защото си мислиш , че друг няма да те вземе ли?!

а и възпитаните,умни и културни момичета определено не са ''леки''
    само да уточня*

и второ уточнение:прИоритет*
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    на 20 години, най-сетне
    кво, ''единствения'', гледаш да го омотаеш и вържеш здраво, защото си мислиш , че друг няма да те вземе ли?!

а и възпитаните,умни и културни момичета определено не са ''леки''
    само да уточня*

и второ уточнение:прИоритет*
    Аз мога и с друг да бъда, но не това е важното, а това, че друг не желая.
    Имаш право, че на тея години изглежда рано за нещо толкова сериозно като годеж и спътник в живота, но просто се случи, все пак любовта не пита може или не може, идва и ти отнася главата.
    А и като се замисля познавам жена, която на тази възраст се е омъжила, а година след това е родила. И не е циганка

Мега фен
    За три месеца годеж, тва е супер детска история, явно и двамата нямате акъл.
    Не ми се чете целия отговор и за тва питам, живяли ли сте самостоятелно двамата, колко време вече сте заедно, и не смяташ ли , че хората започват да си показват зъбките чак след първата година, че за жените и повече от година, преди тва всичко е "шарено"
    Според мен брака ви ще обяви несъстоятелност след като се поопознаете
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    За три месеца годеж, тва е супер детска история, явно и двамата нямате акъл. И реши, че е така защото от рано сме разбрали, че сме един за друг ли?
    Не ми се чете целия отговор и за тва питам, живяли ли сте самостоятелно двамата,Все още не, но и това ще стане възможно най-скоро колко време вече сте заедно,8 месеца и половина и не смяташ ли , че хората започват да си показват зъбките чак след първата година, че за жените и повече от година, Ние рогата си ги показахме на 5тият месец, ама накрая си паднахме на дупетата, иначе най-голямите рога се показват чак като заживееш с някойпреди тва всичко е "шарено"
    Според мен брака ви ще обяви несъстоятелност след като се поопознаете Опознали сме се достатъчно, а и не бързаме с брака.
    Щом не ти се чете много, в цитата съм ти отговорила накратко.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    живяли ли сте самостоятелно двамата, колко време вече сте заедно, и не смяташ ли , че хората започват да си показват зъбките чак след първата годинa
    дъм и на мен туЙ ми е интересно

бтв ти да видиш в голяма част съм съгласна с теб

Едит: Прочетох отговора.
    meh
    Разбирам, че 'годежа' не е официален, а може би просто сте говорили за брак ей така докато си седите на масата, ей така за тема на разговор.
    Казваш, че не сте живели заедно и си съгласна там с онова за рогата. Страхуваш ли се от това? Ще те вижда 'грозна' и как минаваш през всички женски процедури, а няма да те вижда вече във готов вид, както до сега (примерно, защото не знам какви са ви точно теЗ отношения) :о хаха
    ох, само спамим, съжалявамИ
    Последно редактирано от ShtrudeL : 08-18-2012 на 14:11
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Ама,разбииииииииира се,русокоске,че има други по-важни неща от образованието като например богатсво и парииииииии мухахаха.Ми ша скачаш от радост като трябва ко толкова,кажи едно благодаря вместо да се стигаше до това всички,включително и ти да пишем за това,а не по темата.;д е,ко да се прави!А ти не си тази,която да решава кое е "детска история" и кое-НЕ! оооо да,а пък камоли да си тази,която да казва кой има акъл и кой-не с риск да се повторя ;д със здраве

Мега фен
    Град
    <3
    въй въй въй
    то стана едно..
    4XCOKИ

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    въй въй въй
    то стана едно..
    Мазало от всякъде Спам на макс.

Иначе годежа си е официален. Има си и пръстен и всичко, наще знаят, техните също, приятелите и познатите ни и те. Абе всичко си е както трябва да бъде.

Мега фен
    DragonLady само ще кажа, че и двамата акъл немате и даже и родителите ви немат акъл, страх ме е да питам евентуално дали работите нещо ти и той и къде смятате да живеете и как смятате да се издържате за напред, Изобщо не мисля , че сте се опознали, смятам, че още сте на фаза повече секс и по-малко приказки. Не бързайте да подписвайте никой не ви натиска на пъпа
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от shik69 Виж мнението
    1...хм, абе виждам, че имаш "дар слово" , но лъха много злоба от теб -

2. от КЪДЕ можеш да знаеш ТИ, аз какво съм очаквал от това, че направих комплимент на аватара ти, без да съм сигурен, съществуваш

3.и друго искам да ти кажа - НЕ си нито първата, нито ще си последната /има мнооо риба в морето/ която е получила комплимент,

4.НО такова държание като твоето, за пръв път получавам /написано като,че ли от малка селска фукла/.

5. ОЩЕ веднъж - нищо лично! А, това, че си регистрирана преди мене - ПО-велика ли те прави и ти дава право да се подиграваш с всеки??? АДИ слез на земята, молим те!!!
    Правя последен спам пост,за което моля Мачока за извинение предварително.

1.Да,имам и го използвам.Някои хора го имат в повече,други по-малко.Ако наистина ме познаваше,или поне беше прочел отговорите ми в тази тема,щеше да видиш,че злобата не е присъщо качество за мен.Точно обратното-едно от малкото неща,които се стремя да надмогвам и оставям на заден план.

2.Ок,съгласявам се с теб,разбрала съм те погрешно,за което ти се извинявам.Явно си изключение от масата.Поздравления за което

3.Е,щеше да е много наивно и глупаво да си го въобразявам,нали?

4.Да,това държание НЕ е типично за мен и характера ми,не отговарям за всичко и на всички на бургия и не им се правя на интересна и надута за най-малкото.А ти си направи цялостен извод за мен на базата на частния случай.

5.Ок,не е лично,не съм тънкообидна Смисъла на казаното беше далеч от това,което си разбрал.Естествено,че не ме прави по-велика или нещо повече.Но повечето теми се посещават от сравнително едни и същи лица,които в процеса на писане следят волно или неволно постовете на потребителите и си изграждат що-годе представа за него,за разбиранията и начина му на мислене,а ако е по-открит-дори и за голяма част от начина му на живот.Хората не се изявяват постоянно само в една светлина,понякога могат да се изразяват внимателно и грижливо,а друг път по-строго,но справедливо.Но едно е да видиш цялостната картина,а съвсем друго да си правиш изводи само от част от нея.

Ако целта ми беше да се подигравам на хората и да ги унижавам,нямаше изобщо да си правя труда да съм тук.Но понякога иронията е необходимо зло,което отваря очите на хората и им помага много повече от многоредовите обяснения какво,защо и как да правят за елементарни неща,които могат да прочетат няколко теми по-нагоре във Важни теми...

Айде всичко добро на всички (не)доброжелатели и както казах в един от отговорите към Мачока:"Бъдете добри не в това,което правите срещу някого,а в това,което правите ЗА някого!"
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    Варна
    Е това вече е доста лично за доходи и тн, ще кажа само, че и двамата имаме и собствени доходи.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Ама,разбииииииииира се,русокоске,че има други по-важни неща от образованието като например богатсво и парииииииии мухахаха.
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Иначе да се изфукам и аз по темата.Днес списъците на Пловдивския университет казаха своята дума:

http://media.snimka.bg/s1/0831/027906367.jpg?r=0

Бал 36.00 от 36.00
    Мисля,че това само говори по себе си по въпроса с образованието в ЛИЧЕН план...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    Beyond reality
    Да. Айде наистина .Чао,осра се и тая тема...Мисля,че след прочетеното ,няма нужда вече да обясняваме ,квото и да било.
    Само да вметна, не обазованието ти показва колко си умен и колко не. Не го казвам само на теб, а на всички. Мога много да си меря пишката с вас ,относно образование и тн, ама не го правя,щото тва не показва ква съм,що съм и така нататък.
    Последно редактирано от granger : 08-18-2012 на 14:44
    maDamn

Мега фен
    хаха таз още ли се обяснява, чете ли я някой изобщо, аз не лол

granger ти имаш пишка.... i'm disappointed :/

p.s завиждам ти

да не спамя с нов пост
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 08-18-2012 на 15:23
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Град
    Beyond reality
    Да, много е голяма! сутрин като стана и ме удря по челото ... :/
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си