- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
А да и понеже разбираш от зодии, би ли прдположила коя зодия съм аз и съответно да оставиш няколко аргумента след себе си та да видя аджеба как ще се спраиш![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Защо си така стряскащо странна ? Смяташ ли , че на някого му пука за глупостите ти ?
Родителите притесняват ли се , че имаш сериозни проблеми ?
Защо не ме харесваш и не уважаваш чуждо мнение ?
Кво мислят хората , които те познават на живо за теб ? Или мълчиш през повечето време да не се излагаш
Хммм, мислиш ли че си здраво стъпила на земята ? Или още чакаш рицаря на бял кон и вярваш в приказките ?
Защо името ти е Щрудел?
Защо се интересуваш толкова кой каква зодия е? Кой те запали по това?
Честно.. не си правила особено много пъти секс, нали? Не позволяваш и много работи, нали? Де да знам.. така си мисля.
Ще се видим ли ако ми излезе пак курс до Плевен? Ще бъдеш ли точна и ще дойдеш ли на срещата?
Защо не пушиш? Не пиеш? И не се друсаш? Особено последното?
Ти.. добър човек ли си?
Любимите ти филмчета на Дисни? :3
Любими книги?
Пиеш ли чай? Обичаш ли чай?
А топло какао?
Обичаш ли зимата?
А есента?
<3 d(ˆˆ)b
Леле...ужас
Понякога замисляла ли си се че не живееш пълноценнен живот, не искам да кажа нищо лошо, просто ти самата казваш, че не обичаш да излизаш да речем по барове, кафенца, кръчменца, не обичаш шумните компании и като цяло повечко хора на едно място или с други думи си домошар и не си много социална личност... та не мислиш ли че докато връстниците ти си живят младините ти си ги пилейш ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
охххАз не разбирам от зодии, аз се интересувам от тях, любопитно ми е. Обичам мистичното, тайнственото, това, което не е научно доказано... всякакви такива неща.
Нямам представа коя зодия си, залагам на везни/овен/дева/стрелец... може би стрелец.. не знам защо... просто изключвам някои други..
4XCOKИ
Колко пръста побираш?
ох, като написа КОК и скрипта ми се активира и ме алармира да посетя тая тема...
Каква си в леглото? Обичаш ли да се се чукаш? Обичаш ли да го поемаш в устичка? По принцип повече мръсница ли си или по-скоро си плаха?
бокерки или прашки?
правила ли си го извън легло?
кои държави искаш да посетиш?
не си ли фантазирала някога за тройка с две момчета? не ти ли се струва възбуждащо да поемаш два члена?
какво мислиш за мен?
а какво мислиш за себе си?
С зодиите си зле, телец съм, язък от четери зодии да не познаеш си е направооо...
Ок, изяснихме колко гажита си имала , сега ми кажи от колко време сте със сегашния ти приятел ?
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 09-02-2012 на 13:58
Законът е закон,
но той врата в полето е
4XCOKИ
Вие разчекнахте момичето. Сигурно вече съжалява, че се е престрашила да седне![]()
4XCOKИ
4XCOKИ
4XCOKИ
охх после ще отговоря на другите, че ставам за мъничко :3
4XCOKИ
Срамежлива си. Извадих извод, че нямаш много опит. Всъщност пак си оставам с това мнение. В добрия смисъл.
Защо не знаеш? Ти, ако не знаеш кой да знае? Какво те притеснява в срещата с непознат?
Или нямаш сърце за голяма игра? (това не го вземай на сериозно)
Обичаш ли кашкавал, а хората, които са като кашкавал?
Мръсница ли си? Не, не за секса. Мръсен човек ли си.. правиш ли гадно, лъжеш ли, предаваш ли?
Ако видиш котето от аватара ти на живо как ще реагираш?
На моменти си много досадна, ама ние и така си те обичаме.. де.ама умишлено ли е?
Ако те видя на улицата и те прегърна как ще реагираш? Ако ти се случи някога да знаеш, че съм бил аз..
Какво мислиш по въпроса, че ако ми изпаднеш бих те изчукал?
Много ли те е срам?
От какво те е страх?
Супа топки ядеш ли?
Била ли си на купон с над 15 човека и всеки да е бил безумно пиян/надрусан?
Къде живееш? Смисъл сама ли или с вашите?
Вашите какви са?
Баща ти много ли бие непознати, които искат да видят щерка му.. ъм.. от по-близо?
Баща ти по-голямо говедо ли е от мен?
Нали имаш баща? Смисъл аз ти задодох въпроса, ама не знам.. ако нямаш извинявай.. не съм знаел.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=QOjrQolpxpc
Не те ли кара да се напушиш? И да пееш, като този на припева?
По-колко кафета пиеш на ден?
Утре ако пукна или някой друг от форума пукне, ама така го познаваш само по писане.. как ще реагираш? Ще ти запука ли въобще или няма смисъл да ти пука за някой, който не си виждала?
Я един въпрос, породен от тоя отговор:
Манипулативна? Или манипулируема? Ти ли манипулираш хората или те теб?Първоначално написано от ShtrudeL
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не смяташ ли, че трябва малко да се промениш - да оставиш тази емоционална, розова част вътре в себе си и да я показваш само на хората, с които си наистина близка и на които имаш доверие, докато показваш една решителна, твърда и дипломатична Щрудел на всички останали?
Приемаш ли "трябва да пораснеш" за обида?
Не смяташ ли, че човека който си в момента (твърде емоционален, наивен, сладникъв, розов) не подхожда на една 20 годишна жена?
Фактът че си лесно манипулируема не говори ли лошо за теб?
Защо половинката ти трябва (примерно) да те манипулира, за да те накара да пробвате нова поза? (хипотетично говоря).
Не си ли страшно разочарована от хората около теб? Не ги ли мислиш за прекалено земни, студени и дипломатични?
Ти къде намираш своето спокойсвие - в розовите страни, където понитата ядат дъги и акат теменужки? Повечето хора намират своето спокойствие в земните, реалистични неща.
Защо не умееш да приемаш вкусовете на другите, които се различават от твоите? Защо смяташ за нужно/уместно да ги обиждаш, щом не са като твоите?
Приятелите ти от кои зодии са? Често ли вдигат ръце от теб? Дразни ли ги твоята същност?
Мислиш ли че ще оцелееш в този коварен свят още дълго? Повечето творчески личности са доста емоционални и накрая просто се самоубиват, тъй като не успяват да намерят своето място в света.
Какъв човек искаш до себе си - такъв като теб, с когото може взаимно да се лигавите, или по скоро коренната противоположност на теб - човек, когото ще те насърчава и подкрепя, ще върши всички "възрастни" неща сам-самичък?
Смяташ ли че ще бъдеш добра майка?
Значи, учиш медицина така ли?
Къде?
Кога спря да обичаш момчето, с което имаше 4-годишна връзка - докато още бяхте заедно или след това?
Кога искаш да имаш деца?
А колко?
Как приемаш смъртта?
Работила ли си нещо до сега?
Ако да какво и кога, за колко време, как беше?
Има ли нещо, което до сега не си пробвала в секса? Ако да какво?
4XCOKИ