- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Последно редактирано от lqlq89 : 09-12-2012 на 08:20
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
http://images.starpulse.com/pictures...RSH-003987.jpg Виж го и после пак ми разправяй, че стояло като кошницаС подходящите грижи всичко се постига. Стои грозно когато опитваш да я вързваш на опашка, плитка, лента, пяна, гел и де що простотия има. Стои добре просто пусната и добре поддържана.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
На мен не ми харесва. Примерът също ти е неуместен. Защо? Първо защото точно такива коси, каквито показа, не са срещани под път и над път, рядкост са и като цяло не са характерни за нашия край, въпреки че има хора, които ги притежават. Второ - на снимката, която даде, жената е известна, доколкото успях да разбера - меко казано нелепо е да се правят подобни сравнения, най-малкото за нейната коса се грижат професионални стилисти и коафьори, които са специализирани в тази област. За вас не знам, при мен такива хора не се намират. И ставаше дума за къдрава коса от типа на вълниста, чуплива, с неправилни къдрици. Досега не съм видяла нито едно момиче, което я носи естествена и да ми е харесало как изглежда. Просто колкото и да се опитваме, няма да докараме естествения и разрошен вид, който е по списанията, телевизията и интернет. И не, не е до подходяща грижа, защото на първия ден с "подходящите продукти" всичко стои перфектно, но легнеш ли да спиш - на другия ден забрави за каквато и да била прическа. Лично мнение.
Твърдя и ще твърдя, че с малко усилия всичко се случваИ че естествената коса винаги е най-хубава.
Моята не е толкова начупена и не толкова правилна, моята е тук права, там чупка, там букла ;д Няма къдрици, които да оформя, имам единични чупки и затова я изправям. Сега когато е по-дълга стои малко като на Никол Шварценегер ако е решила да не прави напук.
Идеята ми беше не да се конкурираме със звездите с тумбата професионалисти зад тях, а че най-простичкото обикновено е най-хубаво. Какви са тея плитки и ленти и пени и etc.То да те е страх да я пипнеш.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
FuckingFreak
не е важно на теб какво ти харесва... една къдрава коса с подходящите продукти и нужното време да я оформиш стои много хубаво само пусната дори .. не можеш да твърдиш че щом на теб не ти допада значи не е хубаво
Явно разбираме различни неща под "подходящите продукти"Ти казваш, че на първия ден е хубава косата, после като легнеш, на другия ден е кошница. Това се получава с такива продукти за оформяне , с които временно замазваш положението. Затова съм против тях за ежедневието. Разбира се на някакъв повод може или ако просто веднъж искаш да си по-специална, но всеки ден няма как да стане. Затова трябва да си поддържаш косата ЗДРАВА и хубава. На първо място винаги е здравето и да е силна.
Ето например в косата на Strawberry забелязахме блясъка, здравето и, а не фризьорския гаф, който тя не си харесва.Разните малки момиченца ходят на училище с бални прически и това много ме дразни. Косите им са кошмарни, цъфтящи, с гаден цвят от цъфналото надолу три тона по-светли от корените, но това няма значение. Те са с дълги коси и с прическа.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
подходящи продукти по принцип са продуктите до които стигаш сам и виждаш,че ЛИЧНО на теб ти влияят добре и определено не трябва да са от днес за утре ... друго,че здравата коса стои по-добре и по-лесно се оформя.. дори и с изправянето - ако ти е здрава косата като я изправиш стои много добре,не стърчи и т.н.,но ако е накъсана и с цъфнали краища никога няма да успееш да я пригладиш хубаво ( освен ако те сложиш половин шише лак и не стои след него като камък)
ЗдравейтеНовичка съм в сайта .. да се знае
![]()
Значи искам да попитам за косопада..
Напоследък като се събуждам има доста КОСА по възглавницата ми .. и като се сресвам остава ДОСТА по четката .. дори и с ръка като я дръпна ми се пълни шепата![]()
Четох някъде че било от сезона и не съм единствен случаи .. но ви моля за мнение ?... и ако има някой като мен или някой който знае как да спра това .. явление
Ще съм му много благодарна ако помогне
П.С. - косата ми е къдрава и не я харесвам за това ползвам доста мощна преса всеки ден .. може и това да е проблема .. но след последните ми 2 къпания не съм я ползвала.. и косопада продължава .. дали ако не я използвам по - дълго време няма да спре ?![]()
сезонен - ампулки против косопад
Друго имах предвид, аз като казах да си намериш подходящите продукти нямах предвид продукти за оформяне на косата, а за възстановяване и поддържане на структурата и.
Пък изгорената коса ако знайш колко хубаво се изправяЕдна моя до болка изрусена приятелка само един път минава с пресата и перфектно право ;д то щото няма грам живот в тая коса.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
а,е нищо
ами не знам... повечето момичета,които си изправят косата всеки ден ( такива,които познавам и съм сигурна де) едвам се изправят като хората.. а и примерно аз като не я изправя 2 месеца и после първи път е супер хубаво.. не знам,сиг. е до коса
Момичета, от кои ампули сте най-доволни ? Последния път ,когато се къпах и на мен ми паднаха повечко косми, мисля да спра косопада докато не е станало по - сериозно.
А тези http://www.nisea-bg.com/produkti/amp...coni-12ml.html са с силикон. Няма да са полезни за косата , нали ?
Много ви благодаря момичета!Подкрепяте ме много!И аз много се зарадвах, когато фризьорката ми каза, че се е сгъстила и е станала по - плътна, а като се сетя преди 2 години каква беше.Тогава не полагах никакви грижи за нея.Подстригвах се сигурно веднъж годишно и ползвах само шампоан.Решех я с четка веднага щом излезна от банята и лягах с мокра коса или пък постоянно я суших със сешоар и ползвах преса без термозащитен продукт.Нямам снимки за съжаление, за да видите колко ужасна беше.
Значи грижите не са били напразно.
fizzyg, благодаря.Ще пробвам и с крема без отмиване.Толкова съм отчаяна, че ще пробвам всичко!![]()
Да, аз казах, че не ми харесват естествено къдравите коси и по-натам написах, че това си е лично моето мнение. Не ангажирам никой с него.
Равносметка от миналата година май месец : бретона ми е пораснал с малко повече от една педя... малко е за година и половина почти, нали?![]()
Мисля да се мажа 2 пъти в седмицата с тривитаминол.
И ще се старая изобщо да не се изправям, защото веднъж почна ли трудно спирам.|(
А ти как се по-харесваш - с права или къдрава коса?
Не знам към мен ли е въпросът, но ще отговоря.
С къдрава се харесвам повече и попринцип харесвам повече къдравите коси.Правите са много скучни.
Иначе в 7-8 клас май бях обсебена от правата коса и непрекъснато се изправях.Не излизах от къщи без да се изправя.Сега осъзнавам колко глупаво е било това.![]()
http://images.starpulse.com/pictures...RSH-003987.jpg тая пък е ужас в главата. И така е на събитие - значи е след фризьор?! Не знам, мен коса, оставена да се вее в естественото си състояние, каквото и да е то ми изглежда супер неподдържана.
Всеки мъж ще ти каже, че предпочита естествена мекичка коса, отколкото някаква сложна архитектура или нещо, прикрепено с помощта на кило- кило и половина лак за коса.А на косата на София Милош не знам какво не и харесваш, възхищавам и се от години.
Мисля , че тая тема се превърна прекалено много в за и против къдравата коса и трябва да спрем това ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more