- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
^ Някаква идея кои храни са добре и кои кофти за косата ?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз пак ще започна да си правя маската, която преди си правех и много добре ми се отразяваше - 2 суп. л. тривитаминол, 1 жълтък, 1 суп. л. кисело мляко, 1 суп. л. бадемово масло, 1 суп. л. оцет и 1 суп. л. ракия.
Нали не е задължително да слагам мас и газ?Страх ме е, че ще мирише, а и няма откъде да купя и не съм слагала до сега.И оцета трябва да е ябълков, нали?Аз преди май не слагах ябълков...
Какви продукти ти бяха предложили? /за подаръка/ :Д
С преса не съм пробвала,скоро и нямам намерение,с тая бъгната преса :Д Докато не си взема нова няма да я използвам.
Ами здравословните храниПовече зеленчуци и плодове
![]()
Защо слагате алкохол? Той НЕ Е полезен за косата,хората избягват продукти за коса с алкохол..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Цигарите да не казвам как ти мирише косата. Тя и добре да изглежда, мирише отвратително. Ама и на пушачите със стаж косите им са много гадни и им личи ;/ Цяло щастие, че не пуша![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Сетих се за още - сушени плодове,мюсли,прясно мляко,кашкавал,сирене и общо взето млечни продуктии мед също.Тези храни са полезни не само за косата,но и за кожата.
Как можах да забравя най - полезното нещо за косата - ЯЙЦА!!!![]()
Прекрасно : ) Само малко повече вода трябва да пием ..
По тая логика кафето е кофти за косата, защото дехидратира? Но не мога да се откажа от него , съжалавям. ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз от една година пия единствено вода,фрешове и зелен чай.Вече свикнах така и соковете от кутии и газираното са ми ужасни.Много рядко пия прясно мляко,защото от него излизат пъпки и не искам да рискувам.
Още полезни храни за косата-стриди,птиче месо,сьомга,грах,кафяв ориз,магданоз,кайсии,морко и,цитруси...
Последно редактирано от strawberry88 : 09-13-2012 на 13:24
^Така е.И също вредните храни са вредни за цялото тяло,не само за косата.![]()
Сори, един грях имам ;д не пуша, храня се здравословно, пия рядко, сега и на кафенцето ми посегнаха ;( ;дд
по принцип в малки дози мисля, че е антиоксидант, което е хубаво. Само да не се оливаме.
Газираното да, то е много по-кофти от кафето. Токсични отпадъци в чаша.
Аз пък с мляко се НАЛИВАМ и нищо ми няма, пъпки по принцип нямам и не съм имала на 13-14.
Ох мисля да си направя един чай и да му сложа много много лед .. strawberry88, идеи даваш ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Хаха,радвам се.![]()
Аз преди малко си направих зелен чай. <3
Та от прясното мляко излизат пъпки само на хората с проблемна кожа,не на всички.
Последно допълнение-авокадо!И за ядене и за маски за коса и лицето е много добро.Аз съм си правила на косата.
С четка и сешоар не става,пак нямам обем.Издухвам се с кръгла четка и ефекта е моментен,и след 1 час е слегнала,не е като сплескана,но няма и кой знае какъв обем.Дори си подстригах горните пластове с 2-3 пръста по-къси,за да имам обем,но пак е същото.Не знам какво да я правя вече,всеки път трябва вафлички да си правя,за да е добре.
http://apteka.framar.bg/21001706/%D1...-%D0%BC%D0%BB-
Гледах го този шампоан днес и се чудех дали да си го взема. Косата ми е много тънка,мацна и падаща. Точно като за мен звучи, но не съм много от доверчивите. Утре трябва да си купя шампоан, а не знам какъв да е. До сега бях с хининов, но той много ми изсуши косата и сега лети из пространството. Чудех се дали да не пробвам и черният на Лореал дето Лопез го рекламира. Или пак да си заложа на Орцен, защото бях доволна от него. Някакви наблюдения към шампоаните имате ли?
Имам една чашка за чай с капаче и цедка и нарисувана с едни гейши и красоти ;д то кеф да ти прави да пиеш
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Веднъж бях ходила за тривитаминол с една приятелка във ветеринарна аптека ;д И влизаме ние , казваме един тривитаминол и момчето почва да се смее вика знаех, че това ще кажете ;дд
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Взех си тривитаминола за 6,48 лв....последния път май беше 8-9 лв.Йей!
![]()
![]()