- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Без бельо
женските от моя клас се разхождат без бельо и доста често с поличкиама си е яко щот са секси иии нямат мн мн против да ги пипкаш тук таме
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Наркотиците влияят зле на младото поколение...
Welcome to the Jungle...
айде айде .. ся май някой завижда а?нали уе майна!Първоначално написано от DarkTemplar
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Категорично не! И аз съм на мнение, че бельото е произведено, за да го носим! Първо, би било неудобно, второ е нехигиенично, трето - според мен е много по-възбуждащо приятеля ти да ти съблече бельото, вместо направо да 'действате'... къде отива играта?!![]()
По цял ден.Първоначално написано от playboyche
Welcome to the Jungle...
Ходя без бельо само когато е толкова топло, че не издържам и собствената си кожа от жегата. Само един път се е случвало някой да ме забележи, че не нося нищо отдолу, ама като и връзвах роклята се оказа, че и тя нищо не носи и бяхме квит.В група от 3 момичета 2 не носят. Сега останалите не съм ги проверявала.
![]()
песничката е на място определено хахахахПървоначално написано от kofti_nick
И що лошо няма някоя мацка да е без белио таман няма да се мъчиш да го сваляш а минавъш по същество :Д ако е с пола ест :Д
Пък и сланините се махат бая по-трудно от бикините.[/quote]
ЗНАМ ! ! ! Цяла седмица спорт , здравословна храна.. и накрая нищожни 2 килограма :Д .. а бикинките 'цък' и са свалени![]()
![]()
след 1 2 години ще тръгнат и без дрехи...
Казват,че края на света е през 2012.. Ако искаш да се спасиш..ела в България..ние живееем 50 години назад... ОБИЧАМ РОДИНАТА , МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА!
НЕ бих го направила. Би ми било некомфортно.
Реших да съживя темата която смятам за доста актуална, съдейки по това което наблюдавам често във фитнеса.
набий си от кеф чикия
Аз и гола бих излязла ако ми е комфортно,но зависи къде...защото това да се гледа на показ плът и органи се водеше курвенско? Ахам,значи ще си помисля първо дали ми дреме за хорското мнение
ся..за гаджето да му направиш sneaky изненада - да, ама иначе вероятността някви random ppl да ми видят мидичката не ми се нрави
Аз съм ходила на даскало веднъж без прашки и тая вечер се върнах без тях![]()
Носете си гащите, че скоро идва зима.![]()
Welcome to the Jungle...
Вижте снимки на жени, които предпочитат да са БЕЗ бельо на: http://bezbelio.host.org
мен по к*р на -2 нема да ми е яко ;д
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!