.
Затворена тема
Страница 67 от 121 ПървиПърви ... 175763646566676869707177117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 651 до 1 675 от общо 3024
    Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    знам,но няма как да ме разбереш - просто обществото е различно,начина им на мислене и т.н. + че съм чувала какво ли не за косата си в училище и за това гледам да е хубава,за да не чувам нелепи и в повечето случаи неверни неща .. и въпреки това аз също мисля като теб,но както казах бул6инството не мисли така
    Разбирам те,познавам такива хора.Само не знам за какво точно се хващат,за твоята коса.Едно съветче : http://data.whicdn.com/images/225659...+say_thumb.jpg

Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    При теб има ли ефект? От колко време я ползваш?
    Палзвах я преди,но много ми омазняваше косата и я спрях.При мен нямаше ефект.

http://zlatnaribka.com/gel-za-izprav...l#.UFOTeK7wNic
    http://zlatnaribka.com/termichno-mlq...l#.UFOTlK7wNic

едното от тия мисля да е... някои имаше 2рото май ? чакам мнения за 2рото !
    знам,че не питаш за него,но аз имам първото,а мостричка от едно друго,за фиксиране на прическа, нещо такова. Хубаво е,мирише приятно,пробвах го само на едно кичурче,но го изправи доста бързо и по-хубаво в сравнение с друг път.На 17 ще си изправям цялата коса и ако искаш ще ти кажа мнение.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Радвам се.че съм помогнала,Ягодке.Сега поне му намери употреба,хаха
    Аз си го поръчах това термично мляко от Ензо,6лв доставка.Еднакви са с това от Рибката.
    Става за всичко,което работи с топлина и мирише хубаво(поне на мен ми харесва)-лек,ненатрапчив аромат.Има УВ защита също,което за мен е плюс и някакъв витамин Е.А дори сега чета отзад и пише,че има и перлен протеин :Д
    Ами ако още нещо те интересува,Фък,ми кажи,ще се радвам да ти отговоря
    да,мерси.. ако не те затруднявам след като го ползваш малко повече време може ли да кажеш доволна ли си ? т.е. дали наистина предпазва ?

Banned Мега фен
    weheartiit хората се хващат за какви ли не глупости и могат от нищото да направят нещо... иначе мерси за мнението както казах се чудя между двете и никое мнение не ми е излишно,но повече клоня към второто защото идва по-изгодно ...

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Аз имам доста неща за коса в момента и не мисля да поръчвам този или другия месец ама кой знае...като си наумя нещо и... Някои неща са ми подаръци, други съм купила аз.Имам 6 шампоана и вече планирам какви ще са ми следващите. :X А тука, като ми казахте за вредните съставки в професионалния ми шампоан на Лореал за мазна коса и се отказах от него и си купих био.Ох, какво да го правя, половин литър е. :/
    Ами и аз като се замисля близките 1-2 месеца няма да поръчвам нищо :Д Но по-късно,сигурно даже след Коледните празници,хем ще съм се опаричила,хем и поводи ще има,едва ли ще се сдържа да не си поръчам маската като един ''самоподарък'' Но аз тогава още ще имам от тази на Лореал профешанъл и малко ще ги понатрупам,затова може да я поръчам като ми свърши. Оле,за кога говоря,има около половин година до тогава..

да,мерси.. ако не те затруднявам след като го ползваш малко повече време може ли да кажеш доволна ли си ? т.е. дали наистина предпазва ?
    Да,но проблема е,че с преса няма да го пробвам скоро,защото моята е ужасна. И=Винаги след като я използвам чувствам косата си ''опърлена''..Така че като ми купят нова преса,тогава
    ПС: Тя ще е подарък за Коледа,но мога да я изпрося и по-рано от празника..ако имаш търпение дотогава..

Едит: Ягодке,шампоана на Лореал си го използвай,но по-късно.А и все па е професионален шампоан ..
    Сега докато ти израсте косата,използвай Био шампоана най-добре.След това можеш и с хидратиращия на Шварцскопф(правилно ли го написах?) и накрая вече Лореалския. Другите ти шампоани не ги знам кой са ..
    Последно редактирано от fizzyg : 09-15-2012 на 09:01

Banned Мега фен
    да,спокойно ... а и мога да го купя и без да го пробваш.. ще видя до кога ще ми стигне моето на алфапарф и като свърши ще те питам пробва ли го и ако не си ще си го купя сиг. направо

Мега фен Аватара на strawberry88
    fizzyg, погледнах снощи съставките им.Професионалния на Шварцкопф има SLS и polyquaternium-10 (това също е вредно, нали? ), а в крема на Макадамия има 2 вида парабени. :/ Ама какво да се прави пак ще си ги ползвам.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    ^^ До 3 вредни съставки бива. Нагоре вече - лошичко е.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението
    +

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Абе, какво се панирате толкова за 2 съставки? Разбирам да имате адски чувствителен скалп, нещо псориазиси а-у, за да следите постоянно какво съдържа козметиката ви, ама не мислите ли, че е прекалено? Разлика значителна силно се съмнявам да усетите, особено от шампоан, бил той за 3 или 30лв, био или не...
    Нямам търпение днес вечерта да се намажа с новото масло и крема, да си навия косата на ролките, че да е къдрава за понеделник. Открих, че на втория ден стои доста яко, ако не хвърчи на всички посоки (дано това поне го овладея).

Banned Мега фен
    ^ по принцип е добре да се интересуваш от съставките...

Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението
    Аа, ок.Аз не разбирам изобщо ии ... Иначе мен главата много ме сърбеше от евтините и масови шампоани и затова почнах да използвам професионални и вече нямам такъв проблем.
    Много, много съм доволна от био шампоана и балсама!Измиват косата идеално и мисля, като свършат пак да си взема на Faith in nature, но с нещо друго. <3
    FuckingFreak, чакаме отзиви за маслото и крема.Аз особено за маслото, защото и аз мисля да го поръчам.

^ по принцип е добре да се интересуваш от съставките...
    Така е.Аз от тази тема научих много. )

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Аа, ок.Аз не разбирам изобщо ии ... Иначе мен главата много ме сърбеше от евтините и масови шампоани и затова почнах да използвам професионални и вече нямам такъв проблем.
    Много, много съм доволна от био шампоана и балсама!Измиват косата идеално и мисля, като свършат пак да си взема на Faith in nature, но с нещо друго. <3
    FuckingFreak, чакаме отзиви за маслото и крема.Аз особено за маслото, защото и аз мисля да го поръчам.
    Ти откъде си беше взела био шампоана и балсама,че и аз се замислям да ги взема.Само дано го има магазина и в Бургас. И аз от тази тема и от онази за био съставките (или нещо такова) се образовах много

Eдит: пак съм аз с един от многобройните си въпроси
    Имам два вида четки:

(не са точно такива на външен вид)

Втората ми е от фризьорката,с естествен косъм е.Всичко хубаво,НЕ скуби обаче когато се сресвам с нея имам чувството,че нищо не правя.Косата ми става една хварчаща абе все едно не съм се сресала.

Първата скуби и имам чувството,че ми накъсва много косъма,но пък с нея се сресвам много по-добре.Коя е по-хубаво да използвам ? ;д И какво ползвате вие ?
    Последно редактирано от weheartiit : 09-15-2012 на 11:39

Banned Мега фен
    ^2рата ! реши се кичур по кичур

Винаги избирай естествения косъм ако можеш! Страхотни са
    Аз се сресвам внимателно с такава като първата и после заглаждам с естествената ;д Или ако не е много оплетена само с 2рата. Добър вариант е гребен и след него естествен косъм, поне гребенът няма да накъсва.
    Пък моята коса става хвърчаща ако съм я сресвала ПРЕКАЛЕНО много. Не знам дали е така с вашите.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-15-2012 на 12:44
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на cheburashka
    лелеее колко страници за един ден
    аз искам да си взема дървен гребен и четка с естествен косъм, но дървен гребен никъде не намирам?

Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    лелеее колко страници за един ден
    аз искам да си взема дървен гребен и четка с естествен косъм, но дървен гребен никъде не намирам?
    Във всеки уважаващ себе си козметичен магазин ще има дървен гребен. А четката вече в малко по-големите и хубавите, но пак не мисля ,че е особено трудно? Тази, която аз имам е от години и не е мръднала, майка ми я е купувала и не знам откъде ;д
    И в аптеки съм виждала. От ония , в които има по-малко лекарства , повече други неща
    П.С. четох, че четката от естествен косъм задължително трябва да бъде дървена, за да не се получава статично електричество
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-15-2012 на 13:34
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на fairyy1
    Такаа .. Пиша тук с надеждата някой да ми даде съвет. Косата ми е къдрава и я изправям, но се подвива в краищата. А сега пък и времето е ужасно и като излаза след 20 мин вече се е накъдрила .. Иначе когато не е толкова гадно времето си стои права цял ден .. даже на сутринта като стана пак е права, но аз искам да издържа повече в лошото време.. Има момичета на които косата им стои перфектно изправена и в лошото време пак им е права .. иначе косата ми е много мекичка и копринена като се изправи, но не за дълго остава права .. Ще съм ви благодарна ако ми дадете съвети как и с какво да я мажа преди изправяне..

някакви кремове, спрейовe, стилизиращи, за преди/след изправяне или лак за коса

Голям фен Аватара на fairyy1
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    някакви кремове, спрейовe, стилизиращи, за преди/след изправяне или лак за коса
    да трябва да пробвам с някакъв стилизант за преди преса .. А с лак за коса не ми харесва каква ми става косата (много твърда )

Цитирай Първоначално написано от fairyy1 Виж мнението
    да трябва да пробвам с някакъв стилизант за преди преса .. А с лак за коса не ми харесва каква ми става косата (много твърда )
    http://angelcosmetics.mymall.bg/prod...и-250ml.html аз ползвам това , действа си, въпреки че не е някакво супер професионално и велико.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от fairyy1 Виж мнението
    Форумът определено има проблем с моя флуид ;дд
    казах, че действа, въпреки че не е супер професионално и скъпо и т.н.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    А тея четки с естествен косъм на каква цена са?

аз гледах по 20-30лв., може и по-евтини да има

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    http://prikachi.com/images.php?images/542/5275542b.jpg

тая четка я намерих в един сайт,който продават такива неща,и е с естествен косъм от глиган за 12лв

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си