- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с турчин?
Няма по малоумна тема..![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Ако има някаква разлика в секса,ще е не защото е турчин ами просто от човека.Усещането при секс с турчин(обрязан) е същото като с при българин.Единственото,коет о съм забелязала,че мастурбацията при тях е по-трудна.![]()
За произхода няма какво да коментирам. Въпросът е много тъп. Но за обрязнването. Била съм с такъв и много ми харесва. Някакси по-нежно е и е красиво![]()
Трудно ми е да го обясня, но самото усещане (при орална любов) е много нежно. Малко се различава. А на вид е красиво, защото е оголено. В никакъв случай не казвам, че не ми харесва и по другия начин. Нямам никакви претенции. Ако трябва да бъда честна, когато бях с това момче в началото усещах , че нещо е различно, но така и не разбрах какво. Чак по-късно зацепих![]()
Хайде да не нападаме момичето.
Не мисля, че би имало нещо различно, може би само това как изглежда пениса му.Относно това дали са добри любовници...то си е до човека, а не до това от каква народност е.
Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .
турците са яки !! Аз лично ги харесвам повече ! Спах с два турчина и двама българи ( по няколко пъти ) и турците са МАШИНИ !![]()
на леля гаджето е турчин и не мирише - Хаха ебахти лапето За темата няма кво да говоря 500 години са ни колили и изнасилвали жените сама си прави изводите![]()
Извода господа, е че ако си имаш вземане даване с турците щ ибът !
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
хахаха
Законът е закон,
но той врата в полето е
ПРЕДАВАШ СТРАНАТА СИ КАТО СЕ ПЛОДИШ С МИРИЗЛИВИ ТУРЦИ
ПРЕДАВАШ ВЯРАТА СИ КАТО ПРАВИШ СЕКС С ДРУГОВЕРЦИ
ТИ СИ ВРАГ НА НАРОДА БЕ ТИ СИ ОСМАНСКИ ПОКЛОННИК
Законът е закон,
но той врата в полето е