.
Отговор в тема
Страница 56 от 69 ПървиПърви ... 64652535455565758596066 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 1721
    Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    1.Мислиш ли, че в теб има нещо различно от другите?
    2.Коя песен те разчувства (те кара да се замислиш) ?
    3.Кое е животното, което може би те изразява ( по характер)?
    4.Любим цвят?
    5.Любим спомен?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Чушкопекчо - нямам идея кой кво те е питал, щото сега пускам тал'визора.

Писма или мейли?

Кога за последно си написа името на хартия?

Кой е най-яркия ти детски спомен? Защо?

Усмихваш ли се на непознати в автобуса? Защо?

Как би искал да изглеждаш в очите на хората? А в своите? (изключи външния вид)

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от Bastun Виж мнението
    На колко години е приятелката ти? Колкото мен, 15.
    На колко години е ,,единственият ти истински приятел''? Също на толкова.
    Къде учат и двамата? Приятелката ми СМГ, той НПМГ.
    Как се казват?Ралица и Бойко
    Цитирай Първоначално написано от Enchanting Виж мнението
    1.Мислиш ли, че в теб има нещо различно от другите? Всеки е различен, но всички сме част от едно стадо ако ме разбираш.
    2.Коя песен те разчувства (те кара да се замислиш) ? Много са.
    3.Кое е животното, което може би те изразява ( по характер)? Не мисля, че изобщо има смисъл да се правят такива сравнения.
    4.Любим цвят? Черно.
    5.Любим спомен?Да фък?
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    А какво те разтоварва?Много неща....от дъжда навън до един хубав секс.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Чушкопекчо - нямам идея кой кво те е питал, щото сега пускам тал'визора.

Писма или мейли? Мейли.

Кога за последно си написа името на хартия? На последното контролно преди няколко месеца.

Кой е най-яркия ти детски спомен?Много са, 1-вия с който се сетих е като съм бил на годинка някъде в самолета към Турция как се катеря по главата на човека пред мен. Защо? Ноу фъкинг айдиа!

Усмихваш ли се на непознати в автобуса?На рандъм не, ако ситуацията го налага, да. Защо? Не се усмихвам попринцип защото нямам полза от това да показвам емоция която не изпитвам, когато го правя явно печеля нещо.

Как би искал да изглеждаш в очите на хората?Все ми е едно, не се старая да правя впечатление освен ако не мога да спечеля от това. А в своите? (изключи външния вид) Какъвто съм.

Коя ли ще бъде следващата жертва?
    Последно редактирано от chushkopek : 09-16-2012 на 18:22

Град
    В мислите на хората
    Аз се кандидатирам за следващия на стола.

Dr. Gregory House

Ще ми бъде интересно да видя онази кака с чушките (мързи ме да и намеря името но имаше нещо общо с чушки :Д ) тъй като вече минахме през чушкопека. Бтл имате ли нещо общо с въпросното момиче?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Чувстваш ли се по-зрял от останалите около теб?

Като хирург, 100% от време на време ще ти се случва да загубиш някого на масата. Как ще се справиш със смъртта и ще съумееш ли да се дистанцираш, да не позволиш да ти повлияе и същия ден да си седнеш спокойно пред телевизора и да си пиеш ракийката?

Обичаш ли сок от грейпфрут?

Кога за последно плака и за какво?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от Bastun Виж мнението
    Ще ми бъде интересно да видя онази кака с чушките (мързи ме да и намеря името но имаше нещо общо с чушки :Д ) тъй като вече минахме през чушкопека. Бтл имате ли нещо общо с въпросното момиче? Това е приятелката ми. :Д Не случайно се казвам така във форума.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Чувстваш ли се по-зрял от останалите около теб? Питаха ме вече.

Като хирург, 100% от време на време ще ти се случва да загубиш някого на масата. Как ще се справиш със смъртта и ще съумееш ли да се дистанцираш, да не позволиш да ти повлияе и същия ден да си седнеш спокойно пред телевизора и да си пиеш ракийката? Една от причините да смятам, че ще ме бива в работата си е, че това буквално не ми прави никакво впечатление....Какво по-добро качество за лекар от това да не ми пука ако някой умре и винаги да бъда безпристрастен?

Обичаш ли сок от грейпфрут? Не обичам горчиво ин генерал.

Кога за последно плака и за какво? Честно не помня. 0_0
    Утре ще сложа или валдес, или шадоу на стола.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Една от причините да смятам, че ще ме бива в работата си е, че това буквално не ми прави никакво впечатление.... Какво по-добро качество за лекар от това да не ми пука ако някой умре и винаги да бъда безпристрастен?
    Тук мога да споря, но бързам в момента.
    Исках само да кажа, че не съм съгласна.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Тук мога да споря, но бързам в момента.
    Исках само да кажа, че не съм съгласна.
    Ок, с удоволствие.

Екстази ако си навита да те слагам на стола, ако не си, го поема Валдес.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Казвайте кой сяда, да сменя заглавието.

Айде Валдес, да му е честито.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Окейз,знам че ще седне късно ,или поне в момента не е на компа,но ще задам стартови въпроси:
    На колко си?
    Откъде си?
    С какво се занимаваш?
    Хобита?
    Имаш ли някакви предразсъдъци?
    Какво мислиш за хората "калъфи"?
    Не,че не ги знам,ама да има тук
    maDamn

Мега фен Аватара на Blab
    не е тайна, че демонстрираш високо мнение за себе си.
    направи си една системна оценка в свободен вид (интелект - число, талант - число, еди-какво-си-което-смяташ-за-важно-в-една-личност - число и т.н.)
    благодаря!;

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Окейз,знам че ще седне късно ,или поне в момента не е на компа,но ще задам стартови въпроси:

Много си информирана бре. ЦРУ, КГБ Интерпол пастички папкат пред теб.
    На колко си?

24

Откъде си?

Шопско, голямото Село

С какво се занимаваш?

В момента по професия съм бариста, по призвание 3Д моделист, а по желание - компания за бира и опора в трудни моменти.

Хобита?

3д моделиране, фотография, туризъм, колоездене, скоро планирам да се хвана с кумихимо и колекциониране на насекоми. Последното най-вероятно ще остане за догодина, щото сега вече всички срокове съм изпуснал. Освен ако Сиси не каже нещо друго по въпроса.

Имаш ли някакви предразсъдъци?

Мисля че не.

Какво мислиш за хората "калъфи"?

Доста страхливи и ниско оценящи се. Масовката тук забелязвам че са от тоя тип, кой повече, кой по малко. За съжаление де. Просто хоарата ги е страх от промените, хората ги е страх от това да кажат нещо на въпреки и едва ли не евентуално да не накривят шапката на някой. Хората ги е сътах да изявят себе си и предпочитат да живеят в рамки.

Не,че не ги знам,ама да има тук
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    не е тайна, че демонстрираш високо мнение за себе си.
    направи си една системна оценка в свободен вид (интелект - число, талант - число, еди-какво-си-което-смяташ-за-важно-в-една-личност - число и т.н.)
    благодаря!;

Това е хубав въпрос.

Позволи ми да го напиша, и утре или по късно днес да го постна. Няма да забравя.
    Делфините никога не спят. Само дремят.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    къде си бе звезда, къде са другите звезди?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Очакваш/изискваш много от хората около теб/потенциалните ти половинки. Какво имаш да предложиш в замяна?
    Живееш с майка си на 24 години. Това как те кара да се чувстваш? Не си ли правил планове за преместване в собствен апартамент?
    Защо не си учил висше? Смяташ ли, че ако запишеш висше сега ще успееш да си намериш някаква доходна работа? Мързи ли те да учиш?
    Щом като вече на 24 години не си намерил никакво развитие, нито пък се очертава такова на хоризонта откъм работа, защо не потърсиш късмета си на запад?
    Би ли искал да живееш в чужбина? Защо? Къде и с какъв език?
    Състави лист на цели, които си постигнал досега или пък на желания, които си осъществил.
    Доволен ли си от това, което си направил дотук с живота си? Доволен ли си от човека, когото си?
    Не мислиш ли, че все още се изживяваш като дете? Смяташ ли, че ще бъдеш добър родител предвид положението си (финансово, социално, спиритуално, етц) в момента?
    Смяташ ли че трудно ще си намериш половинка, тъй като жените на твоята възраст търсят мъж, който има работа с добри доходи, който да им вдъхва сигурност, стабилност, отговорност?
    Ти олицетворение на сигурност, стабилност и отговорност ли си? Ако не, то тогава олицетворение на какво си?
    Казваш, че хората предпочитат да живеят в рамки. Демек, тези рамки ги спират от по нататъшно развитие. Ти мислиш ли че си поставен в рамка? Развиваш ли се по някакъв начин? Да, може би мислиш малко извън границите, и да може би не се страхуваш да заявиш какво мислиш без да използваш положителни епитети, и все пак по какъв начин си се развил през последните, да кажем, 6 месеца - 1 година?

Мега фен
    по призвание 3Д моделист
    От колко време се занимаваш ? Общо часове ?
    Софтуер ?
    Нещо да покажеш ?
    Предполагам се обучаваш сам ? Откъде ? Как ?
    Защо започна ?
    Планираш ли да работиш в тази сфера ? Т.е. като служител в компания в този бранш ?
    Кое най-силно те влече - automotive, broadcast, game etc. design ?
    Сглобил ли си някакъв приличен workstation вече ? Чудя се дали да се оръсвам за quadro видео карта просто и затова питам ;d ?
    Също да питам оферта ли е да си инсталираш 3д софтуера върху статичен дял от рам паметта, отделен специално за тази цел ?

С какъв апарат снимаш ? Обективи ?
    Нещо да покажеш ?
    Хора ли предпочиташ да снимаш или пейзажи ? Или може би wildlife ? Защо ?

Какво мислиш за шопнатите снимки ? Красотата в реализма ли е или в абстрактното ? Въобще какво мислиш за съвременното изкуство (изключвам драскането) - наясно си предполагам, че 90% е дигитален фалшификат. Запознат си и предполагам с програми като vue и terragen. Красивото в ума ли е или в реалността извън него ?

Фотошоп. Можеш ли да рисуваш ? Предполагам с него си правиш текстурите за моделите ? Препоръчай ми дигитайзър ?

Психология ? Защо ? Проблеми в детството ? Кофти среда ?
    В какви отношения си с познатите от детството ти ?
    Книга с подобна насоченост, която ти е направила впечатление (не говоря за разни 'помогни си сам' тоалетни хартии) ?
    Тъй като обвързвам психологията с философията - философ, който ти допада и обичаш да четеш ?

Какво мислиш за негрите ?
    А за ромите ?
    А за японците ?
    А за скандинавските народи ?

Чел ли си Джон Лок ?
    Чел ли си универсалната декларация за човешките права ?

Какво мислиш за свободата ?
    А за тероризма ?

Какво мислиш за Андерс Брайвик ?
    А за постъпката му ?
    За присъдата, която получи ?
    Чел ли си книгата му ?

Какво е мнението ти по отношение на засилващият се расизъм и ксенофобия, особено сред северните народи в Европа ? Оправдан ли е, предвид количеството ниско интелигентни имигранти, дефактно генетично негодни да съществуват пълноценно в подобна среда ?

Юго- и източноевропейските народи различават ли се съществено по манталитет и култура от 'западния' свят ? Обоснови се.

Би ли искал да прекараш живота си в България ? А да отглеждаш деца тук ?
    Допадат ли ти българите ?
    Би ли се захванал с политика ?

С какво образование си ? С какъв успех завърши ?

Какво ти е мнението за хомосексуалността ?
    А за педофилията ?
    Контактът между двама сексуално узрели индивиди (разбрай 12-13+ в повечето случаи) при какви обстоятелства е педофилски?
    Защо (противно на популярното схващане) педофилията е преобладаваща сред хетеросексуалното население ? Иначе казано - защо татенцата обичат да го подават на дъщеричките си (мързи ме да търся инфо в Гугъл, сега се сетих просто и реших да те питам - нали ти е хоби Психологията и току-виж знаеш отговора ;д ) ?
    Какво мислиш за транссексуалните ?
    А за хората, които си сменят пола ?

Какво превръща човека в престъпник ? По презумпция сме социални животни и цел общото благо понякога пренебрегваме ммм поривите си на индивидуализъм. Какво превръща един човек в отцепник от стадото ?
    Хората раждат ли се лоши или средата ги превръща в такива ? Ако отговорът ти е второто - що за среда е необходима, че да отклони човека от това, което му е генетично заложено ? И как така при едни се случва, а при други - не. Това значи ли, че престъпник=психически слаб // неспособен да се пригоди към обществото // генетично неподходящ да съществува сред себеподобни ?

Hammerfall кефят ли те ? Мен ми идват доста филмарска музика ? Като цяло металът не е ли филмарска музика ? Текстовете, погледнати обективно, не са ли доста нелепи ?
    Харесваш ли класическата музика ? Нещо, което ти допада ?
    Ами електронната ?

Пушиш ли ? Пиеш ли ? Употребяваш ли наркотици ? А употребявал ли си ?

Какво е мнението ти по въпроса с легализирането на марихуаната ?

Айде стига толкоз.

Мега фен Аватара на Blab
    ^впечатлена съм)

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Очакваш/изискваш много от хората около теб/потенциалните ти половинки. Какво имаш да предложиш в замяна?

Всъщност очаквам малко но конкретни неща, не изисквам нищо. На добра воля се крепят отношенията ми с хората около мен. Мога да предложа, креативен подхопд към повечето житейски ситуации, ненормално чувство за хумор, грижовност, опора и разнообразия.

Живееш с майка си на 24 години. Това как те кара да се чувстваш? Не си ли правил планове за преместване в собствен апартамент?

Не. Не искам да имам собствен апартамент. Градската среда не ми е мечтана. В града ще живея под наем. Ако ще е нещо мое, ще е малка къщичка на полето. Кара ме да се чувствам нормално.

Защо не си учил висше? Смяташ ли, че ако запишеш висше сега ще успееш да си намериш някаква доходна работа? Мързи ли те да учиш?

Не намирам смисъл от висшето в аспект по добре платена работа. От досегашния ми опит а и този на мои познати, изкарваме същите ако не и по добри пари без висше от родителите си, които имат по едно или две. Системата сега е коренно различна от системата едно време. Ако тогава започваш на една работа и се пенсионираш в нея, то сега работата се сменя на всеки 5-6-7 години. И ако не ти е кеф да бачкаш каквото се намира можеш да си измислиш професия и да печелиш от нея. Висшето като престиж има смисъл. Аз не съм от хората, които парадират по тоя начин затова за мен висшето не е сред приоритетите ми. Ако запиша висше мога да си намеря доходна работа. Ако не запиша висше пак мога да си намеря доходна работа. Не ме мързи да уча.

Щом като вече на 24 години не си намерил никакво развитие, нито пък се очертава такова на хоризонта откъм работа, защо не потърсиш късмета си на запад?

Ъм... не знам аккво разбираш под развитие. Ако става дума за катерене по йерархията не ми е цел в живота да управлявам или да имам подчинени. Предпочитам да работя сам. На работа ходя за да изкарам необходимото за мен и семейството ми за да преживяваме. That simple. На запад е идейно. За сега ще си налегна парцалките за да науча малко по хубаво английския. После ще му мисля.

Би ли искал да живееш в чужбина? Защо? Къде и с какъв език?

Имал съм такива идеи. не мога да кажа мечти или планове. Просто идеи. Русия, заради снега, Австралия заради двуутробните животни и змиите и Лондон заради мъглите. Езика мисля че се подразбира.

Състави лист на цели, които си постигнал досега или пък на желания, които си осъществил.

Казва се списък. Завършил съм гимназията си с много добър успех. Поетил съм почти всички по големи градове в България, качил съм 3 от петте най-високи върха в България. Имам хора, на които държа, и които държат на мен. Купих си кола.

Доволен ли си от това, което си направил дотук с живота си? Доволен ли си от човека, когото си?

Да. Това което съм сега е това, което съм искал. Може би не по начина, по който съм искал. Но за мен е важен крайния резултат а не толкова начина по който е постигнат. Човека, който съм. Да, доволен съм. Всичко върви по план. Има накъде да се усъвършенствам още.

Не мислиш ли, че все още се изживяваш като дете? Смяташ ли, че ще бъдеш добър родител предвид положението си (финансово, социално, спиритуално, етц) в момента?

Не смятам че е така. Безгрижен съм на моменти, но не и безотговорен. За момента единственото, което би ме затруднило да съм добър родител е финансовото ми положение. Работи се по въпроса за по добро такова. Ако приемем че жена ми също ще изкарва пари, то тогава за детето НИ няма да има поводи за притеснения.

Смяташ ли че трудно ще си намериш половинка, тъй като жените на твоята възраст търсят мъж, който има работа с добри доходи, който да им вдъхва сигурност, стабилност, отговорност?

Рамката, която си описала далеч не важи по принцип и за всички. За някои хора е важно да се изкарва достатъчно. Както споменах по горе, работи се по въпроса с финансовото положение да бъде такова че да е достатъчно за мен и семейството ми. По другите описани от теб параграфи че и някои, които си пропуснала всичко е шест точки.

Ти олицетворение на сигурност, стабилност и отговорност ли си? Ако не, то тогава олицетворение на какво си?

Олицетворение - не, пример също не. Просто това, което мога и знам го предлагам на пазара. На който му хареса - спира и се заседява. Който не - подминава. Условията се договарят индивидуално.

Казваш, че хората предпочитат да живеят в рамки. Демек, тези рамки ги спират от по нататъшно развитие. Ти мислиш ли че си поставен в рамка?
    Тези рамки не ги спират от развитие. А дават насочесност на тяхното развитие. Да, спират ги от повсеместно развитие, но тъй като така или иначе не сме способни на такова.. е по добре да не се и опитваме. Рамките са хубаво нещо защото детерминират човек като "някакъв" и определят специфични качества, неприсъщи за дургите индивиди около него. Не е добре всеки да може всичко, защото в крайна сметка ще излезе че никой не може нищо. Аз съм се поставил в рамка, да. По своя воля.

Развиваш ли се по някакъв начин? Да, може би мислиш малко извън границите, и да може би не се страхуваш да заявиш какво мислиш без да използваш положителни епитети, и все пак по какъв начин си се развил през последните, да кажем, 6 месеца - 1 година?
    Развивам се със свое темпо. За последната една година разбрах точно какво искам да правя за да изкарвам прехраната си. Най-важното може би е това. Други неща са че срещнах хора, срещнах приятели, от които взех по малко и надградих себе си. Подобрих физическата си издръжливост, карайки колело и катерейки планини. Срещнах момиче, визирам теб, което ме направи щастлив и това ме облагороди по някакъв начин. И си отрязах косата.

Dr. Gregory House

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro Виж мнението
    къде си бе звезда, къде са другите звезди?
    Те тука. Другите звезди са на небето, чакат те.

Dr. Gregory House

Град
    В мислите на хората
    От колко време се занимаваш ? Общо часове ?

За първи път почнах когато бях на 17. Значи сумарно - 7 години. Средно по около 30-тина часа на седмица.

Софтуер ?

Cinema 4D всички версии след 9.

Нещо да покажеш ?

http://valdesbg.deviantart.com/gallery/?catpath=/

Предполагам се обучаваш сам ? Откъде ? Как ?

Да, сам съм се обучавал. Намирам си уроци в интернет, сам си търся сайтове с безплатни такива или с пиратско качени платени уроци. Свалям гледам, анализирам обмислям как да го направя така че да има зрънце от мен, а не машинално да повтарям като папагал. Опитвам се да разбера какво иска да ми покаже автора и го претворявам в своя версия.

Защо започна ?

Защото видях един приятел да прави 3Д-та и му завидях. Исках и аз да се науча.

Планираш ли да работиш в тази сфера ? Т.е. като служител в компания в този бранш ?

Не. Засега това е едно от многото ми хобита. Ако се случи да изкарвам пари ще е като фрийленсър. Наклон на хуя за нещата, котио харесвам не бих допуснал да ми се дава. А това неизбежно ще се случи, ако работя ЗА някого.

Кое най-силно те влече - automotive, broadcast, game etc. design ?

Weapon design, retro design. Аутомотива така и не се разбрахме с него.

Сглобил ли си някакъв приличен workstation вече ? Чудя се дали да се оръсвам за quadro видео карта просто и затова питам ;d ?
    Също да питам оферта ли е да си инсталираш 3д софтуера върху статичен дял от рам паметта, отделен специално за тази цел ?

Компа ми е с биващи характеристики. Наблегни на РАМ и процесор. Втория въпрос не го разбоирам, защото никога не съм се ионтересувал от тоя аспект.

С какъв апарат снимаш ? Обективи ?

Canon EOS 5D. Canon EF 50mm f/1.8, Sigma 70-300 APO DG MACRO

Нещо да покажеш ?

http://valdesbg.deviantart.com/gallery/?catpath=/ Имам и във фейсбука доста снимки. Деактивиран е за съжаление.

Хора ли предпочиташ да снимаш или пейзажи ? Или може би wildlife ? Защо ?

Хора, по точно портрети. И макро. Портретите за мен са нещо като предсатвяне на човека, нещо като първо впечатление, което изграждаш виждайки го. А за мен първото впечатление е важно. Затова се старая да уловя хората в най-добрата им естествена светлина. Макрото - защото винаги е завладяващо да видиш нашия свят, какъвто никога не си го виждал с купищата дребни детайли, които по принцип пропускаме. Обичам детайлите. Последно се зарибявах по панорами. Заради магията на цяла местност, а и защото сглобяването на една панорама от снимането и до съшиването и във фотошоп не е лесна задача.

Какво мислиш за шопнатите снимки ? Красотата в реализма ли е или в абстрактното ? Въобще какво мислиш за съвременното изкуство (изключвам драскането) - наясно си предполагам, че 90% е дигитален фалшификат. Запознат си и предполагам с програми като vue и terragen. Красивото в ума ли е или в реалността извън него ?

Шопнатите снимки са като изпечения хляб. Ако е добре изпечен той е наслада за сетивата и вкуса. Красотата за мен е в абсрактното. Реалността е основата, от която тръгвам за да покажа начина по който виждам реалноста или бих искал тя да съществува. Дигитализацията е неотменна част от съвременното изкуство. Тя дава повече свобода и възможности за изразяването на артистите. Хората харесват една добрфе представена идея. Независимо дали е реалистична или фантастична. Важното е да е добре представена.Запознат съм с многото терагенератори. Както вече казах - красотата е в ума и в начините по които можем да подобрим заобикалящия ни свят.

Фотошоп. Можеш ли да рисуваш ? Предполагам с него си правиш текстурите за моделите ? Препоръчай ми дигитайзър ?

Не мога да рисувам. С него си правя текстурите да, когато има изобщо. Предпочитам да моделирам. До колко пари? Имах едно бамбоо за 100 тина лъвчета купено. Вършеше ми перфектна работа. По принцип не ползвам таблети.

Психология ? Защо ? Проблеми в детството ? Кофти среда ?

Да, психология, личностно развитие, начини на общуване и възприемане на заобикалщия ме свят както и защо хорат около мен възприемат едни и същи неща по различен начин. Защо? Защото това е тясно свързано с изборите които правим както и с успешното или не толкова успешно превъплъщаване на майка ти и баща ти в родители. Израстнал съм без баща. Дори не съм го виждал. Средата ми беше нормална. Привличат ме мотивите поради които хората правят изборите, привличат ме и реакциите, от последиците. Обичам да анализирам да изучавам. Наречи го пъзел, загадка.

В какви отношения си с познатите от детството ти ?

Само с Калоян си общувам. 13-та година се познавам с него. С всички други сме на здравей здрасти, ако се засечем по улиците.

Книга с подобна насоченост, която ти е направила впечатление (не говоря за разни 'помогни си сам' тоалетни хартии) ?

За момента няма такава.

Тъй като обвързвам психологията с философията - философ, който ти допада и обичаш да четеш ?

И тук съм самоук. Не чета философия.

Какво мислиш за негрите ?

Добър потенциал имат, кофти маркетинг.

А за ромите ?

Вируси. Приспособяват средата за собствени нужди, без да се интересуват от по глобалната картинка. Целта е да се репродуцират по соя си анчин, не приемат чуждо мнение.

А за японците ?

Азиатския Стийв Джобс.

А за скандинавските народи ?

С тях съм нямал досег за съжаление. ДД може да изкаже повече и по хубави мнения за тях от мен.

Чел ли си Джон Лок ?

Не

Чел ли си универсалната декларация за човешките права ?

Не

Какво мислиш за свободата ?

За съжаление това е едно от нещата, които човек иска но не знае какво да прави с него, когатои го получи. Смята че сега не му е добре и ще му е по хубаво ако е свободен. Свободата обаче означава самота. А човек не обича да е самотен, страх го е от това да взима решения. И тук е парадокса. Смятам че свободата трябва да е като мечта, към която да се стремиш но никога да не достигнеш. По пътя ще намериш баланса, който ти е нужен за да съществуваш нормално.

А за тероризма ?

По груб начин да се каже че обществото си е превишило правата.

Какво мислиш за Андерс Брайвик ?
    А за постъпката му ?
    За присъдата, която получи ?
    Чел ли си книгата му ?

Бегло чух за неговия случай. Не ме интересува.

Какво е мнението ти по отношение на засилващият се расизъм и ксенофобия, особено сред северните народи в Европа ? Оправдан ли е, предвид количеството ниско интелигентни имигранти, дефактно генетично негодни да съществуват пълноценно в подобна среда ?

Според мен всяка жаба трябва да си знае гьола. Не одобрявам безразборното напускане на България от сульо и пульо. Ако се поставя на мястото на скандинавците и в България почнат да идват цигани на талази, опредлеено бих станал расист, защото това не е тяхна територия, те няма да се интегрират с нас и няма да допринесат по някакъв начин за развитието на държавата ни. По същия начин се чувстват и скандинавците, и западняците относно нас. Мисля че е напълно нормално да се са расисити спрямо южните европейци и всеки, който не се интегрира с тях.

Юго- и източноевропейските народи различават ли се съществено по манталитет и култура от 'западния' свят ? Обоснови се.

Да. Южна и източна Европа е прехода от Ориента към цивилизацията. Тук има смески от всичко каквото можеш да се сетиш. Ние сме микс от въпитания англичанин и шалварения арабин. Лошото е че няма закономерност по която да взимаме опредлеени черти от единия и от другия. Къде на късмет, къде не толкова... има богато разнбообразие от форми и цветове. Докато англичанина не е свикнал на подобно нещо. При тях всички е като по калъп извадено.

Би ли искал да прекараш живота си в България ? А да отглеждаш деца тук ?

Да, и да. Но не съм патриот.

Допадат ли ти българите ?

В повечето случаи да.

Би ли се захванал с политика ?

Не. Политиката е едно от малкото неща, към които порявявам отицателен интерес, разбирай абсолютно, тотално и категорично не ме интересува.

С какво образование си ? С какъв успех завърши ?

Гимназиално. 5.36

Какво ти е мнението за хомосексуалността ?

Нефунционална мутация която се отглежда толерира и облагодорява в човешкото общество.

А за педофилията ?

Неизживяно детство + провал от страна на родителите.

Контактът между двама сексуално узрели индивиди (разбрай 12-13+ в повечето случаи) при какви обстоятелства е педофилски?

Когато единия индивид е способен да създаде нов живот, но не и да го отгледа. Надявам се разбираш.

Защо (противно на популярното схващане) педофилията е преобладаваща сред хетеросексуалното население ? Иначе казано - защо татенцата обичат да го подават на дъщеричките си (мързи ме да търся инфо в Гугъл, сега се сетих просто и реших да те питам - нали ти е хоби Психологията и току-виж знаеш отговора ;д ) ?

Вариация на Едипов комплекс.

Какво мислиш за транссексуалните ?

Антипатични са ми като концепция.

А за хората, които си сменят пола ?

По нормално в сравнение с горното.

Dr. Gregory House

Град
    В мислите на хората
    Какво превръща човека в престъпник ? По презумпция сме социални животни и цел общото благо понякога пренебрегваме ммм поривите си на индивидуализъм. Какво превръща един човек в отцепник от стадото ?

Престъпник е човек, който нарушава социалните и обществени норми, желаейки да наложи своите собствени. Независимо от аспекта.

Хората раждат ли се лоши или средата ги превръща в такива ? Ако отговорът ти е второто - що за среда е необходима, че да отклони човека от това, което му е генетично заложено ? И как така при едни се случва, а при други - не. Това значи ли, че престъпник=психически слаб // неспособен да се пригоди към обществото // генетично неподходящ да съществува сред себеподобни ?

Хората се раждат бял лист хартия. Всичко, което не е обусловено от гените и въпреки това е култивирано е от средата. И под среда нямаме предвид къде живее. Средата са себеподобните с които контактува и взаимодействията, които има с тях. На човек генетично му е заложено да направи потомство и да остане достатъчно дълго жив за да може да го отгледа. В този ред по важност. Всичко друго е култивира от средата или въпреки нея. Култивирането на хора с повишена социална нетърпимост е сложен процес, който аз не съм изучавал из основи. съвсем повърхностно и синтезирано казано обаче процеса е следния. Има силен доминиращ негативен поведенчески модел от единия или и двамата родители. Детето възприема този модел или защото това е примера, който му се дава от родителите или защото това е единственото, което може да научи като модел от семейството. Защото всичко друго е подтиснато. Освен класическия случай на насилие в семейството, въпросния поведенчески модел може да бъде с много други проявления.

Престъпника не избира да е такъв. На него му се налага отвън да е такъв, и той приема това като свое аз. Разбира се, това далеч не означава че той съзнателно е възпитаван да краде, лъже и убиива. Става дума че волно или неволно родителите са култивирали у него тези качества с действието си или бездействито си.

Hammerfall кефят ли те ? Мен ми идват доста филмарска музика ? Като цяло металът не е ли филмарска музика ? Текстовете, погледнати обективно, не са ли доста нелепи ?

Хамърфол си ме кефят. Преди да се комерсилаизират. не успяха да го направят като хората. ЛП успяха. Металът е по драматично-брутален. Не мсиля че е филмарска музика.

Харесваш ли класическата музика ? Нещо, което ти допада ?

Турския марш на Моцарт, Четирите годишни времена на Вивалди, Унгарска Рапсодия на Лист, Симфония 5 на Брамс, На елиза Бетовен, Девета симфония, пак на Бетовен, Кан Кан на офенбах, Сватбата на Фигаро от Моцарт.

Ами електронната ?

Не всичко. Като цяло по скоро не.

Пушиш ли ? Пиеш ли ? Употребяваш ли наркотици ? А употребявал ли си ?

Не. Да. Не. Не.

Какво е мнението ти по въпроса с легализирането на марихуаната ?

Според мен ще реши доста поблеми ако се легализира. Канабиса има лечебни свойства, най-малкото.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    В какво вярваш?
    Кой е най-големият ти страх?
    Има ли обществена личност (независимо дали от настоящето, близкото или далечното минало), на която се възхищаваш? Защо?
    Смяташ ли, че има девалвация на интелект и морал сред подрастващите и въобще в обществото (българското)?
    Имаш ли любимо място (тук в България) и кое е то?
    Вярваш ли в космополитизма или по-скоро смяташ, че "камъка си тежи на мястото"? Обоснови се.
    Имаш ли любим автор/произведение/литературен герой?
    Welcome to the Jungle...

Град
    В мислите на хората
    В 8 и нещо ще съм в нас и ще отговарям. Вие питайте

А това е за блаб. По десетобалната система. Колкото по близо е до 10 толкова по изразено е написаното качество. Колкото по близо е до едно толкова по слабо е изразено въпросното качество и толкова по силно е изразено срещуположното.

Екстраверсия-----------------8
    Активност--------------------5
    Доминиране-------------------8
    Общителност------------------9
    Търсене на впечатления-------2
    Привързаност-----------------9
    Топлота----------------------5
    Сътрудничество---------------7
    Доверчивост------------------6
    Разбиране--------------------8
    Уважение към другите---------6
    Самоконтрол------------------9