.
Отговор в тема
Страница 20 от 40 ПървиПърви ... 1016171819202122232430 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 976
    Хубава тема като изключим голяма част от написаното за къдрава коса

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от soletkaa98 Виж мнението
    Здравейте,не съм чела цялата тема защото сега нямам време,но искам да попитам нещо.Имам доста чуплива коса и постоянно е разфърчана (не се изразих много добре но...),бухнала и няма оформени къдрици.Чудех се ако има някой от вас който има като моята коса да сподели как я оформя,прави така,че не е бухнала и като цяло как я поддържа хубава.
    Същата е и моята кошница. На нищо не прилича, а преди 2 месеца фризьорката ми отряза доста голяма част и все още не е пораснала. И сега като е къса, обемна и хвърчаща, комбинацията става неочаквано добра. И аз ще чакам някакви предложения.

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Маска и след миене арганово масло или някакви кристали по връхчетата.Може и 1-2 пъти седмично да си я мажете със зехтин преди къпане.Много добре ще се отрази.

арганово масло колко време се стои с него

http://i50.tinypic.com/10ms8t4.jpg%5BIMG този ефект как може да се постигне ?
    Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже

Цитирай Първоначално написано от Veroniika Виж мнението
    http://i50.tinypic.com/10ms8t4.jpg%5BIMG този ефект как може да се постигне ?
    С маша.

А някой да ми покаже на снимка каква трябва да е ?
    Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже

Цитирай Първоначално написано от Veroniika Виж мнението
    А някой да ми покаже на снимка каква трябва да е ?
    Eми с дебела маша.Марката няма значение.

Az mn iskam dalga kosa do krasta obache mnogo bavno mi raste ako meje da mi dadete maski za barz rastej ili ne da znam n6 takova blagodarq predvaritelno

strawberry88 арганово масло колко време се стои с него

Здравейте! Косата ми е средно дълга,чуплива и от смесен тип - в корените се омазнява, а в краищата е суха. Скоро се подстригах и сега искам да я възстановя след слънчевото лято, защото съвсем се изтощи. Каква домашна маска да си направя? Четох за маските със зехтин и имаше много положителни мнения. Как точно се прави тази маска, какво количество и мога ли да добавя нещо към зехтина като например мед? У нас също имам и пшеничено масло. Някакви други предложения имате ли? Освен това косата ми почна да пада повечко напоследък. С какво мога да я подсиля? Благодаря предварително.
    ))))))))

Супер фен Аватара на musS
    ^ пробвай с кератин.. има едни балсами без отмиване на глис с кератин в едно черно шишинце- на мен сякаш доста ми заздрави косата и не цъфти

Цитирай Първоначално написано от vesinceto Виж мнението
    strawberry88 арганово масло колко време се стои с него
    Ами ако го слагаш преди да си миеш косата,колкото повече,толкова по-добре.
    Аз си го слагам след като си измия косата,на влажна коса и в краищата само.

Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv
    според вас модерни ли са все още русите кичури , защото доста от моите съученички си направиха някакви шантави кичури лилави , розови , червени и имам желание да си направя , но косата ми е тъмна и не знам дали ще стане , заради това изобщо дали ще си заслужава да си направя или няма смисъл ?

Цитирай Първоначално написано от ralinka17 Виж мнението
    според вас модерни ли са все още русите кичури , защото доста от моите съученички си направиха някакви шантави кичури лилави , розови , червени и имам желание да си направя , но косата ми е тъмна и не знам дали ще стане , заради това изобщо дали ще си заслужава да си направя или няма смисъл ?
    Ако ти харесват си направи.
    На мен изобщо не ми харесват,но ти щом имаш желание и ти харесват защо не?

Може ли някой да ми даде линк или клип, в който да е показано как се прави тази прическа. Благодаря предварително!
    http://store.picbg.net/pubpic/F6/7D/...d5e485f67d.png

Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от MyStErYy Виж мнението
    Може ли някой да ми даде линк или клип, в който да е показано как се прави тази прическа. Благодаря предварително!
    http://store.picbg.net/pubpic/F6/7D/...d5e485f67d.png
    Това са малки рибени кости , доколкото виждам Пиши в гугъла как се прави рибена кост и готово

Голям фен Аватара на pepa97
    Здравейте !Бих искала да питам тази прическа http://www.google.bg/imgres?q=причес...ndex.php%3Ftop става ли за първия учебен ден(8 клас съм)?!?!

Супер фен Аватара на musS
    ^ не се отваря линка, но не разбирам защо трябва да си правиш нещо специално за 1ия учебен ден..

Цитирай Първоначално написано от musS Виж мнението
    ^ не се отваря линка, но не разбирам защо трябва да си правиш нещо специално за 1ия учебен ден..
    Защото е страхотно

Казвайте какви прически ще си правите за 17,малко време остана

Мисля да я направя с ролки тип маркуч...или просто ежедневната ми прическа, все тая

Цитирай Първоначално написано от musS Виж мнението
    +1

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Здравейте, някой ползвал ли е тези ампули на Denise и помогнали ли са ви?: http://krem-za-men.de31.com/images/1701_3400/2459.JPG
    Humans need fantasy to be human.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    малко помощ... ще си правя сега маска с хума. Какво количество трябва да сложа ,всичката ли?? искам да добавя мед и зехтин колко да сложа и от тях? в интернет търсих ама ми излизат някви доста странни неща;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си