- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разпитвайте ме (Slobbery)
Интересно ми е как изглеждаш :Д
Колко си висок? Слаб или набит?
Мечта и цел едно и също нещо ли са?
Какви са твоите цели? Желания? Планове за бъдещото?
Пътувал ли си извън България? Би ли искал да живееш извън нея?
Какво мислиш за расизма? А за феминизма? Защо думата феминистка е обида в днешния западен свят? Според теб като обида ли трябва да се възприема?
Какво те мотивира?
В какво вярваш?
Смяташ ли се за добър ученик?
Любим алкохол?
Можеш ли да готвиш?
Дефинирай "успех".
Да обичаш или да бъдеш обичан?
Играеш ли шах?
Поемаш ли рискове?
На кого искаш да приличаш?
Изброй 5 положителни и 5 отрицателни свои качества.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Какъв стил дрехи носиш?
Къде обичаш да оставаш сам?
На море или на планина предпочиташ да ходиш?
Качи някоя снимка, която си направил и се гордееш с нея. Видях, че си писал из интереси Фотография. С какъв апарат си?
Доколко красивата снимка зависи от хубав апарат и доколко от фотографа? Снимаш ли хора? Бива ли те в това?
Харесваш ли паяци? Змии? Насекоми някакви?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Цитирай Първоначално написано от Razor sharp Виж мнението
"А мислиш ли, че тя мисли същото? Знам, че го мисли." Откъде си толкова сигурен? Не познавам нито теб, нито приятелката ти и това може би ме ограничава, но все пак вярвам, че всеки може да се преструва на някой друг дори (може би най-вече) пред своето обкръжение. Смятам, че ако не разполагаш със способност да четеш мисли не можеш да ми отговориш със сигурност.Отделно:
Правил ли си секс?(може би не е за тази тема)
ти май се регна да го разпитваш, м?
хм, има нещо гнило в Дания... Признавам си 40 годишен космат педофил съм и искам да се забавлявам с малки момченца...Моля не се занасяй - като цяло не влизам често в тоя сайт и просто ми стана интересно. Плюс това въпросите свързани със секс не са забранени нали? Та:
1. Наука или Вяра?
2.Смяташ ли, че животът има смисъл като цяло и търсиш ли такъв във своя?
3.Какво ти е мнението за наречената частица Бог(God particle), която според теориите е възможно да придава маса на телата?
4.Какво мислиш за изследванията и работата като цяло в ЦЕРН?
5.Дали науката и религията не са два своеобразни начина за откриване на едно и също нещо?
1.Ще пуснеш ли снимка?
2.Сега 9клас ли ще си?
3.Обичаш ли приятелката си?
4.С колко момичета си спал?
5.Обичаш ли животни? Какви?
6.Спортуваш ли нещо?
7.Кога и как реши, че искаш да следваш медицина?
"2.Сега 9клас ли ще си? Да."
Уха, тва не го очаквах. Мислех, че си към 20ка, че и отгоре. Имаш будна мисъл за млад човек, въпреки резервираността ми към такива оценки!![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Правиш нещата, защото има причина. Но не можеш да постигнеш определена цел, без движеща сила. А това е мотивацията. Връзката между насочени действия и постигнати резултати. Разбирай като начало, посока, постоянство, желание, готовност - това е временно състояние, свързано с желанието за "участие". Помисли сега пак какво те мотивира.
Нямах предвид вяра като общоприетото понятие. Говоря за нещата, в които си убеден. Нещата, които са "истински", когато всичко друго изглежда "фалшиво". Нещата, които остават.
Например аз вярвам, че всичко се случва с причина. Абсолютно безпочвено твърдение, но аз съм убедена в него.
Всеки си има различно разбиране какво е любов, какво е да обичаш и т.н. Не те питах това. Нека перифразирам: Да даваш или да получаваш?
Въпреки че сега смисълът на целия въпрос се измести. Но идеята е подобна.
Съгласна съм с Chacho - доста будно е момчето. Има потенциал.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Така:
Имаш ли някакъв вид осъзнати предразсъдъци?Като цяло за или против си странностите в хората(бих искал да ми отговориш съгласно реакцията ти ако видиш "мъж" в розови дрехи, който размахва меки китки насам натам на улицата)?Ти самият стремиш ли се към съвършенство и опитваш ли се да си специален? Ако имаш някакъв идеал за себе си като цяло би ли могъл да го опишеш? Смяташ ли приятелите си за ценност или просто обкръжение, което рано или късно ще се замени? Приятно ли ти е да водиш спорове с близките си, дори и ако това включва частична загуба в един такъв спор? Забавляваш ли се с глупостта на по-не мислещите от теб? Щом ние придаваме смисъл на живота си, то можеш ли да формулираш смисълът, придаден от теб на собственият ти живот?
За първи път пиша в тази тема след като ми направи впечатление с това, че пишеш доста зряло за 15-годишен. Наистина и аз очаквах да си бая по-голям. Осъзнаваш ли се реално като по-зрял и улегнал от връстниците си?
Как би се самоопределил – повече екстроверт или повече интроверт?
От заможно или по-скоро по-обикновенно семейство си? С какво се занимават вашите?
Като стана въпрос и за приятелката ти – как и къде се запозна с нея?
Защо искаше да ме сватосваш с чачи?
Мислиш ли че всички сме уникални и незаменими?
Водач ли си или предпочиташ да си част от стадото?
Индивидуалист ли си?
Как понасяш загубата на близък приятел/роднина? In terms of смърт, пък и отдалечаване поради различия в характерите и т.н.
Какво означава един истински приятел? Истинския приятел определя ли се по това колко дълго си познавал даден човек, или по това през колко много неща сте минали заедно? Блях, как прозвуча.
Романтична душа ли си?
Откъде тез БДСМ наклонности? Всъщност, какви БДСМ наклонности имаш?
Как така си на 15, бе, не е възможно?!?!
Коя зодия си?
А какъв ти е асцедентът?
А приятелката ти коя зодия е? :д
Абе човек това с липсата на цел малко ме съмнява. Искаш да ми кажеш, че абсолютно всяко едно твое действие е предварително обмислено и причинно обосновано?Аз лично понякога правя рани неща без причина и това ме разтоварва. Моля дефинирай ми истински приятел за теб. След като нямаш идеал за себе си каква е причината да спортуваш?Забавление може би? Имаш ли любим предмет в училище и ако да кой и защо? Учиш ли усилено за или не намираш причина за това? Каква е причината да отговаряш на всички тези въпроси всъщност?
Кога си изпитвал най-силна физическа болка?
Коя смърт ти звучи по-привлекателно: удавяне или изгаряне?
Кое е най-грубото БДСМ нещо, което сте правили с приятелката ти?
Какъв лекар искаш да станеш един ден (като специализация)?
Когато се чувстваш болен или имаш какви да е здравословни проблеми сам ли се лекуваш или ходиш на лекар?
Чайове + витаминки или антибиотици и по-бързо оздравяване?
Какво мислиш за диетите?
Какво би могло да те накара да спре да ти пука за някого, когото си обичал?
Какво не би простил никога?
Най-голям страх?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
На колко години е приятелката ти? На колко години е ,,единственият ти истински приятел''? Къде учат и двамата? Как се казват?