.
Отговор в тема
Страница 33 от 69 ПървиПърви ... 2329303132333435363743 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 1721
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Имаше и една много готина задачка с едни човекоядци и бели хора, дето трябва да минат от единия бряг на реката до другия, ама ако човекоядците станат повече от белите, било на брега или в лодката, белите ще бъдат изядени. Ама айде няма да я задавам, че ти трябва кибрит, пък не искам да пушиш зарад мен рано сутрин.

Как си празнувате годишнината от запознанството/първия секс/сватбата?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Как си празнувате годишнината от запознанството/първия секс/сватбата?
    Празнуваме си годишнина от сватбата. Той не може да запомни на коя дата сме се запознали, а аз не мога да се сетя кога за сефте омачкахме чаршафите
    Иначе пътуваме. Обикновено гледаме за годишнината да сме някъде извън Варна, обикаляме България за 3-4 дни и така си създаваме много по-добри спомени. Ето, например, когато правихме 3 години от сватбата, бяхме в Рилския манастир. Когато празнувахме първата годишнина, обикаляхме баирите край Пампорово. Тази година мисля да скокнем до Копривщица.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Казваш че не вярваш в съществуването на Ад и Рай. Като няма възмездие след смъртта, а директно ставаме храна за червеите защо тогава да не се отпуснем и да го караме през просото? Да не работим,да убиваме за кеф,да крадем,да лъжем,да изнасилваме и т.н и т.н. и всичко по законите на джунглата.Нали и без това никой няма да ни съди след това.
    Наистина ли вярваш че се раждаме,съществуваме и умираме просто за да се разрастнат телата ни и да станем по апетитна хапка за червеите? Това не значи ли че в живота нямам никакъв смисъл и живеем просто в една матрица? Ами че червеите са по на високо в иерархията от нас? Или пък че всичко е една заблуда,от която човек се събужда умирайки?
    Вярваш в съдбата.И аз. Но нали всъщност тази съдба трябва да е написана от някоя висша сила.Книга не се пише сама та било то и на живота.Възможно ли е пък в този свят душите ни да са просто на поредният урок в училище.Вярваш ли в бесмъртието на душата?
    Хората много ли сме напреднали или само се успокояваме с това?Има ли още много да учим за света около нас?Защо като толкова много знаем и сме на път да успеем да сменяме цялото човешко тяло невроните и мозъка са такава загадка за учените та имат познания за него само около 10%? Защот тогава някои отиричат силата на пророческите сънища,дежавюто и т.н.? Успеха при плацебо ефекта значи ли че с мозъците си може да контролираме реалността,усещанията си,болестите по начина,по който ние желаем само и единствено с мисъл когато се научим да го правим.Имаме ли спосособности,които още не сме открили като телекинеза,паракенеза,теле портиране и т.н?Тялото ни има ли неограничени възможности ако се захвнем само с едно нещо например да вдигаме тежести и го тренираме 500-1000 години?
    Защо опитът и развитието се предават през поколенията,но човек държи да се учи от собствените си грешки?
    Май каза че имаш по-малка сестра.На колко години е?
    Кой по често отстъпва и се извинява при караници между теб и мъжа ти? Ти или той?
    Кой комадва повече?
    Имаш ли неосъществени мечти? Какви са те?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Казваш че не вярваш в съществуването на Ад и Рай. Като няма възмездие след смъртта, а директно ставаме храна за червеите защо тогава да не се отпуснем и да го караме през просото? Да не работим,да убиваме за кеф,да крадем,да лъжем,да изнасилваме и т.н и т.н. и всичко по законите на джунглата.Нали и без това никой няма да ни съди след това.
    Не съм казала, че не вярвам. Казах, че не знам. Не знам, защото не мисля често по този въпрос. Възможно е да има, възможно е да няма. А защо трябва да приемем, че възмездието идва след смъртта? Под една или друга форма, ние си получаваме заслуженото и докато сме живи. Хората ни съдят и приживе. Ако не ни е страх как ще ни осъдят тези, с които живеем, защо да се страхуваме, че ще ни съди друга сила след смъртта.
    Наистина ли вярваш че се раждаме,съществуваме и умираме просто за да се разрастнат телата ни и да станем по апетитна хапка за червеите? Това не значи ли че в живота нямам никакъв смисъл и живеем просто в една матрица? Ами че червеите са по на високо в иерархията от нас? Или пък че всичко е една заблуда,от която човек се събужда умирайки?
    Някой да ми обясни какво е това "смисъл". Ако си ми чел отговорите на въпросите на чушкопека, щеше да знаеш, че не разбирам смисъла на смисъла. И че предпочитам да приемам някои неща за дадености. Даден ни е живот. Целта е да го изживеем до смъртта. Какво правим по пътя, в какво вярваме и от какво се страхуваме е различно за всеки.
    Вярваш в съдбата.И аз. Но нали всъщност тази съдба трябва да е написана от някоя висша сила.Книга не се пише сама та било то и на живота.Възможно ли е пък в този свят душите ни да са просто на поредният урок в училище.Вярваш ли в бесмъртието на душата?
    Вярвам, че можем да оставим след нас следа. Вярвам, че можем да сме безсмъртни чрез децата ни. Вярвам, че в тях остава частица от душата ни. Затова е безсмъртна.
    Хората много ли сме напреднали или само се успокояваме с това?Има ли още много да учим за света около нас? Има. Трябва да се научим как да съхраняваме света за себе си, трябва да се научим, че за да сме успешни ползватели на нещо, трябва да дадем от себе си.
    Защо като толкова много знаем и сме на път да успеем да сменяме цялото човешко тяло невроните и мозъка са такава загадка за учените та имат познания за него само около 10%? Ех, нямам никаква представа. Наистина. Не ме е срам да призная, че не разбирам
    Защот тогава някои отиричат силата на пророческите сънища,дежавюто и т.н.? Отговорът е горния ти въпрос - защото не ги разбират.
    Успеха при плацебо ефекта значи ли че с мозъците си може да контролираме реалността,усещанията си,болестите по начина,по който ние желаем само и единствено с мисъл когато се научим да го правим.Имаме ли спосособности,които още не сме открили като телекинеза,паракенеза,теле портиране и т.н? Как мога да ти кажа дали нещо съществува, щом не е открито? Или вярваш в мен, че съм намерила отговор на този въпрос, който си задават хиляди умове, много по-отворени от моя? Не мога да ти отговоря...
    Тялото ни има ли неограничени възможности ако се захвнем само с едно нещо например да вдигаме тежести и го тренираме 500-1000 години? Не, не вярвам, че тялото има неограничени възможности. Всъщност, аз не вярвам, че има неограничено каквото и да било. И как да вярвам, като всичко около мен е в някакви граници? Аз дори не мога да възприема докрай идеята за безкрайната Вселена, просто защото не мога да си я представя. Умът ми е ограничен, мисленето ми също. Какво, впрочем, вероятно на всички.
    Защо опитът и развитието се предават през поколенията,но човек държи да се учи от собствените си грешки? Защото имаме склонността да сме прекалено самоуверени и вярваме, че на нас няма да ни се случи. Ние не искаме да се учим от собствените си грешки. Ние сме сигурни, че няма да допуснем грешката на другите. И когато я допуснем, наричаме провала си... опит.
    Май каза че имаш по-малка сестра.На колко години е? На 26.
    Кой по често отстъпва и се извинява при караници между теб и мъжа ти? Ти или той? Той по-бързо омеква и предпочита да избегне караницата или да я омекоти, доколкото е възможно. В този смисъл, май той отстъпва по-често. Но и двамата умеем да се извиняваме. Сигурно това е причината, че между нас няма горчилка дори след скандал.
    Кой комадва повече? Аз
    Имаш ли неосъществени мечти? Какви са те? Да обиколя света.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Имали ли сте толкова жесток скандал/труден период, след/в който да си обмисляла развод?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Имали ли сте толкова жесток скандал/труден период, след/в който да си обмисляла развод?
    Не. Все пак, не съм взела решението за брак с лека ръка. Не знам какъв катаклизъм трябва да се случи, за да се разведа.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    А защо трябва да приемем, че възмездието идва след смъртта? Под една или друга форма, ние си получаваме заслуженото и докато сме живи. Хората ни съдят и приживе. Ако не ни е страх как ще ни осъдят тези, с които живеем, защо да се страхуваме, че ще ни съди друга сила след смъртта.
    Честно казано аз, а и може би много други хора ни е страх повече от тази сила,която ще ни съди след смъртта,защото съдът ще е много по-дълъг и продължителен. Предпочитаме да вярваме че всеки ще си получи един ден заслуженото,защото в този свят хората често не си получават заслуженото.Избил хиляди хора,рязал глави,пръсти,ръце крака,уши,убивал невинни хора за пари често и по най-мъчителният начин,гаврил се с животни и деца и накрая...в най-добрият случай получава куршум в главата или даже се припича на Хавайте до дълбока старост.Е, някои умират и доста мъчително от разни разяждащи ги болести,но това не е наказанието на хората.Хората имат различни мнения и в общи линии трудно могат да накажат някои страшно провинил се освен ако не го режат парче по парче или не го накарат да страда по същият начин като жертвите си,но по този начин ще се превърнат и те в такива и както се казва: "Пътят на добрите намерения често води към Ада". А тях кой ще се осмели да накаже в тяхното време на този свят?

Някой да ми обясни какво е това "смисъл".
    Всеки го намира по своя начин,но аз ще ти кажа моя начин на възприятие. Нещо по-голямо и по висше от това да се родиш,да пораснеше,да се радваш,да тъжиш,да обичаш и да имаш несподелени любови,да работиш за да живееш или пък да живееш за да работиш,да ядеш,пиеш и отделяш,да учиш и накрая...да гниеш в някакъв гроб най-често дори не до човека когото си обичал и дотам свършва всичко.Този смисъл за мен е нещо по-голямо.Някаква цел,някаква мисия,която трябва да свършиш на този свят,нещо, с което да направиш така че да се впише в цялата Космическа картина, а не да е просто едно появяване от нищото,живуркане кой както намери около 60-100 години и накрая пак отиване в нищото.Не знам дали ме разбра,но нещо такова имам предвид аз под смисъла.Човешкият живот е твърде кратък за мащабите на Вселената също както еднодневката живее за нашите рабирания точно един ден.Защо живите същества живеят различно време тогава.Някои се размножават доста по-бързо и биологичният им часовник е доста по-бърз, а други обратното.Хората сме горе долу някъде по-средата по този аспект.

Трябва да ти намеря поредицата възможностите на тялото или нещо такова беше да видиш какви неща постигат хората.Неща при,които средно статическият човек ще е умрял още в началото или най-много посредата

Та като съм го подкарал така още няколко въпроса от тоя тип:
    Страх ли те е да се опитваш да се интересуваш от тези неща, за които ти говоря за да не те доведат до лудост?
    Казват че средностатистическият човек използва 3 до 6% от мозъка си.Считаният за най-умен човек на света Алберт Айщайн е използвал около 13-14% от него и въпреки гениалността си е имало наченки на лудост и някои го смятали за луд.Някои луди ползват около 17% от мозъка си. Как мислиш ти. Дали полудяват от пренатоварването на мозъка си или са си съвсем наред,просто средностатическият човек не може да ги разбере,защото не им е на нивото и предпочита да ги игнорира в себе си? Опитай се да обясниш на някои първокласник директно законите на физиката и висшата математика
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    Варна
    Честно казано аз, а и може би много други хора ни е страх повече от тази сила,която ще ни съди след смъртта,защото съдът ще е много по-дълъг и продължителен. Предпочитаме да вярваме че всеки ще си получи един ден заслуженото,защото в този свят хората често не си получават заслуженото.Избил хиляди хора,рязал глави,пръсти,ръце крака,уши,убивал невинни хора за пари често и по най-мъчителният начин,гаврил се с животни и деца и накрая...в най-добрият случай получава куршум в главата или даже се припича на Хавайте до дълбока старост.Е, някои умират и доста мъчително от разни разяждащи ги болести,но това не е наказанието на хората.Хората имат различни мнения и в общи линии трудно могат да накажат някои страшно провинил се освен ако не го режат парче по парче или не го накарат да страда по същият начин като жертвите си,но по този начин ще се превърнат и те в такива и както се казва: "Пътят на добрите намерения често води към Ада". А тях кой ще се осмели да накаже в тяхното време на този свят?

Всеки го намира по своя начин,но аз ще ти кажа моя начин на възприятие. Нещо по-голямо и по висше от това да се родиш,да пораснеше,да се радваш,да тъжиш,да обичаш и да имаш несподелени любови,да работиш за да живееш или пък да живееш за да работиш,да ядеш,пиеш и отделяш,да учиш и накрая...да гниеш в някакъв гроб най-често дори не до човека когото си обичал и дотам свършва всичко.Този смисъл за мен е нещо по-голямо.Някаква цел,някаква мисия,която трябва да свършиш на този свят,нещо, с което да направиш така че да се впише в цялата Космическа картина, а не да е просто едно появяване от нищото,живуркане кой както намери около 60-100 години и накрая пак отиване в нищото.Не знам дали ме разбра,но нещо такова имам предвид аз под смисъла.Човешкият живот е твърде кратък за мащабите на Вселената също както еднодневката живее за нашите рабирания точно един ден.Защо живите същества живеят различно време тогава.Някои се размножават доста по-бързо и биологичният им часовник е доста по-бърз, а други обратното.Хората сме горе долу някъде по-средата по този аспект.
    Това са интересни теми, но аз не съм най-добрият събеседник за тях. Не се интересувам достатъчно задълбочено, че да мога да ти отговарям, както вероятно ти се иска.

Трябва да ти намеря поредицата възможностите на тялото или нещо такова беше да видиш какви неща постигат хората.Неща при,които средно статическият човек ще е умрял още в началото или най-много посредата

Та като съм го подкарал така още няколко въпроса от тоя тип:
    Страх ли те е да се опитваш да се интересуваш от тези неща, за които ти говоря за да не те доведат до лудост?
    Не ме е страх, защото може да ме доведат до лудост. Страх ме е, че докато си блъскам малкия мозък да разгадая нещо толкова абстрактно, ще пропусна много земни приятни неща. Обвинете ме, че съм малък човек с малки разбирания. Да, вероятно е така, но не страдам от стремежи да намеря отговори на толкова големи въпроси. Приела съм да приемам някои неща, че са така. Сигурно е възможно някой да ги оспори. Но не искам да бъда аз Това е и причината да не се считам за особено интересна. Напротив, съвсем обикновена съм си и да ти кажа, намерила съм своето спокойствие в това.
    Казват че средностатистическият човек използва 3 до 6% от мозъка си.Считаният за най-умен човек на света Алберт Айщайн е използвал около 13-14% от него и въпреки гениалността си е имало наченки на лудост и някои го смятали за луд.Някои луди ползват около 17% от мозъка си. Как мислиш ти. Дали полудяват от пренатоварването на мозъка си или са си съвсем наред,просто средностатическият човек не може да ги разбере,защото не им е на нивото и предпочита да ги игнорира в себе си?
    Отново ми се иска да боравим с правилните понятия. Какво значи луд? Кои точно луди ползват 17% от мозъка си. А и луд не е ли просто епитет за хората, които не разбираме?
    Опитай се да обясниш на някои първокласник директно законите на физиката и висшата математика
    Ахахаха, абсурд! Аз не ги разбирам, как да ги обясня?
    Скучна съм, знам

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Според теб изневярата повод ли е за развод?
    Какво образование имаш?
    А мъжът ти?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не ме е страх, защото може да ме доведат до лудост. Страх ме е, че докато си блъскам малкия мозък да разгадая нещо толкова абстрактно, ще пропусна много земни приятни неща. Обвинете ме, че съм малък човек с малки разбирания. Да, вероятно е така, но не страдам от стремежи да намеря отговори на толкова големи въпроси. Приела съм да приемам някои неща, че са така. Сигурно е възможно някой да ги оспори. Но не искам да бъда аз Това е и причината да не се считам за особено интересна. Напротив, съвсем обикновена съм си и да ти кажа, намерила съм своето спокойствие в това.
    Ох, тук се проявява твоя май земна черта - скромничка си, simple/humble.
    Ах, харесва ми как мислиш, радвам се че си намерила своето спокойствие, което разбира се е най-важното в живота.
    Имаше един въпрос преди време в една статия пусната в този форум, кое избираш да бъдеш: загрижен гений или весел глупак?

Може би някои луди. Дори бях чел нещо като разказ как отворили в някаква морга главата на един от великите военачалници и пълководци.Не си спомням кой беше от май беше някои от тези на Русия по-време на големите войни,който имал изключителни успехи в дейността си.И каква била изненадата на учените,които мислели че е много умен и мозъкът му ще е пълен с гънки. Оказало се че има доста по-малко гънки и бил доста по-малък размер от предполагаемото.Тогава довели от лудницата някакъв човек който бил доста неадекватен.Убили го за да видят какво представлява неговият мозък.След като му отоворили главата с изненада забелязали колко по-голям е мозъкът му и с колко повече гънки е и решили да кажат пред обществеността че това е мозъка на пълководеца.Много по въздействащо е като се чете,но много отдавна попадах на него.
    За добро или лошо обаче луд не е само епитет.Луд е човек, от който много хора ги е страх.Това е диагноза психичнобоелн. Болест на психиката. Която въпреки че до голяма степен учените не познават се опитват да лекуват с всякакви методи.Тези хора често са опасни за себе си и за околните,защото виждат и усещат неща,които ние не.Например шизофренията е нещо такова.Засега учените много не знаят какво точно е, но го обясняват с факта че границата между сънища и реалност се е размила и човека в някои моменти прави глупости,защото е в реалността пък си мисли че е в сън. Това е малко офтопик като че ли,но мина покрай дефиницията за лудост.

А не мислиш ли че колкото по-малко знае един човек е толкова по-лесен за контролиране,но често е и по щастлив и по малко объркан?
    Последно редактирано от Niakoitam : 08-29-2012 на 09:56

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou Виж мнението
    Според теб изневярата повод ли е за развод?
    Би могла да бъде. Макар че, според мен, напоследък повечето двойки (особено с по-голям стаж зад гърба си), предпочитат да си затворят очите в името на удобството. Но докато си млад и романтичен, да, сигурно може да бъде повод за развод.
    Какво образование имаш?
    Международна икономика. Подкарах и една английска филология, но в момента временно прекъснах, защото нямам време да се явявам на изпити.
    А мъжът ти?
    Ами той в момента добутва една икономика също, макар че има повече инженерна мисъл.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ох, тук се проявява твоя май земна черта - скромничка си, simple/humble.
    Знаеш ли, усещам как понякога (даже доста чество) в мен се борят шарана и телето. Искам да съм... възвишена, искам да вярвам, а после си казвам: бе що се занимаваш с глупости, я вземи нарежи едни домати. Та... така де.
    Ах, харесва ми как мислиш, радвам се че си намерила своето спокойствие, което разбира се е най-важното в живота.
    Имаше един въпрос преди време в една статия пусната в този форум, кое избираш да бъдеш: загрижен гений или весел глупак?
    Горе ти казах... Понякога се мъча да бъда и двете. Не може ли да съм весел гений?

Град
    Варна
    Може би някои луди. Дори бях чел нещо като разказ как отворили в някаква морга главата на един от великите военачалници и пълководци.Не си спомням кой беше от май беше някои от тези на Русия по-време на големите войни,който имал изключителни успехи в дейността си.И каква била изненадата на учените,които мислели че е много умен и мозъкът му ще е пълен с гънки. Оказало се че има доста по-малко гънки и бил доста по-малък размер от предполагаемото.Тогава довели от лудницата някакъв човек който бил доста неадекватен.Убили го за да видят какво представлява неговият мозък.След като му отоворили главата с изненада забелязали колко по-голям е мозъкът му и с колко повече гънки е и решили да кажат пред обществеността че това е мозъка на пълководеца.Много по въздействащо е като се чете,но много отдавна попадах на него.
    За добро или лошо обаче луд не е само епитет.Луд е човек, от който много хора ги е страх.Това е диагноза психичнобоелн. Болест на психиката. Която въпреки че до голяма степен учените не познават се опитват да лекуват с всякакви методи.Тези хора често са опасни за себе си и за околните,защото виждат и усещат неща,които ние не.Например шизофренията е нещо такова.Засега учените много не знаят какво точно е, но го обясняват с факта че границата между сънища и реалност се е размила и човека в някои моменти прави глупости,защото е в реалността пък си мисли че е в сън. Това е малко офтопик като че ли,но мина покрай дефиницията за лудост.

А не мислиш ли че колкото по-малко знае един човек е толкова по-лесен за контролиране,но често е и по щастлив и по малко объркан?
    Чушкопекът ме пита подобно нещо. Как да ви го обясня. Сигурно е възможно да определиш един човек за по-щастлив, защото е по-малко объркан. От друга страна, дали той би разбрал, че е щастлив, след като не знае какво е да си нещастлив. Не мисля, че може да има пълно щастие без познание. Но от друга страна... какво му пука пък на по-малко знаещият?

Ами не знам дали си гледала Матрицата. Едните избират синьото хапче, а другите червеното.

Град
    Варна
    Ами не знам дали си гледала Матрицата. Едните избират синьото хапче, а другите червеното.
    Гледах го, когато излезе. От тогава все се мъча да го изгледам пак, но не ми достигат сили

Гледах го, когато излезе. От тогава все се мъча да го изгледам пак, но не ми достигат сили
    Защо много си е готин филма.Първата част е по-философска, а в другите две също има философия,но и много повече кютек

Град
    София, България
    Притежаваш ли ината присъщ на телците?
    Кой асцедент е мъжо ти?
    Любим сезон? И как те кара да се чувстваш той?
    Удава ли ти се химията? (сравнявам те с майка, която също е риби :Д)
    Не си мислила да запишеш медицина? За рибите, както сигурно си чела, казват че медицината им е на сърцето. Майка ми е риби и е искала да става зъболекар, най-добрата ми приятелка е риби и иска да става хирург, а пък една друга приятелка на майка е също риби и е зъболекар. Та, казват че признанието ви е медицината. Тя поражда ли интерес у теб или по скоро се страхуваш от кръв и подобни?
    Интересното е, че професията която е най-мила на телците е свързана с икономиката/банките. Знаеш, че телците привличат парите, беден телец няма и те най-добре се чувстват в големи банкови сфери. Май асцедента ти в точно този аспект от живота ти е натежал повечко тук.
    Ох, интересно ми е :Д притежаваш черти и на зодията и на асцедента си, които са ясно изразени и видими в характера ти.
    Мислила ли си да напишеш книга? На каква тема би била тя?
    Какво мислиш привлича вниманието на хората днес? Айде, на тийновете и на хората.
    Мислиш ли, че колкото по-глобален става светът, толкова по-ярко се откроява расизма? Не би ли трябвало да е точно обратното?
    Какъв език би искала да говориш перфектно?

Град
    Варна
    Притежаваш ли ината присъщ на телците? Да. Мисля, че да.
    Кой асцедент е мъжо ти? Познай от първия път Телец.
    Любим сезон? И как те кара да се чувстваш той? Може би есента. Хубава е, макар да я наричат умиращия сезон. Навява ми малко меланхолия, напомня ми хем за току що отминалото лято, хем има привкуса на уюта на зимата. По-малко кална е от пролетта.
    Удава ли ти се химията? (сравнявам те с майка, която също е риби :Д) Не, никак даже. Нито физиката, нито математиката.
    Не си мислила да запишеш медицина? За рибите, както сигурно си чела, казват че медицината им е на сърцето. Майка ми е риби и е искала да става зъболекар, най-добрата ми приятелка е риби и иска да става хирург, а пък една друга приятелка на майка е също риби и е зъболекар. Та, казват че признанието ви е медицината. Тя поражда ли интерес у теб или по скоро се страхуваш от кръв и подобни? Медицината ми е интересна до толкова, до колкото поправя организма. Не бих казала, че ме влече, не се страхувам от кръв. Но по-скоро предизвиква отрицателни емоции в мен.
    Интересното е, че професията която е най-мила на телците е свързана с икономиката/банките. Знаеш, че телците привличат парите, беден телец няма и те най-добре се чувстват в големи банкови сфери. Май асцедента ти в точно този аспект от живота ти е натежал повечко тук. Май, май. Особено напоследък (разбирай след като се отделих от мама и татко), се усещам, че асцендентът ми се проявява повече, отколкото слънчевия знак. Понякога ме избива точно онази мечтателност и романтичност на Рибите, но като цяло гравитацията ме тегли повече.
    Ох, интересно ми е :Д притежаваш черти и на зодията и на асцедента си, които са ясно изразени и видими в характера ти.
    Мислила ли си да напишеш книга? На каква тема би била тя? Бих искала, в някой бъдещ момент да си публикувам стиховете.
    Какво мислиш привлича вниманието на хората днес? Айде, на тийновете и на хората. О, при всеки е различно. Сигурно си забелязала, че избягвам да генерализирам каквото и да е. Но тийновете днес разполагат с много обширна и богата информация. Мъчно ми е, когато виждам, че повечето не искат (или не могат, не знам) да се възползват от нея. Какво привлича вниманието им... противоположния пол, разбира се E, някой ги привлича и собствения, ама... тва е друга тема.
    Мислиш ли, че колкото по-глобален става светът, толкова по-ярко се откроява расизма? Не би ли трябвало да е точно обратното? Да, има нещо вярно. Хората просто не са готови напълно да живеят в хармония. Историята още не е толкова стара и някои рани (ако щеш) са пресни.
    Какъв език би искала да говориш перфектно? Испански. Много ми харесва звученето.

Довечера мисля да се огледам вече за следващата ... "жертва", мм?

Град
    София, България
    Аааа, това обяснява що с мъжо ти сте женени. Сладко!
    Като си издадеш и публикуваш стихчетата, ми пиши.

Кой ще слагаш на стола?

Град
    Варна
    Кой ще слагаш на стола?
    Имам някого на ум, но все още не съм питала.
    Вие кого искате?

Град
    София, България
    Калпазанката ще бъде интересна.

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Здравей!
    Ето няколко въпросчета и от мен :

Каза,че незаменими хора няма,но как би се почувствала,ако чуеш тези думи от любимия си?Биха ли те наранили или си свикнала с мисълта,че самата ти не си незаменима?
    Как биха се променили отношенията ти с брачния ти партньор,ако той ти изневери?От кое би боляло повече : да ти го каже друг човек или самия той да сподели с теб ?
    Казват,че човек търси това,което му липсва у един човек,в друг,по тази логика,при изневяра от страна на мъжа ти,би ли потърсила вина в себе си ?
    Какво за теб представлява щастието?
    Има ли вечна любов?
    Каза,че харесваш испанския,би ли казала дума на испански,която ти допада много?
    Гледала ли си/следиш ли El Barco?Ако да,харесва ли ти ?
    Чувала ли си за водопадите Игуасу?Искаш ли да ги видиш поне веднъж в живота си?

ПП.Пишеш много хубаво
    а това,което каза за разсеяността си е типична черта за Водолеите.Казва ти го Водолей.
    Последно редактирано от Kaena Smith : 08-29-2012 на 14:00

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    Каза,че незаменими хора няма,но как би се почувствала,ако чуеш тези думи от любимия си?Биха ли те наранили или си свикнала с мисълта,че самата ти не си незаменима? О, вероятно ще се почувствам зле На всеки влюбен човек му се иска в очите на половинката си да бъде единствен, незаменим, уникален. И ще ми е зле, не защото ме смята за незаменима (аз си знам, че има далеч по-добри от мен), а защото е решил да ми го каже. Привърженик съм на това истината да се казва в очите, но малките ласкателства са добре дошли, дори да са леко преувеличени
    Как биха се променили отношенията ти с брачния ти партньор,ако той ти изневери?От кое би боляло повече : да ти го каже друг човек или самия той да сподели с теб ? Бих изгубила доверие в него. А понеже той си го извоюва доста трудно, ще ми е още по-тежко. И би боляло повече да го науча от друг. Не живея в утопия, знам, че е възможно в един момент от живота си, той да пожелае друга. И ако е проявил несъобразителност някой друг да разбере за забежката му, по-добре да събере смелост и сам да ми каже.
    Казват,че човек търси това,което му липсва у един човек,в друг,по тази логика,при изневяра от страна на мъжа ти,би ли потърсила вина в себе си ? В първия момент, едва ли. Когато си наранен, обикновено търсиш вината в другия. Но с времето сигурно ще си дам сметка, че нещо му е липсвало, за да го потърси другаде. Разбира се, възможно е някои хора да изневеряват само заради тръпката от завоюването на другия. Но той не е такъв. Всеотдаен е и за да ми изневери, със сигурност част от вината ще бъде моя.
    Какво за теб представлява щастието? Коледа (примерно) вкъщи с цялото семейство.
    Има ли вечна любов? Ами не. Ако приемем, че ние самите не сме вечни, как би могла любовта да е вечна? Има всепоглъщаща, всеотдайна, до края на живота
    Каза,че харесваш испанския,би ли казала дума на испански,която ти допада много? Amigo Впрочем, тя ми допада на всички езици
    Гледала ли си/следиш ли El Barco?Ако да,харесва ли ти ? Не. Но ще видя за какво става въпрос.
    Чувала ли си за водопадите Игуасу?Искаш ли да ги видиш поне веднъж в живота си? Чувала съм! И да, много искам. Може и повече от веднъж. Искам да видя и водопадът Виктория. И Ниагара, но ако видя Игуасу първо, може да пропусна Ниагара

ПП.Пишеш много хубаво
    а това,което каза за разсеяността си е типична черта за Водолеите.Казва ти го Водолей.
    Благодаря! И знам, че е типична черта на Водолеите, затова и не се боря със зъби и нокти срещу това. Като се замисля, понякога е дори чаровно.

Град
    Варна
    ^ miminko, благодаря.

Освен калпазанката, имате ли други желания за стола? Искам да сложа някой, който ще ви бъде интересен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си