.
Затворена тема
Страница 73 от 121 ПървиПърви ... 236369707172737475767783 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 801 до 1 825 от общо 3024
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от lovelywords Виж мнението
    Ягодке, каква е новата ти прическа ? :Д
    Ами къдрава съм и тая ме направи на пластове.Най - късия е до ушите, и като е къдрава направо е ужасно.Затова ще се изправям или няма да ходя с пусната коса известно време.
    Последно редактирано от strawberry88 : 09-17-2012 на 17:40

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    И какво му е излишното???Не прекалявам с грижите.Маски не съм си правила 3-4 месеца, а и повечето в темата си правят домашни маски.
    Имах предвид,че мноооооого хора избягват всякакви такива домашни грижи за косата си,никъде не съм написала,че полагаш ''много излишни грижи'' за косата си,а и аз,както и всички в темата си правят домашни маски..но,както и да е

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    тя искаше да каже по принцип за момичетата т.е. не само във форума,но изобщо .. не е искала да каже нещо лошо,спокойно
    Точно хахха

Ок, разбрах.По-скоро допълнителни грижи.
    Та утре ще си правя маската с тривитаминол.И между другото пак почнах да си мия косата през ден.Не мога иначе.Не искам да ходя с мазна коса. Пробвах 2 пъти седмично ама не става.Адски мазна е на 3-тия ден.
    Тези дни ще си поръчвам термозащитен продукт.Чудя се между гела за изправяне на Лакме и спрей на CHI ... помогнете ми с избора...а и ако имате други предложения ще се радвам да ги чуя :д.И аз мислех за това на Лореал дето fizzyg го има ама е цели 500 мл.Много е.Какво ще го правя толкова много.Предпочитам по-малки опаковки, за да си ги сменям по-често. А и това на Лореал сигурно ще го ползвам години.

Голям фен Аватара на cheburashka
    мнооого се извинявам, обаче някъде тук бяхте пуснали линк за емотиконите... може ли пак

и да ви попитам за съвет: косата ми пада, не знам дали е нормално, на мен ми изглежда ужасно много, правих си няколко маски с тривитаминол, не виждам ефект откъм косопад, даже се чудя дали не го е засилил, макар че мисля, че си е същото
    тааа обмислям да си купя Фитовал или Себорал, препоръчайте(?) и да спра ли тривитаминола, да си правя домашни маски, но без него?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Вижте какъв термозащитен спрей намерих.На тази марка до сега не съм чувала,но са направили и такъв продукт.Дали ще е хубав според вас? http://www.shampoan.com/babyliss-pro...85-p-1019.html

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    мнооого се извинявам, обаче някъде тук бяхте пуснали линк за емотиконите... може ли пак

и да ви попитам за съвет: косата ми пада, не знам дали е нормално, на мен ми изглежда ужасно много, правих си няколко маски с тривитаминол, не виждам ефект откъм косопад, даже се чудя дали не го е засилил, макар че мисля, че си е същото
    тааа обмислям да си купя Фитовал или Себорал, препоръчайте(?) и да спра ли тривитаминола, да си правя домашни маски, но без него?
    Аз ти препоръчвам Себорала

Супер фен Аватара на weheartiit
    Та утре ще си правя маската с тривитаминол.И между другото пак почнах да си мия косата през ден.Не мога иначе.Не искам да ходя с мазна коса. Пробвах 2 пъти седмично ама не става.Адски мазна е на 3-тия ден.
    Тези дни ще си поръчвам термозащитен продукт.Чудя се между гела за изправяне на Лакме и спрей на CHI ... помогнете ми с избора...а и ако имате други предложения ще се радвам да ги чуя :д.И аз мислех за това на Лореал дето fizzyg го има ама е цели 500 мл.Много е.Какво ще го правя толкова много.Предпочитам по-малки опаковки, за да си ги сменям по-често. А и това на Лореал сигурно ще го ползвам години.
    Гела на Лакме е хубав.И аз се двуомях между тези двете и избрах него.Само нещото което мен много ме дразни.На инструкциите пише да се нанесе на влажна коса,а аз не винаги се изправям само когато се изкъпя.Понякога искам преди училище,а ако си го сложа на суха коса тя става лепкава и гадна.Та това за мен е минус ;д

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Понякога искам преди училище,а ако си го сложа на суха коса тя става лепкава и гадна.Та това за мен е минус ;д
    И аз на суха се изправям и когато реша искам, не веднага след къпане понякога.Значи се отказвам от него.А прави ли косата твърда и издържа ли по-дълго изправена?

И да знаеш колко е икономичнооо.. Поради причината,че консистенцията е много кремава и е нужно много малко.Слагам колкото нокътя ми някъде,и си го размазвам м/у ръцете и ми стига за цялата коса. А първия път,като не знаех,изсипах едно топче направо и едвам го сложих :Д

^Пробва ли го вече и с употребата на преса?

И аз на суха се изправям и когато реша искам, не веднага след къпане понякога.Значи се отказвам от него.А прави ли косата твърда и издържа ли по-дълго изправена?
    Ами като цяло да.Днес например се изправих сутринта,но заваля един отвратителен дъжд.Обикновено косата ми се наелектризира и става много чуплива,днес обаче беше добре,пак се развали де,но не е както преди.

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Ами като цяло да.Днес например се изправих сутринта,но заваля един отвратителен дъжд.Обикновено косата ми се наелектризира и става много чуплива,днес обаче беше добре,пак се развали де,но не е както преди.
    На мокра коса ли го слагаш?
    А спрея на Лакме го няма в златна рибка.

Ами налага се,днес сутринта трябваше да се изкъпя иначе ако го бях нанесла на суха както казах щеше да стане лепкава и гадна.Много гадно е така,че става само за влажна ...

А, има го вече спрея на Лакме.Мисля него да поръчам утре.
    Последно редактирано от strawberry88 : 09-17-2012 на 19:54

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    http://www.teenproblem.net/forum/tee...=vB_Editor_001 Заповядай

^Пробва ли го вече и с употребата на преса?
    Не,защото не искам с тази некачествена преса да си горя косата,чак като взема нова

На мокра коса ли го слагаш?
    А спрея на Лакме го няма в златна рибка.
    Е,скоро го гледах,но явно не е в наличност. Почакай малко,поне да си струва

Регистрирах се в Златна рибка и получих потвърждение, но не мога да си влезна в профила в рибката.Някой да е имал такива проблеми?

Регистрирах се в Златна рибка и получих потвърждение, но не мога да си влезна в профила в рибката.Някой да е имал такива проблеми?
    Поръчай без регистрация.При мен имаше такава функция.

Поръчвала съм веднъж по телефона, но сега, като казахте, че предлагат подарък мостри и мислех, че е само ако поръчваш от сайта, не по телефона.На мен по телефона не ми предложиха никакви мостри. Аз затова.

Голям фен Аватара на cheburashka
    аз питах и по-нагоре за съвет, но май никой не изказа мнение... косата ми пада, почнах маски с тривитаминол, обаче не намалява дори малко, не съм забелязала да се е засилил, надявам се да не е, та мисля да си купя Себорал или Фитовал и се чудя да спра ли тривитаминола?

аз питах и по-нагоре за съвет, но май никой не изказа мнение... косата ми пада, почнах маски с тривитаминол, обаче не намалява дори малко, не съм забелязала да се е засилил, надявам се да не е, та мисля да си купя Себорал или Фитовал и се чудя да спра ли тривитаминола?
    Спри го според мен!

Спри го според мен!
    +1. Не рискувай

Иначе да ви се оплача и аз. Дали е сезонен моя косопад,цяло лято и сега още продължава и не знам вече.. Онзи ден в банята много косичка падна,в домашните маски тривитаминол не слагам нарочно .. И аз да си взема ли някакви ампулки и кои,че не съм запозната с ампулите добре :Д

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    +1. Не рискувай

Иначе да ви се оплача и аз. Дали е сезонен моя косопад,цяло лято и сега още продължава и не знам вече.. Онзи ден в банята много косичка падна,в домашните маски тривитаминол не слагам нарочно .. И аз да си взема ли някакви ампулки и кои,че не съм запозната с ампулите добре :Д
    Денис и Ревалид...а фък13 препоръчваше и на UNA, но за тях не знам, не съм ги пробвала.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета, вредно ли е връзването на косата ?

Поръчвала съм веднъж по телефона, но сега, като казахте, че предлагат подарък мостри и мислех, че е само ако поръчваш от сайта, не по телефона.На мен по телефона не ми предложиха никакви мостри. Аз затова.
    Аз не поръчах по телефона,а просто ми даде да поръчам без регистрация т.е. пак от сайта.Пак имаше опция да си избера мостричка за подарък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си