- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Горещият КЪТ
...хм, абе виждам, че имаш "дар слово" , но лъха много злоба от теб - от КЪДЕ можеш да знаеш ТИ, аз какво съм очаквал от това, че направих комплимент на аватара ти, без да съм сигурен, съществуваш и друго искам да ти кажа - НЕ си нито първата, нито ще си последната /има мнооо риба в морето/ която е получила комплимент, НО такова държание като твоето, за пръв път получавам /написано като,че ли от малка селска фукла/. ОЩЕ веднъж - нищо лично! А, това, че си регистрирана преди мене - ПО-велика ли те прави и ти дава право да се подиграваш с всеки??? АДИ слез на земята, молим те!!!
блондЕ
съвет от дама:
като ти кажат колко си хубава/очарователна/мила и добра, дори и да знаеш че НЕ е така, просто кажи благодаря и толкова
и преди всичко една жена трябва да бъде дама
това е.
спирам да спамя и почвам да чакам отговорите на драгънката лол
Мачока да ме прощава, че поразвалихме добрия тон в темата, ама аз толко просташко, арогантно и нагло държание от момиче до ся не съм видял и не издържах просто.
Няма да наливам повече масло в огъня и затова спирам до тук
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Какво я нападнахте русокоска? Това, че не се държи като леко момиче, което се радва на комплименти, като циганче на салам, не значи, че е надута и тн. глупости. А това, което тръгнахте да хулите против приятелят и е изключително грозна постъпка, която говори лошо за вас, не за него.
Отговорите на въпросите са в цитата![]()
тука ме отказа тотално...Какво я нападнахте русокоска? Това, че не се държи като леко момиче, което се радва на комплименти, като циганче на салам, не значи, че е надута и тн. глупости. А това, което тръгнахте да хулите против приятелят и е изключително грозна постъпка, която говори лошо за вас, не за него.
Това ,че получаваш комплименти и ги приемаш като дама, казвайки "благодаря,мерси и тн" не те прави лека.
Прави те човек с глава на раменете, не просто за украса. Възпитаните хора ,като им кажат,че са хубави отвръщат с благодарност, не с подигравка.
За тва къв е приятеля и съм съгласна,на никого не му влиза в работата.
maDamn
DragonLady предлагам да се придържаш към въпросите от Мачока
Законът е закон,
но той врата в полето е
eww не искам и аз да спамя допълнително, но така или иначе можем да направим предполагам някой друг коментар върху написаното от този, които го разпитват, иначе неЙ интересно ^
DragonLady, мислех, че си от повече време с другарчето си, щом го наричаш и 'мъжа ми' (не че има нещо кой знае колко странно, но май някъде беше споменала, че си сгодена), странно хах. Както и си мислех, че си някаква огромна сексуалница в предвид писаниците ти по другите теми. :3
Лек ден. ^_
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ами, може да се каже, че съм "огроимна сексуалница", но го правя само с един.
Иначе между мен и моя просто много бързо се развиха нещата, даже годежа беше едва 3месеца след запознанството ни. Дори и техните вече ме приемат като част от семейството. Като цяло дива любов и най-сетне намерен подходящ спътник в живота.
4XCOKИ
Аз мога и с друг да бъда, но не това е важното, а това, че друг не желая.
Имаш право, че на тея години изглежда рано за нещо толкова сериозно като годеж и спътник в живота, но просто се случи, все пак любовта не пита може или не може, идва и ти отнася главата.
А и като се замисля познавам жена, която на тази възраст се е омъжила, а година след това е родила. И не е циганка![]()
За три месеца годеж, тва е супер детска история, явно и двамата нямате акъл.
Не ми се чете целия отговор и за тва питам, живяли ли сте самостоятелно двамата, колко време вече сте заедно, и не смяташ ли , че хората започват да си показват зъбките чак след първата година, че за жените и повече от година, преди тва всичко е "шарено"
Според мен брака ви ще обяви несъстоятелност след като се поопознаете
Законът е закон,
но той врата в полето е
дъм и на мен туЙ ми е интересно
бтв ти да видиш в голяма част съм съгласна с теб
Едит: Прочетох отговора.
meh
Разбирам, че 'годежа' не е официален, а може би просто сте говорили за брак ей така докато си седите на масата, ей така за тема на разговор.
Казваш, че не сте живели заедно и си съгласна там с онова за рогата. Страхуваш ли се от това? Ще те вижда 'грозна' и как минаваш през всички женски процедури, а няма да те вижда вече във готов вид, както до сега (примерно, защото не знам какви са ви точно теЗ отношения) :о хаха
ох, само спамим, съжалявамИ
Последно редактирано от ShtrudeL : 08-18-2012 на 14:11
4XCOKИ
Ама,разбииииииииира се,русокоске,че има други по-важни неща от образованието като например богатсво и парииииииии мухахаха.Ми ша скачаш от радост като трябва ко толкова,кажи едно благодаря вместо да се стигаше до това всички,включително и ти да пишем за това,а не по темата.;д е,ко да се прави!А ти не си тази,която да решава кое е "детска история" и кое-НЕ!оооо да,а пък камоли да си тази,която да казва кой има акъл и кой-не с риск да се повторя ;д със здраве
въй въй въй![]()
то стана едно..![]()
4XCOKИ
DragonLady само ще кажа, че и двамата акъл немате и даже и родителите ви немат акъл, страх ме е да питам евентуално дали работите нещо ти и той и къде смятате да живеете и как смятате да се издържате за напред, Изобщо не мисля , че сте се опознали, смятам, че още сте на фаза повече секс и по-малко приказки. Не бързайте да подписвайте никой не ви натиска на пъпа
Законът е закон,
но той врата в полето е
Правя последен спам пост,за което моля Мачока за извинение предварително.
1.Да,имам и го използвам.Някои хора го имат в повече,други по-малко.Ако наистина ме познаваше,или поне беше прочел отговорите ми в тази тема,щеше да видиш,че злобата не е присъщо качество за мен.Точно обратното-едно от малкото неща,които се стремя да надмогвам и оставям на заден план.
2.Ок,съгласявам се с теб,разбрала съм те погрешно,за което ти се извинявам.Явно си изключение от масата.Поздравления за което![]()
3.Е,щеше да е много наивно и глупаво да си го въобразявам,нали?
4.Да,това държание НЕ е типично за мен и характера ми,не отговарям за всичко и на всички на бургия и не им се правя на интересна и надута за най-малкото.А ти си направи цялостен извод за мен на базата на частния случай.
5.Ок,не е лично,не съм тънкообиднаСмисъла на казаното беше далеч от това,което си разбрал.Естествено,че не ме прави по-велика или нещо повече.Но повечето теми се посещават от сравнително едни и същи лица,които в процеса на писане следят волно или неволно постовете на потребителите и си изграждат що-годе представа за него,за разбиранията и начина му на мислене,а ако е по-открит-дори и за голяма част от начина му на живот.Хората не се изявяват постоянно само в една светлина,понякога могат да се изразяват внимателно и грижливо,а друг път по-строго,но справедливо.Но едно е да видиш цялостната картина,а съвсем друго да си правиш изводи само от част от нея.
Ако целта ми беше да се подигравам на хората и да ги унижавам,нямаше изобщо да си правя труда да съм тук.Но понякога иронията е необходимо зло,което отваря очите на хората и им помага много повече от многоредовите обяснения какво,защо и как да правят за елементарни неща,които могат да прочетат няколко теми по-нагоре във Важни теми...
Айде всичко добро на всички (не)доброжелатели и както казах в един от отговорите към Мачока:"Бъдете добри не в това,което правите срещу някого,а в това,което правите ЗА някого!"
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Е това вече е доста лично за доходи и тн, ще кажа само, че и двамата имаме и собствени доходи.
Да. Айде наистина .Чао,осра се и тая тема...Мисля,че след прочетеното ,няма нужда вече да обясняваме ,квото и да било.
Само да вметна, не обазованието ти показва колко си умен и колко не. Не го казвам само на теб, а на всички. Мога много да си меря пишката с вас ,относно образование и тн, ама не го правя,щото тва не показва ква съм,що съм и така нататък.
Последно редактирано от granger : 08-18-2012 на 14:44
maDamn
хаха таз още ли се обяснява, чете ли я някой изобщо, аз не лол
granger ти имаш пишка.... i'm disappointed :/
p.s завиждам ти
да не спамя с нов пост
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 08-18-2012 на 15:23
Законът е закон,
но той врата в полето е
Да, много е голяма! сутрин като стана и ме удря по челото ... :/
maDamn