.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 172
    Супер фен Аватара на Incadeptus
    Нещото наречено аура Nameless може да се вижда ама много добре с физическо око.А пък аз съм кристал.Индиготата ми харесват,много се разбирам с тях.

П.П.:Говори се,че те трябвало да водят битки с рептилиите,но не знам доколко е вярно

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Нещото наречено аура Nameless може да се вижда ама много добре с физическо око.А пък аз съм кристал.Индиготата ми харесват,много се разбирам с тях.

П.П.:Говори се,че те трябвало да водят битки с рептилиите,но не знам доколко е вярно
    Със кое? Моля те, разясни малко, стана ми интересно.

Както желаеш!Ами рептилиите са някви извънземни :д не е доказано май,че съществуват,но Ануннаките(това са извънземни,които някои,включително и мен до някаква степен,мислят,че са създали хората)също са рептилии,а индиготата трябва дааа предпазват земята,да правят някви щитове абе нещо такова,да се бият с рептилиите

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Хм..интересно. Но какво ще искат да направят на Земята, че ще трябва да се защитава?

Мега фен

ше въртят дудуци, кво ше правят ...

Ми говори се,че рептилиите причиняват земетресенията,наводнения а ;дддддддд и така нататък

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    И какво, всичко лошо на тая планета идва от рептили, тъй ли ?

Повече от фен Аватара на ranieri
    Incadeptus напусни форума моля те ...

Първо няма да напусна форума.Второ казвам какво съм чел,че някои мислят.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението

И кой ти го каза тва?
    Или си чел в техния форум смешните им характеристики за това да си индиго/кристал/и т.н.
    Мога да ти кажа, че нищо не си, ако реално беше нямаше да пишеш тотални глупости и да се хвалиш. И това, че някой е пуснал тема във форума им по въпроса не означава, че аурата можела да се вижда с физическото око.
    Последно редактирано от Nam3less3 : 09-07-2012 на 00:13
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Тва значи ли че индиготата сме някакви супергерой който трябва да спасяват света?
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    И кой ти го каза тва?
    Или си чел в техния форум смешните им характеристики за това да си индиго/кристал/и т.н.
    Мога да ти кажа, че нищо не си, ако реално беше нямаше да пишеш тотални глупости и да се хвалиш. И това, че някой е пуснал тема във форума им по въпроса не означава, че аурата можела да се вижда с физическото око.
    Aурата се вижда бе човек,приеми го.Аз дори я виждам и не ви се хваля,а просто казвам.Или да аз си халюцинирам аури и разни други работи,за които си нямаш идея,щото зимам много ЛСД. :d Искаш да кажеш,че ти знаеш.Айде кажи ми тогава,ти явно си чел хайде.Иииии не знам дали трябва да сте суапергерои,но би трябвало да сте по-духовно извисени.

Мега фен
    Исус и Учениците Му спасяват не само всеки срещнат нуждаещ се, но и цялото човечество, медиците лекуват всеки свой пациент, а каква е тази измама на онези "чичковци", които разпространяват на шир и длъж някакъв безполезен метод за измерване на аурата на децата за установяване на това дали са "индиго" или "кристал"?!, дори и по тази логика да има милиони индиго и кристал, какво от това ако не е нищо полезно за човечеството?!, дори и всички да (започнем да) носим пагони на някакви най-велики "светци", какво ще постигнем с това ако не работим както трябва за пълно(-то) спасение на човеците в истинският Господ Бог?!, Исус казва че дори и разни блудници и богаташи се оказват полезни(Матей 21:31), но каква полза от духовността, която не въвежда човеците в вечния живот, а дори ги отклонява от истинският Бог?!, в днешно време се навъдиха милиони йоги/медитатори, но нито един от тях не обича човеците с чиста любов, а само дето са духовни, от което ползата в най-добрия случай (си) е само за самите тях, а къде е пълната реализация на живота, която е в любовта към ближния?!, какво е дори сексът без любов - ако брачните партньори не се обичат (съвършено)?!, или, какво е богатството ако няма здраве?!, за какво е цялата онази духовност, ако духовния губи всички хора и не може да спаси нито един?!, нима ще може да се чувства напълно доволен/щастлив докато всички други погиват или са погинали?!, как би се чувствал ако ядеш най-вкусни ястия заобиколен от хиляди слаботелесни сомалийски деца, които не са яли и залък от седмици?!, нима ще можеш да се чувстваш напълно доволен/щастлив докато се храниш ако не започнеш да търсиш начин да се осигури храна на наобиколилите те (крайно) нуждаещи се от такава?!, или, ако възкръснеш за вечен живот в рая, как ще можеш (самичък) да бъдеш напълно доволен/щастлив там ако в същото време виждаш как/знаеш че милиони човеци/души се мъчат долу в някакъв ад?!, ако имаш братя, които са изпаднали в беда, ще ги оставиш ли да погиват?!, нима духовността е по-важна от любовта?!, или какво е вярата без любов?!, какво би била най-богато обзаведена къща без (пълно) семейство, което да я обитава?!, ще бъдеш ли по-щастлив ако (трябва да) прекараш цял живот съвсем сам?!, нима ще е по-добре ако човек прекарва времето си сам опитвайки да се наслаждава на някакви вещи докато хората умират ежедневно като бройлери в кланица, вместо да ги обича и да търси спасение за тях?!, такава е и духовността, понеже там духовните човеци не се интересуваха (истински) от положението на ближния, но единствено от своята духовна "реализация", те не търсеха/не работеха за съвършено спасение на всички човеци, защото не обичаха ближния (истински), колко от тях предпочитаха друг "бог"/"господ"?!, или друго "слово", друга "истина"/"правда", други "писания", друг "завет"?!, добрият човек просто прави добрини на всички човеци, докато лошият си намира параван за да прикрива лошотията си, било то под формата на религия, или друго, истинският Бог е приготвил награда за всички вярващи, които работят за пълното спасение на всички човеци, чийто източник е Той, много първи могат да се окажат последни, и много последни може да станат първи, как толкова много вярващи се кланяха на всякакви други богове, а не се поклониха на Истинският?!, как можеха да работят толкова много по пътя на къртовски ритуали и духовни практики като йога/медитацията и (сан-)киртан(-а), а не можеха съвсем директно на дело да обичат ближния съвършено?!, обръщаха вярата в наука, хоби, спорт, състезание, съперничество, изкуство, корист, горделивост, и т.н., но така и не проявиха чиста любов към човеците?!, съдеха ближния заради естествени/неизбежни нужди и консумации - заради секс, ядене, пиене, и дори дишане и съществувае, вместо да обичат братята си съвършено?!, безмилостност, безпощадност, осъдителност и погубване бяха водещи в тяхното отношение към останалите човеци, докато добрите просто правеха добрини и не претендираха че вярата е повече от любовта, навсякъде хора страдаха/погиваха, но лошите вярващи така и не започнаха да жалеят истински за тях и да работят за истинското спасение на нуждаещите се от такова, дори предпочитаха да съдят и погубват допълнително/още?!, себелюбието им се услади до голямо разтление, и страха ги победи защото презряха любовта, оставиха Истинният Бог, Светият Господ, Израилевият, Благословеният до Века, размениха го срещу образ и подобие за нещо горе на "небето", доли на "земята" и в "водите под земята", кундалини, чакри, аум, карма, самсара, брахма, вишну, шива, кришна, буда, гуру, пранаяма, йога, медитация, самкхя, езотерика, веди, окултизъм, религия, вероизповедание, секта, бесове, идоли, нечисти духове, и т.н., предпочитаха "тъмнината" и нейният човешки фактор, а "Светлината" им се видя тежка, Която освобождава напълно всички?!, "под ръка" им беше директното спасение, а те отидоха да (се) мъчат/да бъхтят/да (се) блъскат/да (се) трепят търсейки нещо друго?!, за тях религията бе повече от правата вяра, а "звяра/666" повече от Бога, искаха да са първи в Божието Царство, а си останаха най-последни, имаха време, имаха и условия, но пропиляваха всичките си шансове, заради гнусна печалба се впуснаха настървено и разпалено по каинов път, вааламова заблуда, и кореево упорство, както каин уби добричкият си брат в името на човешката духовност/религия, и както ваалам предпочете да радее с моавските(персийските) духовници, които служат на човешки вероучения, вместо да Благовестява на търсещите/нуждаещите се от истинският Господ Бог, и както корей наговаряше вярващите/поклонниците против истинските Пророци/Свещеници и против истинският Господ Бог лъжейки ги че всички те са святи и нямат нужда от покаяние, ето те предпочитаха да дон-кихотстват, да сразят онези, които са избрали за свои опоненти, особено когато това са истински Светии/Пророци/Праведни, уж служители на Бога, а всъщност братоубийци, като най-вече на Святите/Праведните люде, вместо да бъдат загрижени за истинското спасение на човеците, те предпочитаха да се занимават с интриги, зависти, горделивости, кощунства, клюки, враждебност, разпри, съдене, погубване, ритуали, користолюбие, и т.н., и то препирайки се най-вече с истинските Светии/Праведни, вършейки безобразие вярващ с вярващ против (и) невярващите, и взимайки вярата за да я (из-)ползват за свои/користни цели, така щото нямаше дори и една от Божиите Заповеди, която те не нарушаваха/не престъпваха?!, не трябва да се съди/осъжда, не трябва да се отвръща на злото с зло, нито да се върши зло за да дойде добро, книгите на Новият Завет са осеяни с това, защото Бог е просто Любов към човеците, искаха да получат, но не така че да не бъдат съблазън за останалите човеци, а чрез голямо беззаконие, всеки нормален/добър човек живее без да смущава другите, но не и уж Божиите духовни служители, който съди и той върши същото, ето защо ние, макар и да говорим така, не съдим, но Словото Си Е Словото, ако спрем да го свидетелсвуваме, тогава дори и камъните биха го (за-)свидетелствували, но неговото свидетелствуване е невъзможно да бъде възпряно, обаче То е Слово на(за) спасение за(на) човеците, не на(за) погибел за(на) тях.....
    Последно редактирано от npp : 09-07-2012 на 12:05

Град
    Варна
    Индиготата са хора който могат по-лесно да възприемат нещата който са смятани за нереални или невъзможни.Преди много време хората са били по свободни душевно и са обединявали 2 свята,реалния (а.к.а нашия,сегашния) и душевния (съновния за по лесно обяснение) .Умът им е бил чист и благодарение на свободната си душа те са имали сили,за който сега ние само си мислим че са по филмите...Не бих ги описал точно като по филмите,но да кажем една идея надолу.Светът ни е станал много ограничен и това е по повод на хората който ни управляват,не говоря за Бойко,Обама,а нещо като по висши същества който управляват земята и под управляват земята нямам точно това впредвид,а това че те влиаят на нас и ни ограничават духовно.Хората можем много повече отколкото си мислим и индиготата трябва да го покажем явно,но как ще стане никой не знае.Естествено има много теории,там за 21.12 ,че тогава нещо щяло да се случи...но в днешно време вече не3 може да разбереш кое е реално и кое е просто измислица която има за цел да ни ограничи,да ни накара да се съсредоточим в нещо нереално,а в същото време да става нещо друго,по съществено...
    Ся знам че говоря неща който за повечето ще са пълни глупости,но се опитвам да кажа неща без да обяснявам много..
    >>DjBelev<<

Как бе пич,въобще не мисля,че са пълни глупости.Даже ти се радвам,че знаеш.И то много!Само,че аз мисля,че всички сме имали разни способности,но в един момент в историята сме ги загубили.

П.П.:Много си прав.Хората могат толкова много,само ако знаеха колко могъщи може да са,да променят реалността дори,но както каза са ограничени от разни глупости.

ForzaFelipe по думите ти разбирам , че се имаш за индиго , та кога разбра за тази твоя дарба и какво правиш с нея

Град
    Варна
    Ами по Дискавъри има едно предаване за супер хора.Ако някой го е гледам ще види,че това не е някаква измислица,тези хора могат невероятни неща и ако се замисли човек те не са нещо повече от нормалния човек,а това води до мисълта че ние сами се ограничаваме.Още нещо,много пъти е доказвано че човек използва само 10% от мозъка си,представете тогава колко още можем.Индиготата не са мега хора както казах,просто могат по-лесно да усещат нещата и по-лесно могат да открият как да се възползват от останалите си възможности.

П.П.
    Цитирай Първоначално написано от ranieri Виж мнението
    ForzaFelipe по думите ти разбирам , че се имаш за индиго , та кога разбра за тази твоя дарба и какво правиш с нея
    Е,знам че имам такава аура и знам че мога много,но то не е да летя,да дигам коли,да местя предмети (въпреки че често се пробвам тва с предметите ) ,индиготата,според мен,имат за цел да покажат на хората какво може разума,,но не знам точно как индиготата възприемат по лесно нещата и това е ключа,ама за сега не търся ключалката..
    Последно редактирано от ForzaFelipe : 09-07-2012 на 13:57
    >>DjBelev<<

Не отговори на въпроса ми какво правиш с тази дарба , ако изобщо се имаш за индиго защото и това не каза. А относно 10-те процента от мозъка виж това http://en.wikipedia.org/wiki/Ten_percent_of_brain_myth http://www.smithsonianmag.com/scienc...the-Brain.html

Град
    Варна
    Възприемам по-добре,ей тва е най-лесното обяснение.Отнася се за музика,картини,действия и т.н. Ок,ще ти дам един пример който попринцип не е много точен,но ще схванеш идеята ми.Ако караш кола на 4та с пълна газ,оборотите ще са на макс,двигателя ще работи на макс и от това какво следва,че всичко работи на макс,нали така?Ама като включиш на 5та какво ще стане,ще развиеш още по-голяма скорост докато пак всичко е на макс.Е,в този случай когато си бил на 4та и всичко е било на макс значи ли че си бил наистина на макс?Както споменах,хората отдавна са се отделили от сънищата си,тва е да кажем 5та и 6та предавка на мозъка и тогава вече нещата се променят.
    >>DjBelev<<

2012 Финалния период на промяна на осите и взаимодействие на измеренията

Надяваме се,че събитията няма да се развият по най-лошия сценарий.В противен случай именно в тази връзка ми идва на ум случаят с Армагедон.Ако вие погледнете историята,ще видите, че при отклонението на магнитната ос в Южна Америка са започнали войните,заради повишаването на нивото на емоциите.Надяваме се,че това няма да се случи.

Процесът,който е свързан със смяната на полюсите, започва 5-6 часа до въздействието на отклоняването на измеренията върху съзнанието.Отклонението на оста и отклонението на съзнанието обикновено са взаимосвързани.В данният случай отклонението в съзнанието може да стане до или след отклонението на оста.Обикновено в този период 5-6 часа до отклонението на измерението има място визуален феномен.По-скоро това ще се случи,когато се установи връзката между третото и четвъртото измерения,и нашето съзнание започне да преминава в четвъртото измерение,а съзнанието на третото измерение ще започва да изчезва.При това вещите/предметите ,които са направени от изкуствени материали,и не се срещат в природата,ще започнат да изчезват с различна скорост,в зависимост от материала.Когато едновремено започнат да се разрушават мрежата на Съзнанието от третото измерение и магнитното поле,ще изчезнат и тези предмети.Тъй като изменението на осите,съзнанието и мрежата става регулярно в продължение на милиони години,съществуват много малко предмети,останали от минали цивилизации/някои от тези цивилизации са били по-напреднали от нашата/,които могат да разкажат за историята.

Самията факт от това,че предметите ще започват да изчезват,ще хвърли в безумие тези,които няма да разбират какво става.И това е много важно да се помни.Когато започне този процес,по-добре е да не се намирате вътре в изкуствени строежи,а да сте на природата.Именно за това развитите култури винаги използвали в строителството естествени/природни материали, например камък.Тези строителства преминават от едно измерение в друго.

Именно затова в индианското племе таос пуебло,съгласно закона на племето не се разрешава да се притежава нищо изкуствено в тяхните постройки. Те знаят,че в деня на Пречистването,те трябва да влезнат в това строене и да останат центрирани.

Може да има място още един феномен.След съединението и взаимопроникването на измеренията,предметите от четвъртото измерение могат да започнат да се появяват в третото.Тези предмети няма да се вписват никъде,техните цветове много трудно ще се възприемат от вашият ум,и те по особен начин ще влияят на вашия ум.Тъй като е желателно постепеното движение през измеренията,не се докосвайте до тях/при допир вас моментално и напълно ще ви `изсмуче`/изтегли в четвъртото измерение/ и не ги гледайте.Те ви омагьосват,и ако ви ги наблюдавате/гледате,вие ще бъдете всмукани в четвъртото измерение по-бързо,отколкото е нужно.

Ако вие сте спокойни и центрирани,вие можете да наблюдавате това за известно време,но не дълго. В момента ,в който се разруши магнитното поле,вие ще изгубите полето на виждане и усещане,и ще се окажете в черна пустота/празнота.Земята на третото измерение напълно ще изчезне за вас. С повечето хора ще се случи следното-те ще заспят и ще виждат сънища 3-4 дни. Ако искате, можете просто да седите,но имайте предвид,че ако си помислете,че нещо ще стане,то наистина ще се случи.Осъзнайте,че по някакъв начин вие преминавате през процес на раждане в четвъртото измерение и не се вълнувайте за нищо.Този процес е съвършенен и естествен,но страхът се явява голям проблем за хората от третото измерение.Този процес ви се струва нов,но всъщност е много стар.Вие вече сте го правили това преди.В някакъв момент по време на процеса вие може би ще си спомните,че това вече сте го правили.

Другата страна

Когато света на четвъртото измерение влезе във вашият разум,светлината отново ще се върне.Вие ще се окажете в един свят,който никога преди не сте виждали/вие сте го виждали преди,но не помните,тъй като вашата памет толкова пъти е била изтривана/.На вас ще ви се струва,че това е абсолютно ново място.Всички цветове и форми,а също така и усещанията ви ще бъдат съвършено нови.По въприятие вие ще си бъдете същите,както преди,когато сте дошли на нивото на съзнание в третото измерение.Много неща ще останат без изменение при прехода от един свят в друг.Например,идеята за Светата Троица/майка-баща-дете/.Когато вие дойдете в това съвършено ново място,тъй като вие нищо няма да разбирате,вие ще видите две същества,стоящи там-майка и татко.Те ще бъдат много по-високи от вас.Тяхният ръст ще бъде от 3 до 5 метра.Тези същества са свързани с вас, и те ще ви водят и защищават в началния период на вашето формиране в този свят.Тези същества нямат привързаност от този тип,който възможно сте имали към вашите земни родители.От самото начало те знаят,че вие се явявате част от Създателя и признават вашата Божествена Природа.Вие ще изглеждате по същия начин ,както изглеждате сега,само че,по-скоро ще бъдете голи,тъй като всичкото изкуствено облекло ще изчезне при смяната на полюсите.

Вие ще се окажете от другата страна и ще се окажете в тази невероятна реалност до две същества,към които ще изпитвате/почувствате голяма любов,но няма да разбирате защо.Вашата физическа форма ще остане същата,но атомната структура на вашето тяло ще се измени кардинално.Плътността на предишната физическа структура ще бъде в по-голямата си част преобразувана в енергия,а атомната структура ще бъде по-разредена от преди.По-голямата част от тялото ще бъде преведена/преобразувана в енергия,но вие няма да знаете за това.

Сценарият `Много повикани,но не много избрани`

Както е написано в Библията Иисус е казал-`Двама ще са в леглото,и единият от тях ще взема с мен`.Това говори за сценария `че много ще бъдат повикани,но не много избрани` и както често се случва,винаги съществува предел,до който може на друг човек да му се помогне. Всеки преминава през този процес самостоятелно.Това се определя от вашия характер и този,който сте вие.

Обикновено някои хора преминават,някои не преминават,но има още и трета възможност: да преминете за някое време.Иисус е говорел за зърното и плевелите,правейки същата аналогия.Сред зърната,попадащи там,се съдържат не много плевели,и тези плевели отново го отхвърлят назад.При попадането в четвъртото измерение повечето хора не разбрат че сами с помощта на своите мисли и чувства създават целия свят и всяка вещ в него-ВСяКА ВЕЩ. Това е вярно и за третото измерение,но тука това не се осъзнава,тъй като ние с помощта на традициите сме си наложили ограничения,говорещи ,че ние нищо не можем да направим.Там всичко става/се случва мигновено.Ако вие попадате там и наистина не сте готови за това, у вас ще започнат да се появяват негативни мисли,ще дойде страхът и вие ще създадете сценарий,резултатът който ще бъде този,че вие ще бъдете отхвърлени отново в по-низко измерение.

В същото това време човек/ `зърното`/ преминава и си мисли `любов,истина,красота,мир и хармония` - и именно това с него се случва.Вие започвате това всичко да проявявате.Вие се стабилизирате в новата реалност в резултатът на това за какво си мислите и какво чувствате,т.е. в следствие на това какъв вие е характера и кой се явявате. Иисус е говорил за това време- `който с меч дойде ,от меч ще загине`и `кротките ще наследят Земята`.Ако вие се намирате там и не се опитвате да се защитавате,да убивате,а просто съществувате,и в главата ви има само позитивни мисли,то именно това и ще се проявява и вие от това само ще спечелите.

Първото,което ще стане след като не резониращите същности/ `плевелите`/ си отидат, а резониращите / `зърната`/ останат,вие изведнъж ще разберете,че `Ай,стига бе, всичко ,за което си помисля,се появява!`Обикновено, хората в тази светлина започват да оглеждат своите тела и да сменят външността си,за да отговаря тя на онези идиализирани образи,които съществуват в техния ум.Това е детско упражнение.Спомнете си как изглеждат някои от пришълците-те са високи,красиви и здрави.Самостоятелното изменение на структурата на тялото е естествено,започвайки от четвъртото измерение.Това е вашето творчество.След това ще ви стане по-интересно да се занимавате с други неща.

На Земята в третото измерение е необходимо примерно от 18 до 21 години,за да преминете от състоянието на дете до състоянието,в което сами можете да се грижете за себе си.В света на четвъртото измерение емпирически е необходимо около 2 години,за да преминете от вашият сегашен ръст и състояние/в момента на пристигането ви там/ до възрастен,т.е. вие отново започвате да растете.Расте тялото ви ,удължава се тилната ви част, и в края на краищата вие ще заприличате на Ехнатон.Имено това се е подразбирало под египетското яйце на метаморфозата.

Това всичко пояснява,защо на вас ви е необходимо да се намирате в състояние на покой отвътре в първите няколко часа на Прехода през измеренията и преминаването в сферата на съзнание в следващото измерение.Повтарям,работет е върху своя характер. Когато вие въведете полето на Мер-Ка-Ба,в същото време ще постигнете резултата. Най-главното е -вътрешната технология. И много важно е да помагате на другите.С течение на времето както вие все повече ще разбирате какво е заложено в това,у вас ще се появи моралната отговорност да помагате,ако вас ви помолят.

Вашето космическо развитие

Във времето на Прехода вашето Визше Аз ще започне да се слива с вашето ниво на съзнание,докато вие и то не станете едно цяло.

Вие,бъдейки на високо ниво на съзнание,имате в качеството си на тяло това тяло,което понастоящем ползвате.Но един ден вие буквално ще станете слънца и звездите в небето-това е част от процеса на живота.Много Високото Ниво на Съзнание и измерение има в качеството си на тяло Земята.

Източник: http://indigota.com/index.php?topic=...#ixzz25nDivSH6

Oooooкуууу по-добре измеренията да не се сблъскат,че тогава ще стане не Армагедон ми нещо много по-лошо.Но ФорзаФелипе точно това могат хората,да местят предмети,да ги деформират и много още.А пък в 4 измерение сме богове ;д

ForzaFelipe та щом казваш ,че възприемаш по-добре изкуството и т.н. тва ще рече че си по духовно извисен нали ? Въпроса ми е тогава , защо за аватар си сложил няква колица и позьорски татуси за подпис като те нямат нищо общо с горното?

Каквооооооооо?Чакай да не казваш,че на 21 декемрви ще отидем в астрала в 4 измерение?Уоу супеееееееееер,а дано,тва много го искам,ще си павим каквото си искаме (party) ;d и дано тогава хората се осъзнаят.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ranieri Виж мнението
    ForzaFelipe та щом казваш ,че възприемаш по-добре изкуството и т.н. тва ще рече че си по духовно извисен нали ? Въпроса ми е тогава , защо за аватар си сложил няква колица и позьорски татуси за подпис като те нямат нищо общо с горното?
    Е да си сложа за аватар небето и за подпис млечния път ли?Това как възприемам нещата не значи че не може да си ползвам снимка на колата ми във форума,или че за подпис не мога да си сложа снимка на татусите...живеем в 21ви век,да се превърнеш в монах не значи че си духовно извисен...света е тук,това че има и друго измерение и т.н. не значи че трябва да станеш монах,да живееш в пълна изолация и тем подобни глупости...

За 21 декември...не си мислете че ще се случи нещо фрапантно,ще ни удари като метеорит,всичко ще се разтресе,ще слизат ангели и ще спасяват извисените или там каквото предполагат...и няма да ставаме богове,ние сме си богове тук,това че не го осъзнаваме...
    >>DjBelev<<

Офффф божеее ти сме богове и тук да,но там е малко по-различно все пак.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си