.
Отговор в тема
Страница 10 от 24 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 583
    Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    могат, но ако не го направят се оплакват от това , че държавата нищо не правела за тях, а преди това са казвали "как ще уча, да не съм луд/а" Има много такива, които се оплакват.
    Ако си изкарва човек парите със занаят - това е прекрасно. Но аз предпочитам да не разчитам само на едно нещо и да имам повече варианти за действие ако единият пропадне.
    Многото такива хора ги заеби. Тук в темата стана въпрос за друго..

Че ти и без образование пак можеш да си имаш варианти колкото искаш...

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Само да подчертая, че аз не съм говорила за висше образование. То вече отдавна не е мерило за каквито и да е възможности. Това е хартийка, която в доста слуаи не отговаря на това, което си, което можеш...
    Това също го има. Не съм твърдяла, че като уча висше и ще стана началник на първия ден, а неучещите - роби. Казах кои точно житейски субекти ме дразнят с поведението и изказванията си. Особено в качеството си на студент по икономика постоянно ме дразнят хорските изказвания за това какво трябвало да направи държавата за тях.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Не си права. Не винаги завършеното висше образование означава, че си се усъвършенствал.
    Ученето е въпрос на личен избор. Не е задължително факта, че не си висшист да означава, че не правиш всичко възможно ти и семейството ти да са добре. Моля те, не ми разказвай вицове.
    Аз съм висшист, магистър. И взимах 2 пъти по-ниска заплата от мъжа ми, който нямаше висше и работеше с ръцете си. Всичко е въпрос на упоритост, на стремежи и на това, какво желаеш да работиш.
    Но наистина, наистина е смешно да казваш , че хората, които не искат да учат... не са се усъвършенствали. Щото, аз може и да съм наясно с външнотърговската политика на Швейцария, обаче един пирон не мога да забия вкъщи.
    Разни хора, разни идеали и да се делим на висшисти и тъпанари е меко казано... тъпо.
    Да. А и хората не са еднопластови. Нищо не ти пречи да бачкаш здраво по цял ден пък вечерта да си четеш Ремарк или да се занимаваш с нещо любопитно и образователно. То си зависи от човека. Ако е любознателен, няма да го спре нищо. Леле, дядо ми как обичаше да си работи с ръцете. Всичко на света можеше да оправи като му попадне. С него вкъщи нямахме нужда да си купуваме уреди с гаранция. И пирони забиваше, и жички свързваше, дърва можеше да сече. Страшен човек. Според сегашните критерии сигурно е... тъп? Аз си знам колко ужасно много четеше, как говореше и каква огромна обща култура имаше. С безброй висшисти не можеш да проведеш и наполовина на тези разговори. Хах, липсва ми.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Многото такива хора ги заеби. Тук в темата стана въпрос за друго..

Че ти и без образование пак можеш да си имаш варианти колкото искаш...
    Винаги има начин ако човекът е пробивен. Ако напусне работа на едно място, ще си намери на друго. Едното образование обаче винаги ти е бонус.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на Irti
    Не съм съгласен, че е бонус, ама не ми се спори повече.

Във всеки случай няма да ти навреди
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    JoLLiE92, бягаш малко по тъча от темата. Изобщо не ставаше дума за хората, които се оплакват. Щото... обикновено тия дето мрънкат, че държавата нищо не прави за тях, са точно висшистите. Другите си бачкат и си знаят, че квото си сложиш в устата и на оная работа, тва ще ти остане. If u know what I mean
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    а те са открили топлата вода с незавършването на висше образование.
    Грешката ти е, че гледаш на 'висшето образование' като на някаква своеобразна мярка за изтънченост и познание.
    Хората, които са ти казвали, че е загуба на време, вероятно са го споменавали с оглед на факта, че за 4-те години, които прекарваш в Б-я научаваш толкова, колкото познание би могъл сам да попиеш за много по-кратко време. И в този смисъл съм съгласен.

Нали знаеш - до желание опира, не до институции. Аз отписах моето, тъй като темпът, материята, начинът на преподаване и като цяло средата не ми допадат. Щях да замина в чужбина, но вследствие на определени 'усложнения' в семейството това няма как да стане.

Малко храна за размисъл ти давам - 4-ти чужд език ще започна да уча от началото на другата година, просто 'щото ме кефи. Изчел съм една библиотека книги, просто 'щото ми бяха интересни. Планирам след година отсега да съм що-годе компетентен в компютърната графика и анимация, а след още толкова - добре образован програмист. Да ти кажа честно - засега върви по план. За капак и съм с хуманитарно, не техническо образование.

Та мисълта ми е, че ако си на мнение, че хартията, която ти ще получиш след четири години автоматично заучаване на зададен материал ... ще се изсмея.

Пп : извинявам се бтв ако съм засегнал нечие его. Не ми е целта да започвам някакви ожесточени спорове. Излагам гледна точка ;]

JoLLiE92, бягаш малко по тъча от темата. Изобщо не ставаше дума за хората, които се оплакват. Щото... обикновено тия дето мрънкат, че държавата нищо не прави за тях, са точно висшистите. Другите си бачкат и си знаят, че квото си сложиш в устата и на оная работа, тва ще ти остане. If u know what I mean
    мен тея ме дразнят. а те обикновено са простите хорица, тръгнали да нищят политиката на пейката пред блока не им идва на акълчето, че държавата тея пари за да увеличи заплатите, трябва да увеличи данъците или нещо друго от тоя тип, не можем да тръгнем да печатаме пари кат весници и всички да са щастливи.
    ако някой без образование успява да си живее добре, никога не бих казала , че е тъпанар, даже бих му се възхищавала.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    а някои стигат по-далеч и ми обясняват колко аз съм тъпа, че се прецаквам да си губя 4 години от живота, а те са открили топлата вода с незавършването на висше образование.
    Абсолютно.
    Смятам, че интелектуалният труд движи света. Не ми се спори обаче.
    Днес колегите ми казаха, че ако имах нужното образование - специалността се водеше индустриален мениджмънт, ако не се лъжа - веднага биха ме взели на работа. Нищо не става без хартийката. Щото графата "образование" в CV-то ще е празничка, което пък веднага ти реже 90% от възможните позиции. Тези, към които аз бих имала интерес, разбира се.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Та мисълта ми е, че ако си на мнение, че хартията, която ти ще получиш след четири години автоматично заучаване на зададен материал ... ще се изсмея.
    Никога не съм учила наизуст, преписвала на изпит и т.н. шмекерии. Това нещо ще го работя все пак, нали ако не го разбирам ще съм като тея малоумници, които оплювам. че и по-зле.
    И никъде не съм казвала, че аз само си стоя , зубря учебниците наизуст и очаквам само това да ми помогне. А не се развивам и по други начини Разбира се, че го правя. Старая се да балансирам от двете по-малко- учебната част и идването "отвътре" : )
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тези, към които аз бих имала интерес, разбира се.
    Ето ти същината на проблема. ТИ, щом имаш интерес, учи.
    Но не ми обяснявайте, че тези, които имат интерес в друга насока, където не ти искат да си учил 5-6 години, са по-лоши от вас.
    Интелектуалният труд може и да движи света, но той щеше да си остане само на хартия (или в случая на харддиск), ако ги нямаше бачкаторите да реализират идеите.

Аз си уча, но който има интерес да се развива в друга насока, нека да не ми обяснява колко съм била малоумна че да си губя времето в уни-то и че ще съм чистачка с висше.
    Всеки сам си кове съдбата.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Варна
    Аз си уча, но който има интерес да се развива в друга насока, нека да не ми обяснява колко съм била малоумна че да си губя времето в уни-то и че ще съм чистачка с висше.
    Всеки сам си кове съдбата.
    Никой от нас не е казал такова нещо. Пак ти казвам, извърташ темата, която повдигнахме.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Нещо се разводниха нещата..

Никой от нас не е казал такова нещо. Пак ти казвам, извърташ темата, която повдигнахме.
    От вас не, но споделих защо не гледам с особено ласкаво око на неучещите хора.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Нещо се разводниха нещата..
    аха, аре да си гледаме какво търсим в едно момче и стиа с те простотии ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Лапета коментират "ненуждата" от висше образование преди да са завършили средното си ... Welcome to T.P.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от aks13v Виж мнението
    Лапета коментират "ненуждата" от висше образование преди да са завършили средното си ... Welcome to T.P.
    айде леко
    не всички сме лапета

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    айде леко
    не всички сме лапета
    Idd

Та, какво търсите мили момичета/жени в един мъж?

They call it КУР ma men !

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Никога не съм учила наизуст, преписвала на изпит и т.н. шмекерии.
    Леко бе, Къци.

Темичката има интересни моменти, ама нямам време да я прочета цялата и да се включа. Извинявам се за офф-а.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    мен тея ме дразнят. а те обикновено са простите хорица, тръгнали да нищят политиката на пейката пред блока не им идва на акълчето, че държавата тея пари за да увеличи заплатите, трябва да увеличи данъците или нещо друго от тоя тип, не можем да тръгнем да печатаме пари кат весници и всички да са щастливи.
    ако някой без образование успява да си живее добре, никога не бих казала , че е тъпанар, даже бих му се възхищавала.
    ОМГ - ТИ ЯВНО НЕ ЗНАЕШ В КОЙ Свят се намираш
    В България и повечето с висше нямат реализация
    А напротив - мутрите и богати бизнесмени са селяните
    Заразлика от преди години, сега почти всеки може да си изкара хартийка за висше ,но после в повечето случаи -нищо
    Та дори видни политици и министри споделят ,че България е била под турско робство преди 500 години
    Или също други завършели университети на въпроса коя е столицата на Сърбия се чудят между Босна и Херцеговина
    комична трагедия
    А пък умните и добросъвестните хора ,които искат да се занимават с политика просто не се допускат от мафиятА
    И да - патриот съм, но заявявам ,че положението в Бг прилича на преливаща яма с конски фашкии и лайна!

пък за детското в себе си, аз лично предпочитам да е по-сериозен. Особено пред хора, когато сме заедно двамата може да се лигавим колкото си искаме.
    Тя това имаше в предвид, само заедно като са.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Леко бе, Къци.
    обясни се?

//факт е, че това е първата тема от... месеци, в която се заформи някакъв дебат. поздравления на взелите участие;

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си