- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
Имах предвид,че мноооооого хора избягват всякакви такива домашни грижи за косата си,никъде не съм написала,че полагаш ''много излишни грижи'' за косата си,а и аз,както и всички в темата си правят домашни маски..но,както и да е![]()
![]()
Точно хахха
Ок, разбрах.По-скоро допълнителни грижи.![]()
Та утре ще си правя маската с тривитаминол.И между другото пак почнах да си мия косата през ден.Не мога иначе.Не искам да ходя с мазна коса.Пробвах 2 пъти седмично ама не става.Адски мазна е на 3-тия ден.
![]()
Тези дни ще си поръчвам термозащитен продукт.Чудя се между гела за изправяне на Лакме и спрей на CHI ... помогнете ми с избора...а и ако имате други предложения ще се радвам да ги чуя :д.И аз мислех за това на Лореал дето fizzyg го има ама е цели 500 мл.Много е.Какво ще го правя толкова много.Предпочитам по-малки опаковки, за да си ги сменям по-често.А и това на Лореал сигурно ще го ползвам години.
мнооого се извинявам, обаче някъде тук бяхте пуснали линк за емотиконите... може ли пак
и да ви попитам за съвет: косата ми пада, не знам дали е нормално, на мен ми изглежда ужасно много, правих си няколко маски с тривитаминол, не виждам ефект откъм косопад, даже се чудя дали не го е засилил, макар че мисля, че си е същото
тааа обмислям да си купя Фитовал или Себорал, препоръчайте(?) и да спра ли тривитаминола, да си правя домашни маски, но без него?
Вижте какъв термозащитен спрей намерих.На тази марка до сега не съм чувала,но са направили и такъв продукт.Дали ще е хубав според вас? http://www.shampoan.com/babyliss-pro...85-p-1019.html
Гела на Лакме е хубав.И аз се двуомях между тези двете и избрах него.Само нещото което мен много ме дразни.На инструкциите пише да се нанесе на влажна коса,а аз не винаги се изправям само когато се изкъпя.Понякога искам преди училище,а ако си го сложа на суха коса тя става лепкава и гадна.Та това за мен е минус ;д
И да знаеш колко е икономичнооо.. Поради причината,че консистенцията е много кремава и е нужно много малко.Слагам колкото нокътя ми някъде,и си го размазвам м/у ръцете и ми стига за цялата коса. А първия път,като не знаех,изсипах едно топче направо и едвам го сложих :Д
Ами налага се,днес сутринта трябваше да се изкъпя иначе ако го бях нанесла на суха както казах щеше да стане лепкава и гадна.Много гадно е така,че става само за влажна ...
А, има го вече спрея на Лакме.Мисля него да поръчам утре.
Последно редактирано от strawberry88 : 09-17-2012 на 19:54
Регистрирах се в Златна рибка и получих потвърждение, но не мога да си влезна в профила в рибката.Някой да е имал такива проблеми?![]()
Поръчвала съм веднъж по телефона, но сега, като казахте, че предлагат подарък мостри и мислех, че е само ако поръчваш от сайта, не по телефона.На мен по телефона не ми предложиха никакви мостри.Аз затова.
аз питах и по-нагоре за съвет, но май никой не изказа мнение... косата ми пада, почнах маски с тривитаминол, обаче не намалява дори малко, не съм забелязала да се е засилил, надявам се да не е, та мисля да си купя Себорал или Фитовал и се чудя да спра ли тривитаминола?
+1. Не рискувай
Иначе да ви се оплача и аз. Дали е сезонен моя косопад,цяло лято и сега още продължава и не знам вече.. Онзи ден в банята много косичка падна,в домашните маски тривитаминол не слагам нарочно .. И аз да си взема ли някакви ампулки и кои,че не съм запозната с ампулите добре :Д