.
Затворена тема
Страница 72 от 121 ПървиПърви ... 226268697071727374757682 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 776 до 1 800 от общо 3024
    Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Излишни ли?Защо?Правя и домашни маски и я мия, какво е излишното?
    Мда, прави сте.Щом се харесвам така не виждам защо да не се изправям.Няма да прекалявам естествено.1 път седмично стига.Ще пусна снимки, да!Тия дни.
    Мен първо ме беше страх с това арганово масло да не стане мазно ама нали гледам, че в youtube така правят и аз викам да пробвам. Сложиш съвсем малко между дланите си и после по краищата на косата и резултата беше мекичка и лъскава коса.Обаче на мен по рождение косата ми е рядка.Сгъсти се много от маските, но не е от най - гъстите де.Благодарение на пластовете идглежда гъста.Ама аз все още си искам старата коса и не знам колко време ще отнеме да ми се изравни всичко. :/
    Ами казвам ги излишни,защото определено много хора ги избягват

Голям фен Аватара на cheburashka
    ягодке(гледам, че така те наричат), какви домашни маски си правиш?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Тия преси са читави, бе! Косата ми втори ден е права и къдрава, където е минала.
    Нещо тая сутрин ми е доста безформена, както всяка друга. Сложих й в краищата от маслото на Макадамия, после пръснах малко от спрея на Глис и мацнах от крема с арганово масло. Разреших я, сега ще пробвам тестера на Лакме (така ли се чете?) за активатора на къдрици. Ако стане нещо въобще и то ми хареса - ще я оставя пусната, иначе - на кок, и без това е дъждовно.

Честито ви и дано ви върви по вода ;* ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    не е хубаво да се слагат на косата толкова продукти(спрей на Глис,маски, арганово масло, и там още някакво масло беше споменала) По този начин пренасищаш косата и вместо да има добър ефект от всички тези неща,половината губят ефекта си Слагай всеки път различен продукт щом искаш, но не всички наведнъж

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Ами казвам ги излишни,защото определено много хора ги избягват
    И какво му е излишното???Не прекалявам с грижите.Маски не съм си правила 3-4 месеца, а и повечето в темата си правят домашни маски.
    cheburashka, или я мажа само със зехтин или друго масло по корените и дължината или 2 лъжици тривитаминол + 1 жълтък + 1 лижица кисело мляко + 1 лъжица бадемово масло + 1 лъжица ябълков оцет + 1 лъжица ракия. Много рядко си правя от жълтък и зехтин.

Banned Мега фен
    и моята днес.. миналия път като не и правих маска,но пък и я оставих естествена - без плитки в корените и без нищо изглеждаше доста плътна.. и аз мисля,че е от времето

Banned Мега фен
    И какво му е излишното???Не прекалявам с грижите.Маски не съм си правила 3-4 месеца, а и повечето в темата си правят домашни маски.
    cheburashka, или я мажа само със зехтин или друго масло по корените и дължината или 2 лъжици тривитаминол + 1 жълтък + 1 лижица кисело мляко + 1 лъжица бадемово масло + 1 лъжица ябълков оцет + 1 лъжица ракия. Много рядко си правя от жълтък и зехтин.
    тя искаше да каже по принцип за момичетата т.е. не само във форума,но изобщо .. не е искала да каже нещо лошо,спокойно

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    не е хубаво да се слагат на косата толкова продукти(спрей на Глис,маски, арганово масло, и там още някакво масло беше споменала) По този начин пренасищаш косата и вместо да има добър ефект от всички тези неща,половината губят ефекта си Слагай всеки път различен продукт щом искаш, но не всички наведнъж
    +... и аз някой път се усещам как прекалявам и затова и маските вече ми се състоят от 2-3 продукта..

Момичета, това арганово масло мога ли да го слагам в корените ако косата ми е склонна към омазняване, или само в краищата? Днес отидох за масло от пшеничен зародиш, а съм взела арганово, май вече трябва да почвам да пия ГИНКО БИЛОБА за подсилване на паметта, а не да си подсилвам косата

Banned Мега фен
    ^ можеш,но май е малко тежко масло за корени на коса склонна към омазняване .. не знам нека и другите момичета дадат мнение

А, ок, но не мисля, че излишни е точната дума.

Ааааа, искам да кажа, че съм изумена!Изправих си косата снощи, след като я изкъпах, а нали току що изправената коса се изправя трудно.По-лесно е на следващия ден.Та изкъпах се и беше адски бухнала.Изправих я много лесно.Та днес малко почна да роси и аз се уплаших, че ще се накъдри. Преди малко се прибрах и още е идеално права и мека.Явно Филипс не са боклук, както някои казаха. Ама аз най - много се учудих, че ми валя на косата и пак и няма нищо...ох, дано все да е така.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Сега си направих маска за коса и ще стоя 2 часа.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от mariam123 Виж мнението
    Момичета, това арганово масло мога ли да го слагам в корените ако косата ми е склонна към омазняване, или само в краищата? Днес отидох за масло от пшеничен зародиш, а съм взела арганово, май вече трябва да почвам да пия ГИНКО БИЛОБА за подсилване на паметта, а не да си подсилвам косата
    не бих препоръчала

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Сега си направих маска за коса и ще стоя 2 часа.
    Каква маска си направи?

Днес си взех и масло от гроздови семена, него го втрих в корените, а по дължината аргановота. Като се измия ще видя дали ще го ползвам така и за напред, или ще го нанасям след, като си измия косата. Видях, че много го хвалят Себорал форте за косопад и си взех и него, ама за 2,50 какви ли чудеса ще прави, изобщо не ми е ясно.

Град
    Пловдив
    strawberry88,сложих канела,какао,кафе,кис.мляко ,жълтък,малко оцет,малко хининова вода,хума за коса,стимуланта на икаров.Тази маска всеки път такава си правя и много добре ми се отразява на косата.

mariam123,себорал фортето е за косопад,но при редовна употреба се отразява много добре и върху растежа на косата.

хума за коса
    Каква е, може ли малко инфо?Знам, че има хума за лице и става и за коса и така нататък, но не съм чувала за хума специално за коса...

Супер фен Аватара на weheartiit
    Ой днес една от новите ми съученички ми каза,че имам хубава и бляскава коса и цвета ми бил як. Винаги се радвам на такива комплименти защото не харесвам косата си изобщо.Стана ми много миличко ;д Иначе аз сутринта я изправих ама заради гадното време стана на нищо.Ягодке,късметлийка си .

И аз страшно се радвам, като ми правят комплименти за косата! Особено лятото едно момиче, като не спря да я пипа и каза, че е мека, като коприна. <3 Направооо...
    П.П.Аз бях решила да се подстригвам всеки месец, но се отказах заради новата ми прическа.Няма да се подстрижа следващите 3 месеца!!!

Град
    Пловдив
    Ягодке,хумата за коса е ето тази. http://prikachi.com/images.php?images/500/5283500R.jpg

Banned Мега фен
    Ягодке,хумата за коса е ето тази. http://prikachi.com/images.php?images/500/5283500R.jpg
    е значи няма специално за коса...

^Мда.Мерси все пак де.

Повече от фен Аватара на lovelywords
    И аз страшно се радвам, като ми правят комплименти за косата! Особено лятото едно момиче, като не спря да я пипа и каза, че е мека, като коприна. <3 Направооо...
    П.П.Аз бях решила да се подстригвам всеки месец, но се отказах заради новата ми прическа.Няма да се подстрижа следващите 3 месеца!!!
    Ягодке, каква е новата ти прическа ? :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си