- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как ще изглеждате на първия учебен ден?
Аз съм с униформа. Ии на 17 съм
![]()
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
Момиче!! Ти сериозно притесни бъдещите осмокласници ;х
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…
Вече не се вълнувам от това как ще се изглеждам на 15.09![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
По бански.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Да ви имам проблемите за решаване...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Ако имах възможност бих се наконтила малко повече, но имам униформа, затова мисля да съм просто с блузка, дънки и кецове (или някакви други обувки). Вероятно ще си поиграя малко с прическата, ще сложа очна линия ии такам. Колкото до униформата - ще я тикна в чантата си, да видим кой ще забележи, че не я нося![]()
Зле.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Е па воените гащи на бащата и старитят потник на дядо може и гумените бутуши да обуя ако не по цървулки ............
Откъде да знам по дяволите кво ще си облека.......хахаа квото си харесам за носене него ден тва О.о кво толкос да му мисля
хммммммммм като бях заек просто носех дънки, тениска, риза отгоре, косата беше на 2 плитки и никакъв грим- да се научат да не очакват много от мене![]()
Черна много семпла пола с висока талия и бяла риза с дълги ръкавки......все пак с това ни задължават да сме...аз съм в знаменната група и не мога да се облека как да е..... :д
Последно редактирано от pet1tety : 08-22-2012 на 16:38
дънки, кецове, тениска и отгоре униформата, която ще махна веднага когато изляза от даскало ;d дори няма да се глася -.-
Толкова се вълнувам, от средата на август съм приготвил тоалета... сериозни ли сте? 15.09 е черен ден, на който ставаш кисел в 7 часа, къпеш се и мяташ квото имаш в гардероба изгладено. И повярвайте ми, щом сте зайци, НА НИКОЙ не му пука как ще изглеждате на първия учебен ден. Всеки ще се озърта, ще се спича и ще си говори САМО с вече познатите си, ако има такива. След 2 дена никой няма да помни ква ви е била прическата. Лично мнение на човек, който не помни какъв цвят са му гащите.. ама вие си се нагласете, няма лошо.
пола на цветни мотиви-висока талия,потник отдолу и ако е студено с ръкавели отгоре..
ще си направя косата на вафлички,с очна линия или молив (още не се знае ;д)
иии дедазнам.
Ето малко разсъждения по поведенческа психология на зайците: когато имаш добър изглед за себе си в собственото си съзнание, се чувстваш по-добре и по-комфортно в собствената си кожа. Когато се облечеш добре, поне има шанс да намалиш "негативното" първо впечатление. Всъщност, хубаво е да ти пука как ще се облечеш, и то не заради другите, а заради себе си.
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞