- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
Близък ли си с родителите си?
Само дете ли си?
Имаш ли татуировки?
Искаш ли да живееш извън България? Смяташ ли, че навън може да преуспееш повече отколкото тук?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Въпросите на DisappointedDreamer
1. Да обича това, което прави. Да се раздава докрай и никога да не чака нещо в замяна. Винаги да помага на по-слаб/беден/закъсал. Никога да не подминава това, което може да оправи. Да пази чисто около себе си. Да не пръска от устата си гняв и от сърцето си завист. Вътрешно да е мътен, като чорба, а външно да е бистър като сълза.
2. Винаги съм искал да мога да летя и да гледам какво става отгоре. Мечтал съм си, като затворя очи и като искам да съм някъде - да ида там. Много отнесен. И сега съм отнесен доста на моменти. Като малък не съм бил сериозен.
3. Като дечко пакости правех, като всяко дете, ама по-скоро май си бях спокоен вкъщи. Много бой изядох и много търпях, но в един момент прост станах много по-едър от другите, развих бързина и нещата се обърнаха на моя страна.
4. Не, не. Да живея не искам другаде. В България е хубаво. Но на обиколки искам из целия свят, но където и да се въртя после да се върна тук
----------
Въпросите на Котето
1. Въобще, но силно ги уважавам.
2. Самичък, да. Зададоха този въпрос.
3. Имам
4. Не искам. Даже колежката пита това. Аз и да искам никога няма да стане.. просто не зависи от мен.
ах, не съм прочела, съжалявам
Ако имаше вълшебна въртележка,която може да те превърне в дете,би ли се завъртял на нея ?Защо ?
Какво умееш да готвиш най-добре ?Отдават ли ти се десертите ?Колко често готвиш и кое ястие ти се струва непосилно за приготвяне ?
Щастливо дете ли беше ?А сега щастлив ли си ?
Мисля,че в къта каза,че си помагал на приятели финансово и би го направил пак,смяташ ли се за щедър ?
Гледал ли си "Рататуи" ?А ял ли си ?
Чашата наполовина празна или наполовина пълна е ?
Съществува ли истинската любов(между мъж и жена) ?Виждал ли си я?A изпитвал ли си я някога ?Какво въобще е "истинска любов " ?
Какво мислиш за маските и хората ?Някога създавал ли си си фалшив образ (умишлено)?
Не смяташ ли,че срамежливостта носи само негативи на човек и му пречи да разгърне потенциала си ?
Някога близките ти упреквали ли са те за нещо ?Ако да,за какво ?
Какво би си помислил,ако видиш 11-годишно момиче да пуши ?Ако познаваш родителите и,би ли я издал ?
Пиеш ли хапчета, когато си болен? А сироп с вкус на ягодка?
Какво мислиш за мен? :3
Кой от форона ти харесва и кой не?
Обичаш ли чушки?
На коя детска игра би играл отново като 'възрастен'?
Какво мислиш за телетъбисите?
Какво ще направиш, ако някоя ти предложи брак?!
А какво ще правиш, ако искаш да имаш един ден дете, но е с някакви увреждания (чука на дърво)
Какво мислиш за родителите, които изоставят децата си?
*задавих се с кафе кххххххххх*
Сподели някоя сексуална фантазия :3
Приемам те като батко, с който можем да играем на 'Не се сърди човече'. :3 (исках да го кажа :3)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Въпросите на Kaena Smith
1. Защото ми се играе с войници
2. Мусака, леща, боб, аламинути всякакви, гювеч.. бе всичко. Отдават ми се сладкишите. Торти, баклави и т.н. Всеки ден си готвя инак няма какво да ям. Няма кой да ми готви. Няма непосилно ястие. Има много скъпи ястия за приготвяне и може би затова ще е непосилно за мен да го направя.
3. Цял живот съм щастлив, но на моменти съм тъжен. Нормално.
4. Смятам се и не само от финансова гледна точка. Раздавам се във всичко, а пък каквото стане, стане.
5. Гледал съм го, разбира се, но не съм ял.
6. Зависи с какво око я погледнеш
7. Съществува. Изпитвал съм я някога отдавна. Истинска любов е нещо, което не ти трябва
8. Не съм създавал. Маските са за хора, които ги е страх и имат някакъв комплекс.
9. Той, ако има дарба да се покаже ще го направи винаги. Срамежливостта не пречи на нищо. Да си срамежлив не означава да се затвориш в себе си и да не обелваш дума
10. Като по-малък за цигари, алкохол, наркотици, но после видяха, че няма смисъл
11. Какво да си помисля, като и аз започнах от там някъде на тези години? Няма да я издам никога. Излишни работи
--------
Въпросите на ShtrudeL
1. Гледам да не пия, ама ако е много зле положението.. няма как. Обаче колкото ти помагат толкова и са вредни. Не. Само сироп с вкус на вино.
2. Сладка шматка.
3. Пантерата, Чачо, Умри, DisappointedDreamer, Котката, ти.. май това. Няма такива, които да не ми харесват. Безразлични са ми. Тук там някой коментари ме дразнят.
4. Всякакви
5. На каквато кажеш. Готов съм за всичко.
6. А! Tц! Отврат са ми от край време! Бахти наркоманите!
7. На някой сватба, за други брадва.
8. Ще го гледам. Ако нещо му има да го хвърля ли? Той си е моя кръв. Ще го обичаш, като нормално дете и за мен ще си е нормално дете. Няма да го лиша и за миг от бащината закрила, а напратив.. ще я засиля.
9. Боклуци хора. Защо го правиш след като ще го оставиш да умира? Еми недей, бе. Грехота. Някой хора с години не могат да си направят детенце и когато излезе късмета при някой друг те го хвърлят на вятъра. Много тъжно, скапано и проклето е това, което правят.
10. Точно в момента настроението ми е под нулата.. за сексуална фантазия.. хайде малко след други въпроси ще ти напиша..
Кафето е хубаво, ама като глътнеш утайката е кофти.
Защо не ни трябва истинска любов? Не може ли да има истинска любов между двама човека, без те да са зависими един от друг, запленени/омагьосани? Без тази любов да възпрепядства развитието им и без да замъглява ума и преценката им?
Ако отговорът е не, то тогава не смяташ ли че сладостта на истинската любов е точно в това? В насочването на вниманието ти към само един индивид, да се раздаваш и да го обичаш напълно и изцяло, да му се радваш и той да те радва?
Колко са големи мечтите ти?
На едро ли мечтаеш или предпочиташ по-дребните, практични и лесно осъществими мечти?
Всеки говори за любов и затова как иска да я изпитва. Може да се живее и без нея. Говорил съм много на тази тема. Просто ми е омръзнало всеки да стеня за връзки и гаджета.
Това е кратък коментар, но много ме нервираха и ми е скапно.. не мога да сформирам никакъв нормален отговор.
Извинявам се.
Последно редактирано от Irti : 08-30-2012 на 19:05
Въпросите на LadyDi
1. Отговорих на щрудела, че гледам да не мечтая.
2. За мен няма мечти. За мен има цели, които обичам да са трудни и да ги постигам. Мечтата не е нищо. Просто седиш и мечтаеш. А за целта трябва да се потрудиш, за да стане наистина.
Пишете за протокола, че паля втора цигара за седмицата.
Защо "Irti"?
С какво се занимаваш?
Какво ти харесва да правиш (в смисъл на нещо подобно на хоби)?
Обичаш ли да пътуваш? Кое би било първото място, което искаш да посетиш, ако имаш възможността?
Гледай да останат само двечки за тази седмица ^^
Не знам какво да те питам. Не ми идва музата.
Какво те натъжава? А какво е в състояние да те накара да се усмихнеш/развеселиш?
Смееш ли се често, или предпочиташ да поддържаш имидж на сериозен чичка? ъъъ, така де, батИ
Обичаш ли да пътуваш или предпочиташ да се установиш на едно място?
Какъв език би искал да говориш перфектно? Защо?
Откъде идва тази вулгарност? Защо не приказваш с милички думички?
(не ме разбирай погрешно, кефи, просто питам.)
Чувстваш ли се сам? А самотен?
Какво е следващото нещо, което искаш да постигнеш?
Слушаш ли уличните музиканти?
Какво ти липсва?
В каква поза спиш?
Внимаваш ли като отваряш газирана напитка?
Радваш ли се на уличните кучета и котки?
Кой ще сложиш на 'стола' след теб?
Какво ти се прави точно сега?
Как разбираш израза 'един живот живеем'? Значи ли, че трябва да правиш каквото си искаш и да не се съобразяваш с никой?
4XCOKИ
Въпросите на shmatarok
1. Кратко, просто, ясно, лесно се помни, лесно се изговаря. Става и за истинско име. Даже сигурно някой се казва така... някъде.
2. В момента съм шофьор. Прекарвам каквото се сетиш и каквото става за прекарване.
3. Да тренирам, ама това го спрях отдавна. Да ходя някъде на поход пеша. Да редя пъзел. Обичам картите. Обожавам ги. Белот съм играл по цели нощи. Комар играя чат-пат. Покера го знаех г/д по едно време. Бе карти и човек с който да играя ми дай.. друго не ми трябва. Обичах да се занимавам с тютюн. Да си го късам, ако е купечки, да го овлагвам, да пълня цигари, да си подреждам нещата нужни за това, а аз имах много, да пуша също много обичах.. ама..
4. Еми, човек, аз съм шофер. В добрите дни на седмица съм правил по 4000-5000км. Обикалям из цялата страна. Животът ми в момента минава на колела, което не е толкова яко колкото звучи, защото се скапваш от път, стрес, нерви. Случвало се е да преспивам в буса, когато съм на много дълъг път, ама спане е силно казано. Все си нащрек. Просто някаква дрямка се води. Омръзнало ми е честно казано, но се вадят много хубави пари и няма къде да ида просто. Какви ли не педали са минали през мен. (педали на коли) По Родопите ще се разкарвам съвсем, съвсем скоро, ако нещата минат както трябва. Отивам на гости за 2-3 седмици в един приятел, който живее в хубаво градче и ще си направя една дъъълга почивка. Заслужил съм я. Определено. Чакат ме гори, планини, природа, хлад, хижи и ще обиколя всичко покрай тях. Така съм решил и така ще стане. Поканата я имам. Просто съвсем скоро се очаква да замина
Охоохох, и аз обожавам да редя пъзел и да играя карти :3
А почивката ти трябва, нда.
1. Еми какво.. това, което ме натъжи и преди има няма малко време. Гадните хора. Ей го пак искат да ми правят номера копелдаците долни. Не мога и не мога, бе. Това ме сломява. Някой да е лош към мен и да ми прави мръсно, да гледа все да ме прецака и какво ли не.. това ме побърква психически. Аз не съм такъв мама му стара и трудно се справям с това, че всеки те гази. Ама това са идиоти. Нито да го биеш, нито да крещиш. Аз и на тях ще дам добро ей така напук да им е гадно.. въпреки всичко. Уморява ме тази гадост. И в момента ми трерят ръцете, когато го пиша това. Толкова го презирам това нещо, че откачам от нерви. Никога не можах да свикна с това и наистина, наистина ме прави много тъжен. Скапвам се отвътре. Можеш да ме пребиеш, можеш да ми скачаш върху главата, може да ме ръгаш с нож.. ще падна на земята, но ще се изправя, ще се изтупам и ще продължа напред. А това, което се опитват да ми причиняват всекидневно ме дърпа назад, ама аз пък се запендзил и не се давам. Направо ми става лошо на тая тема. Инак за усмивката съм готов от най-малкото да се развеселя. Ей го лейдито като отговаряше на някой въпроси.. направо смях/кеф ми избиваше, а това е човек, който не познавам. Прави сметка. С теб също ми е забавно. С приятели също. Усмихвам се, когато помогна на сляпата баба от входа да слезе от стълбите, когато и откъсна една ябълка от дървото пред входа и когато чуя "Мерси! Ти винаги си добро момче!". Аз като и кажа "Здрасти, бабе!" ама тя нали е сляпа и мълчи, после и казвам "Аз съм еди кой си, бабе, няма страшно" и знаеш ли как се усмихва бабето?? Това ми е достатъчно.
2. Абе мани пък ти бе чичка.. (ей сега например се нахилих). Смея се, смея се. На моменти съм много сериозен, ама не постоянно. Няма смисъл да вадя физономия все едно сера кости, нали така? Смеха е здраве. И без това го нямам.
3. За пътуването отговорих
4. Цигански и английски, защото са универсални езици. Навсякъде може да се говори на тях.
5. Не мога така с милички думи, ама тук в момента гледам да е с по-малко цинизми, защото на LadyDi и става кофти от вулгаризмите. Гледам в момента да се съобразявам, за да й харесва да чете.![]()
Сънуваш ли?
Каква музика слушаш? Танцуваш ли?
Кой ти е асцедента? Ако не знаеш, просто ми кажи дата, час и минута и къде си роден.
Любим сезон? Как те кара да се чувстваш той?
Лека от мен.
авввв да, прекрасен си, продължавай в същия дух :3
Обичаш ли френски еклери? (погледнах в отметките си в любими и имам рецепта за френски еклери :о)
Какви са ти очитИ?
Защо не ми пращаш снимка? :3
Как ще се казва костенурката?
Би ли целунал жаба за 50 лева?
А за 100 с езиче?
Хващал ли си се на бас? За какво?
Какво би те отвратило?
Болял ли ти е бъбрек?
Ходил ли си с женска на пазар (за каквото и да е)?
А какво мислиш за празнуването на ъъ месеци? Т.е. когато момченце и момиченце направят месец-два-пет-десет, от както 'ходят' и го празнуват?
Кой месец си роден?
Има ли нещо тъпо, което си си мислил като малък? Примерно, че ако копаеш в земята, ще намериш русалка? Или, че слънцето има очи? Или че голите охлюви са лишени от божията обич, като са оставени без домове?
Обичаш ли горчица?
4XCOKИ
Здрасти.. много не следя темата , но сега вече ще имам възможност..
Въпроса ми е:
Кое би продал на дявола - тялото си или душата си? Защо?
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
4XCOKИ
Задавайте каквото ще задавате, а аз ще отговоря довечера, че заминавам на язовир.
А всъщност "мечта" не е ли по... fancy дума за "цел"?![]()
Хах а ако е ужасен гаден Луцифер, който го прогаря отвътре със най големите му страхове и кошмари ?? =DD
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00