.
Отговор в тема
Страница 47 от 69 ПървиПърви ... 3743444546474849505157 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 151 до 1 175 от общо 1721
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ще ни изгорят на клада, ей!
    ще ни убият с камъни

ама ние сме много и сме силни, и сме превзели форума
    елате ни повече

outofcontrol,моля, в случая просто нямаше как да си замълча : )
    machoka, ще се постарая да ги пропускам, несъдържателни са понякога : )
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен
    Град
    <3
    Търкате ли си ръчичките в задоволство, докато бъркате отвари над казана? (лол това ми излезе като асоциация като ви прочетох коментарите)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Айде разбрахме се, нека да остваим щрудел да си отгваря на въпросите и коментарите бъдат по темата.... важното е да няма сърдити и обидени..... с мачока може да се псуваме от време на време но нямаме лоши чувства по между си , важното е да има емоции
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Супер фен Аватара на Irti
    Всъщност повечето, ако седнете на стола, ама не.. на стола е през нета, ама на живо, ако ви питат подобни работи ще спечете яко. Ебавката си е ебавка, ама просто я оставете. На мен ми е интересно и затова подбутнах идеята тя да е на стола.

Щрудел, какво означава "аввввв"?
    Ама аз ти говоря без табелки или такива.. виждам те, казвам ти "Здрасти" и те прегръщам?
    Няма да те чукам. Хубава си, ама все си мисля по-скоро, че ще си добър приятел, а секса го проваля това нещо. С такива въпроси ги вземай на майтап от моя страна.
    Това, че си малко по-малко нежна от другите.. мислиш ли, че ще ти изиграе лош номер?
    Давала ли си на някой беден нещо? А помагала ли си, както аз описах какво съм правил?
    С какво ти бях най-интересен?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Търкате ли си ръчичките в задоволство, докато бъркате отвари над казана? (лол това ми излезе като асоциация като ви прочетох коментарите)
    ся ти почна
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Banned Голям фен
    Можеш ли да ползваш сметало?
    Как завира водата?
    Можеш ли да плачеш под вода?
    За какво се държи чадъра? и по какво се движи влака?
    Защо растат косми?Смисъл закакво служат..нито ни правят топло нито проветряват закакво са?
    Като акаш накъде гледаш?
    Колко пъти мина през коридора днеска?
    Страх ли те е от тъмното?
    Наистина ли има торбалан?
    Защо имаме нокти?
    Как правят шишета?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Щрудел, какво означава "аввввв"? хахах 'авввв' е израз на хубава емоция :3 Синоним на 'авввв' е 'ауууу' ; 'лелеее' ; 'йеййй' и т.н хахах.. ^^
    Ама аз ти говоря без табелки или такива.. виждам те, казвам ти "Здрасти" и те прегръщам? Дъм, става. Много по-бързо отпускащо е, от колкото да си стиснем ръцете и да се гледаме тъпо.
    Няма да те чукам. Хубава си, ама все си мисля по-скоро, че ще си добър приятел, а секса го проваля това нещо. С такива въпроси ги вземай на майтап от моя страна. Хубаво е, че мислиш така. Радвам се.
    Това, че си малко по-малко нежна от другите.. мислиш ли, че ще ти изиграе лош номер? Какъв лош номер? Пречи ми до там, че много малки неща могат да ме разтроят..
    Давала ли си на някой беден нещо? А помагала ли си, както аз описах какво съм правил? Май не съм... или не се сещам.. Бях се хванала да правя едни работи, но това е извън въпроса ти май... Т.е.. оставях на различни места в града такива пликове http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7744701_n.jpg и на скоро не знам защо пак се присетих и оставих един такъв на едно място. На следващия ден едно момиченце ми се включи във фейсбук (понеже бях оставила на гърба на листа страницата във фейсбък на ъъ тая идея) ии включи ми се тя и ми писа колко е радостна, че го е намерила в полунощ и то на рожденния си ден. Ааадски много се зарадвах, защото от думите й личеше, че е щастлива. И всъщност това исках да правя с тея писъмца... да усмихвам хората.. Но само с нея направихме обратна връзка..
    С какво ти бях най-интересен? С това, че ме дразниш хахах.. шегувам се. .....Не, не се шегувам. хах.. Всмис... не че ме дразниш по дразнещ начин, но си циничен, вулгарен и земен. Нещо, което аз не мисля, че съм, но такива неща ме привличат, ако зад тях не стои злоба или нещо друго в този ред на мисли. Т.е... правя асоциация със 'звяра' от 'Красавицата и звяра' примерно, който всички мислят за лош и страшен, а всъщност е добър. Не се ласкай сега, говоря по принцип. Т.е. като се замисля, интересни са ми хората, които всички други не харесват. Е не винаги де...
    Например.. Николета Лозанова. Много народ я плюе, аз не съм й фенка, но нея не я бОли за нищо и си живее живота, щастлива е, красива е, вече и семейство си има и т.н. А хората са злобни и все й намират кусури. А момичето до колкото знам против никой не е говорило нищо. Пак казвам, не съм й фенка, но ми е смешно как всички я хейтват.
    Ама опаа, за тебе трябваше да говорим.. Ми.. май си казах..
    ..
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Толкова лигава ли си в живота?
    Харесваш ли лигави мъже?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    Можеш ли да ползваш сметало? леле заби ме с тоя въпрос.. май съм забравила хахах
    Как завира водата? Със силата на мисълта.
    Можеш ли да плачеш под вода? Мога под душа :3
    За какво се държи чадъра? и по какво се движи влака? За ръката. А ръката се държи за дръжката му. бла :3 И по релси? :о Т'ва някви въпроси с уловка ли са? :3
    Защо растат косми?Смисъл закакво служат..нито ни правят топло нито проветряват закакво са? За защита. А при мъжките - за да са по сЙекси
    Като акаш накъде гледаш? броя плочките в банята, а ти?
    Колко пъти мина през коридора днеска? много
    Страх ли те е от тъмното? Да всъщност.. ако съм самичка..
    Наистина ли има торбалан? Човечее! Като малка тооооолкова много вярвах в него и се плашех... Мислех, че е под леглото и ще ме хване за крака...
    Защо имаме нокти? За да се чешем с тях, да ги лакирваме и да отлепяме етикетчета. :3
    Как правят шишета? С много желание и любоВ :3
    ...
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Толкова лигава ли си в живота? Нямам представа. Не се имам за перманентно лигава. Още повече 'толкова'. Сега лигава ли ти изглеждам? Right now?
    Харесваш ли лигави мъже? Зависи. Но да. НО да си имат и сериозна страна.
    ..
    4XCOKИ

Banned Голям фен
    Моите въпроси винаги са ЗАБИВАЩИ!...Държи се за да не те капи дъжда и влака се движи по разписание :Д аз докато акам се чудя кой герои да играя следкато отида пред компютъра.
    ---------------------------------------------------------------
    Като си баркасх в носа после къде залепяш пипито?
    Пробвала ли си онова пред огледалото дето викаш дама пика?
    Кво мислиш за въпросите ми?
    А искаш ли още щото мога да ги творя до безкрайност.!Я

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    Като си баркасх в носа после къде залепяш пипито? meeeh не си бъркам в носа :3
    Пробвала ли си онова пред огледалото дето викаш дама пика? Да! И си умирах от страх. ^^
    Кво мислиш за въпросите ми? Готини са. ^^
    А искаш ли още щото мога да ги творя до безкрайност.!Я е пък...
    ..
    4XCOKИ

Banned Голям фен
    Iz dat a Yes?

Мега фен
    Дразнят ли те хората, които се взимат твърде на сериозно ?

Смяташ ли, че са просто позьори и всеки е "чиста душа", която се е озлобила и филмирала с времето ?

Ти да си 'чиста душа' и щастлива ли искаш / се опитваш ?

Според теб лигава ли си или просто си откровена за чувствата(емоциите) си с околните ?

Хората по принцип сладникави и лигави ли са ? (погледни втори въпрос отново) Ако не - защо децата са такива ? Не изопачавай в опити да завоалираш мнението си !

Интелект или визия ? Ясно е, че и двете, затова да го кажем така - IQ 100-110 + уникално лице и правилни пропорции на тялото или IQ 140 + правилни пропорции на тялото, но нищо особено в лицето ?

Какво е сексът ? (дай ми определение, изхождайки от емоционалното, не от биологичното)

Мега фен
    Град
    <3
    Дразнят ли те хората, които се взимат твърде на сериозно ? Да, но не до толкова, че да предизвикват сериозни промени в настроението ми.

Смяташ ли, че са просто позьори и всеки е "чиста душа", която се е озлобила и филмирала с времето ? Нямам представа. Не мисля, че са позьори и това всъщност е 'лошото'..

Ти да си 'чиста душа' и щастлива ли искаш / се опитваш ? Опитвам се да реагирам трезво в дадени ситуации. Да осмислям нещата, а не да съм кон с капаци. Опитвам се да контролирам отрицателните си емоции, да си задавам въпроси и да си отговарям, вместо да правя някакви първични заключения. Ако плача за нещо например се питам: "Ама защо го правя? Има ли смисъл? Какво печеля? Какво ще променя?".. По някога помага.. понякога не.. А мисля, че ако човек умее да се контролира, може да бъде с няколко стъпки по-близо до щастието.. Много искам да съм добра и с хората, които не харесвам. Т.е. да не изпитвам ъъ дразнение от тях и дори ако постъпят глупаво, да не ги пратя на майната им, както повечето биха направили, а да се опитам да разбера защо правят, или мислят така.. Ест ако от тяхна страна няма такова нещо, не мога да се напъвам като червейче... Искам да съм добра.. Искам и хората да са добри.. И не го казвам това ей така, колкото да си правя вятър на устата, или да си слагам невидим ореол над главата..

Според теб лигава ли си или просто си откровена за чувствата(емоциите) си с околните ? Ама аз наистина не се имам за лигава. :> Мога да се лигавя на моменти, ама толкова...

Хората по принцип сладникави и лигави ли са ? (погледни втори въпрос отново) Ако не - защо децата са такива ? Не изопачавай в опити да завоалираш мнението си ! К'во? Мисля, че някои хора са мили от любезност в голяма част от времето, а това е ужасно, защото по никакъв начин не можеш да разбереш същността им. А какво за децата? Не мисля, че децата са най-чистите и невинни създания лол... може да прозвучи грозно, или грубо, но ако едно момиченце види момченцето, което си харесва да си играе в пясъчника с друго момиченце, 100% ще й се прииска да я хване за косичката и да я ритне с краче. Не казвам, че всички деца са такива. Казвам, че има И такива. Децата придобиват всякакви качества, които имат и възрастните, включително ревност (и то огромна... "Ама защо обичаш сестричката ми повече?!"), завист ('ама защо Боби има такова камионче, а аз не?!) и всичко, за което се сетиш. И в процеса им на развитие (може би и възпитание от родителите), зависи какви ще станат като личности и дали ще развият тези си качества/чувства, или ще ги подтиснат...

Интелект или визия ? Ясно е, че и двете, затова да го кажем така - IQ 100-110 + уникално лице и правилни пропорции на тялото или IQ 140 + правилни пропорции на тялото, но нищо особено в лицето ?
    Оф... тук пък колко мога да говоря... Ще го кажа така... Момченцата, които съм харесвала супер много, ама супер много външно, са се оказвали супер неочарователни душевно...
    Аз харесвам чаровни хора. Независимо дали са мъже, или жени. Един човек може да е супер красив, като от корица на списание, ама да не го запомня с нищо.. абсолютно нищо.. Външността е важна доста, но и вътрешността също. А и също така ме привличат жестове, езика на тялото, омг нямаш си и на идея колко много... Понеже съм адски наблюдателно човече, очичките ми все се натъкват на някакви супер малки и детайлни неща.. Обожавам да гледам как някой пуши, как си държи цигарата, как си премества кичур коса зад ухото, как си завръзва връзката на обувката ако щеш, или как си облизва пръста, за да прелисти страница :о...

Какво е сексът ? (дай ми определение, изхождайки от емоционалното, не от биологичното)
    Секса... е нещо интимно, нещо лично. Нещо, което сближава адски много хората, ако имат топли чувства един към друг. Не всеки те вижда гол и възбуден. Секса е огромно удоволствие не само за тялото, но и за душата (леле това колко лигаво звучи ил :о).. Разбира се, че хората не се чукат с душа, ако трябва да сме реалисти нях нях хахах.. но го приемам като... израз на любов.. в случаите, когато наистина си с човек, към който имаш чувства... защото както всички знаем, може да има и секс без чувства. И така..
    4XCOKИ

Голям фен
    Форумът се напълни от грозни курви и тъпи дебили , майна

Щрудел , виждала ли си се с някого от форума ?

Ще ходиш ли в моргата като лаборант ?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Щрудел , виждала ли си се с някого от форума ? Да.

Ще ходиш ли в моргата като лаборант? В моргата никой не ходи. Носят ни трупове и органи от там в едни големи зали, в които мирише ужасно. И то не са цели трупове, т.е. цели са, но примерно гръдния кош е отворен, кожата на единия крак я няма и се виждат мускули и костта и такива работи... Имахме една лекция, в която гледахме разполовена глава... буквално...
    Отделно сме гледали органи: черва, сърце, дробове, полови органи и т.н..
    ..
    4XCOKИ

БлъдиФ, човек на стола не е нужно да отговаря на абсолютно всичко, тва е ебаси логиката.
    Щруди - <3 <3 <3 Ти си толкова типична риба. Сега ще ме оспориш, но си толкова you vs. the world (грозното, човешко)

я кажи.. защо досега не си работила нищо?
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Предупреждавам не съм чела всичките ти отговори, така че ако някой въпрос се повторя, ще те помоля пак да му отговориш.

Учиш ли висше? Ако да, каква специалност?
    От къде си?
    Зодия?
    Обвързана ли си? Ако да, от колко време, и на колко е приятелят ти?
    Любими потребители от сайта? А омразни?
    От колко време си модератор тук?
    Хоби? Ако да, какво?
    Аск имаш ли? Ако да, може ли линк?
    Домашни любимци имаш ли? Ако да какви?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    БлъдиФ, човек на стола не е нужно да отговаря на абсолютно всичко, тва е ебаси логиката.
    Щруди - <3 <3 <3 Ти си толкова типична риба. Сега ще ме оспориш, но си толкова you vs. the world (грозното, човешко) Ами, изобщо няма да споря

я кажи.. защо досега не си работила нищо? Не знам... Защото уча? Да, знам, че не е оправдание, но май не бих могла да съчетая и двете. Ще се дразня, ако не успявам в едното..
    Ох това също ми е голям проблем. Искам да работя. Но нямам представа в какво бих била добра.. Така де.. сигурно много работи мога да правя, нямам идея..
    Искам един ден да имам мое фотостудио. Но това ми е много голям залък, ще видим. :о

..
    4XCOKИ

Сетих се още нещо...

Любима песен към момента? А all-time имаш ли?
    Кои сериали гледаш, ако го правиш, де?

Ииии, не искам да паля фишеци и нек'ви такива, ама някои въпроси, зададени тук, не те ли смущават? :/
    Настоящият приятел коя зодия е?

Какви хора те дразнят?
    Кои са смешници?

Вярваш ли в съдбата?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Предупреждавам не съм чела всичките ти отговори, така че ако някой въпрос се повторя, ще те помоля пак да му отговориш.

Учиш ли висше? Ако да, каква специалност? Последна година рентгенов лаборант.
    От къде си? Плевен
    Зодия? риби
    Обвързана ли си? Ако да, от колко време, и на колко е приятелят ти? Суеверна съм.
    Любими потребители от сайта? А омразни? 'любими' не ми звучи добре. Има такива, които ми допадат по мненията, които съм чела.. Нямам омразни. Има такива, които смятам за прости, като не става дума за хора, с които сме на различни мнения, в никакъв случай, а хора, които наистина смятам за простаци.
    От колко време си модератор тук? ох не помня... Повече от 2 години май...
    Хоби? Ако да, какво? Обичам да снимам, рисувам, чета, да си правя разни работи 'направи си сам', да философствам Преди доста често се пробвах да пиша разкази.
    Аск имаш ли? Ако да, може ли линк? въХ и аз го имам туй чудо, ама не го развявам щото ми е 'скУчНиЧкО'..
    Домашни любимци имаш ли? Ако да какви? В момента не, но съм имала много мишки (хамстери/морски свине), коте, рибки, охлюв като малка Повече не искам малки животинки, които не мога да гушкам. Искам коте/куче.
    ...
    4XCOKИ

прегледай творчеството на Nirrimi и ми кажи харесва ли ти и какво мислиш за този тип фотография.
    а ти какъв вид снимаш - сми', знам че въпросът звучи лаишки, но предполагам го разбираш.
    сподели име на артист в тази област, 'дето харесваш.

в какво се изразява суеверието ти да не споделяш нищо за приятеля си? мислиш, че ще се разделите или нещо лошо ще стане, ако разкриеш нещичко за тая твоя връзка?

къде в Плевен е хубаво , освен на центъра (аз само там знам).
    Колко линии има в Плн?

Знаеш ли за бачи кико? Кво ти е мнението ; D

Мега фен
    Град
    <3
    Сетих се още нещо...

Любима песен към момента? А all-time имаш ли? Към момента: http://www.youtube.com/watch?v=dpUBL...ure=plpp_video
    Иначе любима си ми остава 'Невидимо дете' на ПИФ х) Текста май описва всичко в и около мен..

Кои сериали гледаш, ако го правиш, де? Не следя абсолютно никой, но ако гледам телевизия, гледам всички дето ги дават по Фокс лайф Много гледам и ТЛС ^^ National Geographic също. Особено когато показват как се правят разни неща. авв и разбивачите на митове :3 Абе сетих се бе! Гледам 'Седем часа разлика' :3

Ииии, не искам да паля фишеци и нек'ви такива, ама някои въпроси, зададени тук, не те ли смущават? :/ В какъв смисъл? Май не ме смущават за сега кой знае колко.
    Настоящият приятел коя зодия е? ее де ^^ Познай ^
    ...

Какви хора те дразнят? Хората трудно ме дразнят. По-скоро ме натъжават. Но да кажем, че ме дразнят агресивните хора.. Както и мрънкащите и недоволните от живота. Не харесвам злобата и простащината..
    Кои са смешници? Псевдо артЪ пийпъл-ите, псевдо защитниците на к'воТ се сетиш и 'сякви такива.. бтв очаквам включване да ми кажат, че и аз съм такава хахах

Вярваш ли в съдбата?
    И да, и не. Т.е... вярвам, че съдба е това, което човек сам си направи, но вярвам и че някои неща не са просто случайности..
    ..

прегледай творчеството на Nirrimi и ми кажи харесва ли ти и какво мислиш за този тип фотография. Харесва ми. Т.е. има добри попадения, но не ме впечатлява.
    а ти какъв вид снимаш - сми', знам че въпросът звучи лаишки, но предполагам го разбираш. вЕрно звучи така хаха Обичам да снимам всичко, което ме впечатли от някакъв мой си ъгъл..
    сподели име на артист в тази област, 'дето харесваш. Не знам имена, попадала съм на много хубави снимки в нета, но никога не съм се интересувала от авторите им.

в какво се изразява суеверието ти да не споделяш нищо за приятеля си? мислиш, че ще се разделите или нещо лошо ще стане, ако разкриеш нещичко за тая твоя връзка? Когато нещо ме прави щастлива/осмисля ежедневието ми/обсебва мислите и вниманието ми (аз имам нужда от това... много...), нямам търпение да споделя щастието си с всеки, който ми е пред очите. Сега се чувствам уютно в капсулката си и сякаш не искам друг да чувства чувството ми. Може и егоистично да звучи всъщност. Имам чувството, че ако почна да говоря за това как грея, заради някой, какво е и що е, ще 'обидя' това си чувство.. Само с една приятелка, която вече споменах и си ми е близка, мога да говоря за теЗ работи..
    + това трябва с все нещо да съм мистична и да се чудите какво Йе, що Йе ^^

къде в Плевен е хубаво , освен на центъра (аз само там знам). иллл таЗ пък Центъра ни е гаден. Всмис... не е, ама има много хора и не обичам много да минавам през него. Една огромна и дълга улица с кафета и магазини отстрани.. Готино е в Скобелевия парк, Кайлъка, градската градина..
    Колко линии има в Плн? Всмис? В почти 3 часа през нощта ми изкачат много линии в главата

Знаеш ли за бачи кико? Кво ти е мнението ; D кО речИ!? :о ЧеСно - не знам, само съм го чувала :о
    ...

по нощите кво обичаш да правиш? Да спя/правя секс/ям/ровя в нета/философствам.. леле по това време съм най-досадна, щото ми е най-чувствително въображението :о Преди обичах да си паля чаени свещички. Понякога излизам на терасата, омг обожавам си терасата :3
    9гаг? не го посещавам
    защо не събираш въпросите в един пост, вместо на всеки да отговаряш поотделно в отделен пост
    ще почна и туЙ да правя :3
    ..
    Последно редактирано от ShtrudeL : 09-02-2012 на 23:54
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си