- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
^ Но може би маската заздравява и подсилва повече косъма.
Ми щото по принцип използвам по-скъпи ;д по-"качествени" уж.
тоя ми действа доста добре на косата. note: косата ми е дълга и тъмна, дебел косъм ;д
специално тоя шампоан си го купих защото МНОГО горещо ми го препоръчаха
според мен като е 2 лв можеш да рискуваш и да си купиш един ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
От тривитаминола или от стимуланта сте по доволни ? (говоря за по-бърз растеж)
Последно редактирано от katii : 08-23-2012 на 13:36
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
А как ще е по-бърз ефекта, като си слагам само от него или комбиниран с други неща ?
^Както решиш.Винаги има ефект.Аз предпочитам да си го смесвам с други съставки,защото от тривитаминола не трябва да се слагат повече от две суп. лъжици,а аз искам да имам повече смес.![]()
Аз съм чувала, че се слага зехтин към тривитаминола и още нещо, което не помня ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мерси (:
Предполагам, че ще си взема тривитаминола.
Момичета, днес поръчах на татко да вземе такъв шампоан http://www.marvi.bg/l-39oreal-elseve...0-ml-3304.html и балсама. Някой ползвал ли го е? Бях чела добри отзиви за него в темата.
имам нужда от вашите мнения (:
значи от около месец и нещо косата ми адски капе. само си прокарвам леко пръстите и веднага са изпопадали топка косми.. като се реша става страшно на гребена.. въобще дрехите ми са в косми, майка ми се оплаква че подът е целият в коси и тн.никога не съм ползвала хининова вода или стимуланти и тем подобни и не знам как ;д преса ползвам буквално 2 пъти в годината, а от април някъде косата не съм я сушила, лятото си я оставям сама да изсъхне.. съвети?
^ купи си ампули за косопад ... UNA,Денис,Ревалид съм ползвала... най-добре си вземи 1вите... купи си стимулант щом си начинаеща - с него ще ти е лесно.. просто си го купуваш от аптеката и той е в едно шишенце и е като масло.. мажеш си косата с него (сипваш си на ръчичката и прокарваш пръстите през косата) и така докато не мислиш,че е достатъчно намазана,слагаш отгоре една обикновена найлонова торбичка/шапка за баня и отгоре топла кърпа и стои 30мин. най-малко.. влизаш в банята и отмиваш с шампоан както обикновено.. не е кой знае каква философия..
Здравейте момичета. Не съм писала в темата, но я следя често. Така, искам да ви попитам, някой друг да е забелязал падане на косата, след като е използвал тривитаминол? Купихме си с една приятелка но и тя каза, че нейната падала. Другия ми въпрос е, че го използвам от 2-3 месеца почивах 1 месец и сега пак започнах, но не виждам никакъв ефект, а всички пишат, че са много доволни от него, каква може да е причината?
Оф,вече не знам какво да правя.Нямам много обем и не си харесвам как ми е косата в корените и се чудя дали да я подстрижа на етажи,но проблема е,че не ми е много дълга,а и ме е страх да не се накъдри още и да бухне.Сега се поизправи малко ама пак ме е страх.Какво да правя???
Ето снимка от преди малко.
http://prikachi.com/images/370/5179370f.jpg
окей, мерси за инфото! знам, че не е особено сложно, ама като съм си мързел да търся и гледам сама, реших тук да се образовам набързо от вас (wasntme) ;д записах си и час при фризьорката да ме клъцне малко, че от април не съм ходила, друг е въпросът, че до сега не съм била доволна и от нито един фризьор.. ;д
И тривитаминол съм ползвала и стимуланта ползвам в момента,но ми се струва,че от стимуланта ефекта го виждам по-бързо.Последно се подстригах преди г/д 2 месеца и оттогава 3-4 пъти съм се мазала със стимуланта и за това време косата ми порасна 2 пръста и половина.Избягвам да го ползвам често,че в това топло време още повече ще ми се омазни косата,все пак стимуланта е мазен и колкото и да се измие добре,то все пак е проникнал в дълбочина.
А някой ползвал ли е тая маска ?
http://prikachi.com/images.php?images/563/5179563R.jpg
Със 100% чесън е.Специално формулирана маска с чесън и кератин, която спомага да спре косопада и да стимилира растежа на косата. Премахва моментално омъзняването и пърхута. Тази маска е препоръчителна за слаба и склонна към накъсване коса. Спомага за бързия растеж на косата, укрепва и стимулира, въстановява слабите и наранени участъци на косъма и ги подхранва. Ще се учудите от бързия и ефект. Придава много добър блясък.Маската се втрива със масажни действия по цялата дължина и най-вече във скалпа. Оставя се да действа около 5мин. и след това се изплаква обилно със вода. Подходящ е и за мъже, които влизат във фаза"Алопеция", т.е оплешивяване, т.като така те ще стимулират и подържат жизненоста на косъма си и нама да допуснат оплешивяването да стане реалност.
Мислите ли,че маската има ефект и някой ползвал ли я е?
strawberry88,
Леле, колко ти е хубава косичката!
Недей да си я правиш на етажи. Може да си правиш вафлички в корените или, ако не искаш да си я гориш си прави плитки. Също може и да спиш с тези ролките за обем, но честно казано не знам дали има голям ефект от тях. Топирай се лекичко (не като тези тип "гнездо")
Ако си я къдриш с пяна+ дифузер ще имаш адски много обем, от личен опит ти го казвам, а и седи много хубаво, пробвай.![]()
titinkaa,
И аз съм използвала и двете, но доста отдавна и не мога да определя кое би ми подействало по-бързо лично на мен. Все още се чудя .. Попринцип косата ми е суха, така че май относно омазняванено, няма да е от голямо значение кое от двете ще взема. Все пак мерси за мнението![]()
katii,благодаря!
Ама искам на пластовеискам да видя как ще изглежда и дали ще има повече обем ама ме е страх,че няма да ми хареса и не знам какво ще правя после и как ще си върна предишната коса.
Ще се радвам да чуя още мнения. :д
Да, на етажи определено ще имаш повече обем.
Може би съдя по себе си, защото и аз преди няколко години си направих етажи и не ми харесаха особено,но все пак на всеки му стоят различно, пък и ти може и да се харесашКакто си прецениш (: