.
Отговор в тема
Страница 55 от 69 ПървиПърви ... 54551525354555657585965 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 351 до 1 375 от общо 1721
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Razor sharp Виж мнението
    "А мислиш ли, че тя мисли същото? Знам, че го мисли." Откъде си толкова сигурен? Не познавам нито теб, нито приятелката ти и това може би ме ограничава, но все пак вярвам, че всеки може да се преструва на някой друг дори (може би най-вече) пред своето обкръжение. Смятам, че ако не разполагаш със способност да четеш мисли не можеш да ми отговориш със сигурност.Отделно:
    Правил ли си секс?(може би не е за тази тема)
    ти май се регна да го разпитваш, м?

хм, има нещо гнило в Дания...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Голям фен Аватара на chushkopek
    "А мислиш ли, че тя мисли същото? Знам, че го мисли." Откъде си толкова сигурен? Не познавам нито теб, нито приятелката ти и това може би ме ограничава, но все пак вярвам, че всеки може да се преструва на някой друг дори (може би най-вече) пред своето обкръжение. Смятам, че ако не разполагаш със способност да четеш мисли не можеш да ми отговориш със сигурност.
    Доста ме бива в ролята на детектор на лъжата и освен това знам как мисли за доста неща от което пряко следва това наистина да е мнението и.
    Отделно:
    Правил ли си секс?(може би не е за тази тема) Да.

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    ууууу^^
    кой ти преподава? Уфф....Минчева.
    //наближава рожденият ден на Господина и ми е почти носталгично:Д

Парарарам

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Интересно ми е как изглеждаш :Д
    Колко си висок? Слаб или набит?

Мечта и цел едно и също нещо ли са?
    Какви са твоите цели? Желания? Планове за бъдещото?
    Пътувал ли си извън България? Би ли искал да живееш извън нея?
    Какво мислиш за расизма? А за феминизма? Защо думата феминистка е обида в днешния западен свят? Според теб като обида ли трябва да се възприема?

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Какво те мотивира?
    В какво вярваш?
    Смяташ ли се за добър ученик?
    Любим алкохол?
    Можеш ли да готвиш?
    Дефинирай "успех".
    Да обичаш или да бъдеш обичан?
    Играеш ли шах?
    Поемаш ли рискове?
    На кого искаш да приличаш?
    Изброй 5 положителни и 5 отрицателни свои качества.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Какъв стил дрехи носиш?
    Къде обичаш да оставаш сам?
    На море или на планина предпочиташ да ходиш?
    Качи някоя снимка, която си направил и се гордееш с нея. Видях, че си писал из интереси Фотография. С какъв апарат си?
    Доколко красивата снимка зависи от хубав апарат и доколко от фотографа? Снимаш ли хора? Бива ли те в това?
    Харесваш ли паяци? Змии? Насекоми някакви?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

"А мислиш ли, че тя мисли същото? Знам, че го мисли." Откъде си толкова сигурен? Не познавам нито теб, нито приятелката ти и това може би ме ограничава, но все пак вярвам, че всеки може да се преструва на някой друг дори (може би най-вече) пред своето обкръжение. Смятам, че ако не разполагаш със способност да четеш мисли не можеш да ми отговориш със сигурност.Отделно:

хм, има нещо гнило в Дания... Признавам си 40 годишен космат педофил съм и искам да се забавлявам с малки момченца...Моля не се занасяй - като цяло не влизам често в тоя сайт и просто ми стана интересно. Плюс това въпросите свързани със секс не са забранени нали? Та:
    1. Наука или Вяра?
    2.Смяташ ли, че животът има смисъл като цяло и търсиш ли такъв във своя?
    3.Какво ти е мнението за наречената частица Бог(God particle), която според теориите е възможно да придава маса на телата?
    4.Какво мислиш за изследванията и работата като цяло в ЦЕРН?
    5.Дали науката и религията не са два своеобразни начина за откриване на едно и също нещо?

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Интересно ми е как изглеждаш :Д
    Колко си висок? 1,80 Слаб или набит? По-скоро набит.

Мечта и цел едно и също нещо ли са? Мечтата е цел без стремеж ако ме разбра.
    Какви са твоите цели? Семейство и кариера. Желания? Много. Планове за бъдещото? Не обичам да правя дългосрочни планове освен ако нещата не са сигурни.
    Пътувал ли си извън България? На доста места. Би ли искал да живееш извън нея? Определено.
    Какво мислиш за расизма? Глупаво и безпочвено е. А за феминизма? Глупаво, безпочвено, но нужно. Защо думата феминистка е обида в днешния западен свят? 0_0 Не го знаех това, но без изобщо да съм запознат предполагам, че явно на някои не му харесва идеята жените да са се възприемат по-визши. Според теб като обида ли трябва да се възприема? Ако понятието се използва по дефиниця, да, хората трябва да са с равни права.

Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Какво те мотивира? Нищо.....наистина, мога да направя или да не направя всичко ако имам само причина, воля, мотивация и подобни неща са ми бегло понятни.
    В какво вярваш? В нищо, имам сериозен проблем с вярата като понятие.
    Смяташ ли се за добър ученик? Толкова, колкото ми трябва.
    Любим алкохол? Трудно ми е да избера между текила, червено вино и уиски.
    Можеш ли да готвиш? Достатъчно неща.
    Дефинирай "успех". Хм....трудно е да се дефинира точно в интерес на истината, да кажем постигане на дадена цел максимално ефективно.
    Да обичаш или да бъдеш обичан? Първо ще кажа, че предпочитам да не използвам думите любов и обич, защото наистина масово се използват с глупаво и наивно значение, което далеч не е реално. Ако разбирам въпроса буквално използвайки думите по дефиниция, то да бъдеш обичан е следствие от способността да обичаш.
    Играеш ли шах?Да, но не съм играл от много време.
    Поемаш ли рискове? Максимално рядко.
    На кого искаш да приличаш? На никого.
    Изброй 5 положителни и 5 отрицателни свои качества.
    Положителни:
    Бързо намирам решение на всякакви проблеми.
    Реагирам трезво във всякакви ситуации.
    Мога лестно да потискам емоциите си.
    Лесно анализирам хора и ситуации.
    Имам ли причина да направя нещо, малко неща могат да ме спрат.
    Отрицателни:
    Като всеки човек от време на време греша.
    Много неща в хората ме дразнят като цяло, което не винаги искам да крия, а ако печеля от това да го крия, това е кофти качество.
    Прекалено много разсъждавам над нещата.
    За мен всичко е "победа на всяка цена" ако имам причина да го направя => трудно приемам неуспех.
    Прекалено много ми пука за няколко човека, което МОЖЕ да доведе до не напълно трезва преценка в дадена ситуация.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Какъв стил дрехи носиш? Каквото падне, дънки, панталони, тениски, ризи.
    Къде обичаш да оставаш сам? На терасата ми.
    На море или на планина предпочиташ да ходиш? Определено планина, не обичам топлото време и слънцето.
    Качи някоя снимка, която си направил и се гордееш с нея. Видях, че си писал из интереси Фотография.
    Не се гордея, но тази много я надцениха.
    С какъв апарат си? Canon EOS 1D Mark 2
    Доколко красивата снимка зависи от хубав апарат и доколко от фотографа? Повече зависи от фотографа, но и техниката е доста важна, да кажем 65% фотографа и 35% техниката Снимаш ли хора? Рядко. Бива ли те в това? Винаги има поле за развитие.
    Харесваш ли паяци? Мхм. Змии? Мхм. Насекоми някакви? Дразнят ме повечето, но все пак са ми интересни.
    Ауимбауе!
    Последно редактирано от chushkopek : 09-13-2012 на 19:36

хм, има нещо гнило в Дания... Признавам си 40 годишен космат педофил съм и искам да се забавлявам с малки момченца...Моля не се занасяй - като цяло не влизам често в тоя сайт и просто ми стана интересно. Плюс това въпросите свързани със секс не са забранени нали? Та:
    1. Наука или Вяра? Наука.
    2.Смяташ ли, че животът има смисъл като цяло и търсиш ли такъв във своя? Смисъл няма, ние му придаваме всевъзможен смисъл, за да имаме причина да вървим напред.
    3.Какво ти е мнението за наречената частица Бог(God particle), която според теориите е възможно да придава маса на телата? Какво да ми е мнението? Не знам дали съществува, допускам и 2-те.
    4.Какво мислиш за изследванията и работата като цяло в ЦЕРН? Че са наистина добра инвестиция.
    5.Дали науката и религията не са два своеобразни начина за откриване на едно и също нещо? Не, едното просто дава реални обяснения за заобикалящия ни свят, другото не е нищо повече от теория.
    Ляляля.

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    1.Ще пуснеш ли снимка?
    2.Сега 9клас ли ще си?
    3.Обичаш ли приятелката си?
    4.С колко момичета си спал?
    5.Обичаш ли животни? Какви?
    6.Спортуваш ли нещо?
    7.Кога и как реши, че искаш да следваш медицина?

Цитирай Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou Виж мнението
    1.Ще пуснеш ли снимка? Нямам, ако настояваш толкова ще се снимам. :Д
    2.Сега 9клас ли ще си? Да.
    3.Обичаш ли приятелката си? Както казах по-горе не обичам да използвам тези думи, защото малко хора ги разбират по дефиниция, както трябва да се разбират, по дефиниция да, по масовото разбиране, не.
    4.С колко момичета си спал? Само с нея.
    5.Обичаш ли животни? Да. Какви? Всякакви.
    6.Спортуваш ли нещо? Професионално в момента не, лятото го карам на Кардио само, иначе фитнес, футбол и тенис на корт.
    7.Кога и как реши, че искаш да следваш медицина? Май бях 5 клас, почнах да чета на тази тема и ми стана изключително интересно, а и ще съм добър в работата си, заради някои мои качества.

вдафявдя

Мега фен Аватара на Chacho
    "2.Сега 9клас ли ще си? Да."

Уха, тва не го очаквах. Мислех, че си към 20ка, че и отгоре. Имаш будна мисъл за млад човек, въпреки резервираността ми към такива оценки!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Какво те мотивира? Нищо.....наистина, мога да направя или да не направя всичко ако имам само причина, воля, мотивация и подобни неща са ми бегло понятни.
    Правиш нещата, защото има причина. Но не можеш да постигнеш определена цел, без движеща сила. А това е мотивацията. Връзката между насочени действия и постигнати резултати. Разбирай като начало, посока, постоянство, желание, готовност - това е временно състояние, свързано с желанието за "участие". Помисли сега пак какво те мотивира.

В какво вярваш? В нищо, имам сериозен проблем с вярата като понятие.
    Нямах предвид вяра като общоприетото понятие. Говоря за нещата, в които си убеден. Нещата, които са "истински", когато всичко друго изглежда "фалшиво". Нещата, които остават.
    Например аз вярвам, че всичко се случва с причина. Абсолютно безпочвено твърдение, но аз съм убедена в него.

Да обичаш или да бъдеш обичан? Първо ще кажа, че предпочитам да не използвам думите любов и обич, защото наистина масово се използват с глупаво и наивно значение, което далеч не е реално. Ако разбирам въпроса буквално използвайки думите по дефиниция, то да бъдеш обичан е следствие от способността да обичаш.
    Всеки си има различно разбиране какво е любов, какво е да обичаш и т.н. Не те питах това. Нека перифразирам: Да даваш или да получаваш?
    Въпреки че сега смисълът на целия въпрос се измести. Но идеята е подобна.

Съгласна съм с Chacho - доста будно е момчето. Има потенциал.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    И то голям. Само че още се лута за някои неща. Ще го отдам на скромния житейски опит
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Така:
    Имаш ли някакъв вид осъзнати предразсъдъци?Като цяло за или против си странностите в хората(бих искал да ми отговориш съгласно реакцията ти ако видиш "мъж" в розови дрехи, който размахва меки китки насам натам на улицата)?Ти самият стремиш ли се към съвършенство и опитваш ли се да си специален? Ако имаш някакъв идеал за себе си като цяло би ли могъл да го опишеш? Смяташ ли приятелите си за ценност или просто обкръжение, което рано или късно ще се замени? Приятно ли ти е да водиш спорове с близките си, дори и ако това включва частична загуба в един такъв спор? Забавляваш ли се с глупостта на по-не мислещите от теб? Щом ние придаваме смисъл на живота си, то можеш ли да формулираш смисълът, придаден от теб на собственият ти живот?

За първи път пиша в тази тема след като ми направи впечатление с това, че пишеш доста зряло за 15-годишен. Наистина и аз очаквах да си бая по-голям. Осъзнаваш ли се реално като по-зрял и улегнал от връстниците си?

Как би се самоопределил – повече екстроверт или повече интроверт?

От заможно или по-скоро по-обикновенно семейство си? С какво се занимават вашите?

Като стана въпрос и за приятелката ти – как и къде се запозна с нея?

Правиш нещата, защото има причина. Но не можеш да постигнеш определена цел, без движеща сила. А това е мотивацията. Връзката между насочени действия и постигнати резултати. Разбирай като начало, посока, постоянство, желание, готовност - това е временно състояние, свързано с желанието за "участие". Помисли сега пак какво те мотивира.

Наистина не знам.....не мога да усетя съществуването на такава.

Нямах предвид вяра като общоприетото понятие. Говоря за нещата, в които си убеден. Нещата, които са "истински", когато всичко друго изглежда "фалшиво". Нещата, които остават. Така де, няма такива, или знам, че нещо е така и го използвам като факт или не знам и допускам и 2-те възможности.
    Например аз вярвам, че всичко се случва с причина. Абсолютно безпочвено твърдение, но аз съм убедена в него.
    Кое му е безпочвеното? Закон на вселената ни е, че причината е преди следствието.

Всеки си има различно разбиране какво е любов, какво е да обичаш и т.н. Не те питах това. Нека перифразирам: Да даваш или да получаваш? Да получавам.
    Въпреки че сега смисълът на целия въпрос се измести. Но идеята е подобна.

Така:
    Имаш ли някакъв вид осъзнати предразсъдъци? Не.
    Като цяло за или против си странностите в хората(бих искал да ми отговориш съгласно реакцията ти ако видиш "мъж" в розови дрехи, който размахва меки китки насам натам на улицата)? Всеки има правото да бъде какъвто поиска, това, че повечето ги смятам за идиоти е друг въпрос, но не съм против.
    Ти самият стремиш ли се към съвършенство и опитваш ли се да си специален? Не.
    Ако имаш някакъв идеал за себе си като цяло би ли могъл да го опишеш?Нямам.
    Смяташ ли приятелите си за ценност или просто обкръжение, което рано или късно ще се замени? Нито едното, а и в момента истински приятел имам само един , останалото са приятна компания.
    Приятно ли ти е да водиш спорове с близките си, дори и ако това включва частична загуба в един такъв спор? Интелигентен спор не мога да откажа.
    Забавляваш ли се с глупостта на по-не мислещите от теб? Не, кофти ми е да съм заобиколен от такива където и да отида. Щом ние придаваме смисъл на живота си, то можеш ли да формулираш смисълът, придаден от теб на собственият ти живот? На мен не ми трябва смисъл, а причини.

Цитирай Първоначално написано от princo90 Виж мнението
    За първи път пиша в тази тема след като ми направи впечатление с това, че пишеш доста зряло за 15-годишен. Наистина и аз очаквах да си бая по-голям. Осъзнаваш ли се реално като по-зрял и улегнал от връстниците си? От повечето, да.

Как би се самоопределил – повече екстроверт или повече интроверт? И 2-те са ми много крайни и глупави.

От заможно или по-скоро по-обикновенно семейство си? С какво се занимават вашите? Беше заможно като бях много малък, пък и през бедност минах наскоро, тъи че не знам как е най-уместно да отговоря.

Като стана въпрос и за приятелката ти – как и къде се запозна с нея? Отговорих вече.
    адягявдяься

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Защо искаше да ме сватосваш с чачи?
    Мислиш ли че всички сме уникални и незаменими?
    Водач ли си или предпочиташ да си част от стадото?
    Индивидуалист ли си?
    Как понасяш загубата на близък приятел/роднина? In terms of смърт, пък и отдалечаване поради различия в характерите и т.н.
    Какво означава един истински приятел? Истинския приятел определя ли се по това колко дълго си познавал даден човек, или по това през колко много неща сте минали заедно? Блях, как прозвуча.
    Романтична душа ли си?
    Откъде тез БДСМ наклонности? Всъщност, какви БДСМ наклонности имаш?

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Защо искаше да ме сватосваш с чачи? Ебавах се тогава, щото незнайно как преди време бях останал с впечатлението, че ходите, но иначе си подхождате сякаш.
    Мислиш ли че всички сме уникални и незаменими? Уникални, да, незаменими, не.
    Водач ли си или предпочиташ да си част от стадото? Вълк единак.
    Индивидуалист ли си? Да.
    Как понасяш загубата на близък приятел/роднина? In terms of смърт, пък и отдалечаване поради различия в характерите и т.н. Близък...сигурно ще го понеса кофти, роднина....ддз няма да ми е приятно много ама здраве да е, няма да ми направи голямо впечатление.
    Какво означава един истински приятел? Много неща може да означава.....мога да имам 2-ма приятели, които да имат съвсем различни качества.
    Истинския приятел определя ли се по това колко дълго си познавал даден човек, или по това през колко много неща сте минали заедно? Блях, как прозвуча. Не.
    Романтична душа ли си? Определено не.
    Откъде тез БДСМ наклонности? Не знам честно казано, от край време са ми харесвали. Всъщност, какви БДСМ наклонности имаш? Всичко освен скат/писинг/фистинги итн ме устройва, изобщо такова нещо като нежен секс ми е малко непонятно.
    дягвеядявдя

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Как така си на 15, бе, не е възможно?!?!

Коя зодия си?
    А какъв ти е асцедентът?
    А приятелката ти коя зодия е? :д

Абе човек това с липсата на цел малко ме съмнява. Искаш да ми кажеш, че абсолютно всяко едно твое действие е предварително обмислено и причинно обосновано?Аз лично понякога правя рани неща без причина и това ме разтоварва. Моля дефинирай ми истински приятел за теб. След като нямаш идеал за себе си каква е причината да спортуваш?Забавление може би? Имаш ли любим предмет в училище и ако да кой и защо? Учиш ли усилено за или не намираш причина за това? Каква е причината да отговаряш на всички тези въпроси всъщност?

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Как така си на 15, бе, не е възможно?!?!

Коя зодия си? Рак
    А какъв ти е асцедентът? Така, доколкото разбрах това зависи от часа на раждане и по някаква измислена таблица съм между везни и скорпион.....кажи как да разбера със сигурност, за да ти кажа.
    А приятелката ти коя зодия е? Лъв :д

Абе човек това с липсата на цел малко ме съмнява. Искаш да ми кажеш, че абсолютно всяко едно твое действие е предварително обмислено и причинно обосновано?Всяко не, да кажем 95%, все пак всички изпитваме емоции.
    Аз лично понякога правя рани неща без причина и това ме разтоварва. Това може да е всичко за мен, но не и разтоварващо.
    Моля дефинирай ми истински приятел за теб. Някой ме беше питал, не мога, може да означава много неща, общите качества които винаги търся, за да е ВЪЗМОЖНО някой да ми стане такъв са разбиране и доверие.
    След като нямаш идеал за себе си каква е причината да спортуваш?
    Забавление може би? Полезно е и ми доставя удоволствие.
    Имаш ли любим предмет в училище и ако да кой и защо? Физика, химия, биология и понякога математика, защото тези науки са ми интересни.
    Учиш ли усилено за или не намираш причина за това? Не намирам причина за това, ако ми трябва оценка по нещо я изкарвам, все още не ми се е наложило да уча по каквото и да е.
    Каква е причината да отговаряш на всички тези въпроси всъщност? Разтоварващо е.
    ясявяфявя

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Кога си изпитвал най-силна физическа болка?
    Коя смърт ти звучи по-привлекателно: удавяне или изгаряне?
    Кое е най-грубото БДСМ нещо, което сте правили с приятелката ти?
    Какъв лекар искаш да станеш един ден (като специализация)?
    Когато се чувстваш болен или имаш какви да е здравословни проблеми сам ли се лекуваш или ходиш на лекар?
    Чайове + витаминки или антибиотици и по-бързо оздравяване?
    Какво мислиш за диетите?
    Какво би могло да те накара да спре да ти пука за някого, когото си обичал?
    Какво не би простил никога?
    Най-голям страх?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от smrt Виж мнението
    илюминатите ли убиха Тупак?
    Ко речи?

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Кога си изпитвал най-силна физическа болка? Когато си свалих част от кожата и нокътя ня пръста с отверка като малък.
    Коя смърт ти звучи по-привлекателно: удавяне или изгаряне? Удавяне.
    Кое е най-грубото БДСМ нещо, което сте правили с приятелката ти? Уфф....най-грубо не знам, но най-болезненото беше като тя ме беше одрала по гърба много дълбоко. :Д После си махаше кожа от ноктите.
    Какъв лекар искаш да станеш един ден (като специализация)? Хирург.
    Когато се чувстваш болен или имаш какви да е здравословни проблеми сам ли се лекуваш или ходиш на лекар? Зависи колко сериозни са и дали съм сигурен какво ми е.
    Чайове + витаминки или антибиотици и по-бързо оздравяване? Интересен въпрос.....не знам дали си наясно каква е причината за повечето нови болести. Грешката ни е, че за най-малкото нещо се използва антибиотик, което в последствие води до мутация на вируса и.....нов антибиотик. Вече не съм сигурен дали наистина без лекарствата ще можем да се справим бързо дори с най-леките заболявания затова не мога да ти отговоря в момента, но ако е нещо по-тежко лекарствата са наистина добре дошли.
    Какво мислиш за диетите? Отново дума която масово се разбира грешно, всякакъв хранителен режим може да бъде полезен за нас и да доведе до дадени резултати, но масовото разбиране за диета=глад е наистина глупаво и определено това НЕ е правилно.
    Какво би могло да те накара да спре да ти пука за някого, когото си обичал? Зависи за кого точно.....различните хора могат да ми дадат различни причини, на мен повече не ми трябва.
    Какво не би простил никога? Бих простил всичко ако ми се даде основателна причина за действието, ако липсва такава, не бих простил нищо.
    Най-голям страх? Хммм......най-кратко ще се изразя, защото тук мога много да пиша защо точно това, но депресия.

На колко години е приятелката ти? На колко години е ,,единственият ти истински приятел''? Къде учат и двамата? Как се казват?

Аз лично понякога правя рани неща без причина и това ме разтоварва. Това може да е всичко за мен, но не и разтоварващо.
    А какво те разтоварва?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си