.
Затворена тема
Страница 52 от 121 ПървиПърви ... 24248495051525354555662102 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 276 до 1 300 от общо 3024
    Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Благодаря момичета.
    Грижа се за косата само с домашни маски,в които слагам-кисело мляко,оцет,какао,кафе на прах,канела,жълтък,1ч.л.майо неза,малко горчица,хума,хининова вода и от 1 месец насам слагам и стимуланта на икаров.За козметика ползвам само шампоаните,маски,кристалит е и ампулите на Кристиан оф Рома.Избягвам преси и сешоари.Общо взето е това,което й правя.А и маските ги правя само 1-2 пъти в месеца,не повече.Преди ползвах и тривитаминол,но нещо взе да ми капе малко косата и го спрях.Вече от 1г. не го ползвам,а само тази маска,която написах.Ако има нещо питайте.
    А каква майонеза и горчица използваш?

strawberry88 косата ти е невероятна! Поздравления!
    Последно редактирано от lqlq89 : 09-12-2012 на 08:20
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Абе най-късото ми е до ушите!Какви плитки... ;(
    И с ролките вече няма да мога да я правя.
    От днес започвам да следвам всички стъпки за по-бърз растеж!Ще пия по 5 литра вода на ден и ще си взема тривитаминол и зехтин.И някакъв балсам без отмиване.
    ...Ще се побъркам. ;ss
    Защо не я намачкваш с балсама без отмиване на Макадамиа?

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Изключително НЕ харесвам естествено къдравите коси. Да се извиня на притежателките им, в това число и аз, ама стоят като разплетени дамаджани. И не, няма нужда да ми се обяснява, че не съм ползвала подходящи продукти - всякак стои грозно. Решиш да я вържеш на опашка - ако не искаш да слагаш лак, нямаш 50 фиби или диадема е пълна трагедия, а и с къдрава опашка седиш като някакво пони. Пусната - без пяна не струва, само първия ден е що-годе добре, другите дни възглавницата я фризира по всевъзможни начини, но в крайна сметка остава безформена и сплесната. Плитка диадема и надолу къдрава коса? Колко зле трябва да е това? Единствено кока е вариант, аз само на такъв ходя от ... половин година? Аз също съм ЗА изправянето. Това, че ползвате преси, не значи задължително, че косата ви ще изгори и ще останете с 2 кичура на главата. Ползвайте качествени продукти и всичко ще си дойде на мястото. Аз на твое място щях да се изправям, ако не всеки ден, то след всяко къпане, но с този косопад предпочитам да пропусна - само дърпането от пресата ми липсва.
    http://images.starpulse.com/pictures...RSH-003987.jpg Виж го и после пак ми разправяй, че стояло като кошница С подходящите грижи всичко се постига. Стои грозно когато опитваш да я вързваш на опашка, плитка, лента, пяна, гел и де що простотия има. Стои добре просто пусната и добре поддържана.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    На мен не ми харесва. Примерът също ти е неуместен. Защо? Първо защото точно такива коси, каквито показа, не са срещани под път и над път, рядкост са и като цяло не са характерни за нашия край, въпреки че има хора, които ги притежават. Второ - на снимката, която даде, жената е известна, доколкото успях да разбера - меко казано нелепо е да се правят подобни сравнения, най-малкото за нейната коса се грижат професионални стилисти и коафьори, които са специализирани в тази област. За вас не знам, при мен такива хора не се намират. И ставаше дума за къдрава коса от типа на вълниста, чуплива, с неправилни къдрици. Досега не съм видяла нито едно момиче, което я носи естествена и да ми е харесало как изглежда. Просто колкото и да се опитваме, няма да докараме естествения и разрошен вид, който е по списанията, телевизията и интернет. И не, не е до подходяща грижа, защото на първия ден с "подходящите продукти" всичко стои перфектно, но легнеш ли да спиш - на другия ден забрави за каквато и да била прическа. Лично мнение.

Твърдя и ще твърдя, че с малко усилия всичко се случва И че естествената коса винаги е най-хубава.
    Моята не е толкова начупена и не толкова правилна, моята е тук права, там чупка, там букла ;д Няма къдрици, които да оформя, имам единични чупки и затова я изправям. Сега когато е по-дълга стои малко като на Никол Шварценегер ако е решила да не прави напук.
    Идеята ми беше не да се конкурираме със звездите с тумбата професионалисти зад тях, а че най-простичкото обикновено е най-хубаво. Какви са тея плитки и ленти и пени и etc. То да те е страх да я пипнеш.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    FuckingFreak
    не е важно на теб какво ти харесва... една къдрава коса с подходящите продукти и нужното време да я оформиш стои много хубаво само пусната дори .. не можеш да твърдиш че щом на теб не ти допада значи не е хубаво

Явно разбираме различни неща под "подходящите продукти" Ти казваш, че на първия ден е хубава косата, после като легнеш, на другия ден е кошница. Това се получава с такива продукти за оформяне , с които временно замазваш положението. Затова съм против тях за ежедневието. Разбира се на някакъв повод може или ако просто веднъж искаш да си по-специална, но всеки ден няма как да стане. Затова трябва да си поддържаш косата ЗДРАВА и хубава. На първо място винаги е здравето и да е силна.
    Ето например в косата на Strawberry забелязахме блясъка, здравето и, а не фризьорския гаф, който тя не си харесва. Разните малки момиченца ходят на училище с бални прически и това много ме дразни. Косите им са кошмарни, цъфтящи, с гаден цвят от цъфналото надолу три тона по-светли от корените, но това няма значение. Те са с дълги коси и с прическа.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    подходящи продукти по принцип са продуктите до които стигаш сам и виждаш,че ЛИЧНО на теб ти влияят добре и определено не трябва да са от днес за утре ... друго,че здравата коса стои по-добре и по-лесно се оформя.. дори и с изправянето - ако ти е здрава косата като я изправиш стои много добре,не стърчи и т.н.,но ако е накъсана и с цъфнали краища никога няма да успееш да я пригладиш хубаво ( освен ако те сложиш половин шише лак и не стои след него като камък)

Здравейте Новичка съм в сайта .. да се знае
    Значи искам да попитам за косопада..
    Напоследък като се събуждам има доста КОСА по възглавницата ми .. и като се сресвам остава ДОСТА по четката .. дори и с ръка като я дръпна ми се пълни шепата
    Четох някъде че било от сезона и не съм единствен случаи .. но ви моля за мнение ? ... и ако има някой като мен или някой който знае как да спра това .. явление Ще съм му много благодарна ако помогне
    П.С. - косата ми е къдрава и не я харесвам за това ползвам доста мощна преса всеки ден .. може и това да е проблема .. но след последните ми 2 къпания не съм я ползвала.. и косопада продължава .. дали ако не я използвам по - дълго време няма да спре ?

Banned Мега фен
    сезонен - ампулки против косопад

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    подходящи продукти по принцип са продуктите до които стигаш сам и виждаш,че ЛИЧНО на теб ти влияят добре и определено не трябва да са от днес за утре ... друго,че здравата коса стои по-добре и по-лесно се оформя.. дори и с изправянето - ако ти е здрава косата като я изправиш стои много добре,не стърчи и т.н.,но ако е накъсана и с цъфнали краища никога няма да успееш да я пригладиш хубаво ( освен ако те сложиш половин шише лак и не стои след него като камък)
    Друго имах предвид, аз като казах да си намериш подходящите продукти нямах предвид продукти за оформяне на косата, а за възстановяване и поддържане на структурата и.
    Пък изгорената коса ако знайш колко хубаво се изправя Една моя до болка изрусена приятелка само един път минава с пресата и перфектно право ;д то щото няма грам живот в тая коса.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    а,е нищо
    ами не знам... повечето момичета,които си изправят косата всеки ден ( такива,които познавам и съм сигурна де) едвам се изправят като хората.. а и примерно аз като не я изправя 2 месеца и после първи път е супер хубаво.. не знам,сиг. е до коса

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета, от кои ампули сте най-доволни ? Последния път ,когато се къпах и на мен ми паднаха повечко косми, мисля да спра косопада докато не е станало по - сериозно.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Момичета, от кои ампули сте най-доволни ? Последния път ,когато се къпах и на мен ми паднаха повечко косми, мисля да спра косопада докато не е станало по - сериозно.
    UNA,Denis,Revalid подредила съм ти ги по качество - лично !

Супер фен Аватара на wiiwa
    А тези http://www.nisea-bg.com/produkti/amp...coni-12ml.html са с силикон. Няма да са полезни за косата , нали ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    А тези http://www.nisea-bg.com/produkti/amp...coni-12ml.html са с силикон. Няма да са полезни за косата , нали ?
    ами не знам.. не ми изглеждаш хубави,а и тоя силикон...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Много ви благодаря момичета!Подкрепяте ме много! И аз много се зарадвах, когато фризьорката ми каза, че се е сгъстила и е станала по - плътна, а като се сетя преди 2 години каква беше.Тогава не полагах никакви грижи за нея.Подстригвах се сигурно веднъж годишно и ползвах само шампоан.Решех я с четка веднага щом излезна от банята и лягах с мокра коса или пък постоянно я суших със сешоар и ползвах преса без термозащитен продукт.Нямам снимки за съжаление, за да видите колко ужасна беше. Значи грижите не са били напразно.
    fizzyg, благодаря.Ще пробвам и с крема без отмиване.Толкова съм отчаяна, че ще пробвам всичко!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Да, аз казах, че не ми харесват естествено къдравите коси и по-натам написах, че това си е лично моето мнение. Не ангажирам никой с него.
    Равносметка от миналата година май месец : бретона ми е пораснал с малко повече от една педя... малко е за година и половина почти, нали?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Да, аз казах, че не ми харесват естествено къдравите коси и по-натам написах, че това си е лично моето мнение. Не ангажирам никой с него.
    Равносметка от миналата година май месец : бретона ми е пораснал с малко повече от една педя... малко е за година и половина почти, нали?
    ами зависи от педята ... но ако сметнем,че е г/д. около 16-7 см. значи бритона си ти расте нормално

Мисля да се мажа 2 пъти в седмицата с тривитаминол.
    И ще се старая изобщо да не се изправям, защото веднъж почна ли трудно спирам. |(

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    А ти как се по-харесваш - с права или къдрава коса?

Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    А ти как се по-харесваш - с права или къдрава коса?
    Не знам към мен ли е въпросът, но ще отговоря.
    С къдрава се харесвам повече и попринцип харесвам повече къдравите коси.Правите са много скучни.
    Иначе в 7-8 клас май бях обсебена от правата коса и непрекъснато се изправях.Не излизах от къщи без да се изправя.Сега осъзнавам колко глупаво е било това.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    http://images.starpulse.com/pictures...RSH-003987.jpg тая пък е ужас в главата. И така е на събитие - значи е след фризьор?! Не знам, мен коса, оставена да се вее в естественото си състояние, каквото и да е то ми изглежда супер неподдържана.

Всеки мъж ще ти каже, че предпочита естествена мекичка коса, отколкото някаква сложна архитектура или нещо, прикрепено с помощта на кило- кило и половина лак за коса. А на косата на София Милош не знам какво не и харесваш, възхищавам и се от години.
    Мисля , че тая тема се превърна прекалено много в за и против къдравата коса и трябва да спрем това ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Много ви благодаря момичета!Подкрепяте ме много! И аз много се зарадвах, когато фризьорката ми каза, че се е сгъстила и е станала по - плътна, а като се сетя преди 2 години каква беше.Тогава не полагах никакви грижи за нея.Подстригвах се сигурно веднъж годишно и ползвах само шампоан.Решех я с четка веднага щом излезна от банята и лягах с мокра коса или пък постоянно я суших със сешоар и ползвах преса без термозащитен продукт.Нямам снимки за съжаление, за да видите колко ужасна беше. Значи грижите не са били напразно.
    fizzyg, благодаря.Ще пробвам и с крема без отмиване.Толкова съм отчаяна, че ще пробвам всичко!

О,да. Моята история сякаш разказваш. И аз така-само шампоан. Четката след баня,гадна преса ВСЕКИ ДЕН без термо-защитен продукт .. Пъъъълен ужас! :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си