.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 99
    Супер фен
    Град
    Пловдив

Минали сексуални изживявания

Понеже това е един от най-големите проблеми с моето момче ми е интересно при вас как е.
    Ревнувате ли/дразните ли се за миналите сексуални изживявания на партньорите си? Приятелят/приятелката ви ревнува ли от миналото? Какво мислите като цяло за това безумие...?
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Мега фен
    Град
    <3
    meh
    Не би трябвало. Ако се замисля и почна да си представям някакви работи, сигурно ще ми стане гадно. За това нИ бива да се замислям и да си представям разни работи. ^^
    Мисля, че ако си му казвала/намеквала, че имаш кхх богат сексуален опит, може би го човърка какво толкова си правила, как си го правила, ама искаш ли пак да го правиш, ама какво ще правиш с него и такива ти филмарски истории, които не са приятни на вкус. хах
    Но ако да кажем си с не толкова богато сексуално минало, няма какво толкоЗ да се чуди и пита. бля
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Ем принципно е доста ревнив и от най-малкото пали, преди ме е разпитвал и още ми прави проблеми за някои случки и даже се сърди и колкото и да обеснявам, че е минало, ми повтаря как не може да го преглътне...а има ли нещо,което той да е направил в миналото си, за което ти би го оставила или не би му простила?

Мега фен Аватара на 102
    Никога не съм бил с девствени. Страх ме е от девствени. Предпочитам една жена да е имала някви бивши партнърс.. а и то си личи дали си имала 100 и си некъв пълен парцал или си имала 5-6 и си имаш опита без да си ...няколко думи назад...
    Мисля, че сегашната ми приятелка малко се дразни като и разказвам някои историики.. ама аз съм с нея се пак, харесвам си я,ииии не виждам що й пука, ама жени... На мен лично са ми интересни неините минали сексуални изживявания.. дори се развеселявам така.....

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Нали не си мисли, че преди него ти си расла под похлупак и той е богопомазания, откъснал цветето ти?! ахахахахахах
    Безумно е, да.
    Не съм се дразнила, още по-малко съм получавала някакви обвинения, мрънкания, физиономии, или натяквания относно моите минали сексуални изживявания.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Нямам проблеми с това. И все пак не бих се хванал с кварталната/градската разпоретина (заради имиджа й и т.н.).

OutlawGirl, най-често срещаната грешка на повечето жени е, че не знаете кога и за какво да си мълчите. Не давайте "Храна за размисъл" на ревнивците и всичко ще е наред.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    На мен лично са ми интересни неините минали сексуални изживявания...
    И на мен ми е интересно принципно и не съм се дразнила, напротив искам да знам всичко, което е правил за да мога да направя много повече за него...но не знам защо повечето мъже (поне тези, на които попадам аз) имат адски голямо чувство за собственост и са ужасно ревниви.

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Не давайте "Храна за размисъл" на ревнивците и всичко ще е наред.
    хах прав си, успях да избягвам тея теми в продължение на месеци, но след постоянни натяквания, няма как да не споделя нещо дори и минимално...но проблема е, че от най-малкото откача и нещата излизат извън контрол

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от OutlawGirl Виж мнението
    но не знам защо повечето мъже (поне тези, на които попадам аз) имат адски голямо чувство за собственост и са ужасно ревниви.
    явно такива си ги избираш

Кофти, че е толкова нервен, особено спрямо любимия човек. Мъжът трябва да е толерантен за подобни неща, а не да раздува проблемите като свекърва.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на 102
    Може би си мислят, че си имала нещо по-добро от тях ...? Нямат самочувствие ...?

Мега фен
    Град
    <3
    Ем принципно е доста ревнив и от най-малкото пали, преди ме е разпитвал и още ми прави проблеми за някои случки и даже се сърди и колкото и да обеснявам, че е минало, ми повтаря как не може да го преглътне...а има ли нещо,което той да е направил в миналото си, за което ти би го оставила или не би му простила?
    Ама как така не може да го преглътне? Сега е с теб и имате общо сексуално настояще. ТъЙ му кажи. И че не трябва да се сърди за неща, които си правила още от преди да го познаваш и да сте заедно... примерно. Ест, че не е яко да си представяш как някой друг е пипал гаЖето ти и какви неща му е правил, за това не бива да се мислят много много тея неща. ^^
    Колкото до въпроса... не си го представям това... I mean... как така ще го оставя, защото е правиЛ някакви неща, които може и да не ми харесват, но... все пак са минало човече. Вярно, че от едно нещо до друго има балкан разлика, но ми се струва твърде драстично и тъпичко да оставиш някого, заради сексуалното му минало. А за прошка.. каква ти прошка, човече? Нито е съгрешил, нито нищо, за да се стига до 'прошка'. Дори не смятам, че съм човек, който може да дава прошка от гледна точка на това, че не съм съдник или бог и че не съм човек, от който някой друг трябва да зависи... някак... абе тъпо е. Аз също съм отвратително ревнива, макар че се старая всячески да не го показвам, защото го ненавиждам това отровно чувство, но се старая да си обяснявам нещата на ум и да не го правя на проблем. Тъй че го разбирам твойто човече и едва ли ще му стане по-леко, но му кажи да премисли всичко, което си мисли и сам да се убеди колко безполезно и натоварващо е.. ^

Едит: Сега ми хрумна, че ако си спала с повечко момченца, вероятността за ревност е в пъти по-голяма. ^ Т.е.. когато човека до теб го е правил с повечко индивиди, го чувстваш може би някак отдалечен и.. повече обществен, от колкото личен (това не знам как ще се разбере), т.е.. аз например бих си помислила, че ще ми е трудно да се докосна до този човек, че ще ми е трудно да направя каквото и да е нещо ново, което да не го е правил с някоя друга. Т.е... когато преживееш с някого нещо, което е съвсем ново за теб, е някак по-лично и сближаващо (поне за мен), а когато вече си правил толкова много неща, може би ти е някак рутинно, макар че всичкото това, което казвам може и да е глупост (^^), понеже все пак си с нов човек и всичко би трябвало да е различно и да си го чувстваш по уникален начин до себе си, по какъвто не си чувствал никой друг... ох много се разписах
    Последно редактирано от ShtrudeL : 09-20-2012 на 20:00
    4XCOKИ

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Може би си мислят, че си имала нещо по-добро от тях ...? Нямат самочувствие ...?
    Прав си донякъде и това, че иска да е ненадминат и номер 1 във всичко.

Иначе наистина е доста нервен и често си го изкарва на мен, доста търпелива съм, но понякога ми писва.

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Ама как така не може да го преглътне? Сега е с теб и имате общо сексуално настояще. ТъЙ му кажи. И че не трябва да се сърди за неща, които си правила още от преди да го познаваш и да сте заедно... примерно. Ест, че не е яко да си представяш как някой друг е пипал гаЖето ти и какви неща му е правил, за това не бива да се мислят много много тея неща. ^^
    Колкото до въпроса... не си го представям това... I mean... как така ще го оставя, защото е правиЛ някакви неща, които може и да не ми харесват, но... все пак са минало човече. Вярно, че от едно нещо до друго има балкан разлика, но ми се струва твърде драстично и тъпичко да оставиш някого, заради сексуалното му минало. А за прошка.. каква ти прошка, човече? Нито е съгрешил, нито нищо, за да се стига до 'прошка'. Дори не смятам, че съм човек, който може да дава прошка от гледна точка на това, че не съм съдник или бог и че не съм човек, от който някой друг трябва да зависи... някак... абе тъпо е. Аз също съм отвратително ревнива, макар че се старая всячески да не го показвам, защото го ненавиждам това отровно чувство, но се старая да си обяснявам нещата на ум и да не го правя на проблем. Тъй че го разбирам твойто човече и едва ли ще му стане по-леко, но му кажи да премисли всичко, което си мисли и сам да се убеди колко безполезно и натоварващо е.. ^
    Дам имаш право, казвала съм му го, но той има много странни начини да преглътне нещо. Трябва постоянно да си го повтаря и да го мисли, за да свикне с тая мисъл и да не го дразни вече. Като цяло разбирам идеята, но това ми тежи на мен, тъй като ежедневно ми ги натяква тея неща и ме кара да се чувствам гузно. Колкото до ревността, хубаво е, че не я показваш, защото е наистина кофти...смятам, че ако човек има доверие на партньора си и е уверен в себе, може да пренебрегне тая скапана ревност.

Мега фен Аватара на 102
    Или ако човек има доверие в себе си.... баси майката... не смятам, че има по-добри от мен и ми е супер лекичко, даже ме разсмиват историиките както казах...

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Значи не ти липсва самочувствие :Д

Мега фен Аватара на 102
    "Или ако човек има доверие в себе си.." .. наистина това исках да кажа, а нищо за самочувствие и тем подобни..
    Бай Дъ Уей ти си момичето май дето в една тема беше написала "Младешкия хълм в Асеновград".. много ме развесели.. ако говориш за Баделема разбира се... Уахаххаах

Мега фен
    Град
    <3
    смятам, че ако човек има доверие на партньора си и е уверен в себе, може да пренебрегне тая скапана ревност.
    Абе... не е съвсем така. Ти пак можеш да си му имаш доверие, но да ти е тегавичко при мисълта, че някой/я може да го закачи, той/тя да отвърне със същото (дали сериозно, дали несериозно..) и да се завърти нещо, или каквото и да е.. I meann.. тъпичко е, но никой не иска да вижда/знае, че човечето му е близко с някой друг по начин, по който може да е с теб... има някаква интимност.. абе гадно е. Пък аз не искам ревността ми да намира проявление, защото мисля, че я разбирам.. А колкото до увереността... не ми харесва идеята човек да си мисли, че е незаменим едва ли не, че може да предложи всичко на този до него и т.н.. Защото... хм... до някъде е хубаво/приятно да усещаш, че човечето ти те ревнува, НО само ако е съпроводено от някакви... ненатоварващи чувства... т.е.. когато чрез ревността показваш дори без да искаш, че ти е в сърчицето, а не че е твоя вещ, която си забравил, че всъщност е човек, а не предмет.
    4XCOKИ

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Бай Дъ Уей ти си момичето май дето в една тема беше написала "Младешкия хълм в Асеновград".. много ме развесели.. ако говориш за Баделема разбира се... Уахаххаах
    хахаха да, аз бях :Д ем не съм от Асеновград и идея си нямам кво точно беше, но имаше паметник и там вечерта се събирали сектантите :Д
    Последно редактирано от OutlawGirl : 09-20-2012 на 20:23

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    до някъде е хубаво/приятно да усещаш, че човечето ти те ревнува, НО само ако е съпроводено от някакви... ненатоварващи чувства... т.е.. когато чрез ревността показваш дори без да искаш, че ти е в сърчицето, а не че е твоя вещ, която си забравил, че всъщност е човек, а не предмет.
    С това съм напълно съгласна. И все пак, може да е странно, но на мен не ми става тегаво при мисълта, че някоя закача приятеля ми. Виждала съм доста момичета да го заглеждат, някои са го заговаряли (не пред мен), но честно казано приемам го като комплименти се кефя, че момчето ми е харесвано.

Мега фен Аватара на xoxi
    Какво мислите като цяло за това безумие...?
    Мисля, че наистина е безумие.
    Аз примерно знам последните му няколко бивши преди мен, знам някои подробности, но не прекалено. Той просто не обича да говори за тях, докато аз нямам проблем. Интересно ми е. Нямам проблем да слушам и да си представям, ще имам проблем ако видя представите си на живо.

Той също е запознат с последните ми бивши преди него. Разказвала съм му много, но той е по-скоро неутрален. Понякога любопитства, но попринцип не го интересува много с кой съм била и какво съм правила.
    Аз съм любопитната.

Не мисля, че бившите са повод за ревност, особено ако говорим за настояща сериозна връзка. Това, че някой НЯКОГА е правил нещо, не виждам каква връзка има с настоящето. Той може да е спал с тази, онази и третата, но важното е, че сега е с мен и само аз имам тази привилегия.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на 102
    "И все пак, може да е странно, но на мен не ми става тегаво при мисълта, че някоя закача приятеля ми. Виждала съм доста момичета да го заглеждат, някои са го заговаряли (не пред мен), но честно казано приемам го като комплимент и се кефя, че момчето ми е харесвано." Значи не ти липсва самочувствие. ХАХАХ

Мега фен Аватара на 102
    И аз не съм от Асеновград, но знам това епично място Баделема... с прискърбие научавам, че вече е място на някви въшливи сектанти... по мое време там се пиеше, пушеше, третото... и палехме буквално папурите

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Хах да, чувала съм, че е доста страшничко,но ми е интересно :Д
    Иначе не бих казала, че не ми липсва самочувствие, просто съм уверена и му имам доверие.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Не съм чела цялата дискусия, но ще изкажа мнението по темата:
    Няма смисъл да се ревнува от миналото. С настоящият ми партньор си знаем един на друг сексауалното минало, но нито на него, нито на мен не ни е ставало гадно от това, което другият е правил преди да се запознаем. Не е имало и прояви на ревност.

Мега фен Аватара на 102
    Кое е страшничко, кое ти е интересно...ревността ли, самочувствието ли ..?..АГагагхахааг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си