.
Затворена тема
Страница 30 от 121 ПървиПърви ... 202627282930313233344080 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 3024
    Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Казано честно,засега само съм пробвала маска за коса Матрикс и нямам голям опит с марката(макар,че ще си поръчвам шампоана им),но съм сигурна,че е качествена,предвид маската.
    Тази е тя: http://www.enzo.bg/kozmetika/matrix/...masque-500-ml/
    Хидратираща е,така че и за твоя тип коса ще стане.
    Ако не я взимаш от фризъор,а искаш от ензото-ще ти излезе скъпо,защото само доставката е 6лв ..
    А и щом за момента не можеш да отделиш много пари,ще ти дойде скъпа за 500мл.Тази,която Ягодката спомена на Кристиян ъф рома,може би ти излиза най-изгодно.
    А шампоана държиш ли да бъде професионален,защото има доста добри попадения от тях?
    Не ми излиза наистина много изгодно,но ще видя.Ако си заслужава може да се прежаля.Иначе Ягодка ми беше предложила някаква на "Денис",която мисля да взема. Дам искам ,но изобщо не знам към коя марка да се насоча.Ако може да ме посъветваш?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Може да си вземеш шампоан и маска от една серия,но може и на различни марки.Само кажи колко пари си готова да дадеш и почвам да ти препоръчвам професионални продукти.
    Последно редактирано от strawberry88 : 08-26-2012 на 13:15

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Може да си вземеш шампоан и маска от една серия,но може и на различни марки.Само кажи колко пари си готова да дадиш и почвам да ти препоръчвам професионални продукти.

Yep.
    И искам да знам какъв тип ти е косата-къдрава или правя,защото има малко значение при избора.
    Edit:Сега погледнах назад и видях,че е гъста и обемна,следователно чуплива ли да смятам?
    Последно редактирано от fizzyg : 08-26-2012 на 13:02

И между другото тоя крем на Макадамия без отмиване го ползвах точно 2 пъти и така се стои.И мама не е доволна от него.Прави ни косата на клечки. Очаквах да е добър,но...
    Ама все още искам да пробвам шампоана и щом моите свършат,ще го поръчам.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    И между другото тоя крем на Макадамия без отмиване го ползвах точно 2 пъти и така се стои.И мама не е доволна от него.Прави ни косата на клечки. Очаквах да е добър,но...
    Ама все още искам да пробвам шампоана и щом моите свършат,ще го поръчам.
    Как? :О
    Аз толкова доволни гледах. Едва ли са фалшиви продуктите в рибката,не ми се вярва сякаш,но..защо не е хубав?
    Еднолитровия шампоан ли ще поръчваш или 300мл?

300 мл.
    Еми не знам.Някакъв гъст е и прави косата твърда и на клечки.И на мама и на мен.

Винаги съм се чудила защо косата ми е гъста и обемна,но изобщо не мога да кажа,че е къдрава,а това е по-срещано при такива коси . Нормално чуплива е и то отдолу.Отгоре е почти права с леки вълни.Ами склонна съм да дам до 30 лв. за шампоан и до 20-25 за маска,балсам и т.н. другите продукти. Макар че fizzyg каза,че ако взема качествен шампоан и маска не ми трябва друго (или поне аз така разбрах коментара)
    Последно редактирано от weheartiit : 08-26-2012 на 13:51

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Винаги съм се чудила защо косата ми е гъста и обемна,но изобщо не мога да кажа,че е къдрава,а това е по-срещано при такива коси . Нормално чуплива е и то отдолу.Отгоре е почти права с леки вълни.Ами склонна съм да дам до 30 лв. за шампоан и до 20-25 за маска,балсам и т.н. другите продукти. Макар че fizzyg каза,че ако взема качествен шампоан и маска не ми трябва друго (или поне аз така разбрах коментара)
    Много правиолно си ме разбрала. Така е,няма смисъл да имаш 100 неша за коса,които са от масовите и да не ти вършат работа,а за тези пари да си вземеш 2-3,но качествени

Е,за шампоан щом си склонна да дадеш 30лв,веднага ще те насоча към един,който скоро ще поръчвам. На матрикс био шампоана,който е без сулфати и без парабени.Цената му е 27лв. за 1литър
    Така.като се прибера в родното си място,което ще е в края на месеца,ще го поръчам. Ако ти се чака до тогава да ти дам лично мнение за шампоана,добре.Ако не-има и други предложения.

Аз и проф.маска ще си взимам,ако искаш и за нея да чакаш лични отзиви.Тя е 500мл-31лв.
    И термо-защитна емулсия ще си поръчвам,но тя май не ти трябва.(Не знам дали използваш преси)

Има много марки,които предлагат качествени шампоани.Повечето професионални са по 1литър,но на Лорал проф.шампоан е 1500л и бтв 34лв е този,за суха и повредена коса.Излиза по-изгодно.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Би ли дала линкове към продуктите, които препоръчваш, заинтересована съм от този шампоан на Матрикс? 27 лв. за литър хич не е много, а ако и е наистина био...
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението
    Би ли дала линкове към продуктите, които препоръчваш, заинтересована съм от този шампоан на Матрикс? 27 лв. за литър хич не е много, а ако и е наистина био...
    Разбира се. Ето,има за различни видове коса-боядисана,неподдайна,бързо омазняваща:
    http://www.enzo.bg/kozmetika/matrix/...ampoo-1000-ml/
    http://www.enzo.bg/kozmetika/matrix/...ampoo-1000-ml/

Серията е био и се води изчистена откъм сулфати и парабени

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Благодаря ти. Провери си ЛС-то, че исках да те попитам нещо, но не искам да спамя тук
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Решено е.Ще взема шампоан и маска на Матрикс както ти ми препоръча.
    Само се чудя коя серия от двете да избера:
    Тази за повредена и химически третирана коса или тази за суха.

П.С бях писала и по-назад в темата,че сега в момента не използвам преси и произволни,но зимата ми се налага доста често.

Решено е.Ще взема шампоан и маска на Матрикс както ти ми препоръча.
    Само се чудя коя серия от двете да избера:
    Тази за повредена и химически третирана коса или тази за суха.

П.С бях писала и по-назад в темата,че сега в момента не използвам преси и произволни,но зимата ми се налага доста често.
    А,колко бързо реши
    Ами при положение,че шампоана е голям и има голяма възможност да ти стигне до зимата,взимай този за повредена и химически третирана.Но пък нали ти е суха..и вторият е добър избор.Не знам.

За заинтересованите,вижте това гуру,което говори за шампоан от тази серия: http://www.youtube.com/watch?v=DyTC3mG_hds&feature=plcp
    Ако не ви се слуша цялото-направо гледайте около четвъртата минута

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    13 юни - http://prikachi.com/images.php?images/956/5185956F.jpg
    26 август - http://prikachi.com/images.php?images/971/5185971G.jpg

Ще направя снимка и след като се изкъпя, че сега косата ми е малко мазна на снимката. Купих си маската на Миосотис.
    Амм, приемам всякакви забележки и съвети .
    След като се изкъпах
    http://prikachi.com/images.php?images/861/5187861Y.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/869/5187869Z.jpg

Момичета, защо не качваме снимки всеки месец или през 2 , за да видим напредъка в косите ни и след време да гледаме от къде сме започнали ?

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Вива, косата ти е много красива
    Има блясък, гъста е и здрава. Харесва ми, че е без етажи и е равна отдолу (т.е. не е на триъгълник). Също така доста бързо е пораснала
    Как я поддържаш?

Допаднаха ми предложенията ти,а и искам бързичко да се погрижа за косата си. Ще взема сигурно този за суха коса + маската на Денис която ми препоръча Ягодка защото не ми се дават 30лв. за маска ,а и в момента не мога.Благодаря ти много.
    Момичета само още нещо да питам.Пречи ли ако си къпя косата през ден защото съм чувала,че когато е суха не е хубаво много често?

Banned Мега фен
    Допаднаха ми предложенията ти,а и искам бързичко да се погрижа за косата си. Ще взема сигурно този за суха коса + маската на Денис която ми препоръча Ягодка защото не ми се дават 30лв. за маска ,а и в момента не мога.Благодаря ти много.
    Момичета само още нещо да питам.Пречи ли ако си къпя косата през ден защото съм чувала,че когато е суха не е хубаво много често?
    пречи,намали миенето до 2 пъти на седмица

Ох,значи ще трябва да огранича,макар че от скоро си създадох такъв режим,че я мия почти всеки ден ...
    Е,нищо

Няма защо да ми благодариш
    Да,така направи,а и щом има и толкова добри мнения за маската на Денис,вземи нея и шампоана на Матрикс.
    И да,намали миенето на около 2пъти.От началото ще идва по-мазна от обикновено,но след 2-рата седмица всичко ще е наред. Ще я изтърпиш,както беше казала Ягодката-на опашка или накъдрена не й личи

Banned Мега фен
    wiiwa

браво за косата ! има огромен напредък и във вида и и в дължината и ! продължавай да я поддържаш все така

Banned Мега фен
    аз си направих маска с жълтък,кисело мляко и оцет... трябва скоро да си купя и зехтин,но все забравям.. искате ли и аз да кача снимка от преди 2 дена на косата си ?

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^ Даа! (:
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Няма защо да ми благодариш
    Да,така направи,а и щом има и толкова добри мнения за маската на Денис,вземи нея и шампоана на Матрикс.
    И да,намали миенето на около 2пъти.От началото ще идва по-мазна от обикновено,но след 2-рата седмица всичко ще е наред. Ще я изтърпиш,както беше казала Ягодката-на опашка или накъдрена не й личи
    Определено има,защото ако не бяхте вие в темата нямаше да зная дори откъде да започна :*
    Фък и аз искам да видя )))) и да ви попитам колко време горе-долу седите с една домашна маска

Banned Мега фен
    Определено има,защото ако не бяхте вие в темата нямаше да зная дори откъде да започна :*
    Фък и аз искам да видя )))) и да ви попитам колко време горе-долу седите с една домашна маска
    най малко съм стояла 1 час.. най много около 7-8 часа..

И аз искам да видя снимка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си