- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Разбирам те,познавам такива хора.Само не знам за какво точно се хващат,за твоята коса.Едно съветче : http://data.whicdn.com/images/225659...+say_thumb.jpg
Палзвах я преди,но много ми омазняваше косата и я спрях.При мен нямаше ефект.
знам,че не питаш за него,но аз имам първото,а мостричка от едно друго,за фиксиране на прическа, нещо такова.Хубаво е,мирише приятно,пробвах го само на едно кичурче,но го изправи доста бързо и по-хубаво в сравнение с друг път.На 17 ще си изправям цялата коса и ако искаш ще ти кажа мнение.
![]()
weheartiit хората се хващат за какви ли не глупости и могат от нищото да направят нещо... иначе мерси за мнението както казах се чудя между двете и никое мнение не ми е излишно,но повече клоня към второто защото идва по-изгодно ...
Ами и аз като се замисля близките 1-2 месеца няма да поръчвам нищо :Д Но по-късно,сигурно даже след Коледните празници,хем ще съм се опаричила,хем и поводи ще има,едва ли ще се сдържа да не си поръчам маската като един ''самоподарък''Но аз тогава още ще имам от тази на Лореал профешанъл и малко ще ги понатрупам,затова може да я поръчам като ми свърши. Оле,за кога говоря,има около половин година до тогава..
Да,но проблема е,че с преса няма да го пробвам скоро,защото моята е ужасна. И=Винаги след като я използвам чувствам косата си ''опърлена''..Така че като ми купят нова преса,тогава![]()
ПС: Тя ще е подарък за Коледа,но мога да я изпрося и по-рано от празника..ако имаш търпение дотогава..
Едит: Ягодке,шампоана на Лореал си го използвай,но по-късно.А и все па е професионален шампоан ..
Сега докато ти израсте косата,използвай Био шампоана най-добре.След това можеш и с хидратиращия на Шварцскопф(правилно ли го написах?) и накрая вече Лореалския. Другите ти шампоани не ги знам кой са ..
![]()
Последно редактирано от fizzyg : 09-15-2012 на 09:01
да,спокойно ... а и мога да го купя и без да го пробваш.. ще видя до кога ще ми стигне моето на алфапарф и като свърши ще те питам пробва ли го и ако не си ще си го купя сиг. направо![]()
fizzyg, погледнах снощи съставките им.Професионалния на Шварцкопф има SLS и polyquaternium-10 (това също е вредно, нали?), а в крема на Макадамия има 2 вида парабени. :/ Ама какво да се прави пак ще си ги ползвам.
![]()
^^ До 3 вредни съставки бива. Нагоре вече - лошичко е.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Абе, какво се панирате толкова за 2 съставки? Разбирам да имате адски чувствителен скалп, нещо псориазиси а-у, за да следите постоянно какво съдържа козметиката ви, ама не мислите ли, че е прекалено? Разлика значителна силно се съмнявам да усетите, особено от шампоан, бил той за 3 или 30лв, био или не...
Нямам търпение днес вечерта да се намажа с новото масло и крема, да си навия косата на ролките, че да е къдрава за понеделник. Открих, че на втория ден стои доста яко, ако не хвърчи на всички посоки (дано това поне го овладея).
^ по принцип е добре да се интересуваш от съставките...
Аа, ок.Аз не разбирам изобщо ии ...Иначе мен главата много ме сърбеше от евтините и масови шампоани и затова почнах да използвам професионални и вече нямам такъв проблем.
Много, много съм доволна от био шампоана и балсама!Измиват косата идеално и мисля, като свършат пак да си взема на Faith in nature, но с нещо друго. <3
FuckingFreak, чакаме отзиви за маслото и крема.Аз особено за маслото, защото и аз мисля да го поръчам.![]()
Ти откъде си беше взела био шампоана и балсама,че и аз се замислям да ги взема.Само дано го има магазина и в Бургас.И аз от тази тема и от онази за био съставките (или нещо такова) се образовах много
Eдит: пак съм аз с един от многобройните си въпроси
Имам два вида четки:
(не са точно такива на външен вид)
Втората ми е от фризьорката,с естествен косъм е.Всичко хубаво,НЕ скуби обаче когато се сресвам с нея имам чувството,че нищо не правя.Косата ми става една хварчаща абе все едно не съм се сресала.
Първата скуби и имам чувството,че ми накъсва много косъма,но пък с нея се сресвам много по-добре.Коя е по-хубаво да използвам ? ;д И какво ползвате вие ?
Последно редактирано от weheartiit : 09-15-2012 на 11:39
^2рата ! реши се кичур по кичур
Винаги избирай естествения косъм ако можеш! Страхотни са
Аз се сресвам внимателно с такава като първата и после заглаждам с естествената ;д Или ако не е много оплетена само с 2рата. Добър вариант е гребен и след него естествен косъм, поне гребенът няма да накъсва.
Пък моята коса става хвърчаща ако съм я сресвала ПРЕКАЛЕНО много. Не знам дали е така с вашите.
Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-15-2012 на 12:44
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
лелеее колко страници за един ден
аз искам да си взема дървен гребен и четка с естествен косъм, но дървен гребен никъде не намирам?
Във всеки уважаващ себе си козметичен магазин ще има дървен гребен. А четката вече в малко по-големите и хубавите, но пак не мисля ,че е особено трудно? Тази, която аз имам е от години и не е мръднала, майка ми я е купувала и не знам откъде ;д
И в аптеки съм виждала. От ония , в които има по-малко лекарства , повече други неща
П.С. четох, че четката от естествен косъм задължително трябва да бъде дървена, за да не се получава статично електричество![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-15-2012 на 13:34
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Такаа .. Пиша тук с надеждата някой да ми даде съвет. Косата ми е къдрава и я изправям, но се подвива в краищата. А сега пък и времето е ужасно и като излаза след 20 мин вече се е накъдрила .. Иначе когато не е толкова гадно времето си стои права цял ден .. даже на сутринта като стана пак е права, но аз искам да издържа повече в лошото време.. Има момичета на които косата им стои перфектно изправена и в лошото време пак им е права.. иначе косата ми е много мекичка и копринена като се изправи, но не за дълго остава права .. Ще съм ви благодарна ако ми дадете съвети как и с какво да я мажа преди изправяне..
![]()
някакви кремове, спрейовe, стилизиращи, за преди/след изправяне или лак за коса
http://angelcosmetics.mymall.bg/prod...и-250ml.html аз ползвам това , действа си, въпреки че не е някакво супер професионално и велико.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
А тея четки с естествен косъм на каква цена са?
http://prikachi.com/images.php?images/542/5275542b.jpg
тая четка я намерих в един сайт,който продават такива неща,и е с естествен косъм от глиган за 12лв