.
Затворена тема
Страница 53 от 121 ПървиПърви ... 34349505152535455565763103 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 301 до 1 325 от общо 3024
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    http://images.starpulse.com/pictures...RSH-003987.jpg тая пък е ужас в главата. И така е на събитие - значи е след фризьор?! Не знам, мен коса, оставена да се вее в естественото си състояние, каквото и да е то ми изглежда супер неподдържана.
    не знам за на тая косата,но не мисля,че естественото означава неподдържано.. моята коса в повечето случаи е естествена,но не и неподдържана ... като косата ми беше по-къса изглеждаше така: http://www.prikachi.com/images.php?i...9/5262629w.jpg и редовно си ходех с естествената коса

Мега фен Аватара на strawberry88
    Глупости!Как може да казваш, че естестените коси са грозни?Аз ги харесвам стига да са здрави и поддържани.
    FuCKkK13, това ми е любимата снимка на косата ти. <3

Супер фен Аватара на fizzyg
    Да,и на много ми харесва тази снимка,много хубава коса (:

Banned Мега фен
    мерси.. ами да ама не може хем да искам да е такава,хем дълга.. смисъл тя ми е чуплива и като е къса е такава,а като е дълга от тежестта на косата чупките почват да стават по-малко и няма тази форма... ама пък за това ги има ролките

Супер фен Аватара на weheartiit
    И аз да ви попитм,понеже не съм много запозната с това,защо след баня не трябва да си сресваш косата ?Аз след като си подсуша косата с хавлия винаги я сресвам, защото обикновенно се къпя вечер и ако не го направя,на сутринта ми е заплетена и много трудно податлива.

иначе фък казвала съм и преди,но имаш много,много хубава коса (:

Banned Мега фен
    мерси много ... ами да,като е мокра косата е по-уязвима и така по-лесно се накъсва... защо след баня не си слагаш хавлия на косата за 10-15 мин. след това лесно съхне и можеш да си я срешеш и тогава да си легнеш

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Абе най-късото ми е до ушите!Какви плитки... ;(
    И с ролките вече няма да мога да я правя.
    От днес започвам да следвам всички стъпки за по-бърз растеж!Ще пия по 5 литра вода на ден и ще си взема тривитаминол и зехтин.И някакъв балсам без отмиване.
    ...Ще се побъркам. ;ss
    Водата помага за растежа така ли ? Как точно, че изобщо не съм чувала такова нещо Ако е вярно ще изпия вместо 2 литра 3-4 литра на ден

Между другото съм много доволна от био шампоана и балсама с шоколад.
    П.П.Много е къса!Ще се побъркам!

Цитирай Първоначално написано от chocolatte96 Виж мнението
    Водата помага за растежа така ли ? Как точно, че изобщо не съм чувала такова нещо Ако е вярно ще изпия вместо 2 литра 3-4 литра на ден
    Естествено, че помага.Все пак е важно и вътрешно да я хидратираме.

Фък, така по-къдрава повече ми харесва. Като на кукличка буклите ;д
    За сресването, моето мнение е, че ако е мокра , трябва да се прави с едър гребен ? Ако е наистина мокра, да тече вода от нея. Пък ако е леко влажна май не е такъв проблем. Моята ако не я среша мокра знайш ли каква ще е бе Една вечер бях легнала с мокра коса и на сутринта ми стърчеше един кичур перпендикулярно на главата и майка ми каза, че бил като забит кол
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    е не,аз имам предвид ако не може като е суха да стои с кърпа на главата,после да изчака малко и да я среше като е влажна т.е. като е г/д. 50% суха ... иначе да, и аз си я харесвах ама както казах не може и така и дълга и предпочитам дълга,а това мога и с ролки да го правя ( малко повече играчка де,но все пак)

Голям фен Аватара на cheburashka
    тривитаминолът спира ли косопада?

^Като е суха ли да стои с кърпа на главата
    Аз пък не мога. Хавлията ми нарочно няма качулка , за да си кача чалма на главата , че много мразя мокри кичури по гърба
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    ^Като е суха ли да стои с кърпа на главата
    Аз пък не мога. Хавлията ми нарочно няма качулка , за да си кача чалма на главата , че много мразя мокри кичури по гърба
    неее ...добре,опитвам се да обясня: тя каза,че вечер се къпе и си реше косата докато е мокра щото си ляга,а ако не я среше после положението е зле... за това и казах,за да не я суши или чака да слага една хавлиена кърпа на главата за 10-15 мин. щото това поема доста от косата.. после малко да изчака без кърпа и тогава да я реше т.е. да не е много мокра,а да е влажна

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    ами доста са го ползвали против косопад,но май си зависи ...

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    неее ...добре,опитвам се да обясня: тя каза,че вечер се къпе и си реше косата докато е мокра щото си ляга,а ако не я среше после положението е зле... за това и казах,за да не я суши или чака да слага една хавлиена кърпа на главата за 10-15 мин. щото това поема доста от косата.. после малко да изчака без кърпа и тогава да я реше т.е. да не е много мокра,а да е влажна
    Благодаря ти,че ми обясни,вече разбрах . Ще пробвам така.

Голям фен Аватара на cheburashka
    защото вече си правих 3-4 маски с него, никакъв ефект откъм косопад, знам, че не става много бързо, но поне някаква разлика... други съвети, освен ампули... много ми е трудно да ги нанасям

Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    На някои им помага, а при други има обратен ефект и пада още повече.Аз не бих рискувала.Ползвай си продукти специално за косопад, а тривитаминола го ползвай, когато нямаш проблеми.

да бе ясно ,ама вместо думата "мокра" каза "суха" и затова ми стана смешно ;д иначе разбрах идеята и аз така правя. Дори и да я суша със сешоар първо има сериозно ходене с кърпа и търкане с кърпата, че не е хубаво да се суши много мокра коса.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на fizzyg
    мерси.. ами да ама не може хем да искам да е такава,хем дълга.. смисъл тя ми е чуплива и като е къса е такава,а като е дълга от тежестта на косата чупките почват да стават по-малко и няма тази форма... ама пък за това ги има ролките
    Хаха,правилно

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    И аз да ви попитм,понеже не съм много запозната с това,защо след баня не трябва да си сресваш косата ?Аз след като си подсуша косата с хавлия винаги я сресвам, защото обикновенно се къпя вечер и ако не го направя,на сутринта ми е заплетена и много трудно податлива.

иначе фък казвала съм и преди,но имаш много,много хубава коса (:
    Да,с гребен е позволено,но не много пъти,а само минаваш 1 път през всеки кичур.
    Цитирай Първоначално написано от chocolatte96 Виж мнението
    Да,доста помага

Иначе и на мен ми хрумна като идея да започнеш да използваш био шампоана. И мисля,че мноооого по-добре ще ти влияе на растежа на косата,Ягодке

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    да бе ясно ,ама вместо думата "мокра" каза "суха" и затова ми стана смешно ;д иначе разбрах идеята и аз така правя. Дори и да я суша със сешоар първо има сериозно ходене с кърпа и търкане с кърпата, че не е хубаво да се суши много мокра коса.
    ааа съжалявам тогава.. изобщо не съм се усетила... нещо много мокра/суха/суха/мокра станаха и се обърках

Banned Мега фен
    ооо не бе.. просто не съм сложила запетайка... нямам кирилица и работя с кирилизатор и тия запетайки хич не ги отразявам

Banned Мега фен
    е не,аз имам предвид ако не може като е суха запетайка да стои с кърпа на главата,после да изчака малко и да я среше като е влажна т.е. като е г/д. 50% суха ... иначе да, и аз си я харесвах ама както казах не може и така и дълга и предпочитам дълга,а това мога и с ролки да го правя ( малко повече играчка де,но все пак)
    ето така май вече няма да ви обърквам

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Мисля да си взема ето този шампоан. Някой ползвал ли го е?

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Съжалявам за голямата снимка, не знам защо се получи така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си