- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
http://www.prikachi.com/images/71/5164071s.jpg
снимка от днес...ох, дано само да порасне по-бързо, че да си правя прически
Иначе е малко рошава на снимката, тъкмо изсъхна, без никакви стилизатори
П.С. На следващия ден като я намачкам с вода става много по-оформена, ако искате може да пусна снимка![]()
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
каня се да си направя домашна маска всеки път, когато реша да си мия косата, но ме мързи![]()
някой знае ли някакво трикче за по-бързо падане на боя?
направих си маска с жълтък,кисело мляко,оцет и малко масло от пшеничен зародиш.. ще стоя 2 часа,в банята пак ще сложа маската на Денис по дължината,шампоан + 2-3 капки масло,кристали след баня и ув спрея... много неща са,но пък ми е добре така на косата
^ стимуланта слагате ли го в маските ?
Момичета, днес когато си миех косата паднаха доста косми. Мисля, че имам лек косопад. От какво според вас е? Сезонен?
Косата ти третирана ли е, изтощена? Чудя се кое да си взема стимуланта на Икаров или Тривитаминола...
добре ли ще е ако е само тривитаминол, без да добавям нищо друго и да стане маска?
Момичета ,какво мислите за този шампоан http://static1.framar.bg/product/MILVA-HININ.jpg ? Искам да ми порасне по-дълга косата и използвам хининова вода.Вчера си купих този и се надявам да подейства. Български е , иначе ми предлагаха някакъв 12 лв ,но нямах толкова пари в себе си.
Вчера използвах за пръв път маската,която си купих с костен мозък и плацента много съм доволна още от първия път косата ми стана супер гладка и мека![]()
То пише отзад на опаковката,че за по-добър ефект може да се сложи хидратираща маска . Моята коса се омазнява бързо и ще пробвам първо без маската.
Не съм я горила от 3 месеца с нищо. Не е изтощена, мисля. Днес май ми капе по-малко коса. Снощи след като се изкъпах си сложих малко себорал форте, беше ми останало мъничко в шишенцето. Мисля скоро да си купя маската на Миосотис.
Бтв след маската косата ми е много мекичка, гладка и блестяща.
Ам и много права също.Никога не е била права.
Ами и на мен ми пада коса, предимно като се реша, или пък като се къпя, но винаги си е било така при мен и не го имам за нещо ненормалноИ при мен ефекта е така след маска или балсам
Вече си мисля, че е все тая каква маска (купешка) или балсам ще си сложа - ефекта е един и същи
![]()